PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Astra J Kat iptali?

Otto_Skorzeny
25-12-2012, 00:05
Araç 1.4T şuan orta susturucu iptal ve supersprint son susturucu var. Kat iptal ettirmeyi düşünüyorum ama aracın alt devirlerde yavaşlayacağını söylediler bu doğru mu? Sizce iptal ettirmeli miyim?

B.Koçer
25-12-2012, 07:42
Önemli olan üstler değilmi zaten tıkanıyor üstlerde iptal ettirin gitsin .

BlackEmperor
25-12-2012, 11:08
kat iptalinden önce downpipe yapsan daha iyi

onur_S
25-12-2012, 11:33
Araç 1.4T şuan orta susturucu iptal ve supersprint son susturucu var. Kat iptal ettirmeyi düşünüyorum ama aracın alt devirlerde yavaşlayacağını söylediler bu doğru mu? Sizce iptal ettirmeli miyim?

deneyip görmeniz lazım,kafa baş gittiğin denediğin bir araç yokmu ?yoksada uzun uzun dene 180-200 e kadar.
Ben 122 lik 1.4 tsi da katı iptal ettim ve araba 160 tan sonra yavaşladı,altlar ölmedi .Üstler öldü.3 vitesin sonu ve 4 ten itibaren araba gitmez oldu.Bunu denedik 160 tan sonra gerçekten katalitiği takılı araba uzunda daha iyi gidiyor 3 boy fark ediyor
1.4 120 lik tjet lerde de böyle bir durum yaşayan var.

Otto_Skorzeny
25-12-2012, 12:43
kat iptalinden önce downpipe yapsan daha iyi

Kat iptal edilcek downpipe yapılcak zaten

Otto_Skorzeny
25-12-2012, 12:45
deneyip görmeniz lazım,kafa baş gittiğin denediğin bir araç yokmu ?yoksada uzun uzun dene 180-200 e kadar.
Ben 122 lik 1.4 tsi da katı iptal ettim ve araba 160 tan sonra yavaşladı,altlar ölmedi .Üstler öldü.3 vitesin sonu ve 4 ten itibaren araba gitmez oldu.Bunu denedik 160 tan sonra gerçekten katalitiği takılı araba uzunda daha iyi gidiyor 3 boy fark ediyor

Takılınca görüceksin nolucağını diyorsun yani

BlackEmperor
25-12-2012, 16:31

bence senin araçta başka sıkıntı vardır basınç kaçırıyor olabilir. turbo araçta kat iptal edilince yavaşlayan araba mantık dışı

Emre D.
25-12-2012, 23:21
Astra 1.4t lerde çok fazla seçeneğimiz yok cruze 1.4t diye internetten ararsan belki sana fikir verebilir amerikada çok yaygın bir araç olduğunu biliyorum. Ama egzoz dan sonra nasıl bir değişim oldu aslında çok merak ediyorum.

Emre D.
25-12-2012, 23:33
Örnek olarak amerikalı zzp performance şirketi 1.4 ecotec cruzelarla çok ilgili biraz kurcalarsan fikir verecektir.

onur_S
25-12-2012, 23:54
bence senin araçta başka sıkıntı vardır basınç kaçırıyor olabilir. turbo araçta kat iptal edilince yavaşlayan araba mantık dışı

hayır arabamda sıkıntı yok.
Yanlış anlamayın,size muhalefet için yazmıyorum genel konuşuyorum, sevmiyorum böyle genellemeleri benim arabam böyle tepki veriyor,internetten ezbere olmuyor bazı şeyler,arabanın basıncı düşüyor üstlerde,veriler elimde mevcut.
başka turbo arabam da olsa kendim denerim ,her zaman ekstra bişey yapınca araba güçlenmiyor,o sebepten güç kazanıp kazanmadığımı deneyerek görmeyi tercih ederim
Benim arabam sti filan değil ki fındık turbo olunca back pressure gerekiyormuş demekki burdan bu çıkarılabilir bi ihtimal.Belki 160 lık roccolar da kat takılıyken uzunda daha iyi yürüyodur benim arabamda katı sökünce 160 tan sonra gitmemeye başlıyor,son hızı düşüyor.Tesadüfen genelde uzunda giden yada iyi giden roccoların videolarını gördüğümde catback egzozlarla yürüyorlar.
Catback egzoz denedim onda böyle bir durum yok.
Ben katalizörü taktım,başka bir downpipe lı tsi la denedik
Chipped Leon TSI vs Chipped A3 TSI -2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=LkiXB8A7CTM)
Chipped Leon TSI vs Chipped A3 TSI - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ln1iu3LHPNY)
160 tan sonra katalizörlü olan geçmeye başlıyor

Otto_Skorzeny
26-12-2012, 09:48
Astra 1.4t lerde çok fazla seçeneğimiz yok cruze 1.4t diye internetten ararsan belki sana fikir verebilir amerikada çok yaygın bir araç olduğunu biliyorum. Ama egzoz dan sonra nasıl bir değişim oldu aslında çok merak ediyorum.

Parça daha takılmadı takıldıktan sonra yazıcam buraya sonucu aklımda