Orijinalini görmek için tıklayınız : NG 106 vs F7R Williams
Selcuk_RoL
13-12-2012, 11:17
Deneme dun gece yapildi eren kardesimizin aracina massallah son derece keyifli ve basarili bir arac cikmis ortaya toplamda 3 kere denendi bende bir cekim var diger arkadasimizda cekmisti daha net yollarsa onlarida yuklerim
Specleri arac sahipler yazar iyi seyirler
Ng 106 - YouTube (http://youtu.be/y2I3MXIFZNo)
Maşallah iki arabada... Ng olmuş :-)
ygtkrmdnz
13-12-2012, 11:28
F7R ng ile kıyaslandığında baya iyi yürümüş maşallah araçlara :)
34tb9544
13-12-2012, 11:41
Maşallah ng basar basmaz çıkmış ve acmaya dewam etmiş f7 de guzel gitmiş
Deneme dun gece yapildi eren kardesimizin aracina massallah son derece keyifli ve basarili bir arac cikmis ortaya toplamda 3 kere denendi bende bir cekim var diger arkadasimizda cekmisti daha net yollarsa onlarida yuklerim
Specleri arac sahipler yazar iyi seyirler
Ng 106 - YouTube (http://youtu.be/y2I3MXIFZNo)
çağırma sakın sen bizi kanka izlemeye :)
İBRAHİM_MEY_GTİ
13-12-2012, 11:49
araçlara maşallah
olum valla özledim roll yapmayı kafayı yıcem yaa kendi kendime 3 korna yapıyom durmadan :D:D
maşallah NG ye gene şaşırtmamış :)
araçlara maşallah
olum valla özledim roll yapmayı kafayı yıcem yaa kendi kendime 3 korna yapıyom durmadan :D:D
sat arabayı sat :D
İBRAHİM_MEY_GTİ
13-12-2012, 11:52
sat arabayı sat :D
kanka valla hepiniz özledim rodaj bitti çok şükür bundan sonra GİDERLİYİM EUHEH :D:D:D:D
AYARDAN SONRA BOSALTIN SİTEYİ:D:D
Herkese iyi dilekleri için teşekkürler.
Denemeler Ng devrine göre yapıldı. Maksat muhabbet arabayı görmekti. Denedikten sonra yol kenarında hemfikir olduğumuz sonuç ng nin 4-5 boy önde olduğu idi.
Benim için yeterli bir sonuç. Bir takım eksiklerimi halledip tekrar deneyeceğiz inş.
F7R spec.ler:
Yazılım
Filtre
Headers
Egzoz
Kapak+emme+kelebek ppr
kanka valla hepiniz özledim rodaj bitti çok şükür bundan sonra GİDERLİYİM EUHEH :D:D:D:D
AYARDAN SONRA BOSALTIN SİTEYİ:D:D
hahahahahahah gerginlikte üstüne yok lan :D:D:D
UmutRıza
13-12-2012, 12:02
maaşallah tahmin ettiğim gibi aracın erencim ng çok iyi bir 106 onun 4-5 boy gerisinden gitmen bence baya tatminkar iki aracada maaşallah
Herkese iyi dilekleri için teşekkürler.
Denemeler Ng devrine göre yapıldı. Maksat muhabbet arabayı görmekti. Denedikten sonra yol kenarında hemfikir olduğumuz sonuç ng nin 4-5 boy önde olduğu idi.
Benim için yeterli bir sonuç. Bir takım eksiklerimi halledip tekrar deneyeceğiz inş.
F7R spec.ler:
Yazılım
Filtre
Headers
Egzoz
Kapak+emme+kelebek ppr
ataşehire gelen mavi olan araba senin dimi ?:)
maaşallah tahmin ettiğim gibi aracın erencim ng çok iyi bir 106 onun 4-5 boy gerisinden gitmen bence baya tatminkar iki aracada maaşallah
Allah razı olsun abi.
