Orijinalini görmek için tıklayınız : Max speed= 340 km istanbul
Mobil Link: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Oxx012ynm_Q
Not : Motosiklet Hayabusadır.
Oxx012ynm_Q
orhan_guney
10-12-2012, 14:44
bu şimdi bu hızda giderken bir taşın veya bir cismin üstünden geçse ne olur motor binmiyorum o yüzden soruyorum.
kaynanasının evinden çıktı hellaam...:D
Bildiğin ölüm makinası az daha zorlasa zamanda yolculuk yapacak :D
Motor nedir? Allah korusun cok tehlikeli, o hizda ileride ne var ne yok nasil goruyorsunuz...
kaynanasının evinden çıktı hellaam...:D :hahaha:
Abi efsane yorum olmuş :D
Motor nedir? Allah korusun cok tehlikeli, o hizda ileride ne var ne yok nasil goruyorsunuz...
tahmin... şurda bi ağaç olsa...hmmmm ağaçmış güzel...aaa sanırım kamyon orta şeritte...evet evet ortadaymış... a ne güzel her yer ışıl ışıl...mnskymmm trafik durmuş!!!!! the end...
KGüneyli
10-12-2012, 15:01
- tası topragı brak saglam bi rüzgar yese tünele girerken yada cıkarken kesin uzaydaydı zekiye.
tam kendi kendime bu hızlarda tünel etkisi oluyomuş neden olmadı derken tünele girdi :D
Motorla hız bıraz urkutucu...
Ben Murci ile 354km yapmıstım...
E.ORANLI
10-12-2012, 15:24
4 tekerın gzunu seveyım :) 2 tekerde ne olcagı belirsiz...
extreme__
10-12-2012, 15:25
Bu adam ölüme tepki olarak doğmuş :D
Cesarete bak ya :D aman aman benden uzak 2 tekerde :D
Makinist
10-12-2012, 15:38
Ömür boyu yapmayacağım bir hareket. O hızda bişe görünmezki karanlıktan. Gündüz vakti 290+ yaptığımda bile heryer yusuf yusuf oluyor :)
Bayrampaşalı
10-12-2012, 15:53
radara girse nolur acep :D
sevdıklerıne kavuşur n'olcak ALLAH kaza bela vermesın cümlemize...
2 teker o hızlarda çok tehlikeli ALLAH kaza bela vermesin cümlemize.
lethaldoze
10-12-2012, 17:18
Hayatta yapmam çok hızlı 4 teker tek geçerim...
ölçen memur tayin ister. :D
Tunele girerken isinlandi sandim :))
ClioRs182
10-12-2012, 21:28
ölüme yolculuk .
JosephuS
10-12-2012, 21:48
Tabutta Rövaşata sanırım :D
acısız ölüm direk net bir şekilde ahirete intikal. :D
Hehehe :D yorumları okudum, size katılıyordum taki kı*ım seleye değene kadar :D
Eskaza bir kez 600 cc kullanmak gibi bir gaflette bulundum, bunda adrenalin tavansa 1000 cc de ne olur diye düşünmeden edemedim. Hiç tecrübesi olmayan biri olarak gidip Cbr 250 R aldım, peşinden Honda güvenli sürüş eğitimi 1i aldım yaza doğruda 2. seviyeyi alıcam. Bir sonraki sezonda 3. eğitimle birlikte 600 RR istiyorum nasip olursa... 2 sezon kullanıp sonrada 1000 cc....
Düşünce olarak size katılıyordum hatta fazlası ile karşıydım 2 tekere, büyük konuşmamak gerekiyormuş :D
Bu arada her ne kadar 250 cc de olsa, 0-100 ü sattığım scirocco ile aynı :D
GokhanRS
10-12-2012, 22:53
kontörü yok, azraile çağrı atıyo.
darkmoon
10-12-2012, 22:58
motor bana göre keyif işi .. sürat yapanlara lafım yok ama 80-90 da gazı açıp yoluna bakıcaksın rüzgarı hissederek tatlı tatlı güvenli güvenli motorun keyfine doyamassın..
o çıkdığı hızlarda lastiğin yolla teması o kadar azki minnacık bir mıcır taşı bile adamı hayattan koparmaya yeter ne cesaret hayret ediyorum..
