Orijinalini görmek için tıklayınız : Tr"deki Air Suspension lu araçlar
Sayfa :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
mübarekler yeter daa :D
Mübarek :D:D:D:D:D ne adamsın olm ya :)
Aksama bı kac resım cekım atimde konunun rengi değissin =)
Şu işi özellikle İstabulda birkaç kişi daha çözerse fiyat daha da iner düşüncesindeyim.
S.Özeren
12-02-2013, 15:01
Fiyat 3.600 mu olmus ? Ahahah yaptiran varsa o fiyata tebrik ederim eli bolmus
bartubasot
12-02-2013, 15:03
sanayı ısı derme catma uydurma seklınde yapılan bı uygulamaya 4bın vermek yerıne bırebır arac ıcın olan malzemeyı usadan alıp aynı paralara getırıp maletmeyı onerınce emege saygısızlıkmı oluyor? aynen esnafım paranında nasıl kazanıldıgını ıyı bılırım yıllardırda calısıyorum,baska taraflara kaydırma bence konuyu, ben saksakcılık yapıosunda demedımde sen kendıne kendıne yazmıssın bırseyler.
Selcuk abi senin dedigine bisi demiyoruz ztn saksakcilik lafina ziyade karisik yazmis drifboy sende ustune alinmissin yanlislik olmus. Fiyati bu rakamlar biz yaptirdik kiti getirende getirip takiyosa helalnolsun onda da sikinti yok abi ama durup dururken saksakcilik damgasi yedigim icin ortalik karisti yine soyluyorum buraya bilgi paylasimi icin giriyoruz guluyoruz egleniyoruz gerek yok gerilmeye :) mesajimi yanlis anlama abi durum toparlansik gerek yok bole tartismalara :)
berkayGLRN
12-02-2013, 15:03
http://d1302.hizliresim.com/16/d/k18vs.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Konuya renk gelsın :)
berkay
çok pis gaza geliyorum senı vosu görünce.Az önce aradım Hayrettin Ustayı.Bu gidişle galiba Bursanın yolu görünecek bana:)
Fiyat 3.600 mu olmus ? Ahahah yaptiran varsa o fiyata tebrik ederim eli bolmus
ıyı de adam hem cay ısmarlıyoR , hem de ıyı muhabbet edıyoR.
ne airmiş arkadaş silah zoruyla yaptırıyorlar sanki :D
Ya Berkay şu güzelim arabanın başka fotoğraflarını çek artık. :)
S.Özeren
12-02-2013, 15:36
Muayeneden geçiyor mu kimse birşey söylememiş ?
geçiremezsin öyle bi dünya yok yani , anca bakan kişinin çok sevinçli veya çok dalgın bi gününe denk gelmen lazım
berkayGLRN
12-02-2013, 15:36
berkay
çok pis gaza geliyorum senı vosu görünce.Az önce aradım Hayrettin Ustayı.Bu gidişle galiba Bursanın yolu görünecek bana:)
İns abı guzel olur yaptır sende :)
Konunun artık cılkı çıkmaya başladı.
tartışıldı tamam tartışma bitti , işine gelen giden yaptırır.
Satılıklar konusunda nasıl satılan ürünün fiyatına bu fazlaymış diyemiyorsak , satan adam istediğini yazabilir kuralı varsa , ustada emeğinin karşılığını kendine göre biçer.
Daha fazla uzatmanın bir manası var mı ?
S.Özeren
12-02-2013, 17:21
abi o fiyata double bursa iskender bile ısmarlanması lazım.