Ng 106 konusunda kesinlikle idol araclardan biri benim gozumde. Denemeye cikmadan ng nin onde olacagini tahmin etmistim ve bunu soylemistim zaten.
Filtre jant ikilisini adam edip tekrar deneyecegiz ins.
ataşehire gelen mavi olan araba senin dimi ?:)
Mc in ilerisinde yokusta park halindeki ise evet benim:) Yada 01:30 gibi gurultulu gelende diyebiliriz:)
Allah razı olsun abi.
Ng 106 konusunda kesinlikle idol araclardan biri benim gozumde. Denemeye cikmadan ng nin onde olacagini tahmin etmistim ve bunu soylemistim zaten.
Filtre jant ikilisini adam edip tekrar deneyecegiz ins.
Mc in ilerisinde yokusta park halindeki ise evet benim:) Yada 01:30 gibi gurultulu gelende diyebiliriz:)
tamm kanka dogru :)
tamm kanka dogru :)
Madem doğru ne diye yanıma gelmedin:D :D
her iki aracada maşallah..
Mamimakinen massallah:icon_tup:
Madem doğru ne diye yanıma gelmedin:D :D
eve geçiyodum çok yorgundum valla kanka :)
-HAKTAN-
13-12-2012, 12:48
Maaşallah çok net bi deneme olmuş
Mami abi maaşallah Ng yine döktürmüş
Clio'da çok başarılı yürümüş helal olsun
mami_makinen
13-12-2012, 12:58
Mamimakinen massallah:icon_tup:
eyvallah ustam teşekkürler :icon_tup:
mami_makinen
13-12-2012, 13:02
denemeler 70 200 arasında olmuştur iki araçta sökük değildir
deneme öncesi arabanın son ayarlarını düzelten DR OZ kardeşime ve karşıya geçmem için bana KGS sini veren Ekrem kardeşime teşekkür ederim:D .
mamı yıne cok hızlısın tebrıkler.
chiefkadir
13-12-2012, 13:04
Maşallah ikisinede tam olması gerektiği gibi:) Diğer konuda f7r için pt52 lileri geçer demişti bir arkadaş onun tahmininede uygun tadında bir deneme olmuş:)
Mamiii NG zehirrr :icon_tup:
Mami abi akşamda laklaktan soramadım. Aracın spec.ler nedir? (pm atsanda olur sıkıntı yok)
Birde sana far alacağım en sınıfırından yan sanayisinden:D
UmutRıza
13-12-2012, 13:06
Maşallah ikisinede tam olması gerektiği gibi:) Diğer konuda f7r için pt52 lileri geçer demişti bir arkadaş onun tahmininede uygun tadında bir deneme olmuş:)
onu ben demiştim maminin arabası pt 52 değildir heralde :)
Maşallah....
masallah araclara...
İki araca da maşallah :)
her iki aracada maşallah..