sedat2626
10-12-2012, 23:12
Çok büyük sıkıntı var çooook :)
type r ın içinde 260 devirdim ogunden beri namaz kılarım ... bu durumu yaşasam kendimi dergaha kapatırım heralde ( type r ın sağkapı bakaliti hala elimde :D )
brs_odbs
10-12-2012, 23:14
2 tekere de güvenip okadar basılmaz valla
Eskaza bir kez 600 cc kullanmak gibi bir gaflette bulundum, bunda adrenalin tavansa 1000 cc de ne olur diye düşünmeden edemedim. Hiç tecrübesi olmayan biri olarak gidip Cbr 250 R aldım, peşinden Honda güvenli sürüş eğitimi 1i aldım yaza doğruda 2. seviyeyi alıcam. Bir sonraki sezonda 3. eğitimle birlikte 600 RR istiyorum nasip olursa... 2 sezon kullanıp sonrada 1000 cc....
Düşünce olarak size katılıyordum hatta fazlası ile karşıydım 2 tekere, büyük konuşmamak gerekiyormuş :D
Ya ben birşey demiyorum artık sana. :D
250lıkte bıle 2000cclık performansı yasamak acıkhavada 0-135 yapmanın zevkı bambaska ıken bu tur yuksek suratlere motorun ustundeyken ve apıs aranızda o tıtresıme sahıp pıstonlar hareket ederken hayır dıyemıyorsunuz maalesef :) allah hepımızı korusun kotu kazalardan.
Ya ben birşey demiyorum artık sana. :D
Senide görücez, hayırlısı ile bi başla :D
Ultraleggera
10-12-2012, 23:23
Kadran hayabusa kadranı orda 340 deilde 350 lere geliyor sanki kadranı bitiriyor..
Shadow_Dancer
10-12-2012, 23:23
Gazı biraz fazla mı verdim naptım :D
Allah zihin açıklığı versin.
adam hakkını vermiş gidiyor maşşallah..
o süratlerde mıcır taşı vs hiçbişey yapmaz yapacak olsa etrafta race makınaya falan binen adam kalmamıştı race motor lastikleri yeri o kadar iyi tutarki o hızda yarım yatmış bi motoru elinizle 30 cm kaldırıp geri yere bırakın en fazla 15 20 cm sapmayla tekrar yolu tutmaya devam eder..
he bide kimse race motora binip 90 km hızla seyir edemez bugun race makınaya kimi bindirirseniz bindirin 15 20 gün sonra 150 km/h altı sıkıcı ve yorucu gelir.
musty01gtc
10-12-2012, 23:47
cigerci den çıkmış .
tayreep_john
11-12-2012, 00:16
10 farklı süper sport araba vercez deseler o adamın arkasına binmem :D
Gazı biraz fazla mı verdim naptım :D
Ah Soner'im sorma gitsin :D
İnan 600 RR için yanıyorum ama acele edip tecrübesiz olmak istemiyorum ;)
Alperen-B
11-12-2012, 00:37
O sırada azrailde arkadan başka bi hayabusa ile takip ediyomuş :D
akbaba78
11-12-2012, 07:04
:no:Allah korusun cok tehlikeli yaw
birde bu hayabusa yokmu 130 mhp ye kadar tekerde kalıyor sonra ver gazı 230 mhp altına indiriyor:)
X8UEeqdl6U0
arkadaşlar motosikletin OTOMOBİLDEN GÜVENLİ OLDUĞUNU BİR MOTOR KULLANACISI OLARAK ASLA İDDA ETMİYORUM AMAAAA bir hızdan sonra motor ve otomobil aynı derece güvenli.şimdi soruyorum 200 km hızda motosiklet ve oto ile aynı şartlar altında yapılan kazada ikisindende sağ kurtulma bence yok.motosikleti pistte kullanmak gerek.keşke imkanlar olsada pistlerde kullansak en güvenli en prof ve en zevkli ortam.:))yukarıdaki güvenlik yorumu benim düşüncemdir.lütfen buna göre yorum yapalım:))
ilkercom
11-12-2012, 13:02
200 km ile motorsiklet ve araba kafa kafaya girse ikisinden de sağ kurtulan olmaz. öyle mıcırdan filan sekmeyle ölünse şimdilerde tek racing kullanan kalmazdı. :D amortisörü freni olmayan bi alet değil bunlar neticede.
