Orijinalini görmek için tıklayınız : xbox,ps3,oyun pc
Xbox
ps3
oyun pc
sizce bunlardan hangisi mantıklı bana xbox game pc
hareket algılayıcıyı tavsiye ediyormusunuz?
şimdiye kadar hic konsol kullanmadım genelde iyi bir game pc im oldu bundan sonra konsol alarak aynı hazzı alırmıyım
ps 3 ümü satıp xbox aldım huzura erdim , ofiste evdekinden daha üst seri bi led tv var ps3 takılı PES 2012 atari gibi gözüküyo x box tan sonra
ps3'den sonra xbox kullandım bence aynı fiyatta olmamalılar ps3 yarı fiyatına düşmeli kesinlikle xbox....
peki xbox için yeni versiyonlar kırılmıyor deniyor.
kopya oyunları oynamak için en iyi yöntem hangisi ve hangi xbox
Daha cumartesi sipariş geçtim Xbox 360 - 250 gb kinetic + forza 4
Gelsin nasılmış göreceğiz :) O kadar araştırmadan sonra bence konsolların içinde en profesyoneli Xbox diye düşünüyorum. 3k yemedikten sonra sıkıntı yok :D
Kesınlıkle xbox.oynanabılırlıgı daha ıyı ps3 e gore.ve forza yeter başlı başına :)
BurakCengizhanoğlu
24-12-2012, 16:15
Takipteyim 2 hafta içinde konsol alıcam bende..
lethaldoze
24-12-2012, 17:33
Bende konsol almayı düşünüyorum ve kesinlikle xbox olacak. Zaten tek oyun anlayışım araba yarışı oda en iyisi forza gibi...
bende xbox diyenlerdenim ikisinide kullandım hel ki o ele mükemmel oturan joystik mükemmel
ikiside var.ps3 ü epeyi bir zamandır açmamışımdır heralde.
lucky Jackal
26-12-2012, 09:16
hafta sonu xbox ın güzel bir paketi vardı uygun fiyata,yılın mallığına imza attım ve almadım xbox+forza4+Elder scrolls skyrim+halo 3 750 tl ye verdiler almadım. Acaip pişmanım, ps3 baydı artık benide,arada gt5 açıp kapatıyorum sadece,linkte vereyim bahsettiğim paket internet sitesinde 879 tl
XBOX X360 250GB FORZA 4 + SKYRIM + HALO 3 + 1 AY LIVE GOLD KONSOL - XBOX - Teknosa.com (http://www.teknosa.com/kategori/oyun-hobi/xbox/1419/125084006/xbox-x360-250gb-forza-4-skyrim-halo-3-1-ay-live-go)
Arkadaşlar şu saatten sonra konsol almak isteyenlere öneriniz XBOX mı olur ? PS3 alınmaz mı? Konsol dünyasından uzak olduğu için bende bu soruları merak ediyorum. Konsolcuları bekliyoruz :))
Arkadaşlar şu saatten sonra konsol almak isteyenlere öneriniz XBOX mı olur ? PS3 alınmaz mı? Konsol dünyasından uzak olduğu için bende bu soruları merak ediyorum. Konsolcuları bekliyoruz :))
Şu saatten sonrası öncesi yok, xbox "genel" anlamda daha başarılı bir konsol. He önümüzdeki sene muhtemelen yenisi çıkacak, şimdikiler değer kaybedecek o ayrı mesele..
Ama bu forumda takılıp da konsol bakan adam, sırf forzanın hatrına bile xbox almalıdır diye düşünüyorum :icon_tup:
lucky Jackal, Bende o kampanyadan aldım fiyat çok uygundu gerçekten. Bugün geliyor kargo
Xbox’ın yeni nesil versiyonu Xbox 720’nin önümüzdeki tatil döneminde gelmesi bekleniyor. 2013 yılının tatil dönemi için güzel bir sürpriz olacak. Microsoft yeni cihazla ilgili dün Bloomberg’e açıklama yaptı.
