Orijinalini görmek için tıklayınız : Polis ve modifiyeciler arasındaki konuşma adana
polis ve modifiyeciler arasındaki konuşma ADANA - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=UU4x-hfrVWM&list=UUa_bko3_IPWUCxObi4TPPWQ&index=6) geziyordum denk geldim paylaşayım dedim atc zamanlarından 4 yıl öncesi sanırım realdeki buluşmalar güzel günlerdi hatırlayanlar çıkacaktır :)
ali_utku
16-12-2012, 12:50
Yarışıyoruz diyen arkadaşı polis gittikten sonra naptilar acaba :D
onun lakabı ergen oldu sonra :D yarışıyoruz :D
devilboy
16-12-2012, 13:07
Yarışıyoruz diyen arkadaşı polis gittikten sonra naptilar acaba :D
hiçbişe olmadı bak sana cevap veriyor ;);):D:D
güzel günlerdi 1 gecede 20 defa drag yaptığımı bilirim ozamanlar hey gidi günler heyy
kemalcanda ha bire kontak stylaaa :D
ali_utku
16-12-2012, 14:14
güzel günlerdi 1 gecede 20 defa drag yaptığımı bilirim ozamanlar hey gidi günler heyy
O kisinin burdan çıkacağına adım gibi emindim :D
Yas itibariyle o guzel dönemlerin son zamanlarını görebildim ancak.Apexi afc yi ilk gördüğümde ekolayzer sanmıştım hey gidi :D
ErayCerit
16-12-2012, 17:49
Vay arkadaş ne günlerdi ya :D
ANIL ERCAN
16-12-2012, 17:52
Videodaki biri yarısıp gidiyoruz diyor galiba :D iyi cesaret polise yarısıyoruz demek
:hahaha::hahaha: bahri abi patlatmıştı bombayı :D:D kemalcanda nn220 pat pat :D
esmerserseriler
16-12-2012, 22:43
polis ve modifiyeciler arasındaki konuşma ADANA - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=UU4x-hfrVWM&list=UUa_bko3_IPWUCxObi4TPPWQ&index=6) geziyordum denk geldim paylaşayım dedim atc zamanlarından 4 yıl öncesi sanırım realdeki buluşmalar güzel günlerdi hatırlayanlar çıkacaktır :)
o memur kesin emekli edilmiştir..şimdikiler canını okuyor :)
Valla iyi cesaret ben olsam söyliyemem :)