PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayro TNC - Makas show :D

ANIL ERCAN
15-12-2012, 10:27
Arabayı kullanan hayatında ilk defa bi-xenonlu araba kullanıyor sanırım bilirsiniz bi xenonlu arabaların uzunları selektörü şimşek gibi çakıyor buda hosuna gitmiş besbelli şimşek gibi cakması önüne gelene çakıyor selektörü :)

https://www.youtube.com/watch?v=G1Q-FBS_LGw

CooLeqenD
15-12-2012, 10:37
Hem Makas hem Sellektör, Allah anasına babasına sabır versin mermi gibi yağmıştır anasına babasına laflar..

Seven7
15-12-2012, 10:39
En nefret ettiğim şey şu selektör olayı ya. Zaten şimşek gibi uzunlar var, bir de boyuna basıyor amacı neyse. Ben bir ara çakar olarak bağlatmış diye düşündüm, parmak dayanmaz buna.

murat86
15-12-2012, 10:42
Bunu çok pis döver birisi :)

ondertopcu
15-12-2012, 10:43
ilk kez makas atmaya çalışmış sanırım

Ahmetfikri
15-12-2012, 10:45
madem makas atıyosun niye selektör yapıyosun madem selektör yapıyosun niye makas atıyosun :hahaha:

ANIL ERCAN
15-12-2012, 10:46
Benim uzunlarımdada 8000k xenon kit var uzunları acıp 7 8 saniye bekletip ampul ısıtınca selektör yapınca orjinal bixenondan daha fena çakıyor şimşek ama ben bunu arka sisleri açık gidenlere yapıyorum sadece öyle kafama göre can sıkıntısına millete yapmıyorum zira dikizden cok fena vuruyor adamın gozune.

çaktırmadan bi arkadasıma yaptım palio var kendisinde geçtim arkasına(ben oldugumu bilmiyor tabi) açtım uzunları bastım selektörü çocuk sağa çekti bende çektim tabi arkadasım sonucta bana dio olm gözüm kör oldu o neydi öyle dedi :D karartmalı dikiz aynası yoksa arabada vay haline sürücünün

SerhatA.
15-12-2012, 11:11
Hem Makas hem Sellektör, Allah anasına babasına sabır versin mermi gibi yağmıştır anasına babasına laflar..

:icon_tup:

AEAlmas
15-12-2012, 11:32
Adam gibi 1 kez sellektör yaparsın araba ne bilmiyorum ama daha cok sonra dan xenon takan arabalar yapıyor bunu =)

BarKing
15-12-2012, 11:37
Ben sadece soldan giderken selektor atarim, 200km ustu gidiyosam baya onceden taramali tufek gibi basliyorum, ozellikle mustang ve porscheyle direk totosunda bitiveriyosun zaten anlamadan... hos aslinda anlamiyo bazilari, o zaman makas atiyorum ,ama makas atarken taciz etmiyorum selektorle, Cunku yol da benim hakkim yok, makas atarak hata yapiyorum, bide ustune gecmesene lan der gibi adama selektor cakcakda halim yok, hele en sagdan makas atarken sadece nadiren seride girecek gibi olursa bi uyari selektoru cakiyorum, dikkat edin ustunuze cikabilirim diye..

fussy
15-12-2012, 11:40
Çocuk yaparken 2 kere düşünmeli insan. Selahattinin dediği gibi bu çocuk olmamış

Yalan Dünya - Gülistan biz bunu yaptık ama bu olmamış :) - Dailymotion video (http://www.dailymotion.com/video/xobh2b_yalan-dunya-gulistan-biz-bunu-yaptyk-ama-bu-olmamyy_shortfilms#.UMxRY-TZanc)

dirk
15-12-2012, 11:42
Twin Xenonlu polo'ma bi denk gelse bu makas atan arkadaş Bidaha kimseye sellektor yapmaz uzun bi sürede gözlerinde Tokyo Kerhanesini görür :) insanları tedirgin edecek şekilde araba kullan insanlara musallat olan bi ekibimiz var ankaraya beklerim =)

h22ek
15-12-2012, 11:46
sol şeritte önünde araç 100-120 neyse gidiyor.. sağı boş, sen arkadan sellektör yaptın 3-5 kere, öndeki fark etti bi anda panikleyip boş olan sağa atmaya kalktı kendini... sende zekisin ya eğleniyorsun, elinde telefon, yolda yediğin küfürler yetmemiş gibi videoyu youtube a yükleyip küfür yemek istiyorsun... yattın öndekinin sağına "makasa giricem" diye... sağ arkadan patladın öndekine.. sonuç ? tamam hepimiz yaptık, ara sıra yapıyoruz.. ama birazda mantık ;)