halilkarakas
12-02-2013, 18:28
bu iyiydi bee :D
berkercakmak
12-02-2013, 18:30
air i yaptıran arkadaşlar hala bi sahiplenip kendılerıne küfür edilmiş gibi algılıyor ya gülüyorum. eleştiri kaldıramıyorsanız foruma neden girersiniz. kaldıkı fiyatlara , ustaya hiçbir lafımız yok ama uzatan sizsiniz. kaldıkı 4de olsa 10da olsa gelicem ve yaptırcam... hanı burda bi arkadaş diyordu her parası olan yaptıramıyor dıye gorucem o arkadasıda geldıgımde
berkayGLRN
12-02-2013, 22:58
Ya Berkay şu güzelim arabanın başka fotoğraflarını çek artık. :)
Havalar bi duzelse dısarı cıkartıyım emre d abımle cekım yapıcaz ıns :)
driftboy
13-02-2013, 01:37
air i yaptıran arkadaşlar hala bi sahiplenip kendılerıne küfür edilmiş gibi algılıyor ya gülüyorum. eleştiri kaldıramıyorsanız foruma neden girersiniz. kaldıkı fiyatlara , ustaya hiçbir lafımız yok ama uzatan sizsiniz. kaldıkı 4de olsa 10da olsa gelicem ve yaptırcam... hanı burda bi arkadaş diyordu her parası olan yaptıramıyor dıye gorucem o arkadasıda geldıgımde
:)
Sana bu yorum yeter :)
Erdi muayene işini halledemezsen ulaş bana çözelim kanka
Para ***, yeni BorAir
Maşallah
http://i.imgur.com/snDdNFa.jpg
Maşallah kanka, plakalar yakışmamış ama söyliyim :D bu mekanda çay içmiş miydik , orası mı burası ben mi benzettim
Plakadan bna ayarliyabilirmisnz:)
Maşallah kanka, plakalar yakışmamış ama söyliyim :D bu mekanda çay içmiş miydik , orası mı burası ben mi benzettim
Aynen kanka orası kışın daha farklı oluyor özlemişsindir gel bi akşam :D
Plakadan bna ayarliyabilirmisnz:)
Birdaha getirtme durumu olurmu hiç bilmiyorum, yurtdışından gelme plakalar üçüde :)
Kanka benim golf'de bi gelsin de :D Semtten çıkamıyorum şu sıralar :D
Birdaha getirtme durumu olurmu hiç bilmiyorum, yurtdışından gelme plakalar üçüde :)
Bi kiyak yaparsiniz:D
Kanka benim golf'de bi gelsin de :D Semtten çıkamıyorum şu sıralar :D
Sen gelmek iste biz gelip kapıdan alırız kanka lütfen yani :D Bu arada sen ne golfünden bahsediyorsun anlamadım :D
Bi kiyak yaparsiniz:D
Fotoğraf çektirmelik kıyağı ben yaparım :D
Kanka golf alıyorum bende :D konu piç olmasın pm ' e akalım :D
Hakan Burak
13-02-2013, 03:45
Golf'teki plaka hangi ülkenin? Birtek o plakanın hangi ülkeye ait olduğunu çıkaramadım :D
Araçlara da Maşallah. :)
geçen gece saat 11 de mangal yaptı bize arada promosyonları olmuyo değil.
geçiremezsin öyle bi dünya yok yani , anca bakan kişinin çok sevinçli veya çok dalgın bi gününe denk gelmen lazım
bilgi amaçlı söylüyorum kardeşim bursada sıkıntısız bi çok araba geçti burda neden geçmesinki düşüncesindeyim ön yargılı olmayalım hemen:)
Ben de düşünüyorum da yaptırmayı.Muayene işinden dolayı askıya alıyorum hep
berkercakmak
13-02-2013, 08:39
büyüde gel ;)
41 kere maşallah makinalara bora fena geliyor :) golf'e diycek hiçbir söz yok zaten :)
Low-Rider
13-02-2013, 09:43
Erdi muayene işini halledemezsen ulaş bana çözelim kanka
Gereksiz yere uzatma şu muhabbeti, herkes istediği yorumu yapmakta özgür
Gereksiz yere uzatma şu muhabbeti, herkes istediği yorumu yapmakta özgür
:icon_tup:
bu arada abi geçen gün beyaz spoonlu corsa gördüm fenerbahçe tarafında mavi plakayada dikkat etmedim korna felan çaldım ama sen deilmişsin :)
Low-Rider
13-02-2013, 12:01
:icon_tup:
bu arada abi geçen gün beyaz spoonlu corsa gördüm fenerbahçe tarafında mavi plakayada dikkat etmedim korna felan çaldım ama sen deilmişsin :)
Aynen kardeşim spoonları'da sökeli baya oldu:D
S.Özeren
13-02-2013, 15:51
geçen gece saat 11 de mangal yaptı bize arada promosyonları olmuyo değil.
