Orijinalini görmek için tıklayınız : White RS 227hp Booster Performance Dyno...
chiefkadir
08-12-2012, 21:39
Şu an Ankarada en sağlıklı ölçümün yapıldığına inandığımız erh nickli Erhan kardeşimizin Şaşmaz'daki Dyno'sunda ölçüldük,
Kasnak ayarı yapıldıktan sonra gittik,ölçümde araçta özel yakıt vardı fakat ara ayarlar Erkut tarafından henüz düzeltilmeden girdik:)
Tr.de bir Clio RS için alınmış en yüksek değer ve güç bandı olarak en üst nokta :)
Gavurlarda bu setupla 225-230hp lerde gidiyolar:hahaha:
227 hp 8280dd 217nm
sir3mJvUfy8&feature
White RS Dyno 227Hp.... - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=sir3mJvUfy8&feature=youtu.be)
http://b1212.hizliresim.com/14/8/gqjrl.jpg
chiefkadir
08-12-2012, 21:43
Dyno çıktısı Erhandan geldiğinde ekleyeceğim :)
tdipower
08-12-2012, 21:43
şehrin en hızlı atmosuna maşallah :)
Selcuk_RoL
08-12-2012, 21:49
abimm maşalah 41 kere kazasız belasız piston garajın eline koluna sağlık
Maşallah cebinize emeginize saglık:icon_tup:
chiefkadir
08-12-2012, 21:56
şehrin en hızlı atmosuna maşallah :)
Maşallah cebinize emeginize saglık:icon_tup:
abimm maşalah 41 kere kazasız belasız piston garajın eline koluna sağlık
Eyvallah sağolun arkadaşlar:)
fatii neleri deniyosunuz baqiim:D
chiefkadir
08-12-2012, 22:01
Yarın deneyek bro saat 14-16 arası alo diyom size :)
Ses cok fena! Once sonra ikisi birlikte mail attim dynoyu istedigin formatta ;)
Maşallah Kadir abi. Takılıyorum ama ufak bir ciddilik var videoyu o2 sensörü ile mi çektiniz :D
chiefkadir
08-12-2012, 22:07
Ses cok fena! Once sonra ikisi birlikte mail attim dynoyu istedigin formatta ;)Eyvallah bro eklerim onuda :)
Eline sağlık ,büyük fan çok iyi olmuş :)
maşallah Kadir abıcım :)Sağol bro tşk.ler :)
chiefkadir
08-12-2012, 22:09
Maşallah Kadir abi. Takılıyorum ama ufak bir ciddilik var videoyu o2 sensörü ile mi çektiniz :D4s le çektik ama yatık çekilmiş ve convert ederken kalite düşmüş :)
Rs e Maşallah sanayinin kulaklarının pası silinmiştir yine :)
maşallah sonunda oldu :D tekerde kaç hp?
maşallah emeğinize sağlık kadir abi.
Bladerk te biraz kurcalarsa bence ustler cok daha iyi olacak.. Fanla daha iyi oldu tabi busefer tamamdir :)
tdipower
08-12-2012, 22:14
Ankara da adam gibi ölçüm yapan dynomuz olması çok güzel öncesi sonrası ölçümlerle tüm devir bandı tune edilebiliyor.. Erhanım geliyimde oraları dumanlayalım biraz :)
masallah kadir abi cok iyi bi değer
maşallah kadir abi elinize sağlık hepinizin değer çok iyi eğriyi tahmin ediyorum görmesemde :D
chiefkadir
08-12-2012, 22:20
Bladerk te biraz kurcalarsa bence ustler cok daha iyi olacak.. Fanla daha iyi oldu tabi busefer tamamdir :)Senden sonra garaja gittim ve çıktık Erkutla düzeltti 7000-8000 leri tekrar gelemedik geç oldu :icon_tup:
chiefkadir
08-12-2012, 22:23
Can,Alper,Volkan,Şero,Emre teşekkürler arkadaşlar :)
UmutRıza
08-12-2012, 22:24
maaşallah.
Kadir abi sana saygım sonsuz ama,
İnsanmısın demek geliyor içimden:D
Maşallah abi. Allah daha hafif ve daha güçlü günler göstersin:)
tebrikler yıwrımm iyi değer:D
41 kere maşallah kadir abi.. emeklerinize sağlık..
227 hepe Uvv beybeee...
