Orijinalini görmek için tıklayınız : Mail adresi satmak??? Daha sonra sıkıntı yaratır mı?
punto_multijet
06-12-2012, 14:48
Belki bir çoğunuza saçma gelcek ama outlook.com ilk açıldığında bikaç tane mail adresi almıştım belki kullanırım diye. Bunlardan birini bir arkadaşım satın almak istiyor ancak hem ederi nedir bilmiyorum hemde ilk alırken kendi bilgilerimle aldığımdan ileride bana sıkıntı yaratan bir durum olur mu? Bu konuda bilgili arkadaslar vardır umarım.
Thracian
06-12-2012, 14:51
o bilgileri seni bilen başkasıda girebilir, Önemli olan o sorun olacak durumda hangi ip yi kullandığı ve senin kullanıcıyı tanıman. Sonuçta kendi mail inde çalınabilir başına iş gelebilir. Sen 'ben bu adama verdim bu maili' dersen bi şey olmaz.
mailin jenerikliğine ve özelliğine göre fiyatı değişir.
r10.net den jenerik mail fiyatlarına bakabilirsin. webmaster alışveriş sitesi.
punto_multijet
06-12-2012, 14:59
o bilgileri seni bilen başkasıda girebilir, Önemli olan o sorun olacak durumda hangi ip yi kullandığı ve senin kullanıcıyı tanıman. Sonuçta kendi mail inde çalınabilir başına iş gelebilir. Sen 'ben bu adama verdim bu maili' dersen bi şey olmaz.
mailin jenerikliğine ve özelliğine göre fiyatı değişir.
r10.net den jenerik mail fiyatlarına bakabilirsin. webmaster alışveriş sitesi.
teşekkürler bilgiler için.
r10.net baktım biraz göremedim mail satış ile ilgili biyer ama adres ksk35.5@outlook.com ne kadar eder peki sizce?
senin için bir anlamı vardır tabii ki ama jenerik derken genel anlam ifade etmesi gerekiyor. bahsi geçen mail adresini r10.net te 1tl den zor satarsın ama eğer alan kişi için ifade ediyorsa 50tl 100tl ver gitsin.
punto_multijet
06-12-2012, 15:04
senin için bir anlamı vardır tabii ki ama jenerik derken genel anlam ifade etmesi gerekiyor. bahsi geçen mail adresini r10.net te 1tl den zor satarsın ama eğer alan kişi için ifade ediyorsa 50tl 100tl ver gitsin.
İzmirde çoğu kişi için baya önemli bu adres ama en guzeli dediğin gibi sanırım tesekkurler...
özhalkikiksk35.5@outlook.com :D yaparım yani :D kişisel olsa :D
şaka bi yana
ticari amaç için kullancaksa satın almasını anlarım sonucta marka ımaj a destek birşey mail işletmelerde. ama kişisel kullanım için alacaksa. :) bilemedim para durumu sıkıntı sanırım satın almak isten kişide.
punto_multijet
06-12-2012, 16:08
özhalkikiksk35.5@outlook.com :D yaparım yani :D kişisel olsa :D
şaka bi yana
ticari amaç için kullancaksa satın almasını anlarım sonucta marka ımaj a destek birşey mail işletmelerde. ama kişisel kullanım için alacaksa. :) bilemedim para durumu sıkıntı sanırım satın almak isten kişide.
Allaha sukur para sıkıntısı durumu yok. Laf arasında geçti bu adresler kendi dedi satsana bana diye konuda ordan cıktı.
Allaha sukur para sıkıntısı durumu yok. Laf arasında geçti bu adresler kendi dedi satsana bana diye konuda ordan cıktı.
yok abi yanlış anladın. :) ben senin için demedim.
Alacak kişide para batma durumu var heralde dicektim ama sıkıntı dedim :D
EmrahERKAN
06-12-2012, 16:24
cok jenerik Emrah Mailim var :D. Ama bu işler öle cok para etmiyor ya aman aman. mesela benim emrah at live com
redbaron
06-12-2012, 16:27
satabilirsin hiç sorun olmazda neymiş bu free mail servisine para verecek kadar güzel bir isim çok merak ettim adresleri yazabilirmisin ? Normalde mail adresi para etmez ama kişi için önemlliyse orta noktada anlaşana kadar sat.
punto_multijet
06-12-2012, 17:26
satabilirsin hiç sorun olmazda neymiş bu free mail servisine para verecek kadar güzel bir isim çok merak ettim adresleri yazabilirmisin ? Normalde mail adresi para etmez ama kişi için önemlliyse orta noktada anlaşana kadar sat.
istedigi adres ksk35.5@outlook.com arkadas fanatik karsiyakali.
" Abone ve kullanıcılarla, önceden izinleri alınmaksızın otomatik arama makineleri, fakslar, elektronik posta, kısa mesaj gibi elektronik haberleşme vasıtalarının kullanılması suretiyle doğrudan pazarlama, siyasi propaganda veya cinsel içerik iletimi gibi maksatlarla istek dışı haberleşme yapılamaz. Abone ve kullanıcılara, verdikleri izni geri alma hakkı kolay ve ücretsiz bir şekilde sağlanır. Bu maddeye aykırı hareket edenlere 10 bin TL’den 100 bin TL’ye kadar idarî para cezası verilir. "
Bu cezayı yiyen adama o listeyi nereden ele geçirdiği/aldığı sorulur
Mesela bende reklam@hotmail.com.tr vardi hotmailcomtr nin ilk acildigi gecede 450 500 tane almistik 500 tl istek var ama verilmez