Allah razı olsun dostlar. Kazasız belasız denedik stress attık :)
Eyvallah şaf:)
Yolun müsaitliği muazzamdı. Benim derdim 106 değil type-r geçmek:D Eksikleri halledip type-r'cı arkadaşların kapısını çalmayı planlıyorum:)
mami_makinen
13-12-2012, 13:09
Mami abi akşamda laklaktan soramadım. Aracın spec.ler nedir? (pm atsanda olur sıkıntı yok)
Birde sana far alacağım en sınıfırından yan sanayisinden:D
zrp 1.8 stroker kit
pt53
dbilas itb
vems beyin
14.60 kısa şanzıman
4-1 headers 60lık arabaru İSKENDER usta tarafından yapılmıştır
farı al gel en az 2 boyun var ona göre :icon_tup:
chiefkadir
13-12-2012, 13:09
onu ben demiştim maminin arabası pt 52 değildir heralde :)Aynen ,insanların farkları görmesi açısından iyi bir deneme olmuş, her pt52 yi takanı uçuyo zannetmemek lazım ... Ayrıca Ng de ciddi emek var:icon_tup:
mami_makinen
13-12-2012, 13:10
eyvallah abim :icon_tup:
zrp 1.8 stroker kit
pt53
dbilas itb
vems beyin
14.60 kısa şanzıman
4-1 headers 60lık arabaru İSKENDER usta tarafından yapılmıştır
farı al gel en az 2 boyun var ona göre :icon_tup:
Şu sora işlerim biraz yoğun. Birde yurtdışı meselem var bu ay sonu. Bu telaşeden sonra yanındayım far meselesi için :icon_tup:
NG'ye tekrardan maşallah. Görsellikte dahil çok başarılı bir araç. (***** koşan arabaların hepsi güzel olmuyor:D )
Maşallah Mermilere :),
Sağol yavrum:)
206 Dizeldi benzinli oldu. Yoksa özünemi dönüyorsun? :D :D
mami_makinen
13-12-2012, 13:19
eyvallah reis :icon_tup:
maşşalla eren. konuştuğumuz gibi olmuş sonuçlar. :)
maşşallah araçlara.
maşşalla eren. konuştuğumuz gibi olmuş sonuçlar. :)
maşşallah araçlara.
Allah razi olsun haci. Sonuclar tahmin edildigi gibi iste..
her iki aracada 41 kere maaşallah.
salih_560
13-12-2012, 14:15
maşallah iki aracada ng çok iyi maşallah abi ...
SEÇKİN172
13-12-2012, 14:28
Maşallah :)
eve geçiyodum çok yorgundum valla kanka :)
Sana kart çıkarttım kanka demedi deme :D
F7r emeklerin sonucu nasıl buralara geldi biliyorum maşallah :) ng 106 ya bişey demiyorum belli zaten :D maşallah ayağınıza sağlık
Ng formunda.. maşallah araçlara.
F7r emeklerin sonucu nasıl buralara geldi biliyorum maşallah :) ng 106 ya bişey demiyorum belli zaten :D maşallah ayağınıza sağlık
Sagol yavrum. Dahada hizlandiracagiz insallah
mami_makinen
13-12-2012, 18:15
Maşallah iki arabada... Ng olmuş :-)
Olmuşta solmuş :)
maşallah NG ye gene şaşırtmamış :)
Bi gün biri şaşırtacak ben bile şaşırıcam :)
mamı yıne cok hızlısın tebrıkler.
Eyvallah paşam elimiZden geldiğince koşturmaya çalışıyoruz
Maşallah araçlara f7r iyi yürümüş
life is life
13-12-2012, 18:35
Masallah deneyen iki aracada , f7r nadir araclardan , ng ise adama 106 aldirtir. Masallah tekrardan..
Arasts61
13-12-2012, 18:55
eren maşallah,
boyle bir aracı kovalamak kolay değil.
SerhatA.
13-12-2012, 19:03
Maşallah araçlara
kelalper
13-12-2012, 19:23
NG nin uçak olduğunu biliodum izlemeden önce F7R ın çok daha fazla geçileceğini düşünüyordum güzel gitmiş bence .İki arabayada helal olsun.
eren masallah araban speclerıne gore cok guzel gıtmış. Ng yı zaten bılıyoruz iki aracada masallah...
mami_makinen
13-12-2012, 20:12
Ng formunda.. maşallah araçlara.
Eyvallah abi
mami_makinen
13-12-2012, 20:15
eren masallah araban speclerıne gore cok guzel gıtmış. Ng yı zaten bılıyoruz iki aracada masallah...