Sen git normal sartlarda 165 hp yi zor veren RS i al, ugras ugras ustune atmosferik olarak helalinden 65 beygir daha ekle ve bu hale getir :) Bu araba Erkutun gidiklamasiyla 230 lari gorur ve gecebilir de.
Masallah Kadir ve Erkut panpalarima :D
masallah abi bende ordaydım ,cok emek vermıssın belli inş daha iyisi de olur .
white rs in beygirlerine sağlık abim herşey istediğin gibi olsun eğriler biraz bırkalandımı cok daha iyi olar zaten düzeltmişsinizdir :)
chiefkadir
08-12-2012, 23:03
Kadir abi sana saygım sonsuz ama,
İnsanmısın demek geliyor içimden:D
Maşallah abi. Allah daha hafif ve daha güçlü günler göstersin:):hahaha:
İnşallah Erencim cümlemize :)
tebrikler yıwrımm iyi değer:DEyvallah sefgülüm sende girseydin merak ediyom o aygırı:hahaha: 250-260 taşşş:icon_tup:
227 hepe Uvv beybeee...
Sen git normal sartlarda 165 hp yi zor veren RS i al, ugras ugras ustune atmosferik olarak helalinden 65 beygir daha ekle ve bu hale getir :) Bu araba Erkutun gidiklamasiyla 230 lari gorur ve gecebilir de.
Masallah Kadir ve Erkut panpalarima :DPanpa tekrar tekrar yazıp abartmak istemiyorum ama seninde çok büyük emeklerin var ve birkez bile direksiyona geçip gazlayamadın :) Ankaraya geldiğinde lak lak etmiyek çıkarak öküzü gazla doya doya:hahaha:
maaşallah.
41 kere maşallah kadir abi.. emeklerinize sağlık..
masallah abi bende ordaydım ,cok emek vermıssın belli inş daha iyisi de olur .
Teşekkürler :)
chiefkadir
08-12-2012, 23:04
white rs in beygirlerine sağlık abim herşey istediğin gibi olsun eğriler biraz bırkalandımı cok daha iyi olar zaten düzeltmişsinizdir :)Okancım aklımız Rex de olunca bununla fazla ilgilenemiyoruz aslında :) Erkutunda eli dolu bu sıra opeller,106 lar vs yinede iyi zaman bulup çıkıyoz valla :)
Kadir Abi Maşallah diyorum başka bişey demiyorum.
canozcan
08-12-2012, 23:14
227 biyerden tanıdık geldi bana :)
Maşallah abı Allah bızede nasıp eder ısallah
chiefkadir
08-12-2012, 23:19
Kadir Abi Maşallah diyorum başka bişey demiyorum.Eyvallah kanka:icon_tup:
227 biyerden tanıdık geldi bana :)vtc nin gücü olmasın :D Sen atla gelsene ankaraya motorun çıkıyo bu günlerde:)
Maşallah abı Allah bızede nasıp eder ısallahSağol abicim seninde makine düşmüş yollara :)
Kadett_gsi
08-12-2012, 23:31
Masallah Kadir abi , elleriniz saglik
kadir abim maşallah ciddi bir güç atmosferikte allah tekerine taş değdirmesin.
ardacngns
08-12-2012, 23:40
Masallah kadir abi rs ten bu kadar güç çıkartabılmen harika sonuc yakıtla ayar yaptınız dimi su an ?
chiefkadir
08-12-2012, 23:55
Masallah Kadir abi , elleriniz saglikMersii panpaa:)
kadir abim maşallah ciddi bir güç atmosferikte allah tekerine taş değdirmesin.Sağol abicim , cümlemizin :)
Masallah kadir abi rs ten bu kadar güç çıkartabılmen harika sonuc yakıtla ayar yaptınız dimi su an ?Tşk.ler Ardacım evet yakıtla ayar yapıyoruz ama dynoyu kasnak ayarından hemen sonra yaptık ,beyin ayarı akşama doğru yine yakıtla oldu :)
canozcan
08-12-2012, 23:59
Eyvallah kanka:icon_tup:
vtc nin gücü olmasın :D Sen atla gelsene ankaraya motorun çıkıyo bu günlerde:)
Sağol abicim seninde makine düşmüş yollara :)
aynen vtc. motor gelsinde rodaj bitimi gelicem abi tekrar ayara :)
Bu rs bi harika kadir abi :) maşşllahhh
MuratGürakan
09-12-2012, 00:05
Allah kaza bela vermesin abi. Güzel değerler.
chiefkadir
09-12-2012, 00:13
aynen vtc. motor gelsinde rodaj bitimi gelicem abi tekrar ayara :)Hayırlısı abicim bekleriz herzaman :)
Bu rs bi harika kadir abi :) maşşllahhh
Allah kaza bela vermesin abi. Güzel değerler.
