PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : White Rs vs Golf GTİ --Percussionali--

percussionali
09-12-2012, 18:56
White Rs- Specleri yazmama gerk yok Biliniyo zaten
Golf GTİ -Stage1

yorumlarınız seviyeli olsun lütfen teşkkler İyi seyirler ;)

wjTNPVHt8Io

LİNK: White Rs vs Golf GTİ--Percussionali-- - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=wjTNPVHt8Io)

BUDA BONUS :)
IxOxPBjamwM
LİNK: Golf Gti vs S3 --Percussionali-- - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=IxOxPBjamwM)

EEE
09-12-2012, 19:01
Baya farkli rs masallah erkut hade artik sira bende

Alper_
09-12-2012, 19:03
Maşallah kadir abi sende rs de formunda :D

fatiii
09-12-2012, 19:04
Rs ciddi hizlanmis kadir abi massallah

Dookan
09-12-2012, 19:08
rs geçen seneki halinden 8 boy hızlanmış..ben 4 5 boy geçerken hatta uzunda 7 8 boy olurken şimdi uzunda bile 4 boy önde.s3 e de maşallah.kendi arabama da maşallah

brs_odbs
09-12-2012, 19:08
maşallah rs herzaman ki gibi yine çok iyi

chiefkadir
09-12-2012, 19:09
Baya farkli rs masallah erkut hade artik sira bendeAhaha sıkıldın deemi ,parçaların gelsinde düşersiniz yollara :)
Şaka makinesi olacak bazı arkadaşlar ciddi şaşırcak:hahaha:

Maşallah kadir abi sende rs de formunda :DSağol Alperim ,White Rs den Kemer deki kankası K 106 ya selam :hahaha:

Rs ciddi hizlanmis kadir abi massallahEyvallah fatii artık sizlerin videolarını görmemize az kaldı çok sabrettiniz gerçekten :)

chiefkadir
09-12-2012, 19:11
rs geçen seneki halinden 8 boy hızlanmış..ben 4 5 boy geçerken hatta uzunda 7 8 boy olurken şimdi uzunda bile 4 boy önde.s3 e de maşallah.kendi arabama da maşallahAynen bro baya değişiklikler oldu ,yanlız Golf ünde kondüsyonu çok iyi .. m3 leri geçtiğini ben söylesem kendi reklamını yapıyo derler ..maşallah

maşallah rs herzaman ki gibi yine çok iyiSağol Barışcım:icon_tup:

alicancalis
09-12-2012, 19:13
Güzel bir gün oldu. Rs ve Gti a maşallah. İkiside çok hızlılar. Benim arabanında birazcık oynanma vakti geldi artık.

JDM VTİ
kadir abi çok güzel maşallah.

araba biraz daha devir dönmek istiyor gibi geldi bana sesten ama?? üst devirlerde hiç bayılma yok çevirirken ve vites attığın yerde

Dookan
golf un kondısyonu yaklaşık 2 yıldır hiç değişmedi..ne 1 adım ileri ne 1 adım geri gitti.benim geçildiğim hiç stock m3 olmadı bugune kadar.senin arabanın maşallah ı var.gerçekten çok farklı eski haliyle hiç alakası yok.

RsErdi
09-12-2012, 19:14
maşallah rs e :) Bladerk le baglan hayata :icon_tup:

Alper_
09-12-2012, 19:19
Sağol Alperim ,White Rs den Kemer deki kankası K 106 ya selam :hahaha:

A.s abicim uslu uslu yağmurun dinmesini bekliyor :D

brs_odbs
09-12-2012, 19:20
A.s abicim uslu uslu yağmurun dinmesini bekliyor :D

alper abi bizdede o sıkıntı var malasef :D

Selcuk_RoL
09-12-2012, 19:20
Massallah kadir abi rs diycek yok 10 numara 5 yildiz:icon_tup:

bladerk
09-12-2012, 19:21
maşallah 3 ü de çok sıkı araçlar golf harbiden gördüğüm en güzel yürüyen en ömürlü sağlıklı araçlardan biridir öyle N/A araçları kolay kolay yanında barındırmaz en net cevabı doğukan ve fatih verdi minimum 8 boy almışsınız dediler biz insanlara bu kadar hızlandık dediğimizde boyları sayamadığımız söylüyolardı demekki sayabiliyomuşuz bugünlerde kadir abiyle devir kavgamız var ben diyorum dönelim güç hep var o gerek yok diyo dönüşte devri az daha açtım hiçbir kesilme görmedim tık demiyo :) ama kadir abiyi kesiciye girerken göremiyoruz

ali bu sefer de cep telefonu melodimi bulmuşsun haftaya istanbuldayım bakalım daha ne süprizler gelecek senden

JDM VTİ
09-12-2012, 19:25
videodan o kadar net anlaşılıyo ki devir istediği arabanın. erken atıyormuş gibi vitesi resmen. tabi ustası sizsiniz ama fikir söyliyim dedim. dvir dönerse daha çok gideceğine inanıyorum rs'in. bi üst vitesi neden daha güçlü yerde yakalamk varken devir dönmeyim ki :D

civelek
09-12-2012, 19:27
rs in maşaallahı var ama bu kasa golfun bukadar gidebileceği hiç aklıma gelmezdi 3. attıklarında biraz geri kalıyo sonra hep peşinden geldi maaşallah ikisinede

percussionali
09-12-2012, 19:32
ali bu sefer de cep telefonu melodimi bulmuşsun haftaya istanbuldayım bakalım daha ne süprizler gelecek senden

gel gel ist da sana bi konulu yapim hep rol araba olmucakya birazada kişiye konulu olsun :D

chiefkadir
09-12-2012, 19:35
Güzel bir gün oldu. Rs ve Gti a maşallah. İkiside çok hızlılar. Benim arabanında birazcık oynanma vakti geldi artık.Alicim s3 e de maşallah temizliği ve gidişi ile herzaman gözdemiz, garajdaki muhabbette çok güzeldi herzaman bekleriz:)

kadir abi çok güzel maşallah.