Eyvallah kardeşim
Yeni aracın hayırlı uğurlu olsun yine mavi yine ESTİAYYY :) yakışır kardeşime :icon_tup:
Cliosportve
13-12-2012, 20:49
Eren geçilmeye alış yavrum :D
mami abi maşallah ng yine formunda allah tekerini zeval vermesin.
halilkarakas
13-12-2012, 21:05
maşallah araçlara :)
ChtArdARSL
13-12-2012, 21:09
Masaalh abım
Maşallah mamicim clio da beklediğimden çok çok iyi gitmiş tebrikler
araçlara maşallah
seni hep kavacıkda küçük suda görüyorum zaten :D
Herkese iyi dilekleri için teşekkürler. Geride kalındığı halde bile takdir görmek güzel açıkçası.
Yarın yada cumartesi beni geçermisin? :D
Merak ediyorum da sonucu:)
Cliosportve
13-12-2012, 21:52
Yarın yada cumartesi beni geçermisin? :D
Merak ediyorum da sonucu:)
Verileri mail adresine atıcam canım
Sabah bakarsın
Uğraştırma beni ;):D:D
Verileri mail adresine atıcam canım
Sabah bakarsın
Uğraştırma beni ;):D:D
Ne olursan ol gel:)
Gelde bir saplayayım sana:D Sen o arabada hacim büyütmediğin sürece sana saplarım hacı:)
Hodrimeydan!!
Cumartesi gece deneyelim
Cliosportve
13-12-2012, 22:02
Ne olursan ol gel:)
Gelde bir saplayayım sana:D Sen o arabada hacim büyütmediğin sürece sana saplarım hacı:)
Hodrimeydan!!
Cumartesi gece deneyelim
Hahahaha
Senin şu giderleşmelerine karşı verecek cevabım ''Sakin ol şampiyon'' pampa :D
Artık şu rolling işleri çekici gelmiyor nedense
Yaşlandım sanırım
Ee tabi belası kazası cezası hep korkutan unsurlar
Ama aracım hazır olursa Cumartesi kırmıycam seni kanka söz
Eren'im Maşallah.. Ahh bi gelsen yada gelebilsem , sabah akşam deneriz :)
Mami abi , NG 10 numara 5 yıldız yine..
BMK TypeR
13-12-2012, 22:09
Maşallah Eren güzel deneme olmuş Mamiye denk gelmişsın 1-0 yenık başlamışsın,araçın güzel gıdıyo, Mami kardeşim Maşallah sanada söylencek söz yok:)
clio cok gusel gitmis bu kadar beklemezdim ng zaten cok iyi
Hahahaha
Senin şu giderleşmelerine karşı verecek cevabım ''Sakin ol şampiyon'' pampa :D
Artık şu rolling işleri çekici gelmiyor nedense
Yaşlandım sanırım
Ee tabi belası kazası cezası hep korkutan unsurlar
Ama aracım hazır olursa Cumartesi kırmıycam seni kanka söz
Peki bakalım. Bakma bende şu sıra biraz kurtlandım. Hayırlısı ile satarsam arabayı konforlu birşey alacağım inş.
Senden haber bekliyorum :)
Eren'im Maşallah.. Ahh bi gelsen yada gelebilsem , sabah akşam deneriz :)
Mami abi , NG 10 numara 5 yıldız yine..
Valla kardeşim sorma yaa.. Denk gelmeli artık:) Hayırlı olsun bu arada
Maşallah Eren güzel deneme olmuş Mamiye denk gelmişsın 1-0 yenık başlamışsın,araçın güzel gıdıyo, Mami kardeşim Maşallah sanada söylencek söz yok:)
1-0 yenik başlama:D
Eyvallah abi. Allah razı olsun. Daha ileri taşınacak hali var setupa dokunmadan
Maksat merak gidermekti. İddialı bir şekilde buluşmadım. Aslında video çekimi konması bile aklımda yoktu. çekildiği gece öğrendim, sabahta konuyu gördüm.
iki arabada güzel de :) 106 kaçş beygir abii :D
Ö.öztüRk
13-12-2012, 23:04
2 aracada maşallah :)
ibratice
13-12-2012, 23:06
iki aracada maşşallah .
clio cok gusel gitmis bu kadar beklemezdim ng zaten cok iyi
Eyvallah dostum sağolasın..