Teşkürr roccocu gençlik:hahaha:
brs_odbs
09-12-2012, 01:18
maşallah kadir abi emeklerinizin karşılığını alıyosunuz kazasız belasız
abı erkut ve senın sabrının ve emeklerının karsılıgını cok saglıklı bır sekılde aldıgınızı goruorum...
emege saygı...
timing sonrası ayar yapmadan dynoya çıkıldı ve eğri sonlara bozulmuş akşam düzelttik şu an daha iyi olduğunu net söyleyebilirim her seferinde rs bitti bu kadar deniliyo hep yeni başladığını belli ediyoruz
erhanın dynosuna diyecek söz yok ankarada en doğru benim gördüğüm yer orası stock vti çıkıyo 155 ölçüyo 165 170 değil ve hangi noktaya dokunsak o bölgedeki değişikliği görüyoruz
bu arada tesekkürler hepinize daha iyileri de çıkacak inşallah
erdem325
09-12-2012, 02:23
helal kadir abi :D
ankara rakiminin etkisini unutmamak lazim..
istanbul falan olsa ne kadar degisir acaba abi tahmini?
Maşallah Kadir abi, emeği geçenlerin herkesin ellerine sağlık. Kazasız belasız inşallah.
Tebrikler! yapımda emeği geçen herkese helal olsun :)
Halis muhlis 227 arap beygiri :D
Bide bu beygirlerin midilli versiyonu varki onlarin konuyla alakasi yok :D
Kadir abi,erkut abi ve serkan ustanin ellerine saglik.
harika devirleniyor. maşallah..
brkkksln
09-12-2012, 11:41
maşallah.şu an mekanik itici ve daha agresif egz yok değil mi?
şu makinenin hakkı bana göre bu değil.daha iyi güçler süreler elde etmen dileğiyle abi.
Masallah kadir abi elinizie emeginize saglik
Ertug_T.
09-12-2012, 11:50
Masallah abi helal beygir bu iste :)
maşallah kadir abi erkut abi elinize saglık ...
BMK TypeR
09-12-2012, 12:04
Maşallah abi emeginin karşılıgını almışsın, emegi gecenlerin eline sağlık.
chiefkadir
09-12-2012, 12:04
maşallah kadir abi emeklerinizin karşılığını alıyosunuz kazasız belasızSaol bro:)
abı erkut ve senın sabrının ve emeklerının karsılıgını cok saglıklı bır sekılde aldıgınızı goruorum...
emege saygı...:icon_tup: senide bekliyoruz aramıza :)
timing sonrası ayar yapmadan dynoya çıkıldı ve eğri sonlara bozulmuş akşam düzelttik şu an daha iyi olduğunu net söyleyebilirim her seferinde rs bitti bu kadar deniliyo hep yeni başladığını belli ediyoruz
erhanın dynosuna diyecek söz yok ankarada en doğru benim gördüğüm yer orası stock vti çıkıyo 155 ölçüyo 165 170 değil ve hangi noktaya dokunsak o bölgedeki değişikliği görüyoruz
bu arada tesekkürler hepinize daha iyileri de çıkacak inşallahDyno üstü çalışmaları yapalım bi ara :D
masallah cok iyi sonuc..Tşk izooo:D
helal kadir abi :D
ankara rakiminin etkisini unutmamak lazim..
istanbul falan olsa ne kadar degisir acaba abi tahmini?Orda daha iyi çevirdiği bi gerçek dyno dynomikis de görmek lazım:hahaha:
Halis muhlis 227 arap beygiri :D
Bide bu beygirlerin midilli versiyonu varki onlarin konuyla alakasi yok :D
Kadir abi,erkut abi ve serkan ustanin ellerine saglik.Bro bizimki ingiliz beygiri herahalde ,egzantriğinden,kasnağında forged kolundan sübap yaylarına bi sürü parçası engülüz :hahaha:
harika devirleniyor. maşallah..Eyvallah:)
maşallah.şu an mekanik itici ve daha agresif egz yok değil mi?