Haziran ayında gelmesi beklenen cihazın bir sonraki E3 fuarında tanıtılacağı ve ilerleyen zamanlarda da kullanıcılarıyla buluşacağı bekleniyor. Microsoft Xbox temsilcilerinden David Dennis Xbox 720 hakkında henüz detaylı bir açıklama yapmadı. Ancak Xbox 720 konusunda iddialı bir giriş yapacaklarını belirtti.
http://f1212.hizliresim.com/14/u/h9h6n.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
boyle bır yazıyla karsılastım ??
lucky Jackal, Bende o kampanyadan aldım fiyat çok uygundu gerçekten. Bugün geliyor kargo
Forza 4 demo beyler acı gerçek söliim :D
Sağlık olsun :D
Erdem K.
26-12-2012, 13:47
ben ps3'cüyüm :) şahsen onu tavsiye ederim...
lucky Jackal
26-12-2012, 14:18
wallaha mı diosun :) çok sevinirim doğruysa:D
xbox i hangi şekilde kırarsak daha iyi yeni sürüm almayıp da eski sürümlerden mi almak lazım?
ps3 te sharpshooter kullanan varmı?yada nasıl bağlandığını bilen?
arklar oynayacağım en fazla gran tourismo, pes ve mortal combat.. Ps mı xbox mu önerirsiniz :beuj:
Bnde gt5 yada forza harici god of war fln oynicam neyi önerirsiniz
redbaron
05-01-2013, 21:47
tamamen oyun için tasarlanmış bir pc ikisindende çok daha fazla zevk verir.Özellikle ps3 ün bekleme süresi ve yavaşlığı beni katil ediyor.Bin liraya ikisininde işlemci ve ram in den çok daha yüksek bir kasa yaparım , takarım plazmaya , oyunlarıda cracklerim misssss
JosephuS
05-01-2013, 22:20
Ben Pc den yanayım iyi tasarlanmış bir PC hepsini yer..
TolgaEsentepe
05-01-2013, 22:24
2yıldır x box var, hep bir ps3 olsun istemişimdir alıcam heralde yakında :) ama güzel bir oyun pc si vazgeçilmezdir ya :o
pc daha kullanışlı tabiki ama teknolojisine ayak uydurulmuyor. hatalar vesaire sinir bozuyor. ps3 kullanıyorum varsa yoksa pes12 oynarım. gt5 den sıkıldım. gta5 i bekliyorum. ama xbox cok metedildi ve cok merak ediyorum hiç oynama sansım olmadı..
xbox alacaksanız, ve xbox store dan oyun indirme gibi bir fikriniz yoksa 4 gb lık olanı alın.
Yanına 2 tane 16 gb usb alın, toplamda 36 gb lik alanınız olur daha uygun fiyata.
USB başına 16 gb, toplamda 32 gb hafıza takılabiliyor.
ben ps3 satıp xbox aldım.sonra gene ps3 aldım ancak xbox bambaşka bir cihaz.ben ps3ü sadece 3d destekliyo diye aldım.xbox önerirm
darkmoon
06-01-2013, 08:08
bu xbox in 3d virtual oyun gözlükleri çıkıcakdı çıkdımı.. helmet kask biçiminde olanlarıda vardı çıkıcak deniyordu onlar olsa dehşet olur..
Bende yeni xbox 360 slim aldim 250gb bakalim daha takip kullanmak kismet olmadi ama hafta icinde goruslerimi yazarim
kişisel olarak tercihim zehir gibi güçlü olan bi oyun pc'sinden yana. ;)
ondertopcu
17-01-2013, 17:22
xbox+ forza tadinmaz yenmez
xbox ı 4gb alıp daha sonradan 250gb'lık harddisk satın almak en mantıklısı. ben 250gb harddiski 100-150 arası bi fiyata almıştım ***** siteden.
