Orijinalini görmek için tıklayınız : megane 2.0 coupe ne dersiniz?
torrento
14-04-2008, 20:20
megane 2.0 coupe alayım mı arkadaşlar ne dersiniz aranızda sahip olanlar varsa beni bilgilendirirse çok sevinirim
bence 2.0 ına hiç gerek yok" tek kapı 1.6 " sı çok daha iyi bence benzin + vergi avantajı vs vs vs
torrento
14-04-2008, 20:34
1.6 sı güzel 110 hp ama ne bileyim yaa yetmez diye düşnüyorum o yüzden 2.0 alayım diyorum ama tabi bilmiyorum
ahmetbaha-drs
14-04-2008, 20:39
Bende 2001 Megane Coupe 1.6 vardı,Yakıt acısındanda baya ekonomik konforlu,donanımı iyi ve rahat bi araba.Servisi,Parcası v.s cok uygun.+Performansıda gayet yeterli..Oyle gozle gorunur bir sorunuda olmadı hic.Tavsiye ederim Fiyatına gore oldukca mantıklı ve guzel bi araba..Hayırlı Olsun Simdiden..:)
Vtec-SEDAN
14-04-2008, 20:39
onun yerine clio rs alsan daha fazla tad alırsın bence.
selam 2.0 kullandım tavsiye etmem, zevk alamamıştım kullandığım sürece
bencede rs alsan daha fazla performans alırsın.
DaRkNeSs-
15-04-2008, 19:38
rs daha performanslı bi makina tabi ki ama
megane daha tarz bişi gelio nedense bana şekil ve donanım açısından
ha tabi ki burda önemli nokta 2.0 alırken 136 bg ide lerden değil de 150 bg f7r motorlusundan almak lazım... inan çok ciddi fark var ve hakkıyla kullanıldığında çok da sağlam gider alet...
torrento
15-04-2008, 23:18
evet f7r motor çok sağlam ve dayanıklı dünyaca bilinen bi makina yada öle diyorum bide siyah oldumu başka birşey istemem
xxozanxx
15-04-2008, 23:30
bendede F7R var arkadaşım.2006 aralıktan beri kullanıyorum çokta memnunum.yalnız parçaları biraz pahalı...ama performans açısından seni tatmin eder.fakat modifiye etmesi oldukça masraflıdır.çünkü 49 tane var sadece Türkiye'de.E doğal olarak hiçbir modifiye dükkanıda yanaşmıyor parçalarını getirtmeye.zaten bu araçların bir kısmı pert.e 25-30 araba için parça getirmez kimse.satılması zor diye...bir kısa şanzıman yaptırmak için 1.000 ytl'ye yakın harcadığımı söylesem yeterli olur sanırım:)
boosted_pug
15-04-2008, 23:58
benim çok yakın iki tane arkadaşımda wardı ikiside çok memnun değildi çünki biyerini yaptırıyolardı başka biyeri öle büyük arızalar değil ama ufak ufak rızalar çıkartıyolardı insanın canını sıkıyo bence prelude daha ii bi seçim olabilir
xxozanxx
16-04-2008, 00:20
bende hiç arıza çıkarmadı şükür:) ama km'dende olabilir. 59000 km de benim araç çünkü:D
torrento
16-04-2008, 16:22
bendede F7R var arkadaşım.2006 aralıktan beri kullanıyorum çokta memnunum.yalnız parçaları biraz pahalı...ama performans açısından seni tatmin eder.fakat modifiye etmesi oldukça masraflıdır.çünkü 49 tane var sadece Türkiye'de.E doğal olarak hiçbir modifiye dükkanıda yanaşmıyor parçalarını getirtmeye.zaten bu araçların bir kısmı pert.e 25-30 araba için parça getirmez kimse.satılması zor diye...bir kısa şanzıman yaptırmak için 1.000 ytl'ye yakın harcadığımı söylesem yeterli olur sanırım:)
aslında vete modifiye parçalarını getirtmek gerçektende zor ama yeterlide yaa orjinal kullanmak varken motoruna girip hem para sal konudan hemde sorun açısından dert çıkaracaksa hiç yapmam daha ii alırsam zaten sadece düz boru çekerim 51 lik oda hayli rahatlatıcı olur bide dediğin gibi kısa şanzıman ozan nasıl gidiyor makina tatmin ediyor mu seni yani bide aracın yakışı nasıl:soru::soru:
xxozanxx
16-04-2008, 20:20
şöyle diyim.türkiye'de kısa şanzıman yaptırman bu araca imkansız derecede nerdeyse:D istersen yardımcı olurum.tek bir cırtlama olmaz yada başka bir sorun.ama oldumuda tadından yenmiyor... boruların mm'sini kesinlikle elleme ben buna karşıyım zaten.turbo olmadıkçada çok mantıklı gelmiyor hala kafaya göre büyütmek.zaten alt devirlerin ölüyor.tabi Supersprint gibi bunun araştırma geliştirmesini yapıp olursa süper.bende ss son susturucu war...komple ss ön orta arka susturucu alırsan çok iyi olur.kısa şanzıman yaptırdığında yarış baskı balatası al.ben öyle yaptım.3 paletli çokta iyi oldu.6 aydır sanayide araç.özledim bende artık.yüklü modifiyeye girdimde.girmeden önce 0-100 7.1 saniye idi turbo timer ile ölçmüştük.