Orijinalini görmek için tıklayınız : 206 rc-colt czt
bu 2.vites
http://www.youtube.com/watch?v=HshnHV4pGsQ
buda 3.vites
http://www.youtube.com/watch?v=BuOaPm7u5v0
bnm geçti geçildi derdim yok arkadaşlar sordu die koydum ztn p speclerde senin geçmenin normal olması lzm neyse videolar bunlar o geceden ;)
gorukmuyo yahu:)
acaıp berbat bir yoldu burası karanlık boyle
öncelikle iki tarafa da tebrikler
bonalumeli cztler denildiği kadar varsa Rc'nin bu kadar yürümesi çok iyi bence
öncelikle iki tarafa da tebrikler
bonalumeli cztler denildiği kadar varsa Rc'nin bu kadar yürümesi çok iyi bence
He bu colt 340 nm tork veren bunalım (affınıza sığınarak :)) kitli czt lerden mi.
cem ben hakan beyaz rc. filtre,ekzost,çip yapmadın dimi.
He bu colt 340 nm tork veren bunalım (affınıza sığınarak :)) kitli czt lerden mi.
bonalume var benim bildiğim ama güç nedir tork nedir bilgim yok
maşallah maşallah rc gene güzel yürüyor.
cem ben hakan beyaz rc. filtre,ekzost,çip yapmadın dimi.
yok abi yapamadık daha
sakın yapma.bendeyken 132kw idi.sattığım arkadaş cai koydu 124kw çıktı paşaoğlunda.
sakın yapma.bendeyken 132kw idi.sattığım arkadaş cai koydu 124kw çıktı paşaoğlunda.
zaten direk hata o. Kutu içi filtre gerekli Cai'lerde randıman alınamıyo :)
MUGENPOWE®
17-04-2008, 01:14
uzman gene yurutuosn arabayı masallah colt bızm akının coltumu ?
uzman gene yurutuosn arabayı masallah colt bızm akının coltumu ?
yok kanka ranthor nickli arkadaşımızın coltu ama biz bişiler yapcağımıza jant filan işleriyle uğraşırsak bidahaki denemede kötü geçilebiliriz typer colt denemesinden çekindim açıkcası :)
evet abi cai takınca güç kaybı oluomuş ingilterdede bundan bahsediolar ben ztn kutu içi aldımda daha takamadım kısmet olmadı egzostla beraber takcam,gerçi son susturucuyu taktımda boruları yaptıramadım
yok kanka ranthor nickli arkadaşımızın coltu ama biz bişiler yapcağımıza jant filan işleriyle uğraşırsak bidahaki denemede kötü geçilebiliriz typer colt denemesinden çekindim açıkcası :)
görüntüyle ilgili işlemler yeterli bence, artık biraz motora bence
görüntüyle ilgili işlemler yeterli bence, artık biraz motora bence
senin parçalar istanbuldayken ben bi takım iise sana yollarım mustafa :D
sadece istanbuldakiler yetmez sana, esas diğerleri lazım
maşallah güzel olmuş.
TypeR & RC Merak ediorum....:soru:
maşallah güzel olmuş.
TypeR & RC Merak ediorum....:soru:
ona daha biraz zman var :D
ben de merak ediyom rc typer'ı, ama typer'ın tamamen standart olması lazım
Bence ya 2 araçta std olmalı yada bi araçta sadece filtre egzos varsa diğerindede sadece filtre egzos olmalı yani araçların üstündeki parçalar eşit olmalı.
Yani hondatalı filtre egzoslu TypeR la sadece filtre egzos lu RC denemesi felan olmasın.Şartlar eşit olmalı ;)
rc&ctr guzel olur ama ben bu ctr lerı hıc anlamıyorum.
ya stock da aralarında cok fark olabılıyo yada bazıları yukluyo stock dıyo:soru:
ben de merak ediyom rc typer'ı, ama typer'ın tamamen standart olması lazım
filtre ve katına kadar tamamen stock 2005 ctr ile 182hp dyno verili filtre , sbring RC egzoz(ortalar iskender) superchips + savaş paşaoğlu timingli(timingten önceki güç aynı hava sıcaklıgında 172hp idi !) RC 60-180 arası 1.5boya yakın önde gidiyordu. Buradan bir kıstas alabilirsiniz
chiefkadir
17-04-2008, 09:28
rc&ctr guzel olur ama ben bu ctr lerı hıc anlamıyorum.
ya stock da aralarında cok fark olabılıyo yada bazıları yukluyo stock dıyo:soru:He yaw geçen gün typerım stock diyen arkadaşı yarım boy zor geçtik:D
EHEH:)
INTAKE VE egsozun bu kadar guc verdığı araba zor bulunuyo tabı:)
ztn stock typr rc rs arasında ahım sahım farklar olmaz hıc bi zmn.. araclar modlara esıt tepkı vermedığı ıcın böle oluyo:)
filtre ve katına kadar tamamen stock 2005 ctr ile 182hp dyno verili filtre , sbring RC egzoz(ortalar iskender) superchips + savaş paşaoğlu timingli(timingten önceki güç aynı hava sıcaklıgında 172hp idi !) RC 60-180 arası 1.5boya yakın önde gidiyordu. Buradan bir kıstas alabilirsiniz
benim aklımdakinden çok farklı değil o zaman
nası yani stock 172 hp
fıltre,egzoz,superchıps,tımıng 182 hp mı?
yoksa fıltre,egzoz,superchıps 172 hp
+tımıng 182 hp mı?
yoksa fıltre,egzoz,superchıps 172 hp
+tımıng 182 hp mı?
aynen böyle.
ya cai nin etkisi vardı yada araç fabrika değerinden underrate idi. Timing yapılmadan önce stock haline göre gözle görülür biçimde iyi gidiyordu çünkü.. Timingten sonra typerla yürüyüşünden nasıl gittiğini tahmin ediyorsunuzdur..
aynen böyle.
ya cai nin etkisi vardı yada araç fabrika değerinden underrate idi. Timing yapılmadan önce stock haline göre gözle görülür biçimde iyi gidiyordu çünkü.. Timingten sonra typerla yürüyüşünden nasıl gittiğini tahmin ediyorsunuzdur..
bakalım ben test etcem yakında kaç oluo :) ok kadar az çıkmıycağını sanıorum
bakalım ben test etcem yakında kaç oluo :) ok kadar az çıkmıycağını sanıorum
bende öyle tahmin ediyorum. Son Sebringtn sonra dynoya cıkmamıstık ama fark edilir biçimde araba kendini toplamıstı. Sadece son sustrucnun bu kdr fark yaratacagına inanmazdım şahsen :rolleyes:
güzel gitmiş rc bende merak ettim ctr ve rc denemesini ama araclardan ziyade kullanıcılarda ii olsun:)
tunbullah
18-04-2008, 08:52
guzel vıdeo rc ye tebrıkler ( her turlu colt czt ıle denenır:pPpP)