Adamın biri nasıl bir ayar yaptıysa artık NG'ye:D
Bu arada keşke geleydin tanışmış olurduk
Masallah iki aracada NG arap ati gibi :)
Eyvallah dostum sağolasın..
Adamın biri nasıl bir ayar yaptıysa artık NG'ye:D
Bu arada keşke geleydin tanışmış olurduk
tanışırız yaa ewde annem yanlızdı bende bırakmak istemedim açıkcası yoksa mami abiyi maslaktan döndürdüm valla :D saydırdı ama hakkını hellal etsin artık :D
mami_makinen
14-12-2012, 11:09
Maşallah mamicim clio da beklediğimden çok çok iyi gitmiş tebrikler
Eyvallah
İnşallah senin araba dahada hızlı olur
mami_makinen
14-12-2012, 11:14
Masallah iki aracada NG arap ati gibi :)
Fırtına öncesi sessizliği gibisin :) SUS tum konuşmuyorum :)
mami abi o değilde ya arkadas cook özledim yaaa :)
Bayrampaşalı
14-12-2012, 14:07
ya hep salça oluyosun adama ama gidip denemiyosun ne kadar dümencisin sen selçuk kanka :D :D
Nigde gazozu cok tehlıkelı mükemmel bi 106 eren senide tebrık edıyorum herkez cesaret edemıyo mami abiyle denemeye :)
maşallahh iki aracada......
tanışırız yaa ewde annem yanlızdı bende bırakmak istemedim açıkcası yoksa mami abiyi maslaktan döndürdüm valla :D saydırdı ama hakkını hellal etsin artık :D
Haklisin tabi. Bu arada parmak aralaridan sevgi ile bahsetti mami abi:D
ya hep salça oluyosun adama ama gidip denemiyosun ne kadar dümencisin sen selçuk kanka :D :D
Nigde gazozu cok tehlıkelı mükemmel bi 106 eren senide tebrık edıyorum herkez cesaret edemıyo mami abiyle denemeye :)
Selcuk'u salla. full kuru sıkı:D
Denenecek arabanin ng oldugunu bilmiyordum acikcasi. Gerci hos amac sadece gormek bir iddia olmadigindan genede denerdik.
Korkacak bisi yok. İnsan yemiyorlar:D
eski rolikçilerden kimler kaldı behh yürü eren abi:D:D
eski rolikçilerden kimler kaldı behh yürü eren abi:D:D
Tunik is may layf sitayl:D
mami_makinen
14-12-2012, 19:22
Ecufast dyno 184.1 hp :)
Bundan sonraki ayarlarıda parmak arası terliklerinle yap harbiden bu ayar farklı oldu :)
Ayrıca eline sağlık teşekkürler DR OZ
maşallah araçlara kazasız belasız..
Araçların 2side çok başarılı. Hem şöförlere hem araçlara maşallah. :)
Eyvallah hacı. Bir ara tekrardan yanınıza uğramak istiyorum...
mami_makinen
15-12-2012, 14:38
Eyvallah teşekkürler
Bizim arkadaşın telefondan çıkan video da bu..
http://www.streetfire.net/video/ng-106-f7r-williams_2414914.htm
Selcuk_RoL
15-12-2012, 18:43
Ng 106 F7R Williams - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/ng-106-f7r-williams_2414914.htm)
Toplam 3 deneme vardi eren digerleri varmi?
Toplam 3 deneme vardi eren digerleri varmi?
3 video cikti.
birinde ng tek basina uzarken cekilmis
ikinicisi senin upliad ettigin ile ayni
ucuncusude simdi upload ettigim
İstedigin varsa upload eder linkleri veririm sana
mami_makinen
15-12-2012, 20:09
masallah mami abi
Eyvallah kardeşim benim
her iki aracada masallah ama NG gene formunda :)
Ng 106 F7R Williams - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/ng-106-f7r-williams_2414914.htm)
Maşallah abi..
