Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : clio rs vs 206 rc ordu otoban..

ercan5252
13-12-2012, 21:09
clio rs spec: filtre egzos ince conta port poliş.
206 rc spec: filtre egzos yazılım kısa şanzuman.

clio rs: 52 ap 272.
206 rc: 52rc 206
burdan otobanda bizim için yolu açan jandarma kardeşlerime teşekkürler..

iyi kötü yorumlarınıza teşekkürler umarım hakaretli ve seviyesiz yorumlar olmaz o sbepten kaldırmıştım yeniden yüklüyorum.. saygılar (KinG Akif)
8swGDygy_7E

Cliosportve
13-12-2012, 21:10
Richi richi 4-5 boy geçmiş bu sefer görünen
Maşallah Clio Rs e

Ertekin
13-12-2012, 21:11
Öyle jandarmanın gözünü seveyim ben

ercan5252
13-12-2012, 21:15
jandarma bizim arkadaşlardan birnin kankası o nöbetciymiş otobanda dedi size bigüzellik yapayım yaktı tepe lambasını actı önümüzü bizde koptuk :)

Melih-Ö
13-12-2012, 21:19
Hobaaaaaaaa :D Jandarma müthişmiş ya :) Maşallah Rse:)

İBRAHİM_MEY_GTİ
14-12-2012, 08:36
RS e MAŞALLAH bu 206 rc önceden bu rs gecmişmiydi eger gectiyse güzel ama görünen o ki rs 5 6 boy açmış araçalara maşallah ....

ercan5252
14-12-2012, 08:41
her kornada erken basarak geçmişti şimdi dengeli bastık ve sonuç ortada.

UmutRıza
14-12-2012, 08:47
hemen hemen aynı speclerdeki Rc nin Rs i geçmesi tuhaf olurdu zaten maaşallah araçlara.

chiefkadir
14-12-2012, 08:47
Rs sağlam geçmiş maşallah

İBRAHİM_MEY_GTİ
14-12-2012, 08:48
hemen hemen aynı speclerdeki Rc nin Rs i geçmesi tuhaf olurdu zaten maaşallah araçlara.

örneği var öle konusma abi :D:D:D

UmutRıza
14-12-2012, 08:49
örneği var öle konusma abi :D:D:D

nerde var len :) göktürkte senide geçmişti clio rs :)

İBRAHİM_MEY_GTİ
14-12-2012, 08:50
her kornada erken basarak geçmişti şimdi dengeli bastık ve sonuç ortada.

hımmm erken basma muhabbeti var yani ama ginede rs maşallah baya bi aça aça gitmiş

İBRAHİM_MEY_GTİ
14-12-2012, 08:51
nerde var len :) göktürkte senide geçmişti clio rs :)

yok be abi bilyosun ben kolay kolay geçilmem RS lere o araçalara karsı bi hobim var göktürkte ben rs geçiyodum abi biliyosun :D:D

UmutRıza
14-12-2012, 08:52
yok be abi bilyosun ben kolay kolay geçilmem RS lere o araçalara karsı bi hobim var göktürkte ben rs geçiyodum abi biliyosun :D:D

:D aynı speclerdeki dedik senin speclerinde bi rs olsa seni deler geçer denemesi bedava şefe gider yap sonuçları görelim hep beraber :)

İBRAHİM_MEY_GTİ
14-12-2012, 08:53
XqT2KaOE6Fc

göktürkteki araç buydu abi kb clio rs sonuc ortda:D

tool
14-12-2012, 08:53
clio rs spec: filtre egzos ince conta port poliş.
206 rc spec: filtre egzos yazılım kısa şanzuman.

clio rs: 52 ap 272.
206 rc: 52rc 206
burdan otobanda bizim için yolu açan jandarma kardeşlerime teşekkürler..

iyi kötü yorumlarınıza teşekkürler umarım hakaretli ve seviyesiz yorumlar olmaz o sbepten kaldırmıştım yeniden yüklüyorum.. saygılar (KinG Akif)
8swGDygy_7E

tebrikler akif;
burasi google tarafindan indeksleniyor ve basiniza bela almaniz an meselesi

İBRAHİM_MEY_GTİ
14-12-2012, 08:55
:D aynı speclerdeki dedik senin speclerinde bi rs olsa seni deler geçer denemesi bedava şefe gider yap sonuçları görelim hep beraber :)

bak abi kadir abiye gider ne kelime ona saygım sonsuz :D:D

ama bnm arac bittikten sonra denemek istedğim tek araç seff kadir abim giderm var :D:D kadir abi kızma bana :D:D