araba biraz daha devir dönmek istiyor gibi geldi bana sesten ama?? üst devirlerde hiç bayılma yok çevirirken ve vites attığın yerdeAşşada cevaplıcam :)

maşallah rs e :) Bladerk le baglan hayata :icon_tup:bladerk in kafa rahatken herşey çok güzel :D

golf un kondısyonu yaklaşık 2 yıldır hiç değişmedi..ne 1 adım ileri ne 1 adım geri gitti.benim geçildiğim hiç stock m3 olmadı bugune kadar.senin arabanın maşallah ı var.gerçekten çok farklı eski haliyle hiç alakası yok.:icon_tup:

Massallah kadir abi rs diycek yok 10 numara 5 yildiz:icon_tup:Eyvallah Selçuk kardeşim beğenileriniz bizi memnun ediyor :)

videodan o kadar net anlaşılıyo ki devir istediği arabanın. erken atıyormuş gibi vitesi resmen. tabi ustası sizsiniz ama fikir söyliyim dedim. dvir dönerse daha çok gideceğine inanıyorum rs'in. bi üst vitesi neden daha güçlü yerde yakalamk varken devir dönmeyim ki :DAbicim aynen dediğin gibi videoyu dinlerken erken atıyo vs. düşünebilirsin..Biz 8300 dd dönüyoruz ,rs gibi arabada öyle kolay olmuyo o devri dönmek ,daha fazla dönmek için farklı işleri yapmamız lazım o da zamanla :)
Birde kendi arabasıyla kıyaslamak isteyen olursa Rs ile bi gece çıksınlar yola ve 4. viteste bi 8300dd çevirsinler yol yeterse beni arasınlar :hahaha:

@Erkut
Devir dönme konusunda haklıymışın:hahaha:

mami_makinen
09-12-2012, 19:40
Maşallah kadir abi kondisyon yine en üst seviyede

Enter Erkut kardeşiminde eline sağlık :)

JDM VTİ
09-12-2012, 19:42
abi 4.vites 8000+ dönmek 5ileri bi araç için dediğin gibi çok güç isteyen bi olay bu şekilde hızlı çevirmek.

ama sende o güç var belli, dön 9000bin 2.3 vites zaten yeter :) tabi dediğin gibi alt yapıda rs gibi arabada biraz daha uğraşmak lazım.

alicancalis
09-12-2012, 19:42
Benim araçtan çekilmiş bir video. Çekerken bir sol şeride geçmem gerekiyordu ancak trafikden geçemedim. İdare edin.

Çözünürlük düştüğü için çok belli olmasada ekliyorum.

F7DKK59K0Ww&feature

chiefkadir
09-12-2012, 19:46
abi 4.vites 8000+ dönmek 5ileri bi araç için dediğin gibi çok güç isteyen bi olay bu şekilde hızlı çevirmek.

ama sende o güç var belli, dön 9000bin 2.3 vites zaten yeter :) tabi dediğin gibi alt yapıda rs gibi arabada biraz daha uğraşmak lazım.Mekanik itici ve Stage 5 egzantrik lazım o devirleri dönmek için :) Şimdilik 8300 ler yeter :D

krc_63
09-12-2012, 19:46
maşallah beyler araçlara havanın güzelliğinden faydalanmışsınız gene :icon_tup:

CLIORS
09-12-2012, 19:49
Masallah araçlara, RS çok çok güzel oldu, 8300 aşma Kadir, bu sistem iyidir.

EEE
09-12-2012, 19:58
Ahaha sıkıldın deemi ,parçaların gelsinde düşersiniz yollara :)
Şaka makinesi olacak bazı arkadaşlar ciddi şaşırcak:hahaha:
)

Kimseye bilendigimiz yok ama bu dunya onlarin etrafindada donmuyor
masallah tekrardan
8300 bence guzel.bir devir fazlasina gerek varmi bilmiyorumda

Bayrampaşalı
09-12-2012, 20:12
masallah kadir abi rs cok tehlıkelı S3 le denedinizmi hiç ?

percussionali
09-12-2012, 20:18
kadir emmi İstanbula bidahaki gelişinde hiç canın sıklmıcak :D
denicek arabalar çoğalıyo mishal şuan denemk istesen ikitane araban hazır
Biri NG 106 Biri EV Ax Mami abi AX e Atom karınca diyo Bilmiyom rakiplerin Dişli :D
http://a1212.hizliresim.com/14/9/grnlj.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

http://a1212.hizliresim.com/14/9/grntn.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

ggtoker
09-12-2012, 20:24
kadir abi snn sayende RS i sevmeye başladım.... :D :D

Araçların maşallahları war..... Allah kazalardan belalardan korusun...

chiefkadir
09-12-2012, 20:29
maşallah beyler araçlara havanın güzelliğinden faydalanmışsınız gene :icon_tup:Eyvallah moruk,kazana geliyoduk az daha uykuluk yemeye,efrahime selam:icon_tup:

Masallah araçlara, RS çok çok güzel oldu, 8300 aşma Kadir, bu sistem iyidir.Aynen kanka 8300 yeter:icon_tup:

Kimseye bilendigimiz yok ama bu dunya onlarin etrafindada donmuyor
masallah tekrardan
8300 bence guzel.bir devir fazlasina gerek varmi bilmiyorumdaBro Corsa için geri sayım başladı :D
Bizim devir bize yeter :D

masallah kadir abi rs cok tehlıkelı S3 le denedinizmi hiç ?Sağol abicim s3 le golf yakınlar,ilk mesajda videoları var bakarsan:icon_tup:

