Orijinalini görmek için tıklayınız : turuncu clk63 şimdi mat siyah oldu
halilayhan
11-12-2012, 19:23
Aracın rahatsız edicek kadar trafikte dikkat çekmesinden sıkıldım ve her köşe başı polislerin çevirip bişeyler yazmaya çalışmasıda ayrı bir dertti dedim bu işten ancak rengi değiştirerek kurtulabilirz mat siyahı tercih ettim bu hali ile benim kendi görüşüm tabi turuncudan daha asil oldu arabam :D
not : resimleri telefondan çektim profesyonel çekimler yakında :p
http://d1212.hizliresim.com/14/c/gtq3v.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://c1212.hizliresim.com/14/c/gtq5b.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://c1212.hizliresim.com/14/c/gtq6q.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://c1212.hizliresim.com/14/c/gtq84.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
ah ah ah halil şu foto yüklemeyi bir çözemedin
halilayhan
11-12-2012, 19:28
http://b1212.hizliresim.com/14/c/gtq9d.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
halilayhan
11-12-2012, 19:29
hiç mi görünmüyor yeniledim ama beceremedimmi yine off off :(
hiç mi görünmüyor yeniledim ama beceremedimmi yine off off :(
şuanda oldu allah kaza bela vermesin güzel olmuş maşallah :icon_tup:
halilayhan
11-12-2012, 19:32
şuanda oldu allah kaza bela vermesin güzel olmuş maşallah :icon_tup:
saol kanka ya sen bana şu adresi whatsapptan yollada teybi halledelim hazır yakaladım burda seni söylim dedim :D
maşallah araca içimin yağları eriyo bunu görünce :D
halilayhan
11-12-2012, 19:37
maşallah araca içimin yağları eriyo bunu görünce :D
hahaha eyv saolasın :D
alfonso4474
11-12-2012, 19:38
turuncu kadar çekici olmasada ayrı bi karizma yapmış:)
halilayhan
11-12-2012, 19:38
buda eski turuncu halinden bir kare kıyas yapılması açısından :D
http://g1212.hizliresim.com/14/c/gtqqf.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
saol kanka ya sen bana şu adresi whatsapptan yollada teybi halledelim hazır yakaladım burda seni söylim dedim :D
yolluyorum adresi kanka o işi hallet gözünü seviyim :icon_tup:
Aynı okuldayız sık sık görüyorum bu gün mat siyah halini gördüm daha güzel geldi gözüme denk gelirsek buluşma yaparız :)
Aslında turuncudan çok daha guzel durmus ne yalan söyliyim,böyle bi asaleti bi endamı durusu degısmıs arabanın : )
halilayhan
11-12-2012, 19:50
Aynı okuldayız sık sık görüyorum bu gün mat siyah halini gördüm daha güzel geldi gözüme denk gelirsek buluşma yaparız :)
ev ile okul çok yakın oldugu için genelde akşamları getirip okulun önüne park ediyorum hem orda güvenlikte var kamera falanda var en güvenli yer orası diye düşündüm :D okulda denk geliriz inş ya zaten ufacık alanımız var :p
halilayhan
11-12-2012, 19:52
Aslında turuncudan çok daha guzel durmus ne yalan söyliyim,böyle bi asaleti bi endamı durusu degısmıs arabanın : )
turuncu biraz daha zıpır yapıyodu arabayı siyahta ayrı bir ağırlık kattı bence bu hali ile daha bir orjinal duruyo araba :p
turuncu hali cidden iyiymiş daha bi gerginmiş, böyle biraz sade güzellik olmuş
Halil'im Allah kaza bela vermesin :) Ben zarlı versiyonu daha çok tutmuştum ;)
halilayhan
11-12-2012, 20:00
turuncu hali cidden iyiymiş daha bi gerginmiş, böyle biraz sade güzellik olmuş
çok dikkat çekmese kalsın zararı yoktu ama her köşe başında çevrilip ceza yemekten sıkıldım en son ilk yardım setinde eksik var diye ceza yemiştim artık neye yazıcakları şaşırmışlardı :(
