Orijinalini görmek için tıklayınız : Teşekkürler avk servis
Arkadaşlar biliyorsunuz geçende bana avk servis önerenlere sitemde bulunmuştum. Fakat gitmeden yorum yapmak çok yanlışmış benı o kadar güzel ilgili karşıladılarki çıkasım gelmedi :d
sanzıman ile ilgili bütün sıkıntıda çözüldü. Volkan abi ile beraber kararlaştırıp bi karara vardık ....
Bunu burdan belirtmek istedim .
Ön yargı her zaman kötüdür. İnternette herkes yorum yapıyor olumlu olumsuz haklı haksız yere.
Volkan abi sanayide ki sayılı efendi ve dürüst insanlardan biridir...
Volkan abi sanayide ki sayılı efendi ve dürüst insanlardan biridir...
kesinlikle katılıyorum ilgisi alakası üst düzey bilgisine diyecek bişey yok avk serviste güzel bi proje yaza kadar hazırlama kararı almış bulunuyorum zaten
Doğru servis :) Hayırlı olsun şimdiden...
doğru yere gitmişsin hayırlısı olsun..
serhat306
25-12-2012, 18:39
amerıkan aracınız varsa avk servıs tam yerıdır volkan abı adam gıbı adamdır...
masvette :D
amerıkan aracınız varsa avk servıs tam yerıdır volkan abı adam gıbı adamdır...
masvette :D
ALLAH TAN KAPI KAPI DOLAŞMADAN 1 YERE HAYBEDEN AZCIK DÜDÜKLENDİK AMA OLSUN HERŞEYDE Bİ HAYIR VARDIR DAHA YOLUN ÇOK BAŞINDA VOLKAN ABİ İLE TANIŞMAK İYİ OLDU :icon_tup:
halilcakir
25-12-2012, 21:25
Yardımcı olabilmişimdir umarım.
vtanjunun tek kötü huyu telefonla ulaşılamıyor olmasıdır baştan belirtim onun dışında melek gibi adamdır desek yeridir
inşallah bunda sonrada sürekli memnun kalınır karşılıklı
Yardımcı olabilmişimdir umarım.
vtanjunun tek kötü huyu telefonla ulaşılamıyor olmasıdır baştan belirtim onun dışında melek gibi adamdır desek yeridir
inşallah bunda sonrada sürekli memnun kalınır karşılıklı
çok teşşekkür ederim gerçekten senınde ilgin ve alakan için konu çok farklıymış en başta avk gitseymişin çok daha güzel olurmuş neyse artık bundan sonra adres belli :icon_tup:
bu piyasa tanıdığım En kibar insanlardan biri :)
bilgiside çok iyi bence heleki amerikanda hareket ederken bile volkan abiye sorarım :)
zaten daha öncehep test etmiş yada yapmış bitirmiş ve fikir sahibi olmuştur :D