Orijinalini görmek için tıklayınız : PR Şahin vs EU Type-R Konulu
Denemeler ikişer kişi olmuştur.. Type'rcı kardeşimizin isteği üzerine typerın devrinde bastık.. Şahinin devrinde denemek istemedi haklı olarak..
Şahinin specler ; kısa,chip,filtre, 4-5-6 headers, bi paket marlboro light bide ben..
typer : headers, varex, filtre
Ax0SX2mrbGo&feature
Telden girenler için link : PR Şahin vs EU Type-R - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Ax0SX2mrbGo&feature=youtu.be)
Bonus : (Küfür için kusura bakmayın.. K20 seven bi arkadaşın isyanıydı.. :)
0aSUEDWOo7M&feature
Telden girenler için çilekli link : Ufaktan fly-by :) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=0aSUEDWOo7M&feature=youtu.be)
Hauaha typer piyasasini dusurdum. Sirada vtec piyasasi var :D kufur icin kusura bakmayin.
Edir: cem 1 boy attigimiz video niye yok
Hauaha typer piyasasini dusurdum. Sirada vtec piyasasi var :D kufur icin kusura bakmayin.
Edir: cem 1 boy attigimiz video niye yok
Aracın sahibi bu.. Araç gerçekten duran bi arabaya göre çok hızlı gidiyor.
aliburma
14-12-2012, 18:34
bence type-r iki değil tek kişi; o yüzden rahat uzamış. şahindeki arkadaşı type-r'a verseydiniz zor olsa da geçerdiniz :)
iyi mavra olmuş...
yasinkarahan
14-12-2012, 18:35
type-r da sıkıntı var heralde pek yürümemiş şahinin maşallahı var çok iyi gitmiş :D
aliburma
14-12-2012, 18:40
yok yok. muhtemelen tayyar tamamen sökülü. hem de şahin iki kişi ondan geçilmiş... :)
muhah mütişsiniz ya çok güldüm gerçekten .
kelalper
14-12-2012, 18:59
Type R ın yaptığını insan insana yapmaz yaw.
Olm eklsene 1 boy attigimiz videoyu.
Beyler tayyar nos basti yada gizli specleri var. Bu speclerdeki bi typera ben 10 boy atmistim
Typer hem erken basiyor.. Hemde 75 shotlik nos varmis..
şahine maşallah çok sardı o yüzden type-r almış :D
Type R ın yaptığını insan insana yapmaz yaw.
:hahaha::hahaha::hahaha:
type-r da sıkıntı var heralde pek yürümemiş şahinin maşallahı var çok iyi gitmiş :D
Bencede öyle.. type-r da sıkıntı var specleri Fred çakmaktaş,Barny moloztaş olmalı :D
Typer hem erken basiyor.. Hemde 75 shotlik nos varmis..
Yoksa davet in ordan nasıl yetişicem kanka :D :D
MeTHea35
15-12-2012, 01:22
typer kıl payı ile kurtulmuş oda erken bastığından şahin başarılı ;)
ygtkrmdnz
15-12-2012, 01:25
şahinin bastığını anlamadık ki :D typer dan çekilseydi keşke video :D
Canselmo
15-12-2012, 01:33
şahin gercekten cok iyi .. Yanlışlıkla Geri vites e girmesinden dolayı typer arayı acmış ..
şahin geri vitese takıp yürümüş yksa tayyarın şansı yok
Şahin debriyaj kaçırıyor Type-R ucuz kurtulmuş
Type-R neden erken basıyorsun evladım ? Olmamış etik değil bu, tekrar deneyin ben hakem ve cam car olucam R9 ile ona göre :D
şahin n/a gırtlak dolu k24 motorunu bence evde unutmuş :)
VtecDream
15-12-2012, 09:25
şahin basmamış kaale almamış bence
minimal_freak
15-12-2012, 09:35
değişik :soru:
TuGaY_TaN
15-12-2012, 09:59
Şahin kesın lpg de dır benzınde olsa boyu vardı :D
painkller
15-12-2012, 10:12
şahinin vites kolu çıkmış, üst vitese geçirememiş.
SekoLive
15-12-2012, 10:17
Şahin'in devrinde basılsaydı typer diye bişey olmazdı...
95'de typer'mı vardı....
Type-R neden erken basıyorsun evladım ? Olmamış etik değil bu, tekrar deneyin ben hakem ve cam car olucam R9 ile ona göre :D
kanka cam car ben olayım en iyisi.. r9'da elek eder beni, birşey çekemeyiz :D :D
Şahin'in devrinde basılsaydı typer diye bişey olmazdı...
