Orijinalini görmek için tıklayınız : Araba yardım ?
Bu aralar aracımda bir gariplikler var arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim ?
Araç 2005 astra gtc baskı balata triger fln ağır bakımdan yeni çıktı
1- anlık tüketim yüksek çıkıyor
2- araç benzinde bazen 50 km geçmiyor arıza lambası yakıyor ve araç lpg geçmiyor
3- arıza lambası 50 km geçince yanıp sönmeye başlıyor
4- 1 viteste gaz yemiyor tekliyor gibi oluyor
5- bi süre sonra kendi düzeliyor
Bilgisayara bağlandığımdada yakıt seviye sensörü uyarısı veriyor ?
Neden yapar acaba bunları ?
muratburunce
10-12-2012, 09:25
sıralı sistemle alakalı bir uyumsuzluk olablir... yeni nesil araçlar bazen lpg uyum sorunu yaşıyabiliyorlar... arıza lambası yakma nedeni o olabilir...
sıralı sistemle alakalı bir uyumsuzluk olablir... yeni nesil araçlar bazen lpg uyum sorunu yaşıyabiliyorlar... arıza lambası yakma nedeni o olabilir...
Üst kapağı açtırıp temizletmemi söylediler yada subapları değiştir falan dediler
muratburunce
10-12-2012, 12:11
lpg servisine gidip kontorl ettirdinizmi peki?
nitrosystem
10-12-2012, 13:26
maalesef gtc lerde lpg pek randumanlı olmuyor
lpg servisine gidip kontorl ettirdinizmi peki?
evet arıza tespit edilemedi falan dedi
tahmin edim atiker ?
Brc :) ama gazda sorun oldugunu sanmıyorum benzinde gaz yememezlik yapıyor gaza geçmiyor araç
Brc :) ama gazda sorun oldugunu sanmıyorum benzinde gaz yememezlik yapıyor gaza geçmiyor araç
gazda sorun olmayabilir ama gaz yüzünden oluşmuş bi sorun olması ihtimal.
Motor üst kapak açıp temizletmemi yada subapları değiştir opeller bunu yapıo fln dediler
highpower
11-12-2012, 11:12
bakımdan sonra olduysa şanzuman söküp takarken tesasatı zarar görmüş olabilir bahsettiğiniz arıza elektrik arızası
oksıjen sensorune bı bak bıraz sık bakalım ..ne olcak ..bendde oyle bı sorun olmuştu ..
gıderken tekleme arıza ışı tepkıme fılan ..tamırdeyken oksıjen sonserunu takmamış tamırcı .
bakımdan sonra olduysa şanzuman söküp takarken tesasatı zarar görmüş olabilir bahsettiğiniz arıza elektrik arızası
bakımdan öncede oluyordu arada :(
oksıjen sensorune bı bak bıraz sık bakalım ..ne olcak ..bendde oyle bı sorun olmuştu ..
gıderken tekleme arıza ışı tepkıme fılan ..tamırdeyken oksıjen sonserunu takmamış tamırcı .
bi bakiim hiç dikkatimi çekmedi ama takılıydı diye biliyorum :S
bence arabayı yaptırmadan önce üst kapağı sök temizlet sübabları değiştir diyenleri döv, hala aynı fikirdelerse kafalarından tek kurşunla bitir işlerini ;)
bence arabayı yaptırmadan önce üst kapağı sök temizlet sübabları değiştir diyenleri döv, hala aynı fikirdelerse kafalarından tek kurşunla bitir işlerini ;)
Opellerde bu sorun olabiliyormuş ve söküp temizleyince düzeliyormuş bu arada temizleme işini 750-800 yapıyolar
mehmetRS
11-12-2012, 23:21
katılıyorum:)
servisini değiştir ve daha da kapısından geçme.