Orijinalini görmek için tıklayınız : Air Force Blaster Hakkında
Videoları dolanırken arada sırada gözüme çarpıyor. Kesin bir kurulama sağlar mı gerçekten ? Yani oto yıkamada kullanabilirmiyiz ? Uzun süreli kullanımlara dayanabilir mi ? Ve en önemlisi bulabilir miyiz trde ?
Çok oldu sorular ama yardımlarınızı bekliyorum :)
imprezaWRC
19-12-2012, 11:19
Onu burada bulamazsın ama yerine benim gibi yapıp Koçtaş'tan KL blower alabilirsin :D
Buyrun videosu (ben çektim :D)
UuGV4Vc4TGs
Drying the car with KL Blower - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=UuGV4Vc4TGs)
Hakan abi peki uzun süreli kullanımlarda makinayı yakar mıyız ? :D
Benim isteğim yıkadığım arabayı tamamen bununla kurulamaktan ziyade bi türlü suyu bitmeyen yerleri bununla kurutmak. Ayna araları kapı kolları bagaj kısmında plakanın altı vs. vs. :)
Bir de hala bulabilir miyiz ? Ne kadar fiyatı ? :D
imprezaWRC
19-12-2012, 14:57
Hakan abi peki uzun süreli kullanımlarda makinayı yakar mıyız ? :D
Benim isteğim yıkadığım arabayı tamamen bununla kurulamaktan ziyade bi türlü suyu bitmeyen yerleri bununla kurutmak. Ayna araları kapı kolları bagaj kısmında plakanın altı vs. vs. :)
Bir de hala bulabilir miyiz ? Ne kadar fiyatı ? :D
Uzun süreli kullanımda makinaya birşey olmaz ama geçici sağır olabilirsin :D , çevrendekilerin kafasını şişirip üstüne dayak yiyebilirsin :D
Bununla ben komple aracı bez değmeden kuruluyorum.
KL Blower Koçtaş'ta 60 küsür TL'di ama halen stocklarında var mı bilmiyorum, ama düzenli olarak getirilen bir ürün, sadece düşük stok tutuyorlar, ellerindekiler bitince yenileri geliyor.
anoov ne güzel icatmış KL blower :D
imprezaWRC
19-12-2012, 15:16
anoov ne güzel icatmış KL blower :D
Güzelde biraz kafa şişiriyor, bir güzelliğide, ters şekilde çalıştırıp tozda toplayabiliyorsun.
Yiğit Ş.
19-12-2012, 15:17
bilgisayar kasalarını üfürüyoduk eski şirkette bunlarla :D
Hakan abi blackdecker aldım senin bu videodan sonra.2.el aldım.Ama tabiki alacak olana ufak bir hatırlatma videodaki araç wax'ın,nanonun kazanına düşmüş bir araçtır :)
imprezaWRC
19-12-2012, 15:30
Hakan abi blackdecker aldım senin bu videodan sonra.2.el aldım.Ama tabiki alacak olana ufak bir hatırlatma videodaki araç wax'ın,nanonun kazanına düşmüş bir araçtır :)
Güle güle kullan :) , evet birazcık cilalı bir yüzeyi var :D
Güzelde biraz kafa şişiriyor, bir güzelliğide, ters şekilde çalıştırıp tozda toplayabiliyorsun.
Valla aşırı iyimiş:D gurultu benım ıcın sorun degıl,kulak tıkacı taktıktan sonra.Zaten şirkette kullanıcağım için :D
Fiyatta guzelmıs
imprezaWRC
19-12-2012, 15:45
Valla aşırı iyimiş:D gurultu benım ıcın sorun degıl,kulak tıkacı taktıktan sonra.Zaten şirkette kullanıcağım için :D
Fiyatta guzelmıs
Fiyatı biraz değişmiş olabilir, ama özelliklerine göre yinede makul sayılır :)
:) dükkana alsam olurmu acaba bundan? buna benzer bişey düşünmüştüm ama benden önce yapmışlar :D
müşterilere ilgi çekici gelebilir. İmprezaWRC* aracı tamamen bununla kurutman kaç dakikanı alıyor?
imprezaWRC
19-12-2012, 18:40
:) dükkana alsam olurmu acaba bundan? buna benzer bişey düşünmüştüm ama benden önce yapmışlar :D
müşterilere ilgi çekici gelebilir. İmprezaWRC* aracı tamamen bununla kurutman kaç dakikanı alıyor?
