Orijinalini görmek için tıklayınız : 2.El Araç Alırken Plaka Değiştirme
Merhaba birşey sormak istiyorum 2.El araba alırken plakayı değiştirmek istersek ne gibi işlemler yapmamız gerekiyor tahmini ne tutar ? Özel plaka için neler yapmam lazım bilen birisi varsa yardımcı olursa sevinirim
noterde plaka degisecek diyosun ikametgahın bulundugu trafige gidiyosun ama ucret ne tutuyor hatırlamıyorum
noterde plaka degisecek diyosun ikametgahın bulundugu trafige gidiyosun ama ucret ne tutuyor hatırlamıyorum
aynı il içindeki alımlarda da bu geçerli mi?
plaka degsımı noterde 150 civarıydı yanlıs hatırlamıyorsam ama özel plakayı blemiyorum daha maliyetlidir
aynı il içindeki alımlarda da bu geçerli mi?
aynı ilde hic plaka degismedim detayını bilmiyorum
kkursat01
10-12-2012, 22:40
160-170 arası tutuyor diye biliyorum. Bizim burda 100 yada 150 tl vererek trafiğin banka hesabına bağışta bulunuyorsun sana istediğin seriden plaka veriyorlar ancak, isim yazılı özel plakaların ücretlerini tam olarak bilmiyorum yıllık ücretleri oldugunu biliyorum sadece..
kkursat01
10-12-2012, 22:41
Yanlız konunun yeri yanlış olmuş biraz sanırım.
Aynı şehirdede plaka değişebiliyorsun +70 gibi bi ucret alıyorlardı sanırım trafiğe gittiğinde sıradan plaka verirlerse sadece plaka parası 30 cıvarı özel plaka istersen bağış yapman gerekiyor benden 750 istemişlerdi herhangi bi 3 harfli için eğer çok özelse fiyat yükselir sanırım..