250lıkte bıle 2000cclık performansı yasamak acıkhavada 0-135 yapmanın zevkı bambaska ıken bu tur yuksek suratlere motorun ustundeyken ve apıs aranızda o tıtresıme sahıp pıstonlar hareket ederken hayır dıyemıyorsunuz maalesef :) allah hepımızı korusun kotu kazalardan.
apış arasında hareket eden pistonun zevki yorumu biraz erotik olmamışmı :D :D
apış arasında hareket eden pistonun zevki yorumu biraz erotik olmamışmı :D :D
apış
isim
Butların iç tarafı
*tdk'da bıle KABA olarak yazmayan bır kelıme senı bu kadar kendınden gecırdıyse durum vahım kardesım ...
motorları sevmem ama kadranı görünce bazen varımı yoğumu satıp bis e falan hayabusa koyasım geliyo :D
Guzelmis.
Yorumlar klasik, biraz tecrubesizlikten de abartilmis. Hayabusa kendini kanitlamis bir motor 300+ hizlarda stabilitesi saglam olmasi icin bir cok ozelligi var. Bunun icin de uretilmis denilebilir nerdeyse. Her tasa ruzgara dengesini yitiricek bir motor degil.
Ben hayabusa kullandim ve kesinlikle bulasmamak gerek o adrenaline diyorum ama napicaksin iste :)... batti balik.
Skyhawk34
11-12-2012, 19:45
öldüğünü anlamazsınki ama arabda oyle değil acı çekersin o nedenle 2 teker : 1, 4 teker : 0
:D
su videolara link de ekleseniz de her defasinda mobil kullanicilari link diye yalvartmasaniz!!
su videolara link de ekleseniz de her defasinda mobil kullanicilari link diye yalvartmasaniz!!
link eklendi.
Jam da Joker
12-12-2012, 09:06
Çok eski bir video.
Kalibre edilmemiş eski kasa hayabusaya 350km kadran takıldığında çıkan sonuç.
Yani öyle bir hızda, hızlanma modelide yok.
Trance-R
12-12-2012, 09:26
-tecrübeliyse yapmıştır.Zaten o sürate cahil insan çıkmaz.Güvendiki verdi ayarı.2 teker üstünde gitmek , tek teker üstünde gitmekten daha güvenlidir bence.Adam yürütmüş maşallah...
-he ayrıca , motorsiklet ayrı bir dünya,4 teker sürücüleri olarak geyik yorumlar yapılmış.
Neyse , herkese kazasız sürüşler dilerim...
Bir ara rolling yapalım onunla :) 2. vitese çektim bekliyorum :)
kelalper
12-12-2012, 09:44
Yaw binmeyim şu merete *** mu var. Bugün rahmetlinin 52 si var. 3 senedir biniyordu çocukluğundan beri motor kullanan motor ticareti yapan adamlar bile bu adam bizden çok daha iyi kullanıyor diyordu. Ne oldu o hızda önüne araba çıktı. Bugün düşündükçe gözlerimiz doluyor. İlla yolda bişey olmasına gerek yok. Azrail arkadan da kovalamaz. Bi başkasını dürtüverir bitti gitti.
ölçemez ki :hahaha::hahaha:
öldüğünü anlamazsınki ama arabda oyle değil acı çekersin o nedenle 2 teker : 1, 4 teker : 0
:D
kontörü yok, azraile çağrı atıyo.:hahaha::hahaha::hahaha:
Kadran hayabusa kadranı orda 340 deilde 350 lere geliyor sanki kadranı bitiriyor..
motor hayabusa :))
En kral sürücüde olsa herşey anlık örneği aşağıda...
Ölümle Noktalanan Motor Kazası - YouTube (http://m.youtube.com/watch?v=MsWhF6135jc)
En kral sürücüde olsa herşey anlık örneği aşağıda...
Ölümle Noktalanan Motor Kazası - YouTube (http://m.youtube.com/watch?v=MsWhF6135jc)
Adam ne uçtu be. Bu arada tekere bi tane taş gelse allah muhafaza diyolar da cidden öyle mi? Yani ne bileyim yaşayan motorcu kalmazdı heralde öyle olsa illa ki yolda taş maş vsbişey vardır
BthnKrkt
13-02-2013, 08:17
Bence motosiklet kullanmayan anlayamaz o hazzi. Ben 15 yasimdayken motosikletle kaza yaptigimda kolum dirsekten kirilmisti sinirler felan zarar gormustu parmaklarim calismiyodu ve kazanin uzerinden 2 hafta gecmeden kolum alcili motosiklete binmeye baslamistim. 1000 rr la defalarca 299+ gordum. Hicte korkutucu ve guvensiz gelmiyor.