TigeR
15-12-2012, 11:54
sol şeritte önünde araç 100-120 neyse gidiyor.. sağı boş, sen arkadan sellektör yaptın 3-5 kere, öndeki fark etti bi anda panikleyip boş olan sağa atmaya kalktı kendini... sende zekisin ya eğleniyorsun, elinde telefon, yolda yediğin küfürler yetmemiş gibi videoyu youtube a yükleyip küfür yemek istiyorsun... yattın öndekinin sağına "makasa giricem" diye... sağ arkadan patladın öndekine.. sonuç ? tamam hepimiz yaptık, ara sıra yapıyoruz.. ama birazda mantık ;)

:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

kelalper
15-12-2012, 12:07
Beyin bedava ama kullanan yok. Durdurup bi temiz sopalarlar bunu. Gerizekalı soldan giden adama selektör attın ondan sonra sağına yatıosun selektör atarken. Beyin özürlü.

siR
15-12-2012, 12:09
selektör kolunu yeni keşfetmiş :D

yorum güzel

tayreep_john
15-12-2012, 12:12
Bunu çok pis döver birisi :)

trafik bi sıkışsaydı sürücü paket olmuştu bencede :D

Enes-x
15-12-2012, 12:13
Memlekette akıllı adam kalmadı arkadaş

Canselmo
15-12-2012, 12:25
O Selektör kolu Götüne girer inş

kaptan
15-12-2012, 14:04
Twin Xenonlu polo'ma bi denk gelse bu makas atan arkadaş Bidaha kimseye sellektor yapmaz uzun bi sürede gözlerinde Tokyo Kerhanesini görür :) insanları tedirgin edecek şekilde araba kullan insanlara musallat olan bi ekibimiz var ankaraya beklerim =)

bugün ankaraya geliyorlar 2 saat sonra burdalar gitte yakala ekibinle 19 mayısın orda ;)

enes28
15-12-2012, 14:14
Uyarı için yapıyo gibi geldi bana hızlı gidiyo çünkü. Tabi bazı yerlerde abartmış

Anu
15-12-2012, 14:15
Makas+selektör trafikte en nefret ettiğim şeydir. Ortada gidenlerden birisi olsaydım nevrim dönüp freni kökleyebilirdim. Madem makas atacaksın, zaten kötü birşey yapıyorsun bir de hem suçlu hem güçlüyüm der gibi selektör atmanın mantığı nedir.

y.güner
15-12-2012, 14:44
finish de madalya takıcaklarya o yüzden bu acele :D

ogunozcan
15-12-2012, 14:59
denk gelmeski ya frene bı asılıyım arkadan paket ola:D

TayfunS
15-12-2012, 15:00
Ankarada hem sellektör hem makas atmaya çalışan varsa, dibimdeyken tıklıyorum frene o oluyo. Ya da sağ tarafımdan gircekse az yürüyorum kalıyo.

SSagnak
15-12-2012, 17:11
Makas atarken sinyal veren gördüm de makas atarken selektör yapan da varmış :)) selektörü solda 80-100 le sanki sahil de gezintiye çıkmış insanlar için yapıyorum bendeki selektör olayı farklı boyuta geçiyo çakar gibi bi etki yapıyo :D

dieseland
15-12-2012, 17:13
uçan kuşa bile selektör yapmış allahın m.lı
bu tip makas atıyorum diyenler fren pedalı ve selektör kolu olmasa ne yapacaklar merak ediyorum..

BthnKrkt
15-12-2012, 17:40
Bombos yolda solda 80 le gidenlere bende sellektor yapiyorum gitmesi gerektigi yere gecene kadarda gecmeyip sellektore devam ediyorum.

jnrjames
15-12-2012, 17:51
siyah jazzın arkasında, birde beyaz connect in arkasında bildiğin zıpladım. bu ne rezilliktir. bumu makas yani?
ki ne olursa olsun ayıptır bukadarı, utanır insan.. Ben vurdu diye düşündüm o iki anda da..

bence kafası güzel ölüme zorluyordu.

Edit:imla

MCN21
15-12-2012, 18:08
Sigir .... :ofk:9

umu_vtec
15-12-2012, 18:17
Adamin arkasina girip selektor yapio sora sagina atliyo adam heycan yapip onunla ayni anda saga atlasa neyapicak cok merak ediyorum

mmged_jan
15-12-2012, 18:33
ama haksızlık bu allahım ne olur benimnde arkama böyle bir angut takılsında bende kaskodan arabayı yenilettiriyim şuna böyle bir durumda en kralı frene abanıp sıkı tutunmak biz böyle çok araba tamir ettirdik :D

RSBurak
15-12-2012, 18:39
mal havaya selektör yapıyor kaçıncı boyutta acaba bizim göremediklerimizi görüyor :D

F3Power
16-12-2012, 01:57
herkesin bu konuda ki ortak fikri sağlam bir fren yapmak olduğuna çok sevindim boru anahtarım koltuğun altında bu tür tamirat işleri için duruyor denk gelmek isterim .. :)

izo
16-12-2012, 02:52
saglam fren yapardim diyenler bile bile kaza yaptirmaktan ne zevk aliyorlar acaba? karsindaki cahillik yapti diye sen niye insanlarin hayatini tehlikeye atarsin ki? sonra her kafan bozulduguna ani fren yap, onune kir, kaza yapmasina sebep ol. boyle mi ogreteceksiniz hareketinin yanlis oldugunu?

berkay_aydin
16-12-2012, 02:54
sosyal mesaj mode on olmuş resmen :D

aykt22
16-12-2012, 03:00
saglam fren yapardim diyenler bile bile kaza yaptirmaktan ne zevk aliyorlar acaba? karsindaki cahillik yapti diye sen niye insanlarin hayatini tehlikeye atarsin ki? sonra her kafan bozulduguna ani fren yap, onune kir, kaza yapmasina sebep ol. boyle mi ogreteceksiniz hareketinin yanlis oldugunu?