UmutRıza
14-12-2012, 08:56
XqT2KaOE6Fc

göktürkteki araç buydu abi kb clio rs sonuc ortda:D

ben bu denemden bahsetmiyorum göktürkte gündüz bastığınız rs vardı seni geçen bende oradaydım :)

ercan5252
14-12-2012, 08:57

2 aracin specleri farkli rs de yazilim ve kisa yok :) masallahi esirgmeyelim

UmutRıza
14-12-2012, 08:58
2 aracin specleri farkli rs de yazilim ve kisa yok :) masallahi esirgmeyelim

rc dede port polish yok, ince conta yok :D

İBRAHİM_MEY_GTİ
14-12-2012, 08:58
ben bu denemden bahsetmiyorum göktürkte gündüz bastığınız rs vardı seni geçen bende oradaydım :)

abi o araç bu aRAC işte :D beni gecme felan olmadı orda yanlışın var üzerime gelme abimmm:D:D:D

ercan5252
14-12-2012, 08:59
basimiz nasi bi belaya girer anlamadim yakalarlarmi bizi youtube google :)

Selcuk_RoL
Su link koymayi bi ogrenemenedik ya

chiefkadir
bak abi kadir abiye gider ne kelime ona saygım sonsuz :D:D

ama bnm arac bittikten sonra denemek istedğim tek araç seff kadir giderm var :D:D kadir abi kızma bana :D:DYok len ne kızcam sen bitirdiğinde tam kurtlar sofrasına düşcen:hahaha:

ercan5252
14-12-2012, 09:00
rc dede port polish yok, ince conta yok :D

yazilim ve kisaylami daha guclu olunur ince conta ve polislemi :)

İBRAHİM_MEY_GTİ
14-12-2012, 09:02
Yok len ne kızcam sen bitirdiğinde tam kurtlar sofrasına düşcen:hahaha:

abimsin:D:D kurtlara sofrasında yem olmıyalım abi aman diyim ezer gecerim baq:D:D

abim bu cumleden bazı seyler cıkarıyom abi korkamaya basladım :D

chiefkadir
14-12-2012, 09:05
abimsin:D:D kurtlara sofrasında yem olmıyalım abi aman diyim ezer gecerim baq:D:D

abim bu cumleden bazı seyler cıkarıyom abi korkamaya basladım :DYarın blader Erkut istanbula geliyo belki bende gelirim, Ahm de oluruz herhalde gelde vuruyum ensene şaplaaa:hahaha:

İBRAHİM_MEY_GTİ
14-12-2012, 09:11
Yarın blader Erkut istanbula geliyo belki bende gelirim, Ahm de oluruz herhalde gelde vuruyum ensene şaplaaa:hahaha:

ne zman abi bugnmu geliyosunuz gelirim abi bnm aracın ahmye gitmesi laızm

o zman bu akşam EV RC& SEFF denemsi var hadi bakalım :D

chiefkadir
14-12-2012, 09:16
ne zman abi bugnmu geliyosunuz gelirim abi bnm aracın ahmye gitmesi laızm

o zman bu akşam EV RC& SEFF denemsi var hadi bakalım :DYarın için düşünüyoruz:)

angry28
14-12-2012, 11:09
AP RS'e maşaallah :)

CRUEL
14-12-2012, 12:05
yazilim ve kisaylami daha guclu olunur ince conta ve polislemi :)
Ince conta ve polishli:D stock arabaya yazilim yapsan nolur yapmasan nolur benzinli ve spor arac:) sikistirmanin farkedicegi kdr sanmiyorm

ercan5252
14-12-2012, 12:19
rs ye yazilim yapip denemek lazim 5 vites kisa disliyi takip denmeli :)bu hli bile yeterli rs i ureten muhendisin kurbani olayim bole yuricek ve bu kadar az yakicak okadar arabam oldu yakit konusunda beni tek uzmeyen rs.

ggtoker
14-12-2012, 12:43
telefondan girenler icin link koysaydiniz cok iyi olurdu.....

fox tv ye kapak olmayin:D

ercan5252
14-12-2012, 18:01
telefondan girenler icin link koysaydiniz cok iyi olurdu.....

fox tv ye kapak olmayin:D

inş fox a çıkmaayız link nasıl koyulur bilmiyorum bien varsa koysun bi zahmet :)