95'de typer'mı vardı....
hey gidi heyy.. b16 yokken bile 131a2 vardı sen bilirsin serkan abi değil ki k20 olsun :D :D
ya 1 boy geçtiğim video var onu koymuyorlar.. :D
SekoLive
15-12-2012, 10:21
hey gidi heyy.. b16 yokken bile 131a2 vardı sen bilirsin serkan abi değil ki k20 olsun :D :D
ya 1 boy geçtiğim video var onu koymuyorlar.. :D
Aynen kardesm :) bu hondacılar hep böyle koymuyolar
zaten site honda sitesi şahinclere acımıyorlar :(:(:(:(
Srk57 şahinken neredeydiler :hehe:
cem'e sahip cıkalım
Birde vitesleri cem atmamış muhtemelen ondan böyle oldu. :D
dogbox arıza yaptı bizim hauhua :D
emirarslan34
15-12-2012, 11:34
şahin fitreyi kuzeye egozu batıya cevirdimi bu iş tamam.
iyi maytap videosu olmus, fakat type-r lar cidden cok abartiliyo oldugundan fazla gosteriyolar. s2000lerde ferrari sahibi falan saniyo kendini bu ara sanirim..(kimseye bisey demedin iskillenmeyin bosu bosuna. )
SekoLive
15-12-2012, 11:40
barkın sana 200de sellektör atan şahin hala aklımızda :D
barkın sana 200de sellektör atan şahin hala aklımızda :D
abi hangi arabaya para harcarsan gider, sahin'de araba sonucta.. Fakat bazilari asiri abartiyo altindaki arbayi, herkesin araci kendine gore guzeldir ama yer ucagi falan saniyo bazilari, yok ucani kacani gecerim gibi tavirlar..
abi hangi arabaya para harcarsan gider, sahin'de araba sonucta.. Fakat bazilari asiri abartiyo altindaki arbayi, herkesin araci kendine gore guzeldir ama yer ucagi falan saniyo bazilari, yok ucani kacani gecerim gibi tavirlar..
Bu video dan mı çıkardın bu sonuçları ? :)
Bu video dan mı çıkardın bu sonuçları ? :)
hayirda sahinin type-r i gecmesi imkansiz degil bunu demek isteidm, sahini hor gorup dalga gecer gibi yapmislar arkadaslar sanirim videoyuda, hangi arabaya para harcarsan gider... sessiz atin tekmesi serttir belli olmaz "sleeper" modeli bi sahin gelir essekten dusmuse doner type-r mesela.. belli olmuyo kimin ne yaptigi kaput altinda, hic imkansiz degil.
hayirda sahinin type-r i gecmesi imkansiz degil bunu demek isteidm, sahini hor gorup dalga gecer gibi yapmislar arkadaslar sanirim videoyuda, hangi arabaya para harcarsan gider... sessiz atin tekmesi serttir belli olmaz "sleeper" modeli bi sahin gelir essekten dusmuse doner type-r mesela.. belli olmuyo kimin ne yaptigi kaput altinda, hic imkansiz degil.
Anladım. Go-kart a giderken çekilen bir video , öyle çok takılma yani. :)
Anladım. Go-kart a giderken çekilen bir video , öyle çok takılma yani. :)
O zaman ben yanlis anlamisim kusura bakmayin, herkesin arabasi kendine ozeldir zaten, bende saniyorum type-r i var diye biri dalga gecio sahinle :D
Sahinin sahibi benim. Dalga gecen benim zaten :D
tayreep_john
15-12-2012, 12:15
typer 2. kornada basmış ... yoksa şahin kesin alırdı. ayrıca deneyen iki aracada maşallah :D
şahin fiyatları iyice tavan yapar :D
şahin fiyatları iyice tavan yapar :D
Geçen hafta 7 lira veriyorduk Şahin'e , az önce 15 ten ilan açacağını söyledi :D
Şahin avans vermiş videoyu kapatmış sonra type-r rencide olmasın diye zaten sonra kamerayı açmış 2. videoda şahin bıraktıktan sonra type-r geçiyor farkındaysanız
Şahin avans vermiş videoyu kapatmış sonra type-r rencide olmasın diye zaten sonra kamerayı açmış 2. videoda şahin bıraktıktan sonra type-r geçiyor farkındaysanız
tanıdın mı typerı
tanıdın mı typerı
jap önde mi :D
jap önde mi :D
yeaa raaaaaaaaayt
Beyler type r arkadasimin oldugundan kirici konusmayalim.. Şahini istediginiz kadar ovebilirsiniz.
Varsa qendine qüvenen tayPaRcilar DeNiZliye beqlrZ hanyyy ;) ;)
Dipnot : şahinin bagajda iki cuval armut vardi.
Kanka ellerim doluydu o yuzden ben atmadim vitesleri. Yoksa adaleti saglarim biliyosun :D
maşallah iki aracada şahinin devrinde basmamışsınız hacı :D
eğimi de unutmamak lazım :D
Ö.öztüRk
15-12-2012, 19:10
Şahin'in yazılımında sorun var böyle olmamalıydı :)
type-r kuşa meridyen sokmuş
maşallah iki aracada şahinin devrinde basmamışsınız hacı :D
eğimi de unutmamak lazım :D
Biri yama yukari digeri bayir assagi zaten :D