Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : King RS vs Richi Rich 206 RC 2. deneme

ercan5252
11-12-2012, 17:57
akif abinin üeliği olmadıgı için benden rica etti bende videoyu koyuyorum birbirimizi kırmadan yorum yapalım sonuç olması gerektiği gibi oldu

52 AP 272 namı diğer (KinG).. saygılar..

bize eskortluk yapan kolluk kuvvelerinede teşekkürler..

KİNG RS VS RC 206 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=8swGDygy_7E&feature=share)

emirarslan34
11-12-2012, 18:01
maşallah araclara.

yasin_R
11-12-2012, 18:47
Onde gecen kim çok seçilmiyor gibi

ercan5252
11-12-2012, 18:52
clio RS önde..

Volkann
11-12-2012, 18:54
clio önde sanırsam. önceki videolarda korna düzensizliği vardı bu denemede iki araçta eşit zamanlı basabildimi?

arfy
11-12-2012, 18:54
geçen ki videoda rc mi geçiyodu ben mi öyle hatırlıyorum...

APO
11-12-2012, 18:55
valla önde geçeni bende göremedimde arkadan gelen kesin pejo..:)

ercan5252
11-12-2012, 19:02
gecenki denemede rc 2. kornada ve rs den az önde basmıştı ayrıca rs 5 bin devirdeyken rc 6 binde oluyordu kısa sanzuman oldugu için. bu sebeple rc cinin stegi üzerine 4. bin devirde basılmıştı rs

bu sefer kornalar ve aynalar süper ayarlanrak rs 5bin devirde bastı kimse ne önce nede sonra bastı tam itinayla aarlanıp basıldı..

ercan5252
11-12-2012, 19:04
geçen ki videoda rc mi geçiyodu ben mi öyle hatırlıyorum...

gecenki videoda kamera yönünden belli olamasada rs rc nin dreginde gidiyordu oda önden ve erken kalkmanın sebebinden. bu sefer hem çok kalabalıktık hemde dsardan cekildi video herhangi bir adaletsizlik yok..

BthnKrkt
11-12-2012, 19:11
ama videoda lastik farkı diyor?

ercan5252
11-12-2012, 19:14
ama videoda lastik farkı diyor?

rc de 15 jant vardı 2. denemede orjinali var onu diyor arkadaşlar ama bu yürüyüşün jantla alkası yok o aralarında yaptıkları muhabbet rs in nasıl gidip neler yaptıkları techtürkeyde bellidir..

APO
11-12-2012, 19:19
şimdi ilk denemeyle 2. deneme arasında jant ebatı farkı varmı yokmu..? varsa neden yürüyüşün jantla alakası yok anlamadım..?

ercan5252
11-12-2012, 19:22
şimdi ilk denemeyle 2. deneme arasında jant ebatı farkı varmı yokmu..? varsa neden yürüyüşün jantla alakası yok anlamadım..?

ilk denemeyle jant farkı var 2. denemede orjinal jantı var yüüyüşünde illaki farkı olacak ama sonuçta 2boy alıyorum diyen rc orjinal jantıyla deneyince 5 by gerimi düşer ? bu denemede tamamen eşit şartlarda basıldı. ilk denemede videoyu izleyen nasıl bi adaletsizlik oldugunu bilir.

ercan5252
11-12-2012, 19:26
clio önde sanırsam. önceki videolarda korna düzensizliği vardı bu denemede iki araçta eşit zamanlı basabildimi?

tamamen eşit şartlarda basıldı milimetrik ayarlandı basıldı..

APO
11-12-2012, 19:52
ilk denemeyle jant farkı var 2. denemede orjinal jantı var yüüyüşünde illaki farkı olacak ama sonuçta 2boy alıyorum diyen rc orjinal jantıyla deneyince 5 by gerimi düşer ? bu denemede tamamen eşit şartlarda basıldı. ilk denemede videoyu izleyen nasıl bi adaletsizlik oldugunu bilir.

ben boy hesabını bilmem ama denemeler arasında speclerde fark varsa bu belirtilmeli..ayrıca 15 jantla RC nin orj. jantı arasındaki farkın yürüyüşe etkisi yok dediğiniz için yazdım ..her iki aracada maşallah..

ercan5252
11-12-2012, 20:07
ben boy hesabını bilmem ama denemeler arasında speclerde fark varsa bu belirtilmeli..ayrıca 15 jantla RC nin orj. jantı arasındaki farkın yürüyüşe etkisi yok dediğiniz için yazdım ..her iki aracada maşallah..