Maşallah abi..
Eyvallah kardesim
ozyyangel
16-12-2012, 10:11
İki araca da maşallah
reddewill
16-12-2012, 12:30
maşallah mami abime :icon_tup::icon_tup:
chiefkadir
16-12-2012, 13:33
Ng yi geldik gördük begendik masallah kiz gibi tertemiz allah kaza bela vermesin :)
Yeni velocityleride hayirli olsun güle güle kullan mamicim :)
Velocity demisken Turan SEZGİN kardesime tesekkur etmeden gecmeyelim iyiki bize o yeri onermis o sayede basta white rs olmak uzere birsuru araca orda borozan yapildi...
Ayrica konu acmadim ama Reg Selçuk diyorum adam diyorum kardes diyorum insanlik dostluk budur diyorum , sabahin köründe bizi karsilayip gecenin biyarisinda tekrar yolcu edene kadar bir saniye bile yanimizdan ayrilmadi kendi arabasiyla ordan oraya bizi gezdirdi ilgilendi sonsuz tesekkurler kardesimm :)
crm Suat kardesim seninlede cok hos sohbet saatler yasadik özellikle yedigimiz kebabin tadi damagimda kaldi ankaraya gelirsen mutlaka senide biz misafir etmek isteriz :)
Mami panpaa, sanada tesekkurler ilgin alakan icin adamsin :) ahm ahmet ,um alican sizlerede tesekkuler efendiliginizle dostlugunuzla bizleri memnun ettiniz sizlerede tesekkurler :)
mami_makinen
16-12-2012, 14:06
Ng yi geldik gördük begendik masallah kiz gibi tertemiz allah kaza bela vermesin :)
Velocity demisken Turan SEZGİN kardesime tesekkur etmeden gecmeyelim iyiki bize o yeri onermis o sayede basta white rs olmak uzere birsuru araca orda borozan yapildi...
Ayrica konu acmadim ama Reg Selçuk diyorum adam diyorum kardes diyorum insanlik dostluk budur diyorum , sabahin köründe bizi karsilayip gecenin biyarisinda tekrar yolcu edene kadar bir saniye bile yanimizdan ayrilmadi kendi arabasiyla ordan oraya bizi gezdirdi ilgilendi sonsuz tesekkurler kardesimm :)
crm Suat kardesim seninlede cok hos sohbet saatler yasadik özellikle yedigimiz kebabin tadi damagimda kaldi ankaraya gelirsen mutlaka senide biz misafir etmek isteriz :)
Mami panpaa, sanada tesekkurler ilgin alakan icin adamsin :) ahm ahmet ,um alican sizlerede tesekkuler efendiliginizle dostlugunuzla bizleri memnun ettiniz sizlerede tesekkurler :)
Abi her zaman bekleriz seninde ayağına sağlık :icon_tup:
Selcuk_RoL
16-12-2012, 17:29
Abimsin her zaman bekleriz ne demek abi
TYPERHAKAN
16-12-2012, 20:14
eren maşaallah kardeşim çok güzel olmuş çok emek verdin, ng 106 zaten herzaman lider, ciddi bir araç
eren maşaallah kardeşim çok güzel olmuş çok emek verdin, ng 106 zaten herzaman lider, ciddi bir araç
Eyvallah abim. Allah razi olsun. Eksiklerimi giderip yeniden bir deneme yapma planimiz var. Ng 106 dedigin gibi idol bir arac. egzantriksiz 2.0 atmo bir arac icin bence bu kadar bile yeterli ki daha hizlanma sansimiz var
İki aracada maşallah güzel deneme olmuş f7r ng ile bu şekilde gitmesi gayet iyi bence :)
Böle bir izlenim verdiysek ne mutlu kadir abi her zaman bekleriz :icon_tup:
İki aracada maşallah güzel deneme olmuş f7r ng ile bu şekilde gitmesi gayet iyi bence :)
Eyvallah kardesim. Sagolasin
clio daha da hızlanacaktır ayarsız bu kadar yürümesi bile çok ii
clio daha da hızlanacaktır ayarsız bu kadar yürümesi bile çok ii
Eyvallah kardeşim. Sen İstanbul'a gelde beraber halledelim eksikleri. Zaten Şubat'tan sonra sana emanet;)
brs_odbs
18-12-2012, 23:53
maşallah mami abi
Bu Williams tahmin ettigimdende hizliymis. Clio RS leri fena uzer demedi demeyin ;)
Bu Williams tahmin ettigimdende hizliymis. Clio RS leri fena uzer demedi demeyin ;)
Eyvallah abim:) Ugrastik didindik boyle birsey cikti iste:)
Bu arada su sira zorda 2013un ilk haftalarinda seninlede denemek isterim:) Soyle sessiz sakin bizbize...