halilayhan
11-12-2012, 20:00
Halil'im Allah kaza bela vermesin :) Ben zarlı versiyonu daha çok tutmuştum ;)
saol abi teşekkürler ama zarlar bozuyodu bu güzelligi :p
E.ORANLI
11-12-2012, 20:01
bi aralar turuncu hali ile bursa'da ve geceleri Görüklede gördüm şuanki halide yakısıklı olmus masallah :)
Maşallah Allah kaza bela göstermesin :)
Gökhan Bilgin
11-12-2012, 20:01
Maşallah bu halide gayet güzel olmuş
Maşallah daha şık durmuş :)
masallah cok daha karizmatik ve kaliteli durmus yeni rengi gule gule kullanin;):):)
halilayhan
11-12-2012, 20:03
bi aralar turuncu hali ile bursa'da ve geceleri Görüklede gördüm şuanki halide yakısıklı olmus masallah :)
2gün Bursada kaldım görmeyen kalmamış görükledeki akşamda arabayı bağlıyolardı az kalsın sonra 226tl ceza yazıp gönderdiler daha bursaya arabayla gelmem :D
halilayhan
11-12-2012, 20:04
Maşallah Allah kaza bela göstermesin :)
teşekkür ederim :)
E.ORANLI
11-12-2012, 20:04
2gün Bursada kaldım görmeyen kalmamış görükledeki akşamda arabayı bağlıyolardı az kalsın sonra 226tl ceza yazıp gönderdiler daha bursaya arabayla gelmem :D
polis olayını görmedım eve geçtıgım ıcın... taksiciyiz biz ya polısten yana bursa'da sıkıntı olmaz kolay koaly hallederiz her türlü :D:D
araba değerı bılmıo burdaki yeni yetmeler :)
halilayhan
11-12-2012, 20:05
Maşallah bu halide gayet güzel olmuş
halilayhan
11-12-2012, 20:07
Maşallah daha şık durmuş :)
halilayhan
11-12-2012, 20:07
masallah cok daha karizmatik ve kaliteli durmus yeni rengi gule gule kullanin;):):)
çok teşekkür ederim :)
bu halı kesınlıkle daha güzel kaasız belasız
halilayhan
11-12-2012, 20:12
bu halı kesınlıkle daha güzel kaasız belasız
böyle yorumları okuyunca iyi ki siyah yaptım diyorum teşekkür ederm :)
Bence çok daha güzel olmuş turuncu hâline göre.
34tb9544
11-12-2012, 20:17
Maşallah pazar Sarıyer'e giderken gordum gece aaa dedim siyahını da yapmışlar cok guzel olmus turuncudan cok iyi
halilayhan
11-12-2012, 20:17
Bence çok daha güzel olmuş turuncu hâline göre.
çok farklı iki renk ve arabanın direkt olarak karekteristik yapısını değiştiriyor siyah hali içime sindi sindi :) teşekkürler bu arada
halilayhan
11-12-2012, 20:20
Maşallah pazar Sarıyer'e giderken gordum gece aaa dedim siyahını da yapmışlar cok guzel olmus turuncudan cok iyi
hahahaha yok ikiside aynı araç aman olmasın zaten başkasında ben hep yenilik yaparım sıkılmazsınız aynı arabayı görmekten :D
HarunToprak
11-12-2012, 20:22
Maşallah yakışmış bu hali güzel olmuş :)
halilayhan
11-12-2012, 20:24
Maşallah yakışmış bu hali güzel olmuş :)
eyv teşekkürler :)
şimdi mercedes olmuş işte bu araba :icon_tup: sanki o renk direk bi japon çağrışımı yapıyodu...kazasız belasız binin,çok daha iyi olmuş.:)
Tarık V.
11-12-2012, 20:30
Mat siyah (resimlerde) hatlarını biraz göstermemiş ama turuncudan daha iyi olduğu kanısındayım. Maşallah.
halilayhan
11-12-2012, 20:32
şimdi mercedes olmuş işte bu araba :icon_tup: sanki o renk direk bi japon çağrışımı yapıyodu...kazasız belasız binin,çok daha iyi olmuş.:)
fn2 typer ve s2000 alıp satmışlıgım var demek hondacılık bi yerden kanımıza girmiş :D
artık agır başlı olduk hadi hayırlısı :p bu arada teşekkür ederim:)
halilayhan
11-12-2012, 20:32
Mat siyah (resimlerde) hatlarını biraz göstermemiş ama turuncudan daha iyi olduğu kanısındayım. Maşallah.
