PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yönetim Bilişim Sistemleri Okuyan Mezun olan?

Berkayy
23-12-2012, 21:21
edit.......

Low-Rider
23-12-2012, 21:29
Ben beykent mezunuyum.

Benim mezun olduğum zaman daha pek bilmiyordu bu bölümü, iş görüşmesine gidince boş boş bakıyorlardı yüzüme bölümü bilmedikleri için. Yeni yeni iş ilanlarında mis bölümü'de eklenmeye başladı.

Güzel bir bölüm, işletme ve bilgisayar programcılığını birlikte veriyorlar.

Aklıma ilk gelen direk sistem analisti olarak iş hayatına başlıyabilir.Yazılım ile son kullanıcı arasında çalışır.

Onun dışında seçenek çok, hem bilgisayar hem işletme tarafından eğitim aldığı için pek çok seçenek bulabilir.

Berkayy
23-12-2012, 21:40
Ben beykent mezunuyum.

Benim mezun olduğum zaman daha pek bilmiyordu bu bölümü, iş görüşmesine gidince boş boş bakıyorlardı yüzüme bölümü bilmedikleri için. Yeni yeni iş ilanlarında mis bölümü'de eklenmeye başladı.

Güzel bir bölüm, işletme ve bilgisayar programcılığını birlikte veriyorlar.

Aklıma ilk gelen direk sistem analisti olarak iş hayatına başlıyabilir.Yazılım ile son kullanıcı arasında çalışır.

Onun dışında seçenek çok, hem bilgisayar hem işletme tarafından eğitim aldığı için pek çok seçenek bulabilir.

Teşekkür ederim :) Anladığım kadarıyla geleceği gayet parlak bir bölüm

bilalMW
23-12-2012, 21:41
işletmeden yüksek lisans yapılıyor bunun üstüne doğrumudur Low-Rider abim?

geleceği parklaktır iş ilanlarını çok takip eden biri olarak söylüyorum. :D

Low-Rider
23-12-2012, 21:43
Teşekkür ederim :) Anladığım kadarıyla geleceği gayet parlak bir bölüm

Aynen geleceği parlak bölüm, ben kazandığım sene anlata anlata bitiremiyordu uzmanlar :D

İş arama sitelerinde zaten arat görürsün, iyi firmalar arıyor.

işletmeden yüksek lisans yapılıyor bunun üstüne doğrumudur Low-Rider abim?

geleceği parklaktır iş ilanlarını çok takip eden biri olarak söylüyorum. :D

İstediğin bölüm üzerine yl yapabilirsin, ben yönetim organizasyon üzerine yaptım.

Bluttbeton
23-12-2012, 22:11
bizim üniversitede var işletmeyle bilgisayar kırması gibi bişe diyolar eğer çift anadal yapabilirsem işletmenin yanında yönetim bilişim düşünüyorum.

.::EmrE::.
23-12-2012, 22:14
Bu bölümün puanları nedir?

ukku
24-12-2012, 09:47
Low-Rider'ın da dediği gibi, yazılım ile son kullanıcı arası bi' yerlerde konumlanıyorsun.
Oracle danışmanı bi' firmada çalışıyorum, burda ve bunun gibi yerlerde çok tutuluyor, geleceği parlak, maaşlar hatırı sayılır. :)