Deneriz kardesim denemesine de ben EZN yi sattim biliyosun. Ama ayipsin senin icin yeni bi s2000 alirim :) Hem de en kirmizisindan :)
Deneriz kardesim denemesine de ben EZN yi sattim biliyosun. Ama ayipsin senin icin yeni bi s2000 alirim :) Hem de en kirmizisindan :)
Ulan kiyamet kopsa haberimiz olmayacak:D
O zaman seni caddebostanda kosuya davet ediyorum abi:)
jdm-fuat
19-12-2012, 07:02
araclara masallah erenim hızlanman lazım bıraz daha :D
Ek.Civic_Spoon
19-12-2012, 08:19
maşAllah araçlara, Ng zaten biliniyor çok başarılı bir araç, ama williams f7r'a ayrıca maşAllah çok iyi tutunmuş
Ulan kiyamet kopsa haberimiz olmayacak:D
O zaman seni caddebostanda kosuya davet ediyorum abi:)
Buldun tabi yasli adami cagir kosuya :D
Erenim kismet olmadi birturlu biraraya gelmek ama gonuller bir olsun gerisi kolay. Bu arada bak sozumu tuttum ve yine kirmizi bi s2000 aldim bugün :) Hayirlisi olsun insallah :)
http://i1307.photobucket.com/albums/s588/btaser2/5172e84542ed26e860fc6d8a6e9280b3_zpsdf99e842.jpg
İBRAHİM_MEY_GTİ
19-12-2012, 14:52
Erenim kismet olmadi birturlu biraraya gelmek ama gonuller bir olsun gerisi kolay. Bu arada bak sozumu tuttum ve yine kirmizi bi s2000 aldim bugün :) Hayirlisi olsun insallah :)
http://i1307.photobucket.com/albums/s588/btaser2/5172e84542ed26e860fc6d8a6e9280b3_zpsdf99e842.jpg
vayy hayırlı olsun abi :D
o zman sana diyorumki al 2 gel abimm:D:D
B.Aktepe
19-12-2012, 14:53
Hayırlısı olsun Bora :)
SekoLive
19-12-2012, 14:53
bora abi hayırlı olsun
:)
chiefkadir
19-12-2012, 15:13
http://i1307.photobucket.com/albums/s588/btaser2/5172e84542ed26e860fc6d8a6e9280b3_zpsdf99e842.jpgMa sallah panpa eniyisini yaptin :) Derhal bi horoz kes :)
Tesekkur ettim. Hizli bi karar oldu. Hayirlisi olsun.
Selcuk_RoL
19-12-2012, 15:14
Abim hayirli olsun en iyisini yaptin bence kazasiz belasiz
Eywallah Selcugum. Komple hardtop filan herseyiyle aldim. Bakalim kismet.
