Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.4 is sorgu kocaeli
okanturan
08-12-2012, 09:04
arkadaşlar aracı bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim boşuna gitmeyelim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-i-lowe-jdm-107210503/detay/
Kanka gebze'de be :)
İstanbula daha yakın gebze, bana çok uzak.
Tanımıyorum valla.
b.ustaoglu
08-12-2012, 12:07
bende izmite merkezde hiç görmedim. gebze istanbula daha yakın, izmit merkeze 30-40 dk civarında :) istanbul derken de tuzla pendik oralar :D
uzun zamndır satılık onu bılıyorum yazın arac bakarkende ilanklardaydı.
bende is satıyorum benim arabamda çok temiz ama ben bu fiyata vermem
iyice baktırın bence cidden sıkıntı yoksa alınır fiyatı çok iyi
ensoztrk
08-12-2012, 13:40
Uzun zamandır ilanda olduğunu biliyorum bende.
Yanyanömer
08-12-2012, 16:33
bende is satıyorum benim arabamda çok temiz ama ben bu fiyata vermem
iyice baktırın bence cidden sıkıntı yoksa alınır fiyatı çok iyi
97 model 1.4 hondanın fiyatı bence çok bile boşverin hondayı corolla alın ustanın yolunu unutun :) Pederin aracı daha usta yüzü görmedi sanayi hondadan geçilmiyo ;)
emrah-58
08-12-2012, 16:41
bu araçların manuele dönüşümü nasıl yapılır ,yapılırsa maliyeti nedir ve sağlıklı olurmu acaba? çünkü piyasaki temiz manullere uçuk rakamlar isteniyor otomatikler genelde temiz kullanılmış olabiliyor
Çoktandır ilanda benimde gözüme takılıyordu.
bu araçların manuele dönüşümü nasıl yapılır ,yapılırsa maliyeti nedir ve sağlıklı olurmu acaba? çünkü piyasaki temiz manullere uçuk rakamlar isteniyor otomatikler genelde temiz kullanılmış olabiliyor
1500 lira civarı maliyeti var
emrah-58
08-12-2012, 17:03
1500 lira civarı maliyeti varsağlıklı olurmu hocam orjinali kadar 1500 birşey değilmiş vallahi
97 model 1.4 hondanın fiyatı bence çok bile boşverin hondayı corolla alın ustanın yolunu unutun :) Pederin aracı daha usta yüzü görmedi sanayi hondadan geçilmiyo ;)
Aracı tanıyomusun ?
okanturan
08-12-2012, 17:42
Hepinize teşekkür ederim başka bi araca kapora verdim
Konu sahibinin affına sığınarak hazır konusu açılmışken sorayım..Bu ara abime bakıyoruz 1.4 otomatik..Bi tanıdıgımızda var lokal boya harici kazasız belasız cok temiz bi araç..Ama otomatikleri nasıldır sorun cıkarır mı ? Dikkat etmemiz gereken biyerleri vs varmıdır ? Kullananlar,bilenler tavsiye eder mi ? Tesekkür ettim simdiden
Jeandan-R
08-12-2012, 18:13
Tövbe bismillahirrahmanirrahim
sağlıklı olurmu hocam orjinali kadar 1500 birşey değilmiş vallahi
oluyo yapanlar var forumdada aratırsan bulabilirsin
bana s13(1.5ex) şanzumanı önermişlerdi kısa oluyormuş onlar..