CafCaf
14-12-2012, 18:25
kendini eğlendiren zavallı akif o videoda denemediğimizi ve beni bir türlü geçemediğini sende biliyorsun bende neyin peşindesin neyse büyünce geçersin sıkma canını :)

ercan5252
14-12-2012, 18:27
ban yedin akıllanamadın şimdi gene bastan baslıyoruz sende 10 gram erkeklik olsa karşıma çıkarsın videoda herşey ap açık ortada her iki araçda geriden basarak geliyor ve videoyu çekenler şahit sen hala yediğin boyları kabullenme. allah seni bildiğ gibi yapsın. inş bi yerde karşıma çıkarsın o zaman görüşücez nası olsa aynı memleketteyiz....

CafCaf
14-12-2012, 18:50
benimle prblemi olan yerim belli evim belli işim belli eski kovulduğun serviste çalışıyorum :) cafede bi laf demiştin hatırliomusun arabm yürümedi bu gün RC çok iyi yürüyor rs lerin ne yapcağı belli olmuyor günü gününe uymuyor demiştin bnde RC polemie girmez ayırır gider demiştim :D

ercan5252
14-12-2012, 18:55
benimle prblemi olan yerim belli evim belli işim belli eski kovulduğun serviste çalışıyorum :) cafede bi laf demiştin hatırliomusun arabm yürümedi bu gün RC çok iyi yürüyor rs lerin ne yapcağı belli olmuyor günü gününe uymuyor demiştin bnde RC polemie girmez ayırır gider demiştim :D

sen anca hayal dünyasında yaşarsın king belli senn işin bitti bu satten sonra anca tek basına roll yaparsın artık seni techturkey ailesi ve ordudaki herkez seni tanıdı karakterini ve kişiliğini gördü giresundaki herkez de anladı nekadar adam oldugunu denediğin tek bir arabada bile sorunsuz roll yapamadın istediğini yaz burya sonuç değişmez akifff boyy booyy ayırdı olm lafı değişmez.. senin rc yrümez..

kelalper
14-12-2012, 18:56
Daha önceki denemelerde RC nin 2. kornada bastığı akıtarak bastığı bariz belliydi halen neyin kavgasını yapıo anlamadım. Bu video deneme değilse jandarma neden yolu açtı size. İnek otlatın diye mi.

BthnKrkt
14-12-2012, 18:56
Eski BP Rc bende duruyor olsaydı kar olmazdıgı sürece ara tatilde orduya gelir denerdim. Niye bukadar yoruyosunuz birbirinizi anlamıyorum koyun 2 araç içine kamera deneyin bastım basmadın geçtim geçildin muhabbetide sonlansın.

CafCaf
14-12-2012, 18:59
neyse konuyu uzatmicam servis ortamından kovulduktan sonra sanayi ortamı iyi gelmemiş çok iyi tanıdığım bir piskolok var sana bu konuda yardımcı olabilirim gerçekten eğer istersen ?

ercan5252
14-12-2012, 19:01
neyse konuyu uzatmicam çok iyi tanıdığım bir piskolok var sana bu konuda yardımcı olabilirim gerçekten eğer istersen ?

adın kadar emin olabilirsin seni gördüğüm ilk yerde her kelimenin ve yaptıgın hakarelerin hesabını vericeksin...cvp yazmicam sana söylenecek söz yok gereken yapılıcak bu saatten sonra........

ercan5252
14-12-2012, 19:04
Eski BP Rc bende duruyor olsaydı kar olmazdıgı sürece ara tatilde orduya gelir denerdim. Niye bukadar yoruyosunuz birbirinizi anlamıyorum koyun 2 araç içine kamera deneyin bastım basmadın geçtim geçildin muhabbetide sonlansın.

konu geçmek geçilmek değil ilk denemede benden önde basıyor 2. kornada basıyor geçtim diyor tek kelime etmiyorum .

ikinci denemede aynı basılıyr 2. kornada basıyor adam gibi kalkıyor ben alıyorum 2 3 boy adam kabullenmiyor olay bu.

istediğin zaman gel beni geç hiç zoruma gitmez dert etmem helal derim..kabullenirim

kelalper
14-12-2012, 19:04
Sanayi ustaları servis ustalarından her zaman çok daha iyidir. İşsiz olan kötü usta her serviste çalışır iyi olan ustalar sanayide kendi dükkanını açar. Hızlı arabaların hepside sanayide yapılır serviste değil. Servisteki ustalar modifiyeden anlamaz.

ercan5252
14-12-2012, 19:07
Sanayi ustaları servis ustalarından her zaman çok daha iyidir. İşsiz olan kötü usta her serviste çalışır iyi olan ustalar sanayide kendi dükkanını açar. Hızlı arabaların hepside sanayide yapılır serviste değil. Servisteki ustalar modifiyeden anlamaz.