Biri NG 106 Biri EV Ax Mami abi AX e Atom karınca diyo Bilmiyom rakiplerin Dişli :D
Bro artık ben istanbula gelmeyim he siz gelin hani özleştik :D
Mami yapıyosa iddialıdır ,hızlı gitmicek ata oynamaz :) Şimdiden başarılar kalbimiz sizinle:icon_tup:

kadir abi snn sayende RS i sevmeye başladım.... :D :D

Araçların maşallahları war..... Allah kazalardan belalardan korusun...Teşekkürler kardeşim:)

percussionali
09-12-2012, 20:32
Bro artık ben istanbula gelmeyim he siz gelin hani özleştik :D
Mami yapıyosa iddialıdır ,hızlı gitmicek ata oynamaz :) Şimdiden başarılar kalbimiz sizinle:icon_tup:

erkut emmi geliyo UM ye beyin bağlamaya iki dakka erkut emiyi bırakıver istanbula White ile hemde denemiş birer kahvemizi içmiş olurve deneme yapmış olursun hehehehe:D

Emre İlbi
09-12-2012, 20:36
Maşallah Kadir abi, rabbim sorunsuz, sıkıntısız gazlamayı nasip etsin :)

chiefkadir
09-12-2012, 20:39
erkut emmi geliyo UM ye beyin bağlamaya iki dakka erkut emiyi bırakıver istanbula White ile hemde denemiş birer kahvemizi içmiş olurve deneme yapmış olursun hehehehe:DBro bikere geldik deneyecek arabalar çıktı geldi ,gelenlerden Reg beni en zorlayan arabaydı, yapıldığında Um de öyle giderse ve kendini diğer arabalarla kanıtlarsa orta yolda buluşuruz :D

bladerk
09-12-2012, 20:43
erkut emmi geliyo UM ye beyin bağlamaya iki dakka erkut emiyi bırakıver istanbula White ile hemde denemiş birer kahvemizi içmiş olurve deneme yapmış olursun hehehehe:D

um nin son hazırlıkları yapılıyo gelip işimi bitiriyim düzgün havayı denk getirelim yine bi düzce adapazarı brunch yaparız rsli crxli :D pampalar

hain mami atom haa ali olmasa duymuycaz :hahaha:

percussionali
09-12-2012, 20:44
Bro bikere geldik deneyecek arabalar çıktı geldi ,gelenlerden Reg beni en zorlayan arabaydı, yapıldığında Um de öyle giderse ve kendini diğer arabalarla kanıtlarsa orta yolda buluşuruz :D

olmadı 3 lü yaparız emmi ortada buluşup (NG-UM-106 Atom Ax ) ;)havalar bi düzelsin yapalım :)

bycrm
09-12-2012, 20:45
white Rs kocaman maşallah:icon_tup:

percussionali
09-12-2012, 20:45
um nin son hazırlıkları yapılıyo gelip işimi bitiriyim düzgün havayı denk getirelim yine bi düzce adapazarı brunch yaparız rsli crxli :D pampalar

hain mami atom haa ali olmasa duymuycaz :hahaha:

emmi yanındayım :D rahat ol hahahah

krc_63
09-12-2012, 20:47
krc_63´isimli üyeden Alıntı
maşallah beyler araçlara havanın güzelliğinden faydalanmışsınız gene
Eyvallah moruk,kazana geliyoduk az daha uykuluk yemeye,efrahime selam
uykuluk yoktuda kötü hüseyinin orda kavurma vardı:D:D

mami_makinen
09-12-2012, 20:50
http://a1212.hizliresim.com/14/9/grnlj.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

http://a1212.hizliresim.com/14/9/grntn.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Araç Custom Garaj sahibi Gariban kardeşime aittir
Maslak tarafına yolum düştüğünde yanına uğrar Atom Karıncaya bakarım :)
Bu fotoğrafta o anlardan biri

Selcuk_RoL
09-12-2012, 20:54
Bro bikere geldik deneyecek arabalar çıktı geldi ,gelenlerden Reg beni en zorlayan arabaydı, yapıldığında Um de öyle giderse ve kendini diğer arabalarla kanıtlarsa orta yolda buluşuruz :D

Eyv abim white hizli baska bisey demiyorum sen anladin:cool:

PPR engineering
09-12-2012, 20:57
Araç Custom Garaj sahibi Gariban kardeşime aittir
Maslak tarafına yolum düştüğünde yanına uğrar Atom Karıncaya bakarım :)
Bu fotoğrafta o anlardan biri

sevdiğin kardeşin gariban'sa biraz para verelim sevinsin.yeni adı fakir ..unuttun

chiefkadir
09-12-2012, 21:00
olmadı 3 lü yaparız emmi ortada buluşup (NG-UM-106 Atom Ax ) ;)havalar bi düzelsin yapalım :)Tamam Ali öyle yapalım :) Şu anda Rs i geçebilecek bir 106 yı senin aklın kesiyosa ben yarın Düzceye gelirim:hahaha: Yarın daha hızlılar yapılır illaki ama şimdilik zor gibi:)

white Rs kocaman maşallah:icon_tup:Sağolasın Suat seninlede tanışmak kısmet olmadı ilk istanbula geldiğimde uğrayacam:)

Eyv abim white hizli baska bisey demiyorum sen anladin:cool:Anladım bro Reg e jokey olarak işe başlamışın diye duydum hayırlı olsun, videoları bekliyorum:)

caglargungor
09-12-2012, 21:02
combolar bir pazar işimiz vardı gelemedik kaynatmışsınız yine =)

mami_makinen
09-12-2012, 21:04
sevdiğin kardeşin gariban'sa biraz para verelim sevinsin.yeni adı fakir ..unuttun

Hahahah adı gariban ama zulada para çok galiba :)

PPR engineering
09-12-2012, 21:07
Hahahah adı gariban ama zulada para çok galiba :)