bilgi amaçlı söylüyorum kardeşim bursada sıkıntısız bi çok araba geçti burda neden geçmesinki düşüncesindeyim ön yargılı olmayalım hemen:)
Şuna bi açıklık getireyim , ben air'e karşı biri değilim zamanında bende senin gibi fiyat araştırması , kendi başımıza nasıl yapabilirz malzeme ne tutar diye çok araştırdım, o yüzden fiyatına bu kadar kolay yorum yapabiliyorum
3.500 lira el yapımı bu iş için gerçekten çok büyük rakam farkındasındır , Yaptığı işcilikte ön yargım yok iyidir ki bu kadar kişi yaptırıyordur.
Alıntı yaptığım konuya gelirsekte muayneden nasıl geçiriyorsunuz aracı ? Bakanın kör olması lazım ' Teknik Değişiklik' ' ten muaynede bırakmaması için
Ben şahsım adına muayneden geçeceğine ihtimal bile vermiyorum , muayne yapan kişinin çok iyi günü veya çok dalgın bigününe denk gelinmediği sürece ..
Yaptıran kişiler veya düşünenler zaten muayneye takılmasın o rakamları veriyolarsa (sanırım sadece nakit çalışıyor ) muayneden geçirmek 2 günlerini alır..
h.guroglu
13-02-2013, 17:29
air işini izmirde de yapan biri var ben bir kaç ay önce burada telafüz edilen rakkamın neredeyse yarısı kadar fiyat aldım aracına göre aşa yukarı oynar tabiki ama şu fiyatlarda ne bursaya nede istanbula gider yaptırırım
air vardı aracımda satarken söktüm yeni aracıma takıcam olurmu pekı sökmesi takması uydurması maliyetlimi
driftboy
13-02-2013, 19:40
air vardı aracımda satarken söktüm yeni aracıma takıcam olurmu pekı sökmesi takması uydurması maliyetlimi
Aracı satarken söküp yeni aracınıza taktırabilirsiniz. Sadece işçilik ve lazım olursa ufak tefek parçalar.. Maliyet hakkında bilgim yok ama fazla bişey degildir tahminen
Hayro air kit :D
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/563118_10151440372742384_291419594_n.jpg
erhanarici18
13-02-2013, 21:49
işin içine tanıdıklar girdimi dünya tersine bile döner
tüvde bi tane tanıdığı olan adam için muayene sorun mu?
air işini izmirde de yapan biri var ben bir kaç ay önce burada telafüz edilen rakkamın neredeyse yarısı kadar fiyat aldım aracına göre aşa yukarı oynar tabiki ama şu fiyatlarda ne bursaya nede istanbula gider yaptırırım
Bu firma nerede?
Şuna bi açıklık getireyim , ben air'e karşı biri değilim zamanında bende senin gibi fiyat araştırması , kendi başımıza nasıl yapabilirz malzeme ne tutar diye çok araştırdım, o yüzden fiyatına bu kadar kolay yorum yapabiliyorum
3.500 lira el yapımı bu iş için gerçekten çok büyük rakam farkındasındır , Yaptığı işcilikte ön yargım yok iyidir ki bu kadar kişi yaptırıyordur.
Alıntı yaptığım konuya gelirsekte muayneden nasıl geçiriyorsunuz aracı ? Bakanın kör olması lazım ' Teknik Değişiklik' ' ten muaynede bırakmaması için
Ben şahsım adına muayneden geçeceğine ihtimal bile vermiyorum , muayne yapan kişinin çok iyi günü veya çok dalgın bigününe denk gelinmediği sürece ..
Yaptıran kişiler veya düşünenler zaten muayneye takılmasın o rakamları veriyolarsa (sanırım sadece nakit çalışıyor ) muayneden geçirmek 2 günlerini alır..