:icon_tup:

hızlıdan daha hızlısı herzaman vardır.. önemli olan helal olsun adam yapmış demektir saygı duymaktır...

SEÇKİN172
15-12-2012, 09:27
maşşallah araçlara dedigim gibi diger konuda olması gerek bu ...

Ertuu
15-12-2012, 19:42
vay arkadaş ölüm kalım meselesi yaptınız şu işi ya,ortada net bişey yokken her kafadan bi ses çıkıyor,sürekli tartışma hakaret,koyun 2 arabayada kamera adil bir kalkış yapın siz değilde izleyen insanlar karar versin kimin geçtiğine,görsünler net bi şekilde,ama sizin her deneme yarım yarım,hatalı hatalı hep bişiler eksik.

ercan5252
15-12-2012, 20:46
vay arkadaş ölüm kalım meselesi yaptınız şu işi ya,ortada net bişey yokken her kafadan bi ses çıkıyor,sürekli tartışma hakaret,koyun 2 arabayada kamera adil bir kalkış yapın siz değilde izleyen insanlar karar versin kimin geçtiğine,görsünler net bi şekilde,ama sizin her deneme yarım yarım,hatalı hatalı hep bişiler eksik.

son deneme gayet netir en az 20 kişi şahittir .

ilk denemede rc nin nekadar adaletli oldugunu tüm tech ailesi bilir... baska yoruma gerek yok..

GokhanRS
15-12-2012, 21:16
araçlara maaşallah.

ozyyangel
16-12-2012, 10:30
İki araca da maşallah

Ertuu
16-12-2012, 11:43
son deneme gayet netir en az 20 kişi şahittir .

ilk denemede rc nin nekadar adaletli oldugunu tüm tech ailesi bilir... baska yoruma gerek yok..

TR nin heryerinden insanlar izliyo bunu,ben objektif bakıyorum,kimse 20 şahit varmış RS geçmiş demez,kendisi görmek ister benim gibi,önceki videoda kornaya basan RS sahibi zaten,dengesiz basan o,adam erken basıyosa sen başlamayacaksın çağırıp diceksin adama abi düzgün basalım diye,ama ikisindede bi acele bi geçilmeyi kabullenememe hırsı olunca böyle oluyo tabi normal,sonra bu tür tartışmalar olması olağan birşey.

Havada Durdum. Şahitleri Var. - Dailymotion video (http://www.dailymotion.com/video/xafovu_havada-durdum-yahitleri-var_fun#.UM2lj6xORmM)

ercan5252
16-12-2012, 13:03
TR nin heryerinden insanlar izliyo bunu,ben objektif bakýyorum,kimse 20 þahit varmýþ RS geçmiþ demez,kendisi görmek ister benim gibi,önceki videoda kornaya basan RS sahibi zaten,dengesiz basan o,adam erken basýyosa sen baþlamayacaksýn çaðýrýp diceksin adama abi düzgün basalým diye,ama ikisindede bi acele bi geçilmeyi kabullenememe hýrsý olunca böyle oluyo tabi normal,sonra bu tür tartýþmalar olmasý olaðan birþey.

Havada Durdum. Þahitleri Var. - Dailymotion video (http://www.dailymotion.com/video/xafovu_havada-durdum-yahitleri-var_fun#.UM2lj6xORmM)

Dengesiz basan bensem kornaya sana helal olsun.dicek lafim yok

Senin tarafin belli bana anlatmana gerek yok herkez ilk videoyuda ikinci videoyida biliyor uzatmaya gerek yok rc nin ciddi yurumesi icin bayabi ekmek yemesi lazim halil ibrahime sor nekadar para harcamiz ne emekler harcamis bu guclere gelmeyee.ole onde basmayla cakallila deli kanli olunmaz aramisin bozulmasini istemiyorsan bana tanju hakkinda yorum yapma ertu.orduda herkez tanjuyu sildi tek kisi bile muhatap olmuyor artik onla konu kapansin..

