Orijinalini görmek için tıklayınız : Arac Altini Yikatmak ve Jant Arkalari ?
Arkadaslar,
Istanbulda araci lifte alip altini detayli yikayacak ayni zamanda jantlarin gozukmeyen arka kisimlarini temizleyecek bir yer tavsiyesi olan var midir ?
darkmoon
22-12-2012, 18:34
bütün servisler yapar servislerde zaten yıkama mankinesi olur müşterilerinin arabalarını vermeden önce jest olsun diye yıkarlar temiz bir şekilde verirler.. söylerseniz kaldırır lifte temizlerler..
yucelebeci
22-12-2012, 18:55
hatta imkanın varsa temizlettikten sonra pütür uygula araç altına
Seyrantepe sanayide yanlış hatırlamıyorsam full istasyonun icinde yikatabilirsin hemde mazotla, her kis bitiminde gideriz
tozkoparanda lifti olan yıkamacı mevcut
ChtArdARSL
22-12-2012, 20:21
bütün servisler yapar servislerde zaten yıkama mankinesi olur müşterilerinin arabalarını vermeden önce jest olsun diye yıkarlar temiz bir şekilde verirler.. söylerseniz kaldırır lifte temizlerler..
Hangi servis Lifte kaldırıp arabanın altını yıkıyor?
Tepeustu de var sıcak su yada mazot ile yıkıyorlar..
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/54217-istanbulda-arac-alt-yikama-yapan-yer.html
darkmoon
22-12-2012, 20:37
Hangi servis Lifte kaldırıp arabanın altını yıkıyor?
Tepeustu de var sıcak su yada mazot ile yıkıyorlar..
yapıyor demedim yapar dedim benim götürdüğüm maslak sanayide opel, hyundai, özel bmw servislerinin kendi yıkama makinleri var rica etmedim ama etsem herhalde beni kırmazlar.. lifte kaldırıp altına bir sus tutmak zor bir şey değil.
Anadolu yakasinda isen iki yer biliyorum
Bi tepeustu shell in arkasinda bide pendikte var
ChtArdARSL
22-12-2012, 20:44
yapıyor demedim yapar dedim benim götürdüğüm maslak sanayide opel, hyundai, özel bmw servislerinin kendi yıkama makinleri var rica etmedim ama etsem herhalde beni kırmazlar.. lifte kaldırıp altına bir sus tutmak zor bir şey değil.
Yılmaz bölümünde genellikle Lifte olmaz, bizimde Honda,Opel,vw ve seat araç
Arımız oldu hepsi yetkili servisde bakımdan sür yıkanıyordu fakat ben hiç görmedim yıkama bölümünde lift..
Birde tatbiki kırmaya bilirler ama sadece su çözüm olmaz onda birazda amac motor bölümünü yikamak sanırım..
darkmoon
22-12-2012, 20:49
Maslak sanayide ben servisim diyen servislerin çoğunda kendilerine ait yıkama makineleri var neticede lift makineleride var.. araç sahibi rica ederse lifte kaldırıp tabancıyla altına su tutarlar jant içlerinede tutarlar ama iş detaylı temizlik ise o tabi o işin ustası olan yıkamacı yerlerin işi..
Eyüpte yokusun üstünde opet var orda yıkıyolar.Zamanında 407yi orda yıkatmıştım mis gibi.
Bostanci sanayide VW Tech'in arkasindaki yikamaci alt yikama yapiyor, ben kis gecsin yaptiracagim. Daha onceki bir aracimda zift lekeleri vardi davlumbazlarda, hem altini yikattirip hem tekerleri tek tek sokturup davlumbaz temizligi yaptirmistim orada.
Jantlarin gorunmeyen yerlerini NORMAL DIS YIKAMA DAHILINDE yikayan bir yer var, Altunizade Ayisigi Honda'nin karsi ara sokaginda Detail Car Care diye bir yer var, oradaki yikamaci Dursun jantlarin icini dahi detayli yikiyor, tabi sokmeden, olabildigince, ama baska kimse onun kadar ugrasmiyor
@TarikS
Dükkan isimleri vermen iyi oldu. :)