Orijinalini görmek için tıklayınız : İbiza cupra downpipe hk.
Arkadaşlar iyi akşamlar;
dp aldım 70lik, ve arabanın boruları sanırım 60lık, dp'dan sonrasını nasıl bağlıyoruz bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, 70likten 60'lığa küçülen küçük bir aparat mı yaptırıcaz ?
http://g1212.hizliresim.com/14/c/gtgu0.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
patladın değilmi.... arabana bir kavuş önce...
dp yle ilgili ben de bir sorayım. dp takılıp yazılım yapılmazsa arıza ışığı yanmasının dışında limp mode a girip kesiklik yapma olayı oluyor mu?
kısa vadede arıza yakıcağını sanmıyorum ama pek bilgimde yok dp ile ilgili :)
dp yle ilgili ben de bir sorayım. dp takılıp yazılım yapılmazsa arıza ışığı yanmasının dışında limp mode a girip kesiklik yapma olayı oluyor mu?
Yanıltıcı sensör muhabbetı takıldıgında olmuyor.
gel burda taktıralım harun gibi temiz olsun uğraşma kardesm
hiç bir sıkıntı olmuyor... 12.000km oldu çok şükür..
arıza lambasıda yanmıyor...
70 lik olması iyi yuksek devirde ve yuksek viteste daha iyi çevirir araba downpipe egsozcuda yaparlar araya 60 lık aparat yapabilir
Ürün Milltek sanırım resimden oyle gordum. Eger milltek cat back olmadan sadece dp aldıysanız içinden cıkması lazım aparatı. Orjinal borunun çapı 55lik olması lazım.
Yanıltıcı konusundada ben komple taktım katsız 100 150 km ışık yakmadı sonra yaktı fakat koruma güç düşüşü vs olmadı ardından yanıltıcı ile işi çözdük birdahada yakmadı.
hiç bir sıkıntı olmuyor... 12.000km oldu çok şükür..
arıza lambasıda yanmıyor...
böyle bişey çok çok zor tam 100 km sonra ışık yakmalı yazılımsız bir araç ise :soru:
Aykut106
21-12-2012, 18:16
70 den 60 a düşürürler redüksiyonla.
böyle bişey çok çok zor tam 100 km sonra ışık yakmalı yazılımsız bir araç ise :soru:
zor değil yahu hali hazırda arkadaşın bocanegrası da öyle yazılım yok komple dp ve egzost var ışık yakmıyor.
Yaniltici ile surekli ayni degeri okuyacak. Bu hic iyi degil yakit ve sehir ici surusu icin...
yazılım yok bende ve yakmadı hiç ışık
ibizaya komple miltek taktık sensör kısmı yanıltıcı ile geldi power shoptan, revo stage 2 yapıldı sorun yok şu anda...