Ertuu
16-12-2012, 15:02
Dengesiz basan bensem kornaya sana helal olsun.dicek lafim yok

Senin tarafin belli bana anlatmana gerek yok herkez ilk videoyuda ikinci videoyida biliyor uzatmaya gerek yok rc nin ciddi yurumesi icin bayabi ekmek yemesi lazim halil ibrahime sor nekadar para harcamiz ne emekler harcamis bu guclere gelmeyee.ole onde basmayla cakallila deli kanli olunmaz aramisin bozulmasini istemiyorsan bana tanju hakkinda yorum yapma ertu.orduda herkez tanjuyu sildi tek kisi bile muhatap olmuyor artik onla konu kapansin..

kornaya basan sen deilmisin abi ilk videoda? hem sen dengesiz basıyosun hem tanju dengesiz gazlıyo,sen birazda tanjunun herzamanki gibi erken basacağını bildiğin için acele etmişsin 2. ve 3. kornada,benim tarafım yok,ortada net ve adil bir deneme yok ona kızıyorum ben,tamam sen iyi olabilirsin ama biz baştan sona görelim bunu onu demek istiyo burdaki herkez,hem orduda herkezin tanjuyu silmesi umrumda değil ben sizden öncede tanıyordum tanjuyu,herkezin iyi kötü huyları vardır,ben değiştirmeye çalışmıyorum olduğu gibi kabulleniyorum arkadaşımı,bana bi zararı bi yanlışı olmadı,benim herkezle aramda mesafe olduğu ordu'da aram iyidir herkezle.

ercan5252
16-12-2012, 15:11
kornaya basan sen deilmisin abi ilk videoda? hem sen dengesiz basıyosun hem tanju dengesiz gazlıyo,sen birazda tanjunun herzamanki gibi erken basacağını bildiğin için acele etmişsin 2. ve 3. kornada,benim tarafım yok,ortada net ve adil bir deneme yok ona kızıyorum ben,tamam sen iyi olabilirsin ama biz baştan sona görelim bunu onu demek istiyo burdaki herkez,hem orduda herkezin tanjuyu silmesi umrumda değil ben sizden öncede tanıyordum tanjuyu,herkezin iyi kötü huyları vardır,ben değiştirmeye çalışmıyorum olduğu gibi kabulleniyorum arkadaşımı,bana bi zararı bi yanlışı olmadı,benim herkezle aramda mesafe olduğu ordu'da aram iyidir herkezle.

Kornaya bn basiyorum dogru bnden onde kalkiyor 2.kornada basiyor bu ayri bisi son denemede en az 301 kisi pesimizde hemen dibimizde 3 4 araba vardi sonuc belli onla bidaha deneme sansimiz yok yaptigi hakaretler ve asalamalar yuzunden bi araya gelme sansimiz yok ayni yerde bulussak her an kan cikar bukadar acik ve net sonucu zaten herkez gordu konuyu uzatma bana tanjuyu savunma onun cezasi kesklicek zamani gelince. Sende bu olaylarin icine girme mevzuyuda uzatma mevzu roll clio pejo mevzusundan cikti bazi seyleri goze aldim ve kararimi kimse degisemez.

Ertuu
16-12-2012, 16:21
Kornaya bn basiyorum dogru bnden onde kalkiyor 2.kornada basiyor bu ayri bisi son denemede en az 301 kisi pesimizde hemen dibimizde 3 4 araba vardi sonuc belli onla bidaha deneme sansimiz yok yaptigi hakaretler ve asalamalar yuzunden bi araya gelme sansimiz yok ayni yerde bulussak her an kan cikar bukadar acik ve net sonucu zaten herkez gordu konuyu uzatma bana tanjuyu savunma onun cezasi kesklicek zamani gelince. Sende bu olaylarin icine girme mevzuyuda uzatma mevzu roll clio pejo mevzusundan cikti bazi seyleri goze aldim ve kararimi kimse degisemez.

benim kimseyi savunduğum yok.herneyse olay farklı boyutlar kazanmış anlaşılan araç deneme mavzusundan çıkmış,orası artık bizi ilgilendirmez.allah akıl fikir versin.

ercan5252
16-12-2012, 16:34
benim kimseyi savunduğum yok.herneyse olay farklı boyutlar kazanmış anlaşılan araç deneme mavzusundan çıkmış,orası artık bizi ilgilendirmez.allah akıl fikir versin.

Akla fikre ihtiyacim yok. Video gayet acik net clio rs rici rich rc ye 3 boy cakiyor bunu kimse degistiremez. Saygilar.

