PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Seat leon 1.6 16V vs Honda Civic İES

kurtbil
16-04-2008, 00:13
Seat leon 1.6 16V (not stock) vs Honda Civic İES (not stock)

http://www.youtube.com/watch?v=FYqH3-tRBOA

Juggernaut
16-04-2008, 00:15
Güzel video sağol.Civic otomatik galiba.

outlaw
16-04-2008, 11:04
evet civic otomatik...

kurtbil
16-04-2008, 11:27
civic otomatık fakat headers,komple duz boru,kapak taslama,acık fıltre gıbı uygulamaları var...

GKD
04-09-2008, 12:17
1 bu denemede ben 2 kişiydim hatta 2. kişi 1.90 boy 100 kiloluk bi kişi
2 zaten roll denemesinde 2de zayıfım çünkü 6500de kendiliinden atıyo vites
3 aracımda kapak taşlama falan yok
4 dönüş videosunuda koyarsan iyi olur..araçlarda herkezin tek olduğu...

VTEC®
05-09-2008, 09:17
Fatih düz olsa araban leon o kadar yürümez bence kasa ağırlığından dolayı.

serda-R
05-09-2008, 10:14
? ? ?......leon alip başini gidiyor.....videoda biraz kötü...keşke kamkar biraz önde başlasaydi daha iii olurdu...

VteC_MaNiaC
05-09-2008, 11:00
Fatih doğru vitesi ayarlayamamış zaten tek ve en büyük handikapı o yoksa leon ahım şahın gitmiyor ..

kurtbil
05-09-2008, 12:51
2 kısıysen va bundan rahatsız oluyosan yanıma gelıp neden hadı hadı dıye ısaret veryosun ?o gece ztn cok fazla vıdeo cekılmedı senle denemelerımızde,ama donustede b fark oldugunu hatırlamıyorum ben? son ıkı denememızde erken basladın bende eglencesıne bunu dewam ettırdım 180 den sonra gecebıldın erken baslamana ragmen.kı bunu da sana o gece soylemıstım.Ayrıca 2 de zayıfım 6500 cewıryo arabam demıssın ama merak etme benım arabam basıt b leon,benım en fazla gorebıldıgım dewır o ztn :)bız o geceyı eglencesıne yaptık ve senı de cagırdık hatırlarsan 3.0tdi a6 da vardı o gece 170 lık Tsi a gecıldı ama hıc de adamlar bız su kadar kısıyız sız bu kadar kısısınız muhabbetı cekmedıler.bence burda maddeler halınde msjlar yazıp polemık yaratmak yerıne guzel geceydı yenıden yapalım flan deseydın daha hos olurdu.amacımız gectın gecıldım muhabbetı yapıp s.dık yarısına dokmek deıl olayı,maksat tanısmak eglenmek...

kurtbil
05-09-2008, 12:54
Kapak taslama kısmına da gelınce ben sen gelmeden once oyle b muhabbet duydum,aslı yoksa kusura bakma yanlıs lanse etmıs olmım arabanı..

GKD
05-09-2008, 13:06
2 kısıysen va bundan rahatsız oluyosan yanıma gelıp neden hadı hadı dıye ısaret veryosun ?o gece ztn cok fazla vıdeo cekılmedı senle denemelerımızde,ama donustede b fark oldugunu hatırlamıyorum ben? son ıkı denememızde erken basladın bende eglencesıne bunu dewam ettırdım 180 den sonra gecebıldın erken baslamana ragmen.kı bunu da sana o gece soylemıstım.Ayrıca 2 de zayıfım 6500 cewıryo arabam demıssın ama merak etme benım arabam basıt b leon,benım en fazla gorebıldıgım dewır o ztn :)bız o geceyı eglencesıne yaptık ve senı de cagırdık hatırlarsan 3.0tdi a6 da vardı o gece 170 lık Tsi a gecıldı ama hıc de adamlar bız su kadar kısıyız sız bu kadar kısısınız muhabbetı cekmedıler.bence burda maddeler halınde msjlar yazıp polemık yaratmak yerıne guzel geceydı yenıden yapalım flan deseydın daha hos olurdu.amacımız gectın gecıldım muhabbetı yapıp s.dık yarısına dokmek deıl olayı,maksat tanısmak eglenmek...

madem eğlence o zaman videoya falan gerek yok dnüşteki farkı arkadaşlarına sor sen zaman kabullenememiştin mert gibi bahsettiğin a6 kişi polemiği yok çünkü ortada bi videoda yok ben bunu geçtim die madem eğlenceyse reklama gerek yok ben bunu geçtim die...

kurtbil
05-09-2008, 18:34
o geceya aıt butun arabaların vıdeoları var merk etme,burası paylasım sıtesı,herkes bseyler paylasıyor bende o aksam yaptıgım denemelerı koydum.olay eger senın dedıgın boyutta bseyse demekkı herkes burada koydugu vıdeolarla bırbırını ezmeye calısyo.farkındaysan konu ıcındekı msjda yok soyle gectım yok boyle yaptım dıe bsey yazmadım.sen bunu kendın gurur yaptıysan o senın sorunun.