Hayılı olsun Kardeşime yakışır :):)
kelalper
19-12-2012, 16:19
Sen akıllanmayacaksın lan. Hayırlı olsun. Av etlerim nerede akü.
araclara masallah erenim hızlanman lazım bıraz daha :D
Ne kadar ekmek o kadar köfte kanka:) Şimdilik bir iki ufak tık daha o kadar..
maşAllah araçlara, Ng zaten biliniyor çok başarılı bir araç, ama williams f7r'a ayrıca maşAllah çok iyi tutunmuş
Eyvallah dostum. Allah razı olsun. Sizin ordaki kırmızıyıda koşturacağız inşallah
Ya abi sırf benim için aldın değil mi s2000:) Valla çok alem adamsın. Hazır yeni aldın eksikleri gideremeden yakalamak lazım seni:D
Hayırlı olsun :)
vayy hayırlı olsun abi :D
o zman sana diyorumki al 2 gel abimm:D:D
O değilde zamanı gelince ben geleceğim merak etme sen :D :D
bora hayırlı olsun maşallah kitap gibi S :) ng ye ve torkuna zaten bayıldım söylenecek söz yok mami sen bu işi biliyosun
mami_makinen
19-12-2012, 22:37
maşallah mami abi
Eyvallah kardeşim benim
mami_makinen
19-12-2012, 22:39
Reis hayırlı olsun
Ne zaman ıslatıyoruz
mami_makinen
19-12-2012, 22:41
bora hayırlı olsun maşallah kitap gibi S :) ng ye ve torkuna zaten bayıldım söylenecek söz yok mami sen bu işi biliyosun
Saol Erkut um böyle düşünmene sevindim sonuçta çok hızlı 106 ve saxo lara ayar yapıp binmiş kişisin senin fikir ve düşüncen benim için önemli:icon_tup:
alpergti
19-12-2012, 22:48
maşallah ng ye alıştık...williamsda etkileyici...
Reis hayırlı olsun
Ne zaman ıslatıyoruz
Eywallah kardesim. Al dedin aldik. Makinayi Antalyadan getirelim bende bulusur yemek yeriz. Sonrada cikar sikariz :) ben de arkadan NG nin bana attigi boylari sayarim :D
kcl_saxo
20-12-2012, 04:37
maşallah araçlara
maşallah ng ye alıştık...williamsda etkileyici...
Eyvallah dostum sagolasin.
Eywallah kardesim. Al dedin aldik. Makinayi Antalyadan getirelim bende bulusur yemek yeriz. Sonrada cikar sikariz :) ben de arkadan NG nin bana attigi boylari sayarim :D
Sen zahmet etme ben sayarim:D
maşallah araçlara
Tesekkurler.
Eyvallah dostum sagolasin.
Sen zahmet etme ben sayarim:D
Tesekkurler.
Eren sen askere uzun donem mi kisa donem mi gideceksin? Ne mezunusun? Eger kisa donem gideceksen hic satma su arabayi. Bak boyle keyiflisini ozelini cok zor bulursun. Tabi eger kisa donem gideceksen.
Eren sen askere uzun donem mi kisa donem mi gideceksin? Ne mezunusun? Eger kisa donem gideceksen hic satma su arabayi. Bak boyle keyiflisini ozelini cok zor bulursun. Tabi eger kisa donem gideceksen.
Abi myo mezunum. aof 4. sinifim. Yastan dolayi tecil olmayacak gibi duruyor. Tecil olmazsa subatta suttingen hemde uzun donem. Tecil olursa aof bu sene bitirp kisa gitme planim var.
Allah var arabadan yana sıkintim yok ama artik kendi halinde daha konforlu cukur tumsegi kollamadan araba kullanmak istiyorum) Keske imkan olsa bu evlat kalsada bir tanede dedigim gibi birsey alabilsem
mami_makinen
20-12-2012, 14:21
Ben o arabayı izlemek için gazı bırakırım bee sırf yanımdan süzülüp gidişini görmek için :icon_tup: