Orijinalini görmek için tıklayınız : Proje için Corsa B GSİ sorgusu.
arda aykan
07-12-2012, 20:09
Opelci Arkadaşlar bir GSİ aldım fakat içime sinmedi ve satıyorum...aklımdaki proje turbolamak...temiz bir araç arıyorum fakat araştırdığımda şunu gördüm 97 ecotech GSİ lar 94 GSİ lardan daha az verimliymiş ve 94 lerin Blokları çelik döküm oluyormuş...turbolamaya daha müsaitmiş.iyi ve kaliteli ürün kullanıp güzel ve sağlıklı bir motor elde edebiliyormuşuz...kim neler biliyor hadi bir aydınlatın beni...:))
Turboladiktan sonra iki motorun hicbir ozelligi kalmiyor hatta ecotec daha bile iyidir. Bloklari zaten birebir ayni.. Degistirmene gerek yok turbolicaksan.. Atmosferikte stage 2 ye kadar 94 daha iyi sonrasinda yine bi farki yok
yn_lemans
08-12-2012, 00:13
Daha once 94 corsa gsi (doch) a sahip olmus birisi olarak,eco ile alakası olmadığını kesinlikle soyluyebilirim, turbo yerine dereceli egz,mantzel emmme manifoldu, port polish,yazılım ve 1.2 corsa sanzumanı koyarak baya keyifli sekilde yurursun illa turbo diyosan o ayri,2 arac arasindaki fark emme manifoldunun arkasindaki dokum parcadan tut,akışmetresine kadar ap ayri bi arabadır ;)