2. aracın speci aynı sadece jant farkı var farkıillaki olur ama abartılıcak kadar frkı olmaz defalarca denedim 2 3 boy farkıolmuyor en fazla 1 boy.

2 denemeden olsan fark önde basmak ve 2. kornada basmaktı birde gündüz çekimi oldgundan trafik çok kalabalıktı. gerçek sonuç budur..

yaşar
11-12-2012, 20:11
Fena gitmiş öndeki aracı nerdeyse kim olduğunu göremeyecektik :D

Maşallah adalet tecelli etmiş diye biliriz .

APO
11-12-2012, 20:17
2. aracın speci aynı sadece jant farkı var farkıillaki olur ama abartılıcak kadar frkı olmaz defalarca denedim 2 3 boy farkıolmuyor en fazla 1 boy.

2 denemeden olsan fark önde basmak ve 2. kornada basmaktı birde gündüz çekimi oldgundan trafik çok kalabalıktı. gerçek sonuç budur..

o zaman akife kocaman maşallah..:icon_tup:

ercan5252
11-12-2012, 20:21
Fena gitmiş öndeki aracı nerdeyse kim olduğunu göremeyecektik :D

Maşallah adalet tecelli etmiş diye biliriz .

eyvallah abi teşekkürler.

ercan5252
11-12-2012, 20:22
o zaman akife kocaman maşallah..:icon_tup:

apocum sanada teşkkürler

akif ben bi girim bakim dedim 1 cagı bekliyorum üyelk için benim üyelik patladı :)

UM1196
11-12-2012, 20:56
Rs e maşallah güzel gitmiş

dj_batukaan
11-12-2012, 21:11
offfffff Akif boy boy aldı olmmmmmm :))))

brs_odbs
11-12-2012, 21:17
maşallah iki aracada ama rs güzel yürümüş

CRUEL
11-12-2012, 22:06
Hep diom orjnal jantiyla roll yapan rc gecilmeye mahkumdur:D

CafCaf
12-12-2012, 08:52
bu videoda roling filan yapmıyoruz akif safe modmu ne bişey varmış ondan çıkarmak için asılıo gaza egonuzu tatmin etmeyin boş boş konu açmayın bn diğer konuda yazdım olanı izleyen arkadaslar gördü göreceğini Richie Rich RC polemie girmez ayırır gider :)

ercan5252
12-12-2012, 09:39
fazla uzatmaya gerek yok her iki aracında geriden basarak geldiği belli

zaten rc nin sahibinin önceki videolarda nekladar adaletli oldugu biliniyor

videoda herşey ap açık belli defalarca denendi rs rcden 2 3 boy önde zaten izlemedende herkez bilir rs lerin nasıl yürüdüğünü

rc nin sahibi asla yenilgiyi kabullenmez zaten istediğini yazsada orda en az 20 kişi var şahit videodada belli detaya gerek yok..... king belli....

CafCaf
12-12-2012, 10:11
fazla uzatmaya gerek yok her iki aracında geriden basarak geldiği belli

zaten rc nin sahibinin önceki videolarda nekladar adaletli oldugu biliniyor

videoda herşey ap açık belli defalarca denendi rs rcden 2 3 boy önde zaten izlemedende herkez bilir rs lerin nasıl yürüdüğünü

rc nin sahibi asla yenilgiyi kabullenmez zaten istediğini yazsada orda en az 20 kişi var şahit videodada belli detaya gerek yok..... king belli....