CafCaf
21-12-2012, 22:13
acı saplamak bu olsa gerek :D yakalarsam mucuk mucuk :D

ibratice
21-12-2012, 22:38

zaten borusan kosifler büyük honda servisleri mersedes servisleri felan işsiz kötü ustaları çalıştırıyorlar senin bu yazdıklarına gülemiyorum bile ben bir yeni modelin kronik ne problemi var hangi parça neyi etkiler bir senede tecrübe edinirken sanayi bunu 3 yada 4 sene sonra tecrübe ediyo sakın bu konuyla ilgili tartışma bile saçma sapan birşey yazmışsın sanayideki iyi ustalar geçmişi servislere dayanır kendini geliştirir dükkanını açar servis ortamından gelmiyenlerde çok akıllı adamlardır herşeyi kendi kendine çözer onlarda sanayide sayısı iki elin parmakları kadardır gerisi ustalık adında ekmek parası için geçirmenin derdindedir.sanayide esnaf odaları başkanı felanmısın yada üyesi

boss_rs
21-12-2012, 22:40
Maşallah Clio Rs

ercan5252
22-12-2012, 09:18
Maþallah Clio Rs

Eyvallah sagolasin. En azindan blegimizin hakkiyla yuruduk bazi haysiyetsizler gibi balata sipreyi basmadik depoya.

kelalper
22-12-2012, 09:54
zaten borusan kosifler büyük honda servisleri mersedes servisleri felan işsiz kötü ustaları çalıştırıyorlar senin bu yazdıklarına gülemiyorum bile ben bir yeni modelin kronik ne problemi var hangi parça neyi etkiler bir senede tecrübe edinirken sanayi bunu 3 yada 4 sene sonra tecrübe ediyo sakın bu konuyla ilgili tartışma bile saçma sapan birşey yazmışsın sanayideki iyi ustalar geçmişi servislere dayanır kendini geliştirir dükkanını açar servis ortamından gelmiyenlerde çok akıllı adamlardır herşeyi kendi kendine çözer onlarda sanayide sayısı iki elin parmakları kadardır gerisi ustalık adında ekmek parası için geçirmenin derdindedir.sanayide esnaf odaları başkanı felanmısın yada üyesi

Servisteki ustalar sadece parça değiştirerek çözüme giderler. Şunu değiştirelim tamamdır. Eee olmadı demek ki bundanmış. Onuda değiştirelim. Servisler modifiyeden anlar mı sence. Arabanın yürümesi için modifiye etmen gerekir. Evo servisi ülkenin en eski volvo servisi. Farlarım kırıldı mıcır yüzünden clear lens alıcam C70 farı takıcam. Herşeyine kadar aynı arabalar. Bu buna uymaz dediler parça numarasına kadar verdim. Getirtiriz ama biz mesuliyet almayız kendin takarsın dedi ustabaşı. Far geldi gittim aldım takamayacaksın boşuna aldın dediler. aldım çıktım 30 dakika sonra farlar takılı olarak geri geldim kendileri normal farları takmaya 1 saat işçilik yazarken. Maslak Reno servisinde çalışan usta benim arabamı görüpte oo nerede yaptırdın çok güzel olmuş diyorsa standart megane RS için istersen modifiye konusunda benimle servisler arabayı daha iyi yürütür muhabbetine girme. Krank keçesi yüzünden çıkan kayış benzeri ses için sorduğumuzda benim usta ile servise bize ohoo siz yapamazsınız o ses yağ pompasından geliyor motor açacaksınız dediler. Keçeyi değiştirdik problem kalmadı. Kosiflere götür M5 i acaba sana titanium egzost yapmak akıllarına gelir mi. Sanayi odası başkanı üyesi değilim ama her probleminde sanayide çok daha uygun fiyata yapıldığını araba yürütmek istediğin zaman servise değil sanayiye gidilmesi geretiğini bilecek kadar biliyorum. Türkiyede hangi yürüyen rekor koşan arabayı servis yapmış bize bi söyle bilelim.

ercan5252
22-12-2012, 10:07
Servistede iyi ustalar vardir ama urasmazlar sanayi tek cozum. Servise. Bakim veya garanti haric giden kac kisi vardir acaba.

