PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mecidiyeköy Kaza:(

VTEC®
14-04-2008, 17:11
http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Universiteli_dehseti_172977_1&Newsid=172977

34 BN 6647 PLAKALI BİR ARAÇ İÇİMİZDEN BİRİMİZİN TANIDIĞIMIDIR?? İNŞALLAH DEĞİLDİR KÖTÜ BİR DURUM ALLAH KORUSUN:(

Eray Yümsel
14-04-2008, 17:15
kötü ya. ölenlere allah rahmet eylesin...

Göki,ZD
14-04-2008, 17:22
Allah sabır versin yakınlarına ne diyimki o meftayı o aracın altında nie tutularki alsalardı ya ordan görüntü çok fena yakınları için :(

imhotep
14-04-2008, 17:26
orası levent metro durağı sanırım...ölen iki taksici arkadaşımın yakınıydı...allah rahmet eylesin.. çok elim bir olay

umut01
14-04-2008, 17:29
allah rahmet eylesin.

Dragger
14-04-2008, 17:31
Cok kötü bir durum...

Mecidiyeköy gibi biryerde neden hız yapılır anlam veremiyorum.

TT_BOY
14-04-2008, 18:15
Allah geride kalanlara sabırlar versin çok üzücü çokk :(

Onuralp
14-04-2008, 18:42
Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin...

tcL
14-04-2008, 18:58
allah ölenlere rahmet ailelerine sabır versin

SerkanKurt
14-04-2008, 20:25
çok feci bir kaza olmuş allah ölenlere rahmet ailelerine sabır versin

coolvtec
14-04-2008, 20:30
Şehir içi şakaya gelmez. Bir anlık hata affetmez. Ölenlere de yazık, çarpana da.

Eriador
14-04-2008, 20:31
çok kötü ya :( Allah rahmet eylesin , ölenlerin aile lerine sabır versin

TarikS
14-04-2008, 20:44
arabada jant var diye modifiyeci genç dehşet saçtı falan diye de haberini yapanlar olmuştur bunun..

fotoğraflar çok kötü.. :( Allah rahmet eylesin en kötü ölümlerden birisi..

Dragger
14-04-2008, 21:46
Jant yokki aracta, hos yine yakıstırma olmustur kesin...

Kaan
14-04-2008, 22:03
asıl kazaya sebep acanda var.
Gerçekten içler acısı bi durum bu ülkenin trafik canavarlarından bu insanları öldürenlerdende nefret ediorum.
Akşam akşam yine sinirlerim gerildi.O Canavar durağa dalmasa arkadan gelen bu arkadaşları niye ezsin onun suçu ne way memleketin haline ya...

VteC_MaNiaC
14-04-2008, 22:07
Allah rahmet eylesin ....

ibrahim
14-04-2008, 22:08
allah sabır versin ailesine ölenlerede allahtan rahmet diliyorum

SERKANS
15-04-2008, 08:09
orası levent metro durağı sanırım...ölen iki taksici arkadaşımın yakınıydı...allah rahmet eylesin.. çok elim bir olay

doğru metro durağı ancak verilen haberlere göre BN plakalı gümüş gri sedan honda hatalı gibi gösteriliyor, vede öyle görünüyor

imhotep
15-04-2008, 08:14
doğru metro durağı ancak verilen haberlere göre BN plakalı gümüş gri sedan honda hatalı gibi gösteriliyor, vede öyle görünüyor

evet hatalı olan gri hondanın sahibi aşırı hızlı gelmiş oraya bankaların olduğu bölgedende arabamı ne çıkmış tabi buda kontrolu kaybedip dalmış taksilerin arasına

bugun adliyede duruşma var, çocuklar fena bileniyor..

SERKANS
15-04-2008, 08:21
evet hatalı olan gri hondanın sahibi aşırı hızlı gelmiş oraya bankaların olduğu bölgedende arabamı ne çıkmış tabi buda kontrolu kaybedip dalmış taksilerin arasına

bugun adliyede duruşma var, çocuklar fena bileniyor..

haklılar ama adalet en uygun ezayı verecektir ,altına arac alan jant takan kendini F1 pistinde sanıyor, haberleden takip ettiğim kadarıyla altındaki aracı silah yerine kullanmaktan yargılanacak sanık

SOMEONESPECIAL
15-04-2008, 09:14
haklılar ama adalet en uygun ezayı verecektir ,altına arac alan jant takan kendini F1 pistinde sanıyor, haberleden takip ettiğim kadarıyla altındaki aracı silah yerine kullanmaktan yargılanacak sanık

Asarlar inşallah !.. Ulan Allahın verdiği canı Allah alır... *** mu var şehir içinde
o kadar basıyorsun ? Üniversite öğrencisiymiş cart curt... Ehliyeti alanın altına
araba verirsen olacağı budur... Kimse yazdıklarımdan dolayı kızmasın o arabanın
altında yatan senin benim yakınımda olabilirdi. Ulan yolda rahat rahat gidemiyor
hala geldik... Her yer her otoban sokak cadde pist olmuş... Geçen pazar karşıya
(anadolu yakasına geçtim, yanımda ailem var arabada hasta ziyaretine gideceğiz,
kafa gösteren mi istersin, sıkıştıran mı, yanına gelir ara gazı veren mi?
hepsi de tek tip bitirim,kafalarında şapka, götlerinden düşecekmiş gibi bi jean pantalon, yatarak araba kullanan zibidiler...
Tabi gerekli dersleri aldılar ailemle papaz olmama rağmen...