Onun adı gariban :)

chiefkadir
09-12-2012, 21:13
Maşallah Kadir abi, rabbim sorunsuz, sıkıntısız gazlamayı nasip etsin :)Amin cümlemize:)

uykuluk yoktuda kötü hüseyinin orda kavurma vardı:D:DZıkkım ye adi herif:hahaha:

tdipower
09-12-2012, 21:18
rs formundaydı bugün yine maşallah :)

percussionali
09-12-2012, 21:22
Tamam Ali öyle yapalım :) Şu anda Rs i geçebilecek bir 106 yı senin aklın kesiyosa ben yarın Düzceye gelirim:hahaha: Yarın daha hızlılar yapılır illaki ama şimdilik zor gibi:)

göreceli bir kavram UM nin gidişi nin izmitteki ile alakası yok şuan erkut abide afr yi gördü orada çok kötüydü neyse önemi yok düzce olayını ciddiye alıp sahibine soruyorum hemen deneme şart;)

mami_makinen
09-12-2012, 21:29
[QUOTE=chiefkadir;6445428]Tamam Ali öyle yapalım :) Şu anda Rs i geçebilecek bir 106 yı senin aklın kesiyosa ben yarın Düzceye gelirim:hahaha: Yarın daha hızlılar yapılır illaki ama şimdilik zor gibi:)

Havanın güzel olduğu bi gün dener bakarız abi
Sonuçta deneme yanılma sen reg le denedikten sonra 17 hp daha almıssın galiba yani baya hızlanmıssın ama şöyle bi durum var reg senle denemeye geldiğinde 167 hp idi
Ama ng 184 hp aynı dynoda bence denemek görmek lazım :icon_tup:

yaşar
09-12-2012, 21:31
Şefff bonus iyiymiş maşallah :)

chiefkadir
09-12-2012, 21:36
Combolar yanlış anlamayında herhangi bir 106 , Reg'i geçmediği sürece benim gelmem bana zulüm olur git gel dünyanın masrafı :) Reg i geçen olursa buluşur deneriz :D

percussionali
09-12-2012, 21:38
Combolar yanlış anlamayında herhangi bir 106 , Reg'i geçmediği sürece benim gelmem bana zulüm olur git gel dünyanın masrafı :) Reg i geçen olursa buluşur deneriz :D

demmekki seninle deneme olmucak desene :D
o garage nın arabaları UM ile denemiyo o yüzden o iş biraz zor

ZFR 37
09-12-2012, 21:39
her iki aracada maşallah.

gtı da eksoz+cai+yazılımmı var ? gtı da sökükmü?

UM1196

Bu ne kadar daha sürecek onu anlamış değilim başka bir araçla kıyaslanmak vs illa sizinle denemk için o aracı bulup dene diye yalvaramam kendileri bizimle denemeyecegını zaten sölediler konu kapandı gitti abi sende bu şekilde sölemessen sevinirim aracıma son bi eklemem kaldı onuda yaptıktan sora deneyebiliriz geçip geçilmek problem değil :)

fatiii
her iki aracada maşallah.

gtı da eksoz+cai+yazılımmı var ? gtı da sökükmü?

dogrudur fakat sökme yok

EEE
09-12-2012, 21:40
Ax gti stock 795 kilo
Ufak dokunuslarla 700kg is yapar

chiefkadir
09-12-2012, 21:42
Bu ne kadar daha sürecek onu anlamış değilim başka bir araçla kıyaslanmak vs illa sizinle denemk için o aracı bulup dene diye yalvaramam kendileri bizimle denemeyecegını zaten sölediler konu kapandı gitti abi sende bu şekilde sölemessen sevinirim aracıma son bi eklemem kaldı onuda yaptıktan sora deneyebiliriz geçip geçilmek problem değil :)Abicim araban inşallah istediğin gibi olur , eğer sen tamam arabam oldu dersen atla gel ankaraya misafirimiz ol , allahtan bişekilde geçersen söz masrafların benden,benimde tek ricam benim konumda daha tamamlanmamış arabalar ile gel deneyelim denmesin ,araba tamamlandığında denemek isteyen artık ankaraya gelir:icon_tup:

erh
09-12-2012, 21:42
Rs gergin :D

Golfte guzel yurumus tebrikler

mami_makinen
09-12-2012, 21:43

Tamam kadir abi şimdi oldu :icon_tup: başka bi istek varmı abi :)

UM1196
09-12-2012, 21:45
Abicim araban inşallah istediğin gibi olur , eğer sen tamam arabam oldu dersen atla gel ankaraya misafirimiz ol , allahtan bişekilde geçersen söz masrafların benden,benimde tek ricam benim konumda daha tamamlanmamış arabalar ile gel deneyelim denmesin ,araba tamamlandığında denemek isteyen artık ankaraya gelir:icon_tup:

Aracım tamam bir sıkıntım yokda seninde bildiğin gibi erkut abi gelicek biraz daha hızlanmak adına birşeyler yapacağız ondan sora tabiki deneyebiliriz abi sıkıntı yok benım ıcınde :) sadece artık başka bir araçla kıyaslama olmaması adına söledim aracım her daim hazır her zaman söledim denenmek isterse biz burdayız ;) Bu arada maşallah aracına konuya gereksiz salça olmuş olmayalım :)

mami_makinen
09-12-2012, 21:45
Ax gti stock 795 kilo
Ufak dokunuslarla 700kg is yapar

Şuan 700 kilo fakat 30-40 kilo daha hafifletebilinir

ZFR 37
09-12-2012, 21:47
dogrudur fakat sökme yok

sökme yoksa gtı 1380 kilo şöförde 100 kilo olsa toplam 1500 kiloya yakın oluyor.
kadir abinin rs 1000 kilo ya var ya yok..sonucun böle olması doğal.
gerçi gtı söksende o fark kapanırmı bilmem :)

o arka koltuğun sırtı çok ağır sökmenizi tavsiye ederim..bende sökecemde vakit bulamadım..bu arada golfun yazılımı kim yaptı? basınç ne açıldı acaba ?