şu makinenin hakkı bana göre bu değil.daha iyi güçler süreler elde etmen dileğiyle abi.Evet henüz mekanik itici ayarlı emme kasnağı ve agresif egzantrik yok:)
Masallah kadir abi elinizie emeginize saglikSaol abican:)
Masallah abi helal beygir bu iste :)Üflemesiz çalgılarda kendincee:)
her zamanki gibi kondisyon yüksek :) maaşallah abi ....
mami_makinen
09-12-2012, 12:06
Maşallah bi rs anca bu kadar olur
şef ısıtmışsın yine ortalığı :D
Maşallah Kadir abi :)
chiefkadir
09-12-2012, 12:07
Maşallah Kadir abi, emeği geçenlerin herkesin ellerine sağlık. Kazasız belasız inşallah.Sağol yiğenim öpüyorum gözlerinden :)
maşallah kadir abi erkut abi elinize saglık ...Eyvallah ahmet transfer etmeyin sakın mapperımı:hahaha:
Maşallah abi emeginin karşılıgını almışsın, emegi gecenlerin eline sağlık.Tşk.ler kovboyy , 100-200 leri 8sn lerde koşuyomuşun darısı başımıza:D
her zamanki gibi kondisyon yüksek :) maaşallah abi ....Sağol Görkemcim:icon_tup:
Maşallah bi rs anca bu kadar olurSağol mami siz 106 da biz rs de olabildiğincee :)
şef ısıtmışsın yine ortalığı :D
Maşallah Kadir abi :)Sağolasın Koray kardeşim :)
PPR engineering
09-12-2012, 12:10
Bu setup'la gayet güzel güç bu denli diametrisi devir yoksunu arabada bandı yukarda o güzel.
maşallah cok ıyı honda gıbı olmuş beygırı torkundan fazla:D
chiefkadir
09-12-2012, 12:13
Bu setup'la gayet güzel güç bu denli diametrisi devir yoksunu arabada bandı yukarda o güzel.Kaancım kapağın bir kez daha sana gelmesi lazım bu halinden daha iyi olacağına inanıyorum hatta itb felan takım halde söker yollarım pek yakında:icon_tup::D
maşallah cok ıyı honda gıbı olmuş beygırı torkundan fazla:DAynen bro güç tepede geliyo ,internaller biraz hafif olunca ses mesde aynı typer gibi çıkıyo bazen:hahaha:
BMK TypeR
09-12-2012, 12:28
[QUOTE=Tşk.ler kovboyy , 100-200 leri 8sn lerde koşuyomuşun darısı başımıza:D
[/QUOTE]
Abi inşallah yaparsın 100-200derece, Kaan ppr shell çıkışı evlere dönerken çok ısrar etti bi daha ölçüme çıktım 7.8s yaptım:D
Kadir abim maaşallah. 100–200 ne alemdedir şuan?
kadır baskan rabbım nazarlardan saklasın;) gule gule bın.. erkuta selamlar ellerıne saglık
kelalper
09-12-2012, 12:53
Hey Maşallah Kadir çok güzel olmuş valla. Seninle benim kaderim bir ben sana söyliim. Bende aynı gün dynodaydım. :D
Maşallah kadir abi kesene bereket :) ustalarında emeklerine sağlık..
keskinli_ali
09-12-2012, 14:18
maşşallah kadir abi.
PPR engineering
09-12-2012, 14:25
Kaancım kapağın bir kez daha sana gelmesi lazım bu halinden daha iyi olacağına inanıyorum hatta itb felan takım halde söker yollarım pek yakında:icon_tup::D
Aynen bro güç tepede geliyo ,internaller biraz hafif olunca ses mesde aynı typer gibi çıkıyo bazen:hahaha:
evet o zaman set.. farklıydı itb yoktu kelebek acısına göre yapılmıştı şimdi işler cok daha değişti bende bu aşamada daha fazla güçler gelir diyorum.
1998corsa
09-12-2012, 14:36
dun gordum rs ı kuzu gıbı yatıyodu pıston garage da :D meger dyno ya hazırlıkmıs :D elınıze saglık kadır ve erkut abı...