kesinlikle telefon kaynaklı bir görüntü bozuklugu oldu yakında prof çekimlerini yaparım onlarıda paylaşırım :)
fastchild
11-12-2012, 20:36
ben bu kasada kırmızı rengi seviyorum neyse hayırlı olsun yeni renginiz kazasız belasız
maşallah bu hali daha güzel olmuş sanki.kazasız belasız
halilayhan
11-12-2012, 20:45
maşallah bu hali daha güzel olmuş sanki.kazasız belasız
yusufbatırel
11-12-2012, 20:46
eskısıne gore mıs gıbı olmusta elınden bez dusmez senın sımdı
Turuncu halini kadıköyde görmüştüm. Böyle daha güzel olmuş Maşallah kazasız belasız
doğuştamısın? bir akşam gördüydüm okulun önünde turuncu halini
Turuncu halinden çok daha güzel olmuş, maşallah :)
Daha orjinal daha kaliteli, asil durmuş ;)
Halilililili şimdi çok daha iyi oldu yavrum:)
Maşallah kazasız belasız rengi çok yakışmış
mat hali kesinlikle daha iyi olmuş güle güle kullanın :) yalnız aklıma takılan birşey var mat siyah kaplamayı temiz tutmak zor olmuyor mu normal siyaha göre ya da ben mi yanılıyorum ?
m. ali öz
11-12-2012, 23:02
maşallah yeni hali de güzel. mat füme düşünmediniz mi ?
JosephuS
11-12-2012, 23:13
Mikemmel :D
Onurkk06
11-12-2012, 23:20
bu arabaya da işesen yakışıyor arkadaş :D
_driver_
11-12-2012, 23:39
bu arabaya da işesen yakışıyor arkadaş :D
ahahah :D
ilk hali çok güzeldi son hali de öyle maşallah
ama bi an azur mavi olsa nasıl dururdu diye düşünmeden yapamadım :)
photoshop yapan arkadaşlardan bi yardım istesem merakımı yenmek adına
koraycano
11-12-2012, 23:56
Maşallah... Doğuş üni de görüyorum genellikle
Mat siyah gerçekten çok asil durmuş ama turuncu nokta yani :) maşallah
TolgaEsentepe
12-12-2012, 00:39
güzel olmuş maşallah.. birdaha renk değiştirirsen tercihin kırmızı olmalı bence..
Jeandan-R
12-12-2012, 00:46
Gece gunduz okulun onunde goruyorum, hatta sabahları genelde arkasına parketmiş oluyorum. 200 komp dimi uzerindeki makine?
sade gibi gözüksede siyah renk bende siyahı sevenlerden oldum daha dolu geldi gözüme :)
ALPER-VNS
12-12-2012, 02:14
tek eksisi rengiydi bence asıl şimdi güzel olmuş
deeperblack
12-12-2012, 02:35
Mat siyah güzel olmuş tabiki ama bence yinede doğru seçim değil. Araçta harcanan onca emek var o davlumbazlar dodikler vs. Syah renk bütün detayları kapatmış.
Benim tercihim antrasit - füme yada daha uçuk tonlarda bir maviden yana olurdu. Daha önce mat siyaha bindin ya la zaten. 2 arabanıda mat siyah kapladın sonra söktün. :)
kazassız belasız güzel günlerde kullanırsın inşallah
bence de daha güzel olmuş mat siyah da jant rengini mi değiştirsen simsiyah da fazla mı olmuş bilemedim
Berent.t
12-12-2012, 11:24
Kesinlikle füme olmalıydı..
Maşallah yinede.
chrome mat da dusunulebilirdi. Burada populer olmaya basladi.
http://re-styling.ru/wp-content/uploads/2012/08/IMG_7518-1024x682.jpg
http://re-styling.ru/wp-content/uploads/2011/08/bmw-135i-coupe-chrome-mat.jpg
B.Battal
12-12-2012, 11:52
Turuncu'dan iyi olduğu kesin ama Kırmızı veya Mavi gibi bir renk daha çok gösterirdi arabayı. Güle güle kullan.
EMRE KAAN
12-12-2012, 12:17
ben turuncuya bayılıyodum ama mat siyah hakketen daha iyi gibi olmuş çok hırçınlaştırmış aracı güle güle kullanın bi detaylı foto bekleriz :)
maşallah çok güzel olmuşta jantlar siyah mı kalcak?
Dun capitolde gordum cok guzel gozukuyordu. Bu hali daha iyi olmus
Çok güzel olmuş Maşallah.