Kemal_H
15-04-2008, 09:15
tvde sabah haberlerinde verdiler ölenlere allahtan rahmet diliyoruz yakınlarınada başsaglığı

Ferhat_V
15-04-2008, 09:23
ölenlere allah rahmet eylesin..arkadaşımıza yazık olmuş daha yaş 20..yapıyosun arabanı şeklin olsun yeter.. ben basmıyorm vs deyipde basmayan adamda yok bari uygun yerde gazla başkasına zarar gelmesin..

bu arada araç vtec2 ve modifiyeliymişl biraz bi arkadaşımız görmüş kazayı..

http://yenisafak.com.tr/resim/site/gtak1ef34aab1edbc44dby.jpg

Low-Rider
15-04-2008, 10:13
araç bizim okulda sanırım,buna benzer bi civic vardı.

Dragger
15-04-2008, 10:19
Ben ilk resimdeki meriva yaptı zannediyordum kazayı, sonradan gördüm civici...

Ben de o arabayı birkac kez gördüm, jantlarından direk tanıdım.

Yazık cok yazık, ölenlere Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin.

Bu hızlı arkadas da umarım cezasını ceker.

Ferhat_V
15-04-2008, 10:20
forumlara üye olan bi arkadaşmış.
mert2002vtec nickiyle.

Şahan
15-04-2008, 10:22
20 yaşında bi adam, en iyi ihtimalle 2 senedir ehliyeti var, tamam ben artık bu işi biliyorum heryerde makas atarım, herşeyi yaparım cahilliyiyle büyükderede oturuyo gaza..heryerde var bunlardan ne yazıkki..allah rahmet eylesin..ben hergün eskişehir yolunda 90km ile sağ şeritten giderken uğraştığım gerizekalının haddi hesabı yok..yok sıfır geçenler,yok arkama yanaşıp bi süre öyle gidenler..bi gün bende temizliğe başlıycam ama kaç tanesini vurucaksın ki heryerden yeniden çıkıyolar..

connectfun
15-04-2008, 11:45
ölenlere allah rahmet eylesin kalnlara bassağlığı versin.
arkadas gaza gelmiş zaman zmana gaza gelip ani ivemelenmeler yapılıyor tabii abartılınca ***** ama böle sonuclanması cok kötü olmus.
ama genelde ist trafiğinde surekli bir yarış içinde olanlar cok trafik cezaları ve yapılan hiç bir şey yetmiyor

SERKANS
15-04-2008, 12:24
allah kimsenin başına vemesin, bunun için herzaman,

*Kendimizden çok diğer insanları düşünelim.
*Emniyet kemerimizi takalım
*Kurallara kesinlikle uyalım
*caddelerde ve ara sokaklarda kesinlikle gazlamayalım
*Gazlayanları uayaralım

AcA_1988
15-04-2008, 22:56
bu bize bir ders olmalı bence hepimiz hız yapıyoruz yapmıyorum diyen yalan söyler bide marefetmiş gibi youtube'ye koyuyoruz videolarımız

Dodo-FB
15-04-2008, 23:10
-Allah rahtmet eylesin ..

emreekin
16-04-2008, 14:55
Asarlar inşallah !.. Ulan Allahın verdiği canı Allah alır... *** mu var şehir içinde
o kadar basıyorsun ? Üniversite öğrencisiymiş cart curt... Ehliyeti alanın altına
araba verirsen olacağı budur... Kimse yazdıklarımdan dolayı kızmasın o arabanın
altında yatan senin benim yakınımda olabilirdi. Ulan yolda rahat rahat gidemiyor
hala geldik... Her yer her otoban sokak cadde pist olmuş... Geçen pazar karşıya
(anadolu yakasına geçtim, yanımda ailem var arabada hasta ziyaretine gideceğiz,
kafa gösteren mi istersin, sıkıştıran mı, yanına gelir ara gazı veren mi?
hepsi de tek tip bitirim,kafalarında şapka, götlerinden düşecekmiş gibi bi jean pantalon, yatarak araba kullanan zibidiler...
Tabi gerekli dersleri aldılar ailemle papaz olmama rağmen...

abi çok haklısın....yolda yürürken bile her zaman tetikteyim bişey olurda şuraya atarım kendimi die...

The Furious
18-04-2008, 21:35
geçenlerde haberlerde görmüştüm yaa çok kötü bir durum allah ölenlerin yakınlarına sabırlar versin sitedeenmiymiş civic in sahibi:(