M3CSL
09-12-2012, 21:48
white cidden oldu:D

106 filan deilde dbs gibi typerla asil merak edilen herkesin aklindaki soru. oyle deneme olursa sabahlar olmaz:D:D tahminimi solemicem:D

fatiii
09-12-2012, 21:51
sökme yoksa gtı 1380 kilo şöförde 100 kilo olsa toplam 1500 kiloya yakın oluyor.
kadir abinin rs 1000 kilo ya var ya yok..sonucun böle olması doğal.
gerçi gtı söksende o fark kapanırmı bilmem :)

o arka koltuğun sırtı çok ağır sökmenizi tavsiye ederim..bende sökecemde vakit bulamadım..bu arada golfun yazılımı kim yaptı? basınç ne açıldı acaba ?

sökme falan düşüncemiz yok aracı böyle gayet iyi..yazılımı ümit doğan yaptı fakat turbomuz tam verimli değil cont. 0.5 bar civarına düşüyor basıncı tutamıyor.

kilo beygir oranına göre rs gayet normal ve iyi gidiyo dediğin gibi sonuc normal

ZFR 37
09-12-2012, 21:56
sökme falan düşüncemiz yok aracı böyle gayet iyi..yazılımı ümit doğan yaptı fakat turbomuz tam verimli değil cont. 0.5 bar civarına düşüyor basıncı tutamıyor.

kilo beygir oranına göre rs gayet normal ve iyi gidiyo dediğin gibi sonuc normal

sizin tercihiniz tabide ben sadece arka koltuk sırtı demiştim çünkü çok ağır..

neyse kazasız belasız binersiniz inşallah ;)

chiefkadir
09-12-2012, 21:57
Rs gergin :D

Golfte guzel yurumus tebriklerEyvallah Erhanım:)

Tamam kadir abi şimdi oldu :icon_tup: başka bi istek varmı abi :)Küsme hemen bu percussion alisi zikiştiriyo ortalığı :D:hahaha:

Aracım tamam bir sıkıntım yokda seninde bildiğin gibi erkut abi gelicek biraz daha hızlanmak adına birşeyler yapacağız ondan sora tabiki deneyebiliriz abi sıkıntı yok benım ıcınde :) sadece artık başka bir araçla kıyaslama olmaması adına söledim aracım her daim hazır her zaman söledim denenmek isterse biz burdayız ;) Bu arada maşallah aracına konuya gereksiz salça olmuş olmayalım :)Allah kalbine göre verir inşallah :)

bladerk
09-12-2012, 21:59
heyt bee dışardan okuyan da derki bunlar birbirine düşman atar var gider var :hahaha:

ben um ye ellemeden denetmem kimseyle :hahaha:
canla başla bi yapabildiğimizi yapalım bu 106 neler yapıyo görelim sonra baktınız istanbulda deneyecek arabanız pek kalmamış bu sefer yeni bi sapanca buluşması rs crx sohc 205 tdi golf ekip hailnde gelir yine kaynatırız eğleniriz

fatiii
09-12-2012, 21:59
sizin tercihiniz tabide ben sadece arka koltuk sırtı demiştim çünkü çok ağır..

neyse kazasız belasız binersiniz inşallah ;)

teşekkür ederiz...sökmeye başladımmı arkası kesilmez o işin söktümmü hepsini sökceksin tahminimce koltuklarda çok agırdır orayada bitane sparco vs bişey oturtacaksın sonra bence ciddi fark eder.

mami_makinen
09-12-2012, 22:00
[QUOTE=chiefkadir
Küsme hemen bu percussion alisi zikiştiriyo ortalığı :D:hahaha:

Yok be ne küsmesi :) zaten deneme yapılacağı zaman ikamet kağıdı nüfüs cüzdanı örneği okul diploması ve gebete kaydı istenicek yakında :)

UM1196
09-12-2012, 22:02
heyt bee dışardan okuyan da derki bunlar birbirine düşman atar var gider var :hahaha:

canla başla bi yapabildiğimizi yapalım bu 106 neler yapıyo görelim sonra baktınız istanbulda deneyecek arabanız pek kalmamış bu sefer yeni bi sapanca buluşması rs crx sohc 205 tdi golf ekip hailnde gelir yine kaynatırız eğleniriz

:):icon_tup::icon_tup:

chiefkadir
09-12-2012, 22:02
white cidden oldu:D

106 filan deilde dbs gibi typerla asil merak edilen herkesin aklindaki soru. oyle deneme olursa sabahlar olmaz:D:D tahminimi solemicem:DSaol combo :)

mami_makinen
09-12-2012, 22:03

Sen bi gelde seni esir alcaz :) öyle hemen geri gitmek yok :)

EEE
09-12-2012, 22:03

Olum biz uveymiyiz

percussionali
09-12-2012, 22:07
Eyvallah Erhanım:)
Küsme hemen bu percussion alisi zikiştiriyo ortalığı :D:hahaha:

:D buyur burdan yak ben hiç huyum değildir. sen dedin hızlı olduğunu düsünüyosan gelim düzceye diye bende hızlı olmasa emin konuşmam biliyon neyse artık daha hızlı çıkıcaz karsına yapacak bişy yok sen hakkettin bunu
erkut abi chif ın ayarlarını çok açmışın :D

emmi atar var UM hızlı zaten de daha hızlı olsun 2 boy geçersek saymayalım :D

bladerk
09-12-2012, 22:08
Olum biz uveymiyiz

eyvah :( turbo corsamızı ben nasıl unuturum yarın kaputunu açıp bizzat özür dileyeceğim :D

ya şaka maka geçen sadece tek araba geldik olmadı bu sefer mart gib falan bi organizasyon yapalım diyorum ankara istanbul ve diğer şehirler bence süper olur

tdipower
09-12-2012, 22:11
eyvah :( turbo corsamızı ben nasıl unuturum yarın kaputunu açıp bizzat özür dileyeceğim :D

ya şaka maka geçen sadece tek araba geldik olmadı bu sefer mart gib falan bi organizasyon yapalım diyorum ankara istanbul ve diğer şehirler bence süper olur

dumanlamazsak olmaz bu sefer :)