oyun pc im hep vardı sonra birde ps3(sharp shooter ve move kitiyle ) aldım , sürekli black ops atıyordum online arada birde gt5 , sonra sattım ps 3 ü gidip xbox aldım sırf forza 4 ugruna :D bir gün bile keseke ps 3 üm olsaydı demedim ta ki black ops 2 cıkana kadar sonra gidip tekrar ps 3 aldım , black ops 2 yi sürekli oynadım , forza horizon cıktı tamda sıkılmaya baslamıstım ps 3 den gidip cd sini aldım(xbox ın wireless direksiyonu ile ) ve x box forever devam :D işin kısası xbox ve ps 3 sadece birer konsol , sadece oyun oynamaya yararlar , bir süre sonrada kesinlikle sıkarlar , taaaki yeni bir oyun cıkana kadar :) ama pc yi her sekilde kullanırsınız , oyun , program , internet , tamam icinde bir forza yok ama onun dısındaki bütün oyunları rahatlıkla oynarsınız ;) iyi toplanmıs bir kasayı her zaman konsollara tercih ederim , ama tabiki bu tamamen kisisel , bilgisayarla ugrasmam ( sadece internete girsin cıksın derseniz , bir konsol almak daha mantıklı...
ps 3
*3D destegi
*bluray okuyucu
*daha yaygın oldugu icin hem oyunları daha kolay bulunuyor , hemde daha cok arkadasınızla oynama sansı
*online oynamak icin para ödemeye gerek yok
xbox
*online sistemi ps 3 den daha basarılı
*forza sadece xbox da
*oyun grafikleri daha basarılı ps 3 göre
*fiyat olarakta daha uygun
pc
*oyunlar bedava istediginizi internetten cekebilirsiniz
*klavye ve mause un rahatlıgı
*istediginiz kadar depolama alanı yaratabilirsiniz
*yine filmleri direk internetten bedavaya cekebilirsiniz
-arkadaslarınla pek oynama sansınız yok malesef :( pc biraz eskidi ...
aklıma gelenler bunlar eksikleri arkadaslar yazar :)
xbox ta forza konsollami zevkli yoksa direksiyon setiyle mi ?
tombalanın zevkı yok hiç birinde :D
şaka bı yana ps herr zaman tercıhımdır
xbox ta forza konsollami zevkli yoksa direksiyon setiyle mi ?
benim aldıgım wireless direksiyon basta baya zorladı hatta hala driftler istedigim gibi olmuyor :D ama yinede kollla oynamıyorum toplamak falan daha zor daha eglenceli geliyor bana ;) kolla oynarken canı sıkılanlara kesinlikle alternatif olabilir
Ultraleggera
17-01-2013, 20:32
Xbox360+Forza Horizon ;) Başından kalkamaz olursun.
Low-Rider
17-01-2013, 20:45
Horizon online oynayan var mı? Kalabalık oluyor mu trafik falan?
Ultraleggera
17-01-2013, 21:31
Horizon online oynayan var mı? Kalabalık oluyor mu trafik falan?
Benim makine FW li olduğu için online oynuyamıyorum da trafikli güzel oluyor. akışkan bi trafiği var yoğun değil.
Low-Rider
17-01-2013, 21:32
Makas atılcak kadar varsa sıkıntı yok:D
Makas atılcak kadar varsa sıkıntı yok:D
tamda o kadar var :D
Ultraleggera
17-01-2013, 21:33
Valla makasta atılıyor yan drift de yapılıyor :D
Low-Rider
17-01-2013, 21:41
Süper o zaman:D
Ultraleggera
17-01-2013, 21:46
FW li makineler için bende pc e setup u var isteyen olursa yardımcı olabilirim Avcılar tarafıdna oturanlara veyatta 8.13gb yi net üzerinden aktarabileceğim bi formülü varsa öylede yapabiliriz.
Ultraleggera
17-01-2013, 22:50
Forza Horizon da bir kaç aracım :)
http://img811.imageshack.us/img811/8800/img0771hq.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/811/img0771hq.jpg/)
http://img11.imageshack.us/img11/5193/img0777za.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/11/img0777za.jpg/)
http://img685.imageshack.us/img685/7134/img0779ex.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/685/img0779ex.jpg/)
Deagles48
18-01-2013, 14:26
Bütün oyunlar hemen hemen PS3 ve Xbox'da mevcut tabi 2 sininde kendine özel bazı oyunları var onları saymazsak fps manyağı birisi için hangi konsolu önerirsiniz hangisinin kontolcüsü daha ergonomik