ibratice
22-12-2012, 11:13
Servisteki ustalar sadece parça değiştirerek çözüme giderler. Şunu değiştirelim tamamdır. Eee olmadı demek ki bundanmış. Onuda değiştirelim. Servisler modifiyeden anlar mı sence. Arabanın yürümesi için modifiye etmen gerekir. Evo servisi ülkenin en eski volvo servisi. Farlarım kırıldı mıcır yüzünden clear lens alıcam C70 farı takıcam. Herşeyine kadar aynı arabalar. Bu buna uymaz dediler parça numarasına kadar verdim. Getirtiriz ama biz mesuliyet almayız kendin takarsın dedi ustabaşı. Far geldi gittim aldım takamayacaksın boşuna aldın dediler. aldım çıktım 30 dakika sonra farlar takılı olarak geri geldim kendileri normal farları takmaya 1 saat işçilik yazarken. Maslak Reno servisinde çalışan usta benim arabamı görüpte oo nerede yaptırdın çok güzel olmuş diyorsa standart megane RS için istersen modifiye konusunda benimle servisler arabayı daha iyi yürütür muhabbetine girme. Krank keçesi yüzünden çıkan kayış benzeri ses için sorduğumuzda benim usta ile servise bize ohoo siz yapamazsınız o ses yağ pompasından geliyor motor açacaksınız dediler. Keçeyi değiştirdik problem kalmadı. Kosiflere götür M5 i acaba sana titanium egzost yapmak akıllarına gelir mi. Sanayi odası başkanı üyesi değilim ama her probleminde sanayide çok daha uygun fiyata yapıldığını araba yürütmek istediğin zaman servise değil sanayiye gidilmesi geretiğini bilecek kadar biliyorum. Türkiyede hangi yürüyen rekor koşan arabayı servis yapmış bize bi söyle bilelim.

Sen ilk yazını iyice oku bu yazdiklarinla uyuşmuyor ben yürüyen arabayi servis yapar diye birsey demedim sen servis çalışanlarını bir boka yaramaz nerde ise yaramayan adamlar servislerde çalışıyor diyorsun ben yıllarca sanayidede servistede çalışmış biriyim o ortamları benim bildiğinin yarısını bilemessin yürüyen araba olarak benim yaptığım arabalar var kendi arabamı söylesem yeter herhalde iyibir serviste onu değiştirelim olmadı bunu değiştirelim muhabbeti asla olmaz oyle birşeyi hiçbir müşteri zaten kabul etmez kimse keriz değil . Bana renoyuda örnek gösterme her sokak başına servis belgesi verip denetlenmeyen bir marka.

kelalper
22-12-2012, 13:39
Sen ilk yazını iyice oku bu yazdiklarinla uyuşmuyor ben yürüyen arabayi servis yapar diye birsey demedim sen servis çalışanlarını bir boka yaramaz nerde ise yaramayan adamlar servislerde çalışıyor diyorsun ben yıllarca sanayidede servistede çalışmış biriyim o ortamları benim bildiğinin yarısını bilemessin yürüyen araba olarak benim yaptığım arabalar var kendi arabamı söylesem yeter herhalde iyibir serviste onu değiştirelim olmadı bunu değiştirelim muhabbeti asla olmaz oyle birşeyi hiçbir müşteri zaten kabul etmez kimse keriz değil . Bana renoyuda örnek gösterme her sokak başına servis belgesi verip denetlenmeyen bir marka.

Reno servisine usta koyacağı zaman onun eğitimini verdirmek zorunda. Volvoda aynı şekilde diğerleride. Ustabaşı eğitimini alır arabanın ama sadece o kadar. Hiçbiri kendini geliştirmek adına bişey yapmaz sadece kendisine verileni alır. Çünkü işi hazırdır kendisini geliştirmeye ihtiyacı yok. Doğru düzgün ustaların çoğu zaten servisten ayrılıp kendi yerini açıyor. Geliştiren ilerliyor kendini geliştiremiyen yeniden servise dönüyor. Sen istisna olabilirsin her işte istisna vardır. Ama otomotivde bu böyle. Audi servislerine ustabaşlarına teknik eğitim veren kişi arkadaşım. Fermas Genel müdürü arkadaşım o bile yakınıyor düzgün eleman bulamıyoruz diye. Usta olan kendine servis açıyor belli bir zaman sonra kalifiye eleman yetiştiriyoruz sürekli diye. Servisler bu sektörde ustabaşı yetiştirme yerleri. İyi olan ayrılıyor kendi servisini açıp dışarıda tutunuyor. Konumuz modifiye, modifiye işinde de kusura bakma kimse servise gidip yaptırmaz. Peak Garage Kurtez Paşaoğlu AYN bilmem ne. Bu kalitede bu bilgiye servis adamları servislerde bulamazsın doğru mudur?