CasabLanca
09-12-2012, 14:37
combo abi maşallah magüna fena :D
Maşallah kadir abi erkut usta ellerinize emeğinize sağlık :)
masallah cok ıyı
erhanın dyno ustu bıze ne zaman nasıp olcak bakalım
KA®ANLIK
09-12-2012, 15:55
hey maşallah abi,
çok güzel güçler...
emeğinize sağlık...
Patisever
09-12-2012, 16:07
ABİ MAŞAALLAH ALLAH senin gibi öncülerimizi eksik etmesin esesoğlan whitede baaşarılar :) faceye bak abi saygılar
chiefkadir
09-12-2012, 17:32
Abi hadi denemeye
Abi golf ewo9 sen :D
White Rs,Golf,s3 vs güzel bir gündü siz bizden sonra baya sıktınız galiba :)
Videolar akşama gelir,
Umarım beğenmişindir RS'i bro:icon_tup:
Maşallah abi :)Sağolasın Cüneyt kardeşim:)
Abi inşallah yaparsın 100-200derece, Kaan ppr shell çıkışı evlere dönerken çok ısrar etti bi daha ölçüme çıktım 7.8s yaptım:DKaan israr ettiyse bi bildiği vardır :) Eğim %3 üstü değilse yayınlayın bro :)
Kadir abim maaşallah. 100–200 ne alemdedir şuan?Sağol Tago 12sn civarıdır herhalde ama ölçmedik ölçen arkadaşlar var :)
kadır baskan rabbım nazarlardan saklasın;) gule gule bın.. erkuta selamlar ellerıne saglıkSağol abicim a.selam :)
Hey Maşallah Kadir çok güzel olmuş valla. Seninle benim kaderim bir ben sana söyliim. Bende aynı gün dynodaydım. :D:D Tanıştık kanımız kaynadı kanka :D
maşşallah kadir abi.Bahçelili Ali olmuş keskinli ali :D Şarabımı isterim :hahaha:
evet o zaman set.. farklıydı itb yoktu kelebek acısına göre yapılmıştı şimdi işler cok daha değişti bende bu aşamada daha fazla güçler gelir diyorum.Aynen Kaan ,oversize sübap vs yapacak şeyler var daha :)
dun gordum rs ı kuzu gıbı yatıyodu pıston garage da :D meger dyno ya hazırlıkmıs :D elınıze saglık kadır ve erkut abı...Teşekkürler kardeşim :)
combo abi maşallah magüna fena :DFace daki foto neydi laa:hahaha:
Maşallah kadir abi erkut usta ellerinize emeğinize sağlık :)Eyvallah Alpercim saol:icon_tup:
masallah cok ıyı
erhanın dyno ustu bıze ne zaman nasıp olcak bakalımBir haftaya çıkarsın bence :hahaha:
hey maşallah abi,
çok güzel güçler...
emeğinize sağlık...Engin kardeşim sanada teşekkürler :)
ABİ MAŞAALLAH ALLAH senin gibi öncülerimizi eksik etmesin esesoğlan whitede baaşarılar :) faceye bak abi saygılarBakıyom bro:icon_tup:
Abi bana neden hbr vermedin
Abi maşallah rs çok can yakar :) erkut abinin ellerine sağlık
chiefkadir
09-12-2012, 18:33
Abi bana neden hbr vermedinMusti berabersiniz zannettim :) Hafta içi güzel bi günde yanına bi kişi alırsan evo x ile denemek isterim:D
Maşallah emeklere hakkını vermiş atmosferik king rs:icon_tup:
Maşallah şefim kadirim :D
Tebrikler. Başka ne denir ki :)
Maşallah bir de.
chiefkadir
09-12-2012, 21:05
Maşallah emeklere hakkını vermiş atmosferik king rs:icon_tup:Eferim lem sıkıldıkca maşallah de güncelle:hahaha::D
Maşallah şefim kadirim :DSağol panpa:)
Tebrikler. Başka ne denir ki :)
Maşallah bir de.Utku kardeşim sağolasın ankaraya tekrar gelirsen piston garaja uğra mutlaka:icon_tup:
masallah morukcum,emegı gecen herkesın ellerıne saglık :)
chiefkadir
09-12-2012, 22:09
Maşallah :)Saol timuu:D
masallah morukcum,emegı gecen herkesın ellerıne saglık :)Eyvallah kanka sezona yetişecek sıkıntılı bi makine getiriyom gerçekk 402 de 11 li süreleri hayal ediyomm:hahaha:
hahahah sıkı olmus whıte,ıns morukcum ıns :)
ustler cidden guzel egrinin stabil gitmeside iyi olmus, 4-5 i 6500 ustunde tutuyorsa max gucle ilerler arac..