bladerk
:D buyur burdan yak ben hiç huyum değildir. sen dedin hızlı olduğunu düsünüyosan gelim düzceye diye bende hızlı olmasa emin konuşmam biliyon neyse artık daha hızlı çıkıcaz karsına yapacak bişy yok sen hakkettin bunu
erkut abi chif ın ayarlarını çok açmışın :D

emmi atar var UM hızlı zaten de daha hızlı olsun 2 boy geçersek saymayalım :D

ahahahahaha tam precisionsın ali :hahaha: tamam ben size rakip şeref abimi de getiricem :hahaha: hakettiniz pampalar

chiefkadir
:D buyur burdan yak ben hiç huyum değildir. sen dedin hızlı olduğunu düsünüyosan gelim düzceye diye bende hızlı olmasa emin konuşmam biliyon neyse artık daha hızlı çıkıcaz karsına yapacak bişy yok sen hakkettin bunuÇalışın hızlanın kirlenmek ve hızlanmak iyidir:hahaha:

EEE
09-12-2012, 22:14

Kusturme benim oyuncagi:D:D

percussionali
09-12-2012, 22:14
ahahahahaha tam precisionsın ali :hahaha: tamam ben size rakip şeref abimi de getiricem :hahaha: hakettiniz pampalar
eğer benim ismi yazdığın gibi bizi hızlandıracaksan UM yi hiç atar gider yapmim ChifdeliKadire :D

Okan D.
09-12-2012, 22:15
ortaya bi karışık yapalım hep birlikte abi :D

Selcuk_RoL
09-12-2012, 22:30
Hooop atar var dediler geldik:) ps3 te yenilmisim zaten su dakka itibari ile cok darlandim herkeze gider:)

Kadir abi iyi dileklerin icin tesekkur ederim herzaman ( suat abide bekliyor selami var abi ) :icon_tup:
Erkut abi seni bekliyorum cok isimiz var:)
Mami abi hareket berekettir ama artik biliyon deneme isleri icin once ruhsat gerekiyo nasil yapicaz:D

Bu arada jokey oldum veli efendiye gidicem:):)

Selcuk_RoL
09-12-2012, 22:36

Nasil gururlandim nasil simardim anlatamam hahaha;):)

chiefkadir
09-12-2012, 22:45
Kadir abi iyi dileklerin icin tesekkur ederim herzaman ( suat abide bekliyor selami var abi ) :icon_tup:Aleyküm selam:icon_tup:

djm
09-12-2012, 22:48
kadır abı herzaman oldugu gıbı yıne excellent....

KMR2-GT
09-12-2012, 22:57
Kadir abi Maşallah araba 10 numara gidiyor.:)

Mekanik iticiye dondermek cok mu zahmetli abi.

chiefkadir
10-12-2012, 01:42
Kadir abi Maşallah araba 10 numara gidiyor.:)

Mekanik iticiye dondermek cok mu zahmetli abi.Dönderelim deemi :D

BoraRS
10-12-2012, 06:52
Beyler heveslenmeyin simdi golf gti ' in sahibi ile konustum. Chefkadir erken basmis, golf vites kacirmis. Golf tam gececekken RS gaz kesmis. Yani white rs gecilmemek icin her turlu pushtlugu yapmis :D

Masallah waytime RS ime :D

Erkut sen de amma cok seviyon parmaklamayi be kardesim :D angaraya geldigimde tükkanina girmeye korkar oldum :D her parmakta bi guc cikiyor :D

Dookan
10-12-2012, 07:06
[QUOTE=chiefkadir;6445428]Tamam Ali öyle yapalım :) Şu anda Rs i geçebilecek bir 106 yı senin aklın kesiyosa ben yarın Düzceye gelirim:hahaha: Yarın daha hızlılar yapılır illaki ama şimdilik zor gibi:)

Sonuçta deneme yanılma sen reg le denedikten sonra 17 hp daha almıssın galiba yani baya hızlanmıssın ama şöyle bi durum var reg senle denemeye geldiğinde 167 hp idi

dostum 167 hp 106 bugune kadar hiç yapılmadımı ankarada? ben iyi biilirim 106 arabasınıda 167 hp lsınıde.rs ın sızle denedıgınde o arabanın 167 hp olmasının ıhtımalı bıle yok o zaman 240 tork du araba madem 167 hp ymiş.tekrar denemede tabi fayda vardır ama.ankaraya gelirseniz golf le de denemek isterim.reg le denemeye gittiginde beni geçemiyodu rs.şimdi gordugum bambaşka bi araba.eğerki reg onu geçerse 106 neymiş yaa.yıllarca bınmısım anlayamamısım derim.

yasin_R
10-12-2012, 07:12
kadir abi tebrikler, cok begendim. ama su cekim işini biraz daha geliştir be o kadar hızlanmısın bundan sonra cekimlerinde hızlanacaktır, ahh bee kendi çekimlerimi özledim:)

KingoAtmo
10-12-2012, 08:14
Araçlara maşallah , rs yine formunda :)
Tebrikler, Erkut gergin gibi :)

PPR engineering
10-12-2012, 08:21
Tamam Ali öyle yapalım :) Şu anda Rs i geçebilecek bir 106 yı senin aklın kesiyosa ben yarın Düzceye gelirim:hahaha: Yarın daha hızlılar yapılır illaki ama şimdilik zor gibi:)

[QUOTE=mami_makinen;6445525]

Yanlış hatırlıyorsun 7950 devir 174.6 hp idi dyno dynamics de.

ArMy
10-12-2012, 08:38
Tüm araçlara maşallah.