Her seferinde insanların hayatına tehlikeye sokmasın her seferinde milletin üstüne kırıp kaza yapmamaları için bende fren yapardım mike mike yaptırıcak nasıl olsa arabamı uğraşsın dursun it herif.

berkay_aydin
16-12-2012, 03:03
Her seferinde insanların hayatına tehlikeye sokmasın her seferinde milletin üstüne kırıp kaza yapmamaları için bende fren yapardım mike mike yaptırıcak nasıl olsa arabamı uğraşsın dursun it herif.

Kaldımı sizin gibi gençler be, bu performansınızı rolling ve birçok illegal konularda da bekliyoruz...

ToNy
16-12-2012, 11:37
Tam bir beyin özürlü...

BLuEBoY
16-12-2012, 11:39
eleman selektör koluna tepki olarak doğmuş :D :D

Eyüp
16-12-2012, 11:41
madem makas atıyosun niye selektör yapıyosun madem selektör yapıyosun niye makas atıyosun :hahaha:

Aynı düşünceler içindeyim :beuj:

Boost Up
16-12-2012, 11:49
tampon yapanlar için bire bir, arka frene dokunmak yeterli oluyor:D. Bu arada herkes selektörün kullanılmasından söz ediyor. Ben hangi şeritte olursam olayım selektör atarak gidiyorum. Bir gün mü denk gelmez şeridinde düz gidebilen insan. Hepsi arkasındakileri tedirgin ederek gidiyor.

ANIL ERCAN
16-12-2012, 17:47
tampon yapanlar için bire bir, arka frene dokunmak yeterli oluyor:D. Bu arada herkes selektörün kullanılmasından söz ediyor. Ben hangi şeritte olursam olayım selektör atarak gidiyorum. Bir gün mü denk gelmez şeridinde düz gidebilen insan. Hepsi arkasındakileri tedirgin ederek gidiyor.

Bende 4 5 gün önce dolapdereden gelirken arkama bi tane connect yanastı bayagı tampon tampona deydi deyecek actım arka sisi fren sandı galiba hıyar frene bi asıldı kapadım sonra sisi devam ettim bi dahada yaklasmadı arkama

hddsheriff
16-12-2012, 18:30
arabayı kulanan kesin vale , en kötü ihtimalle tamirci filandır!!!!!! :soru:

Cüneyt.
16-12-2012, 18:32

Abi yıkamacıdan kaçırmış olabilirmi ? :D

ANIL ERCAN
16-12-2012, 18:32

düşünmedimde değil :rolleyes:

kaptan
16-12-2012, 23:09

aracı kullanan bayram tunç karagümrüğe gidin ya hüseyin aydın yada bayro diyin kime sorsanız gösterir arabası kendinin 2010 kırmızı z4 ;) bu mesajı art niyetli yazmadım anlış anlaşılmıyım bilgilendırmek için yazdım savungumda yok ;)

hddsheriff
16-12-2012, 23:28
aracı kullanan bayram tunç karagümrüğe gidin ya hüseyin aydın yada bayro diyin kime sorsanız gösterir arabası kendinin 2010 kırmızı z4 ;) bu mesajı art niyetli yazmadım anlış anlaşılmıyım bilgilendırmek için yazdım savungumda yok ;)

konuyu açan arkadaş her gazlayanı vale , tamirci , yıkamacı vs. diye nitelendirdiği için kinaye olsun diye yazdım.

konu da http://www.techturkey.com/forum/videolar/141216-valeye-guvenip-araba-teslim-etmicen-arkadas.html

kaptan
16-12-2012, 23:37
konuyu açan arkadaş her gazlayanı vale , tamirci , yıkamacı vs. diye nitelendirdiği için kinaye olsun diye yazdım.

konu da http://www.techturkey.com/forum/videolar/141216-valeye-guvenip-araba-teslim-etmicen-arkadas.html

doğrudur ben dediğim gibi art niyetli yazmadım aracın sahibi oldugunu söyledim :)

lethaldoze
17-12-2012, 00:15
Uyuz oldum hemen kapattım daha fazla adyanamadım bu ne ya ben videodan bu kadar rahatsız olduysam o trafikteki insanları düşünemiyorum. Birde tam tacize çıkmış belli. Hele o geçmeyeceğini bile bilebasıp tamponda durması sınırımı bozdu iyice.