ustler cidden guzel egrinin stabil gitmeside iyi olmus, 4-5 i 6500 ustunde tutuyorsa max gucle ilerler arac..
eğri kötü aslında tune etmeden çıkıldığı için şu an 8500 e kadar gayet güzel hiç kesintisiz güç var haftaya bi iki şey daha deneyip tekrar çıkmak istiyorum dynoya biraz daha sineğin yağı olduğunu düşünüyorum
Maşallah. Maşallah. Bence makinayı riske atmamak adına daha fazla devir çevirmeyin. Timing ile felan gücü biraz erkene almaya bakın.
chiefkadir
10-12-2012, 01:45
Suayb borozan boyu biraz uzun kaldi gibi onu bi denemek istiyorum :)
Musti berabersiniz zannettim :) Hafta içi güzel bi günde yanına bi kişi alırsan evo x ile denemek isterim:D
baktınki golften hızlıyım douda şukadar evo önde dedi iyi iyi:D
çeyrek depo geliyim bagajı boşaltıyım filtreyi önden alıyımda top speed deneyelim :icon_tup:
Utku kardeşim sağolasın ankaraya tekrar gelirsen piston garaja uğra mutlaka:icon_tup:
Şüphen olmasın abi, hem rs'in sağ koltuğuna bi oturayım da dünyan kararsın.. :D
Ek.Civic_Spoon
10-12-2012, 10:38
maşAllah kadir abim, ilk boluda buluşmada görmüştüm o zaman rodajdaydın biz ss le tıc denerken sen sağdan tıs tıs gidiyodun, güzel bi rs çıkıcak piyasaya diye seviniyodum :) maşAllah öylede oldu gerçekten emeği geçen herkesi tebrik ederim :)
KingoAtmo
10-12-2012, 10:45
Harika değer elinize sağlık
ahmetgurlek
10-12-2012, 11:39
maşallah kadir abi, allah kazadan beladan korusun...
chiefkadir
10-12-2012, 11:54
baktınki golften hızlıyım douda şukadar evo önde dedi iyi iyi:D
çeyrek depo geliyim bagajı boşaltıyım filtreyi önden alıyımda top speed deneyelim :icon_tup:Bro onları yap tamamda şu gariban atmosferik 1.998cc arabayı ezmemek için yanına erkutu al :D:hahaha:
Şüphen olmasın abi, hem rs'in sağ koltuğuna bi oturayım da dünyan kararsın.. :DGel bro direksiyona geç :)
maşAllah kadir abim, ilk boluda buluşmada görmüştüm o zaman rodajdaydın biz ss le tıc denerken sen sağdan tıs tıs gidiyodun, güzel bi rs çıkıcak piyasaya diye seviniyodum :) maşAllah öylede oldu gerçekten emeği geçen herkesi tebrik ederim :)Teşekkürler abicim :icon_tup:
Harika değer elinize sağlıkSağol kankacım:icon_tup:
maşallah kadir abi, allah kazadan beladan korusun...Allah razı olsun abim:)
İBRAHİM_MEY_GTİ
10-12-2012, 11:58
kadir abi maşallah güzel değer allah kaza bela vermsın gercekten gerginn......
Maşallah kadir abi çok güzel değer
[QUOTE=chiefkadir;6447130]Bro onları yap tamamda şu gariban atmosferik 1.998cc arabayı ezmemek için yanına erkutu al :D:hahaha:
abi tamamda amaç araçları görmek 1600+kg bir araç 245 lastik var senin araç ceset spec :hahaha:
hatta kanatı söküyüm de tam olsun :D
onursoytam
10-12-2012, 12:14
maşallah abicim zımba gibi
Trance-R
10-12-2012, 12:28
Kadir abi maşallah ellerinize emeklerinize sağlık :)
sonuç mükemmel :) tekerinize taş değmesin ,
benım jantlarda yakısmıs vıdeoyu yenı ızledım daha
tebrıkller kadır abı helal olsun walla.
vectra-tuner
10-12-2012, 21:08
Maşallah , değerler çok güzel.
Erhanin da dynosu hayırlı olsun, Ankarada olması güzel.