GKD
05-09-2008, 22:11
her video var ama dönüştekiler yok ne tuhaf dimi madem paylaşım onuda paylaşsaydın...

34VTC26
05-09-2008, 23:44
her video var ama dönüştekiler yok ne tuhaf dimi madem paylaşım onuda paylaşsaydın...

donusde cekılen vıdeolar eglencelı degıl galıba ondan paylasmadı arkadas

kurtbil
05-09-2008, 23:46
Donuste vıdeo cekıldıgını hatrlıyomusun?muhabbet cok fazla uzıcak anlasılan,b ara cıktıgımızda yıne gelırsın vıdeoyu da sen cekersın sen koyarsın.

outlaw
06-09-2008, 00:24
videolari ben cektim o gece , donuste video cekmedim giderken cektim hep ama butun denemeri gordum , izledim...200 e kdr leon onde gidio sonra gelip gecio civic 190-200lerde...hatta yol kenarindada konusmutuk hatirliosan dalgasini yaptik 200den sonra gecilio leon die, hatta can benim arabam 200 e kdr diyip geyik yapmistik...donuste bi kere leonu gectigini gordum onuda belirteyim , ama 3-4 deneme izledik hepsinde 200den sonra yakalayip geciosun...ayrica gecsen ne olur gecilsen ne olur , bu kdr ciddiye almayin bu isi yaw :)

Safak
06-09-2008, 00:32
Tartışmaya gerek yok...

Honda'nın sahibi videoların paylaşılmasını istemeyebilir ki bu onun en doğal hakkıdır... Sen de olur istemessen kimse de senin videolarını paylaşmaz... Saygı duymak lazım Kurtbil, nolacak falan dememek lazım bence...

Kurtbil senin aracında neler var?

Wimmer chip vardı, filtre vardı, susturucu vardı sen son? No Stock yazacağınıza araçlarda neler olduğunu tam olarak yazın bari, burada kimse müneccim değil...

kurtbil
06-09-2008, 01:02
Wimmer chip+Fk filtre+son susturucu.dogru syluyosun aslında uzun uzadıya yazmak lazım herseyı ama cıvıc sahıbı arkadasın arabasında ne oldugunu yazılmasını ıstemeyebılır dusuncesı ıle vıdeoda ıkı arabanında mod larını yazmadım.

GKD
06-09-2008, 09:38
Tartışmaya gerek yok...

Honda'nın sahibi videoların paylaşılmasını istemeyebilir ki bu onun en doğal hakkıdır... Sen de olur istemessen kimse de senin videolarını paylaşmaz... Saygı duymak lazım Kurtbil, nolacak falan dememek lazım bence...

Kurtbil senin aracında neler var?

Wimmer chip vardı, filtre vardı, susturucu vardı sen son? No Stock yazacağınıza araçlarda neler olduğunu tam olarak yazın bari, burada kimse müneccim değil...

+ 5500 daha uzatmaya gerek yok

videolari ben cektim o gece , donuste video cekmedim giderken cektim hep ama butun denemeri gordum , izledim...200 e kdr leon onde gidio sonra gelip gecio civic 190-200lerde...hatta yol kenarindada konusmutuk hatirliosan dalgasini yaptik 200den sonra gecilio leon die, hatta can benim arabam 200 e kdr diyip geyik yapmistik...donuste bi kere leonu gectigini gordum onuda belirteyim , ama 3-4 deneme izledik hepsinde 200den sonra yakalayip geciosun...ayrica gecsen ne olur gecilsen ne olur , bu kdr ciddiye almayin bu isi yaw

buda senin arkadaşın dönüşte hep arkadan gelmişim demekki bi sorun var biri öle biri böle diyo neyse ne ok bi ara kesinlikle denicez :)

kurtbil
06-09-2008, 11:55
merak etme ılk rollda haber vercem.