Gokturk01
13-12-2012, 12:15
Birdaha enk değiştirmeyi düşünüyorsan kesinlikle mat füme yap.frozen gray:icon_tup:
Turuncuyken zıpır diyorlardı şimdi de eşkal demesinler. :)
İçinize sindiyse sorun yok. Hayırlı olsun.:)
muratburunce
13-12-2012, 16:14
mat siyah daha ağır ve asi olmuş daha oturaklı bence :)
devil_berk22
13-12-2012, 17:30
keşke parlak siyah yaptırsaymışsın ancak bu rengide güzel durmuş maşallah
Araç çok güzel duruyor kasa olarak ama renk seçimleri bana göre iyi değil.. Kazasız iyi günlerde kullanın..
emreozer
14-12-2012, 09:38
super olmus bence, masallah..
Siyah hali turuncudan daha güzel olmuş.
Orjinal rengi ne acaba ? Füme ise bence sökün folyoları..
Maşallah siyah daha hoş olmuş.
nitrosystem
14-12-2012, 13:45
bence daha oturaklı olmuş maşallah
evet bu halde daha oturaklı olmuş, ama bana göre siyah aracın hatlarını fazla göstermiyor. Sizin gibi aracın dışı ile uğraşan birisi olarak azur mavisi sanki daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum :)
böyle asil bir duruşu olmuş güzel bayağı beğendiğim bir araç allah kaza bela vermesin :)
bugun sanayide onumden gecti, gercekten cok yakismis mat siyah tekrar gule gule kullanin;):)...
halilayhan
15-12-2012, 22:44
yorum yapan herkese tekrardan teşekkür ederim sorulara kısaca hemen cevap verim :D
-aracın orjinal rengi metalik gri :)
-azur maviden çok mat tonlardan gitmeyi tercih ediyorum daha önceden scirocco R vardı ve maviye fazlasıyla doydum o araba sanırım bundan sonraki renk imola kırmızı olucaktır :)
halilayhan
02-01-2013, 15:38
bir kaç resim günceli olsun :)
http://i50.tinypic.com/htzbza.jpg
http://i49.tinypic.com/2094jna.jpg
http://i49.tinypic.com/2cr0ygw.jpg
http://i45.tinypic.com/1461rp.jpg
halilayhan
02-01-2013, 15:42
birde geçen arkadaşlarla buluştumuzda küçük bir video çektiler onuda paylaşmak istedim :)
CLK 63 AMG Black Series - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FI7yApX9pCM)
.::EmrE::.
02-01-2013, 15:59
Black Series tadında olmuş Halil'im ama mat hatları öldürmüş biraz. Beyaz yapılıp karbon parçalar ile güzel hale gelebilir :)
BurakYozgat.
02-01-2013, 16:10
Pazar günü cadde.de gördüm yanımda kız arkadaşım vardı biz yürüyoduk sende duruyodun aslında gelip selam vericektim ama çekindim biraz devam ettim :) maşallah çok güzel gözüküyo yakından :)
halilayhan
02-01-2013, 16:32
Black Series tadında olmuş Halil'im ama mat hatları öldürmüş biraz. Beyaz yapılıp karbon parçalar ile güzel hale gelebilir :)
Çok saol kardeşim :) mat turuncudan sonra hatları gösterme konusunda haklısın ama inan polislerden dolayı kafam çok rahatladı her adım başı çevirilmekten bıkmıştım şuan hiç bakmıyolar bile :p parlak renk olarak beyaz degilde kırmızı düşünüyorum mayıs gibi yapıcam hep hayalimdi kırmızı bir arabam olsun istemiştim sanırım buna kısmet olucak bide warexim geldimi tadından yenmez :D
halilayhan
02-01-2013, 16:33
Pazar günü cadde.de gördüm yanımda kız arkadaşım vardı biz yürüyoduk sende duruyodun aslında gelip selam vericektim ama çekindim biraz devam ettim :) maşallah çok güzel gözüküyo yakından :)
Burak keşke selam verseydin çekinmeye gerek yok :p bi daha gördünde selamlaşırız artık :)
maşallah birde mat kahve yi deneyin bi daha kine
Turuncu iken görmüştüm ama siyah halini henüz göremedim :D Turuncu siyah detaylar ile daha dikkat çekse de siyah güzel olmuş.. Ah bir de dtm kanat olacak, üff diyorum :D
Ahmet Saraçoğlu
02-01-2013, 17:08
Daha ciddi , daha güzel olmuş bence.