Kadir abi sana da helal olsun 55'den bile basmışsın düşük kalır demeden..

yaşar
10-12-2012, 08:38
PPR_engineering

Mesaj kutun dolu mesaj yolladım gitmiyor bilgin olsun kardeşim .:icon_tup:

Dookan
10-12-2012, 18:33
Tüm araçlara maşallah.

kadir abi 55 diyo a ben hiç hatırlamıyom :D en az bastıgım sürat 60.sonraki denemelerde 70 e kadar cektı.hatta gel gel diyo video da.sen bakma kadir abiye 5 az yazmış :D

chiefkadir
10-12-2012, 19:03
Beyler heveslenmeyin simdi golf gti ' in sahibi ile konustum. Chefkadir erken basmis, golf vites kacirmis. Golf tam gececekken RS gaz kesmis. Yani white rs gecilmemek icin her turlu pushtlugu yapmis :D
Masallah waytime RS ime :D
Erkut sen de amma cok seviyon parmaklamayi be kardesim :D angaraya geldigimde tükkanina girmeye korkar oldum :D her parmakta bi guc cikiyor :DKanka bunları Katar'dan yazıyon gücümüze güç katıyon konuş şu gawurlarla geçelim mekanik iticiye, katılıp gidelim gittiği yere kadar :D

kadir abi tebrikler, cok begendim. ama su cekim işini biraz daha geliştir be o kadar hızlanmısın bundan sonra cekimlerinde hızlanacaktır, ahh bee kendi çekimlerimi özledim:)Yasinim sağol haklısın bir gopro lazım artık :)

Araçlara maşallah , rs yine formunda :)
Tebrikler, Erkut gergin gibi :)Eyvalalh kanka sende jj yi özlemedinmi :)

Tüm araçlara maşallah.

kadir abi 55 diyo a ben hiç hatırlamıyom :D en az bastıgım sürat 60.sonraki denemelerde 70 e kadar cektı.hatta gel gel diyo video da.sen bakma kadir abiye 5 az yazmış :D

Brolar benim güç bandı yukarda enaz 70-75 gibi tam iyi yerinde oluyorum :) hatta 90km den basılsa basarım ama yanımdaki araba dsg onuda bayıltmadan 60 gibi bastık işte:D

M3CSL
10-12-2012, 22:32

Yanlış hatırlıyorsun 7950 devir 174.6 hp idi dyno dynamics de.

hey masallah normal dynoda 188 190 gibi 8000d de geliyor birde 106lar nerden nereye geldi...8500 lerde guc uretiyormuydu acaba 52lerle

Cliosportve
10-12-2012, 23:14
Maşallah Kadir emmi
Nazar değmesin
Araba 3. vitesten 4. vitese atınca çok az deviri altta kavrıyor
5. vites inanılmaz güzel yerde kavrıyor
Sanki 4. viteste üst devirde tutsa atınca daha bir azimli çevircek

BMK TypeR
10-12-2012, 23:22
Maşallah abi, ezmişsin yine:)

chiefkadir
10-12-2012, 23:35
Maşallah Kadir emmi
Nazar değmesin
Araba 3. vitesten 4. vitese atınca çok az deviri altta kavrıyor
5. vites inanılmaz güzel yerde kavrıyor
Sanki 4. viteste üst devirde tutsa atınca daha bir azimli çevircekHade len :D 3 te 8300dd dönüyorum baskı balata öküz gibi kavrıyo :) Yakaladığı yerdeki ayar işini erkut hep milimetrik ayarlıyo :D Bidaha seyret :hahaha:

Maşallah abi, ezmişsin yine:)Yok bro takılıyoz inceden, ezme yok :) Hep kankiyiz:D:icon_tup:

PPR engineering
11-12-2012, 10:16
hey masallah normal dynoda 188 190 gibi 8000d de geliyor birde 106lar nerden nereye geldi...8500 lerde guc uretiyormuydu acaba 52lerle

power band'ı 3000-7500 olan bır cam. 7950 devır gayet guzel yer 52 de 8500 de guc alınması olanaksız.normal dynoda 193 194 hp cıvarı verır sanırım pt52 ıle cıkabılecek max. guclere yakın.

KingoAtmo
11-12-2012, 10:43
power band'ı 3000-7500 olan bır cam. 7950 devır gayet guzel yer 52 de 8500 de guc alınması olanaksız.normal dynoda 193 194 hp cıvarı verır sanırım pt52 ıle cıkabılecek max. guclere yakın.

193-194 hp yi pt 52 mi veriyor ?

mami_makinen
11-12-2012, 11:29
[QUOTE=PPR engineering

Yanlış hatırlıyorsun 7950 devir 174.6 hp idi dyno dynamics de.[/QUOTE]

173,6 ps olarak biliyorum yani Hp ye çevirdiğin zaman 166 küsür çıkıyo

PPR engineering
11-12-2012, 11:48
173,6 ps olarak biliyorum yani Hp ye çevirdiğin zaman 166 küsür çıkıyo

yok abi hp olctuk zaten ozgun yazar selcuk ben ozgun alper vardık

PPR engineering
11-12-2012, 11:52

evet pasa dynosuna gore hesap onu gosterıyor.

Lıste;PT 52 .oversıze emme valf.portıng head.custom manıfold.super s headers. exhaust.Pıston.Ecu fast yazılım vs vs vs

Pt 52 egz ye 278 derece olarak biniyor evet 360 dereceyi tamamladığında değeri bu oysaki bu egz yi iyi yapan bazı lift degerlerindeki agresifliği.cogu egz den agresiftir pt52.

alpergti
11-12-2012, 11:57

ah nazmi ah nedir senin bu 52 li 106 lardan çektiğin :D

şef hocama maşallah erkutla beraber güzel işler çıkartıyorlar...tebrikler...

chiefkadir
11-12-2012, 12:18
ah nazmi ah nedir senin bu 52 li 106 lardan çektiğin :D

şef hocama maşallah erkutla beraber güzel işler çıkartıyorlar...tebrikler...:icon_tup: Sağol Alper kardeşim:)

Selcuk_RoL
11-12-2012, 12:19
Dyno uzerindeki hp lere takilmamak lazim insani yaniltabilir bunu bir cok ornekle gordum ben en guzeli yol dyno su:D

KingoAtmo
11-12-2012, 12:30
evet pasa dynosuna gore hesap onu gosterıyor.