olm yürün gidin ya malmısınız nesiniz akifde uçucu ilaçmı kullanio nedir kendi azıyla söylio bnim arabam yürümedi senin araba arkadan gelip alio die telefonda sana anlatiodu bnde vardım o zaman şimdi neyin kafasını yaşionuz sonra burda tribe girionuz kendi kendinize siz gidin tofaşlarla deneyin eğlenin kendi kendinize bn ayırır giderim :))

ercan5252
12-12-2012, 10:18
olm yürün gidin ya malmısınız nesiniz akifde uçucu ilaçmı kullanio nedir kendi azıyla söylio bnim arabam yürümedi senin araba arkadan gelip alio die telefonda sana anlatiodu bnde vardım o zaman şimdi neyin kafasını yaşionuz sonra burda tribe girionuz kendi kendinize siz gidin tofaşlarla deneyin eğlenin kendi kendinize bn ayırır giderim :))

alakasi yok biz tofasla deneriz yada baskq bisiyle sonucta sonucu kabulleniriz aglamayiz

tamam sen geciyon sorun degil oww rc kopuyor ayiriyor gidiyor masallah :))))

percussionali
12-12-2012, 10:36
Eger ilinizde birbirinizden hizli oldugunuzu idda ediyosaniz karsilarstialar ankent acin insan larin jem yorumunu gorun hemde herkez arabasini hazirlasin deneyin herkezin araci kendine gore hizlidir

CafCaf
12-12-2012, 10:40
alakasi yok biz tofasla deneriz yada baskq bisiyle sonucta sonucu kabulleniriz aglamayiz

tamam sen geciyon sorun degil oww rc kopuyor ayiriyor gidiyor masallah :))))

olm bnimle doğru konuş canımı sıkma benim kırarım kafanı akif kurtarmaz seni, yalan konuşuyorusunuz ona kızıyorum yoksa hiçbiriniz umrumda değilsiniz.

ercan5252
12-12-2012, 10:45
hakatret icerikli konusma ercan yok suan ben akif yorumlarini kendine sakla sonuÇi degistiremezsin king rs 206 dan daha hizli ispatida var sahitleride..

CafCaf
12-12-2012, 10:49
hakatret icerikli konusma ercan yok suan ben akif yorumlarini kendine sakla sonuÇi degistiremezsin king rs 206 dan daha hizli ispatida var sahitleride..

lan olm yürün gidin ezik herif :) seni adam oldu dediler bide eşşe altın semer koysan ne olur eşşek yine eşşek.

ercan5252
12-12-2012, 10:55
hala adam gibi konusmuyorsun ulan yenikligi kabullenmeyen bisensin bide irak akarakterini belli ediyorsun her yerde sana yakisani yaptin ezik belli oluyor sen bi taraflarinida yirtsan sonyc degismez 3 boy uc boy olarak kalicak zaten senin adam olmayisin orjinal yazilim vardeyip 7.800 donmen yalancilik geninde var demekki.. sana tekrar cevap bile yazmicam.

CafCaf
12-12-2012, 11:11
hala adam gibi konusmuyorsun ulan yenikligi kabullenmeyen bisensin bide irak akarakterini belli ediyorsun her yerde sana yakisani yaptin ezik belli oluyor sen bi taraflarinida yirtsan sonyc degismez 3 boy uc boy olarak kalicak zaten senin adam olmayisin orjinal yazilim vardeyip 7.800 donmen yalancilik geninde var demekki.. sana tekrar cevap bile yazmicam.

lan olm uzayıp gidin ezikler siz pipinizle oynarken biz bu işlerle uğraşioduk.

ercan5252
12-12-2012, 11:14
:))))))))):hahaha:

percussionali
12-12-2012, 11:17
Arkadaslar bu sekilde konusmaya kirmaya gerek yok birbirinizi
Rs de rc de kendi klasmaninda kendini kanitlamis araclardir
Ben eski rs kullanici si olarak bi rs in nasil gittigini col iyi bilirim
Rs i 5000rpm devirin altinda bastirirsan farkli gide ustu bastirir san farklo gider
Rc de kisa var sanirim kisaya gore yan yana gitmesi normal altta bastirmasi dahilinde ama rs in
Devrinde basilirsa onune veya yaninda gitmesi biraz zor tarafsizdir yorumum