nerelerdesin kanka sen yüzünü unuttum ya
oguzhan999
02-01-2013, 20:59
ön ledler sökülse , ve ön arka plka beşiktas baskı app , ile çok daha kaliteli olur bence
gecen gun caddede yaptiginiz hareketler baskalarina zarar verebilir o kadar yogun trafikte daha dikkatli olun lutfen :)
cgnozdmr
02-01-2013, 21:07
turuncu hali çok dikkat çekiciymiş gerçekten, yüklediğin fotoda bile arkadaki abiyi bakarken yakalamışsın :) böyle daha sade daha agresif olmuş bence.
halilayhan
02-01-2013, 23:37
gecen gun caddede yaptiginiz hareketler baskalarina zarar verebilir o kadar yogun trafikte daha dikkatli olun lutfen :)
ufak tefek zıplamalar yaparım ama ciddi anlamda insanları kolay kolay tehlikeye atıcak hareketler yapmam zaten istesemde yapabilcek güçte bir araba olmadıgı için yapamam en fazla esp kapalı iken sag sol şeklinde küçük hareketler :) yinede uyarına saygı duyarım teşekkürler ;)
halilayhan
02-01-2013, 23:38
nerelerdesin kanka sen yüzünü unuttum ya
tabi sen cep telefonunuda değiştirdin irtibatı kopardın kanka :D yasinden al numaramı kankada kaydedim seni tekrar :p
halilayhan
02-01-2013, 23:40
ön ledler sökülse , ve ön arka plka beşiktas baskı app , ile çok daha kaliteli olur bence
plakalar bjk baskı da belki resimlerde çıkmamıştır :D ön ledlerimi seviyorum yaa söktürmeyin şimdi :D:D
halilayhan
02-01-2013, 23:41
bütün iyi veya olumsuz yorumlar için tekrardan teşekkür ederim işte arada bir makina buldukça kareler alıyorum paylaşıyorum sizlerle :)
Deepblue
02-01-2013, 23:47
Hay MaşAllah ya 10 numara olmuş tabi eskisi daha güzeldi ama böylede çok iyi durmuş kazasız belasız..
eski haline göre daha etkileyici olmuş bence kazasız belasız maşallah ...
Masallah ok gibi olmus , istanbula tasindigimda ilk sehre adimimi atar atmaz denk gelmistim trafikte canli hali fenaalarda kazasiz belasiz kullanin ..
Ağırlığınca olmuş maşallah :)
maşallah bu hali daha bir güzel olmuş, kazasız belasız nazardan uzak :)
Allah kaza bela vermesin 1 ay önce kadar Bursa'da esentepe tarafında park halinde görmüştüm ama mat siyahtan ziyade parlak mavi tonları,lemans mavisi tonunda renklerde düşünülebilirdi..Zevkler renkler tartısılmazmış :) :)
maşallah harika duruyor..fakat nacizane fikrim turuncu iken daha çok dikkat çekiyordu ve çok yakıştığını düşünüyorum...