ibratice
23-12-2012, 00:19
Reno servisine usta koyacağı zaman onun eğitimini verdirmek zorunda. Volvoda aynı şekilde diğerleride. Ustabaşı eğitimini alır arabanın ama sadece o kadar. Hiçbiri kendini geliştirmek adına bişey yapmaz sadece kendisine verileni alır. Çünkü işi hazırdır kendisini geliştirmeye ihtiyacı yok. Doğru düzgün ustaların çoğu zaten servisten ayrılıp kendi yerini açıyor. Geliştiren ilerliyor kendini geliştiremiyen yeniden servise dönüyor. Sen istisna olabilirsin her işte istisna vardır. Ama otomotivde bu böyle. Audi servislerine ustabaşlarına teknik eğitim veren kişi arkadaşım. Fermas Genel müdürü arkadaşım o bile yakınıyor düzgün eleman bulamıyoruz diye. Usta olan kendine servis açıyor belli bir zaman sonra kalifiye eleman yetiştiriyoruz sürekli diye. Servisler bu sektörde ustabaşı yetiştirme yerleri. İyi olan ayrılıyor kendi servisini açıp dışarıda tutunuyor. Konumuz modifiye, modifiye işinde de kusura bakma kimse servise gidip yaptırmaz. Peak Garage Kurtez Paşaoğlu AYN bilmem ne. Bu kalitede bu bilgiye servis adamları servislerde bulamazsın doğru mudur?

bak kendin diyorsun senin konun modifiye benim konum o değil benim konum nerde işe yaramaz adam var hepsi servislerde sanayi ustaları servislerden daha iyidir gibi kelimeler kullanman ve konuyu nerelere taşıman topu topu 2 tane atölye saydın biraz matematiksel hesap yap sadece honda olarak büyük illerde 35 yakın servis var bunların herbirinde 2 tane çok iyi yetişmiş eleman vardır gerisi otomotiv bölümü bakımcılardır ve honda gibi birsürü marka var sanayilerde binlerce atölye var 20 tane iyi atölye ustası sayamassın servisler toplamında 300 e yakın iyi usta vardır. modifiyeyi servis yapmaz servis yaptığı her işe garanti vermek zorunda modifiyeninde garantisi olmaz bende artık çok samimi olmadığım kimseyi sokmuyorum atölyeye okadar çok sıkıntı yaşadımki adam nos basıp piston eritmiş onu rica minnet parça garantisine soktum nosu sonradan öğrendim çok sıkıntısı olan ve getirisi olmayan bir iş o yüzden servisler girmez bu işe .

kelalper
23-12-2012, 09:39
Farklı tellerden çalıyoruz boşver anlaşamayacağız. 2 tane sayıyorsun dediğin bir sürü garaj var. Hepsini mi yaziim. Liste mi istiyorsun. Mesela Formen volvo servisi. İyi bir volvo servisidir ama o kadar. Modifiyeden anlamaz. Arabanın üzerinden çıkan turbo ne diyo sorduğunda ne olduğunu bilmez. Sadece gördüğü zaman x turbosu y turbosu der. Servislerde de aynı şekilde. Modifiye edilmiş bir arabayı kim servise götürür. Ben bilmiyorum.

ibratice
23-12-2012, 12:42

bak benim çaldığım tel bu . işsiz kötü usta servislerde çalışamaz sanayi ustaları servis ustalarından HER ZAMAN ÇOK DAHA İYİ değildir bütün iyi ustalarda dükkan açmaz ayrıca ben serviste okadar çok butarz iş yaptımki dediğin gibi sen bilmiyorsun sen yukardaki lafını elli tane yere çektin artık uzatmayalımda adamın konusu saçma şeylerle kirlenmesin.

kelalper
23-12-2012, 12:55
Tamam haklısın iyi ustaların hepsi servislerde. Kötü ustalarda sanayide.

S16
24-12-2012, 10:19
Araçlara maşALLAH kazasız belasız DA . seviyeden bahsetmişssinz oraya yazmışssınız ceset 206 RC ??

CafCaf
24-12-2012, 12:02
Araçlara maşALLAH kazasız belasız DA . seviyeden bahsetmişssinz oraya yazmışssınız ceset 206 RC ??

vatandaşın seviyesinin ne durumda olduğu görünüyor ap açık zaten :)