Lıste;PT 52 .oversıze emme valf.portıng head.custom manıfold.super s headers. exhaust.Pıston.Ecu fast yazılım vs vs vs

Pt 52 egz ye 278 derece olarak biniyor evet 360 dereceyi tamamladığında değeri bu oysaki bu egz yi iyi yapan bazı lift degerlerindeki agresifliği.cogu egz den agresiftir pt52.

pt 54 53 230-240 beygir çıkarmı o zaman o dyno da

PPR engineering
11-12-2012, 12:36
pt 54 53 230-240 beygir çıkarmı o zaman o dyno da

53.54 hıc olcmedım 1 1.5 degerdekı derecelerı bır sey dıyemıyorum onlar ıcın part lıst'de degerlerıde yazmıyor.

BoraRS
11-12-2012, 14:11
Dyno uzerindeki hp lere takilmamak lazim insani yaniltabilir bunu bir cok ornekle gordum ben en guzeli yol dyno su:D

Ona yol daynosu denmez döt daynosu denir :D

Selcuk bu arada benden istedigine baktim bana verdigin fiyatla hemen hemen ayni gibi. Ama direk ebayden baktim. Diger yerlere de dondugum zaman beraber bakariz. Simdi Kuveytteyim. Haftaya Turkiye' de olacagim. Bana gelirsiniz pipi ar Kaanla hem yemek yeriz hem mevzuyu hallederiz bendeyken. Kaana da hem gelmisken benim evdeki gümüş tepsi takimini polişleticem :D

chiefkadir
11-12-2012, 14:12

Selcuk bu arada benden istedigine baktim bana verdigin fiyatla hemen hemen ayni gibi. Ama direk ebayden baktim. Diger yerlere de dondugum zaman beraber bakariz. Simdi Kuveytteyim. Haftaya Turkiye' de olacagim.Posta kutuna bak panpa:hahaha:

BoraRS
11-12-2012, 14:14
Posta kutuna bak panpa:hahaha:

Abi yeni aldim mesajini. Simdi oteldeyim yemek yiyorum. Karnimi doyurayim halledicem hemen :)

Selcuk_RoL
11-12-2012, 15:05

Selcuk bu arada benden istedigine baktim bana verdigin fiyatla hemen hemen ayni gibi. Ama direk ebayden baktim. Diger yerlere de dondugum zaman beraber bakariz. Simdi Kuveytteyim. Haftaya Turkiye' de olacagim. Bana gelirsiniz pipi ar Kaanla hem yemek yeriz hem mevzuyu hallederiz bendeyken. Kaana da hem gelmisken benim evdeki gümüş tepsi takimini polişleticem :D

hhahaha:D:D tamam abi whatsap sevdamız başlasın o zaman:D

mami_makinen
11-12-2012, 20:00

Aynen doğru söylüyosun ama dyno dynamics in özelliği yoldaymış gibi aynı hissiyatta ölçüyo yani başka dynolardaki gibi yanılma payı pek olmaz
Ama yinede yanyana gelmek denemek daha sağlıklı her zaman

M3CSL
12-12-2012, 00:20
53.54 hıc olcmedım 1 1.5 degerdekı derecelerı bır sey dıyemıyorum onlar ıcın part lıst'de degerlerıde yazmıyor.

53 54 un 52 ile lift degerlerinde cok fsrk yok 0.3mm gibi fark var, dercelerde buyuk fark var ne kadar gucte oynatir bilemem, ama 12 liftlik egz gecmenin zamani geldi sanki trda.. daha yuksek her zaman iyi degil ama biraz daha iyi olacagi muhakkak..

TayfunS
12-12-2012, 09:06
İlk videoda ps falan oynuyosunuz sandım arka cam lcd gibi duruyo :)

ozyyangel
16-12-2012, 11:01
İki araca da maşallah.. fakat RS farklı..

SEÇKİN172
16-12-2012, 12:07
RS ya :) :) :)

reddewill
16-12-2012, 12:26
maşallah rs süper

34ace97
16-12-2012, 18:35
maşallah araçlara, rs güzel yürümüş.

penguinhakan
16-12-2012, 20:18
Bonus olan videoda kaç kişi var sürücü dışında acaba ?

chiefkadir
16-12-2012, 21:50
Bonus olan videoda kaç kişi var sürücü dışında acaba ?Biz üç kişiydik....Üç ağız üç yürek üç yeminli fişek:D

Vts_Power
16-12-2012, 21:58
maşallah kadir erkut kankalar rs çok iyi ellerinize sağlık

chiefkadir
16-12-2012, 22:04
maşallah kadir erkut kankalar rs çok iyi ellerinize sağlıkEyvallah Ahmet , atmosferik takılıyoz kendi halimizde ,bu sezon yine Ankara ekibi olarak draglarda hep beraber boy gösterelim:icon_tup:

kelalper
17-12-2012, 09:49
Kadir at şu erkutu arabadan yaw araba geri kalmış S3 golf denemesinde :D

PPR engineering
17-12-2012, 09:54
53 54 un 52 ile lift degerlerinde cok fsrk yok 0.3mm gibi fark var, dercelerde buyuk fark var ne kadar gucte oynatir bilemem, ama 12 liftlik egz gecmenin zamani geldi sanki trda.. daha yuksek her zaman iyi degil ama biraz daha iyi olacagi muhakkak..

ben o lıft degerlerınden bahsetmıyorum sız tamamen yanlıs anlamısınız ben cams anelızınden bahsedıyorum sız full lıftten bahsetmısınız.Benım demek ıstedıgım farklı lıft degerlerındekı anlık dereceler bu bızım ıcın cok cok onemlı power band acısından.

Bız secımımızı custom olarak yaptık up 106 ıcın.lıft degerlerımız yuksek

chiefkadir
17-12-2012, 14:17
Kadir at şu erkutu arabadan yaw araba geri kalmış S3 golf denemesinde :DAdam -5 boy yaa:hahaha: