PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Egsoz Manifoldu

tuncayakyz
15-12-2012, 23:40
Manifoldum turbo top mount bir manifold fakat falanş sağ köşeden ve belirli birkaç noktadan kaçırma yapıyor.Bu ilk yapıldığından beri böyle sayısız conta değişti fakat kaçırma hiç değişmedi...manifold özellikle doğal olarak sabah soğuğunda ilk marşta çok belirgin oluyor.Sonra egt 400 lere yaklaştığında kaçırma %90 oranında azalıyor.Genleşmeden dolayı diyelim...Ama buna kesin çözüm bulmak lazım..Bende egsoz manifoltundaki flanşı kestirip yerine yeniden daha kalın ve daha mukavemetli bir flanş yaptırmak istiyorum. (benimki sanırım ince bir flanş)

Bu işi hakkıyla kimler yapabilir.Sağlam işçilik ve uygun fiyat yer, firma adı ve iletişim bilgilerini yazabilirseniz iyi olur..Anadolu yakası tercihimdir..
Tşkler...

mehmetRS
15-12-2012, 23:44
flanşın yuzeyine paso çektirebilirsiniz 0.25 ölçü?

yavuz364
15-12-2012, 23:53
Tuncay abi Mehmet bey :) in dediği gibi bi işlem bence işini görür..

Sorununu biliyorum, aynı olay benim de başıma çok kere geldi, yaptırdığın yere git bi söyle istersen belki onlar yapar..

BthnKrkt
16-12-2012, 00:04
benım contada tam basmıyordu bugun sildirdim orjnal 3 kat sac conta ile sıktık şimdilik bi hareket yok kaçırma vb.

tuncayakyz
16-12-2012, 09:39
flanşın yuzeyine paso çektirebilirsiniz 0.25 ölçü?

kim yapar bu işi?

tuncayakyz
16-12-2012, 09:40
benım contada tam basmıyordu bugun sildirdim orjnal 3 kat sac conta ile sıktık şimdilik bi hareket yok kaçırma vb.

sildirme belirli bir kalınlığa kadar yapılabilir ama sonrası baş ağrıtır..

BthnKrkt
16-12-2012, 09:40
kim yapar bu işi?

Herhangi bir rektefiyecide yaptirabilirsiniz.

tuncayakyz
16-12-2012, 09:42
Tuncay abi Mehmet bey :) in dediği gibi bi işlem bence işini görür..

Sorununu biliyorum, aynı olay benim de başıma çok kere geldi, yaptırdığın yere git bi söyle istersen belki onlar yapar..

yavuz benimki aslında yeniden yapılmalı flanş harici kısım da hiç sorunum yok sadece çok sağlam esneme yapmayan bir flanş lazım bana...
Benim flanş şuan çok oynak soğukta salıyor kendini ısınıncada çekiyor bu sürekli böyle kapağımda sorun yok sadece kalın ve iyi bir malzemeden bir flanş yapılması lazım...

mehmetRS
16-12-2012, 13:23
yavuz benimki aslında yeniden yapılmalı flanş harici kısım da hiç sorunum yok sadece çok sağlam esneme yapmayan bir flanş lazım bana...
Benim flanş şuan çok oynak soğukta salıyor kendini ısınıncada çekiyor bu sürekli böyle kapağımda sorun yok sadece kalın ve iyi bir malzemeden bir flanş yapılması lazım...

sogukta çeker, ısındığı zaman esner.. kapağa işlem yapılmayacak zaten. flanşın kapakla öpüşen yüzeyini aldıracaksınız, kapak taşlaatır gibi

tuncayakyz
16-12-2012, 13:54
taşlattık kardeşim yapmadım işlem kalmadı olmuyor mukavemet yok flanşta

mehmetRS
16-12-2012, 20:50
taşlattık kardeşim yapmadım işlem kalmadı olmuyor mukavemet yok flanşta

flanşın malzemesi nedir tam olarak biliyormusunuz acaba?

tuncayakyz
16-12-2012, 21:36
bilemiyorum nasıl malzeme kullandıklarını zamanında bana kalın malzemeden yaptık bişey olmaz demişlerdi ey gidi tecrübe eyy...