Orijinalini görmek için tıklayınız : Maf'in fazla ısınması
Arkadaslar aracıma bir , iki hafta önce HKS acik filitre taktım maf icinde orjinal kutunun borusu çapında bir boruya orjinal aparati taklit ederek bir aparat kaynattik konum olarak nerdeyse aynı tek fark paslanmaz olması oldu ama araç kalkarken ilk devirlerde bir an gaz kesilmesi gibi bir sorun bas gösterdi filitre ile alakalı oldugundan pek emin değilim kutu icini geri takip henüz deneyedim hortumu kontrol icin baktığımda sensörün takılı olduğu paslanmaz borunun oldukça sıcak olduğunu gördüm acaba mafia bi sıcak boru icinde bulunması bu soruna sebep olur mu
İmpreza 2.0r n/a
Filtreyi acil olarak söküp orjinal filtresine veya kutu içi filtreye dönün.
Maf olan araçta açık filtre maf'ı bozuyor kısa sürede bilginiz olsun. İki defa bozdum ben maf'ı artık map'e geçtiğim için sıkıntı kalmadı.
Sabah filtreyi söküp orjinali taktım ecuyu resetledim ilk basta rolanti tutmakta zorlanıyordu biraz dolastiktan sonra oturdu ecuyu her resetledigimde olan bişey bu , kalkışts yığılması ortadan kalkmış gibi görünüyor teşekkürler xor
Sabah filtreyi söküp orjinali taktım ecuyu resetledim ilk basta rolanti tutmakta zorlanıyordu biraz dolastiktan sonra oturdu ecuyu her resetledigimde olan bişey bu , kalkışts yığılması ortadan kalkmış gibi görünüyor teşekkürler xor
Rica ederim arızalanmadan kurtarman ve konu açman iyi olmuş :)
Model yılına bağlı olarak Maflar 400-900 arası Servisde :D
Orijinal ölçüler alınarak yaptım ondanda yok ızgara gibi bişeyden bahsediyorsunuz sanırım
Kutu ici candir :)
Ecufast'de vardı kutu içi HKS, Erdem'e bi sor istersen.
Onlara uğrayacağım zaten yazılım icin o zmn konuşurum , gerçi bindin olaydan sonra dokunmaya korkuyorum makinaya :)
YouTube (http://m.youtube.com/#/oops?client=mv-google&ytsession=RICLwmcPRxTZKebMRhJIFtJVoJx-0cznVBuF5FzEVF84IdzaF92ADUxjHbDA_uOEc5QlDkgRv9OaGM IbbfRD8qxDjMbVstLdiMvZRgeMKtiUzHTQW56TkJfXygGe9Nvr KoJJge9v3dZ2OobXQnHD8aXQSx5yA0TQNSDjtskUIEDBvZifYl klJZBcDRoweehomOX0tjmueFQ4GYN85-p4j9YfYoTzMjl_z2GPpQ1zLD8EeKYKhn96Qbh2b_qfViYTQ7iV Y4VaDhPHLjWG6_8Fglu6qZSiCm9u2sg6z-nZlhU)
Bu videoda açıklamada neden bahsetmiş tam anlayamadım , cepten giriyorum tamamını izleyemedim ama sanki ilk basta gaz yemiyordu