Hiç dakika tutmadım ama oldukça kısa sürüyor.
anladım ama arkadaşında dediği gibi , videoda ki araçta su zaten durmuyor. normal waxsız ,boya korumasız arac ta uygulasak ne kadar surer merak ettim. ben alıyım en iyisi bundan bi tane. :) kış şartlarında kullanılması daha bir avantaj. peki hava tabancası ile arasında çok mu fark vardır?
bu video yu şimdi gördüm. fikri olan varmı?
Dry Car After Washing-Powder Dry Auto Air Squeegee - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=MBkAT2APyyM)
imprezaWRC
19-12-2012, 21:05
Dry Car After Washing-Powder Dry Auto Air Squeegee - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=MBkAT2APyyM)
Blower'ın yandan yemişi :D :D
Her delikten eşit üfleme olması içinde makinanın üfleme gücünün daha fazla olması lazım çünkü o zımbırtı üzerinde küçük küçük delikler var. Sonuç olarakta daha fazla elektrik sarfiyatı anlamına gelir. Birde makina çok her yere taşınabilir gözükmüyor.
Senin ilacın bir tane cila bir tane KL Blower. Yoksa youtube'da kaybolursun birde ne yazıkki seçtiğin ürünler TR'de satılmıyor, satılmadığı gibide bulduğun adreslerden TR'ye gönderim olsa bile, gümrüğe bir tomar para kaptırırsın.
aslında elektrik süpürgesi yada fön makinesi kıvamındaki aletlerle birlikte kullanılabilir adamın elinde tuttuğu şey.
Gücü ayarlanabilir fön makinesi ucuna çok kalın olmayan bir hortum onunda ucuna adamın elindeki gibi aparat 10 numara olur bence :D
:D :D blower'ın yandan yemişi :D
ama normal kl blower ı yıkama dükkanında kullanmak mantıklı mıdır? süreyi uzatmayacaksa ve hava tabancasından farkı varsa bence denenmeli :)
biliyorum. çoğunlukla türkiye satışı olmayan ürünler ama zamanla gelicektir ümidim var :D
ama neden özellikle bir cila ve kl blower yeterli dedin onu anlayamadım :)
empo* :D neden olmasın denenebilir ( Maggyver işi :) ) ama ben etki ve maliyet olayını düşündüm ilk olarak
imprezaWRC
19-12-2012, 22:07
:D :D blower'ın yandan yemişi :D
ama normal kl blower ı yıkama dükkanında kullanmak mantıklı mıdır? süreyi uzatmayacaksa ve hava tabancasından farkı varsa bence denenmeli :)
biliyorum. çoğunlukla türkiye satışı olmayan ürünler ama zamanla gelicektir ümidim var :D
ama neden özellikle bir cila ve kl blower yeterli dedin onu anlayamadım :)
empo* :D neden olmasın denenebilir ( Maggyver işi :) ) ama ben etki ve maliyet olayını düşündüm ilk olarak
Hava tabancasından daha kısa sürüyor ama dediğim gibi kafan 1 milyon oluyor :D
Basitçe ortalama verimde bir 'aparat' hazırlanıp -makinenin isminden emin değilim -
3D printer ile üretmek. gerisi bir fön makinesi bir boru zaten başkada bir marifeti yok videodaki makinenin :) aslan gibide çalışır, oradan satın almaktanda çok daha ucuz olur. (bence)
ErenDurmus
19-12-2012, 23:15
kendinden kompresörlü portatif bir tank daha güzel iş görür gibi , ucunada istedigin tarzda bir aparat baslarsın hemde kulaklarını daha sağlıklı kullanırsın :)
goldbergbrk
22-12-2012, 01:38
KL HDA903 Hava Üfleyici - Koctas.com.tr - Evimi Çok Seviyorum! (http://www.koctas.com.tr/kompresor-ve-aksesuarlari/kl-hda903-hava-ufleyici/3063-6008/)
bumu sizin kullandığınız ürün güzel iş valla iş görür bu :)
ben hala kararsızım ,wax , koruma vs olmayan araclarda uzun zaman alır diye düşünüyorum
içime kurt düştü. havalar da çok soğuk , alıp denemeli :)
imprezaWRC
23-12-2012, 11:52
KL HDA903 Hava Üfleyici - Koctas.com.tr - Evimi Çok Seviyorum! (http://www.koctas.com.tr/kompresor-ve-aksesuarlari/kl-hda903-hava-ufleyici/3063-6008/)
bumu sizin kullandığınız ürün güzel iş valla iş görür bu :)
Ta kendisi :)