Bi ara da Astra - Calibrayi olceriz kismetse.
chiefkadir
10-12-2012, 21:49
kadir abi maşallah güzel değer allah kaza bela vermsın gercekten gerginn......Eyvallah ibo darısı başına:)
Maşallah kadir abi çok güzel değerSağol Hilmi,teşekkürler..
abi tamamda amaç araçları görmek 1600+kg bir araç 245 lastik var senin araç ceset spec :hahaha:
hatta kanatı söküyüm de tam olsun :DOy oy oy adam kanadıda söküyoo gııız :D Neyse vazgeçtim hepsi takılı olsun Erkut garajda otursun,Doğukan veya Fatih yanına otursun :D
maşallah abicim zımba gibiSağol Onur,biraz daha kascaz gibi :)
Kadir abi maşallah ellerinize emeklerinize sağlık :)
sonuç mükemmel :) tekerinize taş değmesin ,Teşekkürler abicim
benım jantlarda yakısmıs vıdeoyu yenı ızledım dahaSenin jantları çaldık Avukatım :hahaha:
tebrıkller kadır abı helal olsun walla.Eyvallah ceco geliyoz tanışamıyoz ag :D
Bi ara da Astra - Calibrayi olceriz kismetse.Saol Sinan , senle ilk turbo yaptığın zamanlar bi dyno yapmıştık üç kişi çıktık üstüne anca ölçebilmiştik :D
Senin jantları çaldık avukatim
Benimkine spoonlari takin hepsi sizin olsun heheee
Bi ara da Astra - Calibrayi olceriz kismetse.
Haci ups yi satisa cikardim bugun haberin olsun
Cliosportve
10-12-2012, 23:57
Maşallah emmi
Çok çok güzel değer
Hem gidiş olarak hemde sayısal olarak gayet tatmin edici :)
Eyvallah ceco geliyoz tanışamıyoz ag :D
abı yarın ankarada TORK garajda bı işim var orda olacagım ordan sonra mesafe farkı cok deılse kesınlıkle vaktın warsa oturur bı cay ıcerız :)
abı yarın ankarada TORK garajda bı işim var orda olacagım ordan sonra mesafe farkı cok deılse kesınlıkle vaktın warsa oturur bı cay ıcerız :)
Moruk gitmişken Aspava ye benim yerime :D
Moruk gitmişken Aspava ye benim yerime :D
waktın warsa gotureyım senıde kanka beraber yapalım o işlemi :)
waktın warsa gotureyım senıde kanka beraber yapalım o işlemi :)
Moruk yıllık izin kalmış olsa alırdım giderdik :) Ben cuma akşamı gidiyorum h.sonu için, yerim c.tesi :D
Moruk yıllık izin kalmış olsa alırdım giderdik :) Ben cuma akşamı gidiyorum h.sonu için, yerim c.tesi :D
tamam ben yuksek musadenle gıdıp halledıp geleyım şu işimi :) bi ufak kaşıntım warda :D
Kadir abi, RS'imizin maşallahı var. :)
tamam ben yuksek musadenle gıdıp halledıp geleyım şu işimi :) bi ufak kaşıntım warda :D
Parçala Behçet :D bitir gelde keyfini çıkartalım moruk :)
Parçala Behçet :D bitir gelde keyfini çıkartalım moruk :)
insallah hayırlısıyla kanka sonra burda bırbırımızı bol bol parçalarız :D
chiefkadir
11-12-2012, 09:18
Kadir abi, RS'imizin maşallahı var. :)Mersi broo :)
abı yarın ankarada TORK garajda bı işim var orda olacagım ordan sonra mesafe farkı cok deılse kesınlıkle vaktın warsa oturur bı cay ıcerız :)Uğramaya çalışırım ceco öğleden sonra olursun herhalde:)
chiefkadir
11-12-2012, 12:21
Always fast..:)Thank's Mr.Engin :D
Uğramaya çalışırım ceco öğleden sonra olursun herhalde:)
sabah 9 gıbı oralardayım ısımı bıtırıp cıkmm 12 1 i bulur abı oralardayım yanı :)
chiefkadir
12-12-2012, 14:25
sabah 9 gıbı oralardayım ısımı bıtırıp cıkmm 12 1 i bulur abı oralardayım yanı :)Hayırlı olsun bro kazasız belasız bin :)