Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : neptune demon yardım

vtecturbo
15-12-2012, 16:35
uzun bı aradan sora p72 neptune demon ecuyu aracıma baglayıp base map ı yukleyıp calıstırdım.fakat aracı stop edıp bes on dakıka sora calıstırmak ıstedıgımde kontagı actıgımda arıza lambası sonmuyor ve araba salak salak calısıyor bazen hıc calısmıyor.demon u resetleyıp tekrar yukleyıp calıstırıryorum problem yok fakat motoru kapatıp 5 10 dakıka bekledıkten sora yıne aynı problem oluyor.demonun ayaklarını vs kontrol ettım tam olarak oturuyor bı sorun gozukmuyor eskıden boyle bı problem yoktu.yardımlarınızı beklıyorum.tesekkurler

EmrahERKAN
15-12-2012, 16:48
aynı sorunu bende yaşadım. Araba gaz yememezlik mi yapıyor ? Patırtılı bir şekilde mi çalışıyor ?

vtecturbo
15-12-2012, 18:18
aynı sorunu bende yaşadım. Araba gaz yememezlik mi yapıyor ? Patırtılı bir şekilde mi çalışıyor ?

evet aynen oyle motor isigida sonmuyor.

EmrahERKAN
16-12-2012, 09:52
motor icindeki sigorta kutusunu kntrol et. Kutuya bktgnda karsisindan. Sol koseden 2. Sigorta buna sebep olablyor ben sorunu boyle cozdum. Yada oda olmazsa sizin tesisatta var mi blmyorum. Beyin soketlerinin orada bir tane 3 lu bir tane 2 li soket var. 2li soketi bi kopru yap yani sasi yaptr ve ariza lambasi snucek mi kntrl et. Ben bunlari uygulayarak sorunu cozdum.

vtecturbo
16-12-2012, 10:55
motor icindeki sigorta kutusunu kntrol et. Kutuya bktgnda karsisindan. Sol koseden 2. Sigorta buna sebep olablyor ben sorunu boyle cozdum. Yada oda olmazsa sizin tesisatta var mi blmyorum. Beyin soketlerinin orada bir tane 3 lu bir tane 2 li soket var. 2li soketi bi kopru yap yani sasi yaptr ve ariza lambasi snucek mi kntrl et. Ben bunlari uygulayarak sorunu cozdum.

tesekkurler denicem.

MeRtCaN
16-12-2012, 10:57
Baska bır beyıne neptune u takıp deneme sansın varmı ?

kanashibari
16-12-2012, 11:23
Neptune içindeki pili değiştirmeni öneririm. Kontak kapalı olduğunda kendi içindeki pil modülü hayatta tutuyor yani mapı.

vtecturbo
16-12-2012, 14:02
denedim olmadi .neptune ile bilgisayar arasinda baglanti problemi gozukmuyor.neptunu ecudan cikarinca motor ayni sekilde spastik gibi calismaya devam ediyor.neptunu formatlayio tekrar yukleyip calistirinca sorun yok.simdi neptunu bilgisayara bagli birakip motiru kapattim.bekliuorum bellkide dediginiz hibi neptunun pilindendir.neptune usb takiliyken kontak kapalida olsa isigi yaniyor.umarim pilden dir.

vtecturbo
16-12-2012, 14:07
Baska bır beyıne neptune u takıp deneme sansın varmı ?

malesef en son care onu denicem.

elpadre
16-12-2012, 14:08
konu neptune olunca benımde bı sorum olucak araca baglanıyourm bılısayarla hersey normal 5 sn sonra baglantı kesılıyor yazılımı deyıstırıcem deyıstıremıyrum sonra beyını sokuyurm dısarda yazılımı deyıstırebılıyrum arkadaslarım kablıdan yapar dıyorlar ama 10 tane kablo denedım hpsınde aynı baska bılgısaya kurdum neptune serıal ı yazıyorum bu seferde kabul etmıyor baglanamıyrum arkadaslarım msd den dedı dısbırıtor buldum taktım bu seferde arac sacmaladı msd den devam bu arada msd benı carpıyor :D neden baglantım kopuyor sureklı bı yardımcı olsanız :)

vtecturbo
16-12-2012, 20:00
sanirim pili bitmis.neptunun usb kablosunu cakmaklik sarj cihazina takip o sekilde denedim cihaz 5 volt aldigi surece sikinti yok.

MKT
16-12-2012, 20:19
konu neptune olunca benımde bı sorum olucak araca baglanıyourm bılısayarla hersey normal 5 sn sonra baglantı kesılıyor yazılımı deyıstırıcem deyıstıremıyrum sonra beyını sokuyurm dısarda yazılımı deyıstırebılıyrum arkadaslarım kablıdan yapar dıyorlar ama 10 tane kablo denedım hpsınde aynı baska bılgısaya kurdum neptune serıal ı yazıyorum bu seferde kabul etmıyor baglanamıyrum arkadaslarım msd den dedı dısbırıtor buldum taktım bu seferde arac sacmaladı msd den devam bu arada msd benı carpıyor :D neden baglantım kopuyor sureklı bı yardımcı olsanız :)

harness yada tesisatında sıkıntı var senin hec uğraşma

elpadre
16-12-2012, 20:25
harness yada tesisatında sıkıntı var senin hec uğraşma

harnesı kontrol edıp makaranlıyourm su an :)

16EC813
16-12-2012, 20:47
ne ugraşıyonuz laa gelin ben size verem satılık neptune var :D

elpadre
16-12-2012, 20:49
ne ugraşıyonuz laa gelin ben size verem satılık neptune var :D

satılmazsa onuda alıcam senden
;)

Oz`
16-12-2012, 20:49
neptune normalde usb Den sadece 5v alır yani dışarıdada bağlasan direk bağlanır senin neptune ile ecu arasındaki 28 pinli yerinde sıkıntı olabilir lehimlerini yenilemeni öneririm

s2k
16-12-2012, 20:53
neptune normalde usb Den sadece 5v alır yani dışarıdada bağlasan direk bağlanır senin neptune ile ecu arasındaki 28 pinli yerinde sıkıntı olabilir lehimlerini yenilemeni öneririm

çok biliyosun amk :D:D:D

16EC813
16-12-2012, 20:57

araya girip bişey sorucam affınıza sıgınarak
bugradan aldıgım neptunun şifreleri üzerinde yazılanlar mı acaba ?

Oz`
16-12-2012, 22:11
evvet onlar

16EC813
16-12-2012, 22:21
evvet onlar

sanırım evet cevabı banaydı ,teşekkürler