chiefkadir
12-12-2012, 11:22
Ayıptır aynı şehirdesiniz

CafCaf
12-12-2012, 11:22
Arkadaslar bu sekilde konusmaya kirmaya gerek yok birbirinizi
Rs de rc de kendi klasmaninda kendini kanitlamis araclardir
Ben eski rs kullanici si olarak bi rs in nasil gittigini col iyi bilirim
Rs i 5000rpm devirin altinda bastirirsan farkli gide ustu bastirir san farklo gider
Rc de kisa var sanirim kisaya gore yan yana gitmesi normal altta bastirmasi dahilinde ama rs in
Devrinde basilirsa onune veya yaninda gitmesi biraz zor taragsiszdir yorumum

normal rs olsa sıkıntı yok boy boy ayırır orduda fırat kardeşimin arabası var dehşet yürüyor tüpü yeni sökülmüş trabzonda çarpışan oto olarak kullanılıp 92 model şahin s le kafa kafaya takasa gelen rs olunca pek yürürün ne durumda olduğu belli ztn. o speclere rağmen.

ercan5252
12-12-2012, 11:25
hala guluyirum sana insan bukadar gulunc duruma dusmez ezildikce eziliyor ben hic sahin almadim hicde takas etmedim :) masallah yalan yalan ustune karaktersiz sey

adama ne boy cakmisim ya :) bayabi acimis bilsem boy boy koymazdim :)

daha uzatmaya gerek yok herkez izllesin zevk yapsin :)

percussionali
12-12-2012, 11:37
normal rs olsa sıkıntı yok boy boy ayırır orduda fırat kardeşimin arabası var dehşet yürüyor tüpü yeni sökülmüş trabzonda çarpışan oto olarak kullanılıp 92 model şahin s le kafa kafaya takasa gelen rs olunca pek yürürün ne durumda olduğu belli ztn. o speclere rağmen.

Himmm rs rc oyle boy boy ayiramaz en fazla 2 3boy osa salikli rs ve rc olursa o sekilde olur ustundeki malzeme ile alakali bi durum rs salikli degilse arcina baktirman gerek:)

CafCaf
12-12-2012, 11:40
hala guluyirum sana insan bukadar gulunc duruma dusmez ezildikce eziliyor ben hic sahin almadim hicde takas etmedim :) masallah yalan yalan ustune karaktersiz sey

adama ne boy cakmisim ya :) bayabi acimis bilsem boy boy koymazdim :)

daha uzatmaya gerek yok herkez izllesin zevk yapsin :)

yıkamacı ufuk etti zaten sende ufuktan aldın sen değil zaten seni adam yerine koyan kim :)

ercan5252
12-12-2012, 11:43
:)))))))))))))))) ne guldum bugun yaaaaaa:hahaha::hahaha::hahaha:

CafCaf
12-12-2012, 11:57
Himmm rs rc oyle boy boy ayiramaz en fazla 2 3boy osa salikli rs ve rc olursa o sekilde olur ustundeki malzeme ile alakali bi durum rs salikli degilse arcina baktirman gerek:)

sıkıntı yok arabamızda gayet iyi serviste çalışıyorum zaten her gün bakılıyor :) rs var rs cik var.

CafCaf
12-12-2012, 11:59
:)))))))))))))))) ne guldum bugun yaaaaaa:hahaha::hahaha::hahaha:

gülcek bişey yok arabayı almadan önce özgüre ceset bu araba 10 kere önden kazası var diyen sendin sonra ucuza düşünce sen aldın.

ercan5252
12-12-2012, 12:03
hala guluyorum komik adam ulan bi video bukadarmi psikolojik baski yapar adama :) hayal dunyasinda

ama rs bu hayalden uyandirir koydumu 3 boyu olay biter videoyu cekenden allah razi olsun yoksanyalancilarin iftirasina inanicakti millet

angry28
12-12-2012, 12:05
Aynı şehirde yüzyüze bakan insanlarsanız bir teneke parçası için birbirinizi kırmaya değer mi ? Sorunlarınızı kendi aranız da konuşup halletseniz daha güzel olmaz mı arkadaşlar ?

CafCaf
12-12-2012, 12:11
hala guluyorum komik adam ulan bi video bukadarmi psikolojik baski yapar adama :) hayal dunyasinda

ama rs bu hayalden uyandirir koydumu 3 boyu olay biter videoyu cekenden allah razi olsun yoksanyalancilarin iftirasina inanicakti millet

lan ne boş adamsın ya.