halilayhan
04-01-2013, 18:23
yorumlar için tekrardan teşekkür ederim :) mati siyahı yapınca derin bir nefes aldım çünkü asayiş polisinden trafik polisine kadar yolda kaç polis görüyorsam hepsi durduruyor allahtan rengim falan ruhsatta sıkıntı çıkartmıyor işlettimde, durması evrak göstermesi falan ciddi anlamda bunalttı beni çareyi siyaha geçmekte buldum :D
Konu hort olucak sanirim:)
Doğuş uniye gelip gidiyorum oralarda görüyorum aracı şuanki hali turuncu bence daha iyi.ayrica mersoyu nasil polisler bukadar durdurabiliyorki merso bu apaçi kullanicak değilya:)
halilayhan
04-07-2013, 14:14
Ev ve okul arasinda 2 dakikalik mesafe oldugu icin pek kullanmiyorum arabayi hafta ici hep yatar orda belki haftasonu iste cikarim turlamaya aksam uzeri :D
Suan sali gunku yerinde duruyor hala:) ev okul yakin super valla
EnriqueS
03-10-2013, 00:38
İki halide süper , Kazasız belasız :)
GReY CLouD
05-10-2013, 21:15
Okulun ilk 10 günü aynı yerdeydi..:D
Garaj arabası işte ne güzel,maşallah :)
Rocco.17
06-10-2013, 20:10
mat siyah hali bence daha güzel turuncudansa :)
mat mavi yapılacak diye duyum aldık doğru mudur? :D
ceyhun737
06-10-2013, 20:31
Evet geçen halil öyle bir resim attı telefondan , araç mat maviye dönüyor bence sonrada opc nur edition yeşiline dönmeli:D
Okulun ilk 10 günü aynı yerdeydi..:D
Ewet uyanıp camdan bakınca direk karşımda oluyordu güzel manzara :D allah sahibine kaza bela vermesin inşallah :)
halilayhan
06-10-2013, 20:58
Arkadaslar saolun arabayi pek kullanmiyorum haftasonlari cikartirim sonra eski yerine koyarim :D mat mavi olucak evet onumuzdeki aylarda dusunuyorum renk degisiminden sonra paylasirim seve seve
sweatcaptain
06-10-2013, 21:02
bugun gordum ıst parkta turuncuydu :S
GReY CLouD
06-10-2013, 21:03
Herkes arabanı bir şekilde görüyor maşallah :D Ben okula yeni başladım arabayı görmeyince günüm kötü geçiyor :p :D
halilayhan
06-10-2013, 21:07
Artik okulun onunde birakmiyorum :D lisenin karsisindaki kucuk otopark daha iyi gozden uzak biraz :D millette saniyo sabah 7de gelip oraya park ediyorm halbuki evim orda mecburen oraya birakiyorum kamera falan var basina bisey gelirse elimizde kayit olsun diye :D
halilayhan
06-10-2013, 21:08
bugun gordum ıst parkta turuncuydu :S
Aynen bugun izleyici olarak geldik cok kalabalik yoktu olsun ufaktan egzoz sesi duyduk :)
GReY CLouD
06-10-2013, 21:11
aynen sen nere güvenliyse oraya bırak başına bişey gelmesin :D ben arabayı devamlı okulun önünde görünce oradaki cafelerde çalışan birinin zannetmiştim :D öğrenci olsa devamlı burada olmaz gider diye düşünüyordum da ev yakınsa tamamdır :D
mat beyaz olaydı :)
eski halinden çok daha iyi bence maşallah
hergün görüyorum otoparkta sağına soluna bir yerine park ediyorum bende maşallah :)
gerçekten efsane bır araç, özellıkle kapıları açınca gelen buram buram vanilla pride ve bubble gum kokularıyla adından sıkça söz ettıren bır araç... :D
Kankaaa konuyu yenı gordum, maşallah.. Kazasız belasız inşallah :)
halilayhan
08-10-2013, 20:00
gerçekten efsane bır araç, özellıkle kapıları açınca gelen buram buram vanilla pride ve bubble gum kokularıyla adından sıkça söz ettıren bır araç... :D
Kankaaa konuyu yenı gordum, maşallah.. Kazasız belasız inşallah :)
Kankaa 3kuti bubble gum var iki tanede amerikan bayrakli koku var arabanin ici pastane gibi kokuyo hatta binenler basimi agritti diyoda abi hastalik derecesine geldi :D
dostum sen okulun parka niye bırakmıyosun akşam kullanabilmek içinmi?
halilayhan
12-10-2013, 20:14
dostum sen okulun parka niye bırakmıyosun akşam kullanabilmek içinmi?
Aynen aksam bi yere gitmek zorunda kalsam cikaramiycam arabayi birde okulun parkina girmez araba bi kere oglen girmeye calistim tamponu birakiyodum
SekoLive
12-10-2013, 23:09
Aynen aksam bi yere gitmek zorunda kalsam cikaramiycam arabayi birde okulun parkina girmez araba bi kere oglen girmeye calistim tamponu birakiyodum
kaydını aldıralım halilim okuldan öyle okul istemiyoruzz :D
halilayhan
12-10-2013, 23:11
kaydını aldıralım halilim okuldan öyle okul istemiyoruzz :D
Hahaha keke yeter ya baska okula gecmim kadirhas uzerine dogus yeterli :)
SekoLive
12-10-2013, 23:15
Hahaha keke yeter ya baska okula gecmim kadirhas uzerine dogus yeterli :)
keke 3. Yükseklisans sayarız niyetin varsa geç :D