Yo ben karsisin demedim zaten. Neyse hayirlii artik bekleyelim ve gorelim :)
işin içine tanıdıklar girdimi dünya tersine bile döner
tüvde bi tane tanıdığı olan adam için muayene sorun mu?
Evet haklisin ama tanidigim yok hayirlisi gorcez:)
arabayı orjinal yüksekligine alıp götürdügünde hiçbir sıkıntı yaşıycagını düşünmüyorum
arabayı orjinal yüksekligine alıp götürdügünde hiçbir sıkıntı yaşıycagını düşünmüyorum
Sorun yükseklik değil, sonradan yapım amortisör bile onlar için engel, altına girdiklerinde sistemi görünce sorun orada başlayacak.
Bir de bu sistemde kompresör hep devrede olduğu için buzdolabı gibi çalışıyor olacak mı hep bagajda? :soru:
Tuncer M.
14-02-2013, 01:29
Sorun yükseklik değil, sonradan yapım amortisör bile onlar için engel, altına girdiklerinde sistemi görünce sorun orada başlayacak.
Bir de bu sistemde kompresör hep devrede olduğu için buzdolabı gibi çalışıyor olacak mı hep bagajda? :soru:
Yeterli havayı çektiğinde ses çıkarmıyor kompresör. Sürekli çalışmıyor yani. Hava boş olursa, kullanacak kadar dolduruncaya kadar ses çıkıyor.
ön tarafı zaten göremezler kulelerin içinde kaldığı için gözükmüyor. arkalarda ise amortisörler orjinal sadece yay yerine körük var ve arkadan ön tarafa giden bi ana hava hortumu var renkli onu siyaha boyadıktan sonra sadece körükler belli olabilir. he en kötüsü körükleri söküp yayları takmak yarım saatini alır. eğer arka körükler yüzünden geçmezse yarım saatte yayları takıp hallederim die düşünüyorum.:)
SekoLive
14-02-2013, 08:08
erdı tuvde bu sısteme proje cızdır gel vs derlerse yok yere muayenen yanabılır yerınde olsam sokup muayeneden gecer yenuden takarım tabı zahmetı malıyetı cok olurmu orasını kestıremedım.
ben sorun olcagını düşünmüyorum neden sorun cıkartsınlar ki :S
SekoLive
14-02-2013, 08:14
bende senın gıbı dusunuyoordum. Ama altamgırıp baktıkları sonra aklıma geldı. Sen tuv calısnı olsan alttakı körugu goruo vay be ne sistem yapmslar dıyıp gecırırmısın yoksa proje değişikliğinden kusur mu veerırsın:) normalde bence geçmez ama ıyı bırısıne denk gelırsın gormeme ımkanı varsa gormezden gelır.
deli ediyor su tüv olayları beni ya
erdı tuvde bu sısteme proje cızdır gel vs derlerse yok yere muayenen yanabılır yerınde olsam sokup muayeneden gecer yenuden takarım tabı zahmetı malıyetı cok olurmu orasını kestıremedım.
valla kafama koydum :) aslında körükleri söküp yayları takmak çok basit en fazla yarım saat ama şu muayene olayı bi netleşsin istiyorum :)) yanarsakta düşünürüz bi çare artık senle :)
aslında dediğin gibi araç yüksek dışardan standart gibi duruyo adam sadece arka körükleri görücek belki hiç takılmayabilirdi yani ama , bu ne lan böyle deme ihtimalide yüksek :)
şu muayne ne kıl birşey arkadaş ya her yerde karşımıza çıkıyor piyasada bir sürü kırık dökük araba dolaşıyor onlara karışmazlar biz okadar üstüne titrediğimiz arabalarda bi ton sacma kusur buluyorlar.
Air olayında yükseltip gecebilirsin bence işten anlamayan adamlar çok çalışıyor (genelleme yapmıyorum ) bu ne lan böyle falan diye bi bakabilir güzelce izah edersen bi şekilde bazıları kafa dengi oluyor seviyor böyle yanarlı dönerli arabaları inş onlardan birine denk gelirsin :) yani tamamen şans işi
Peki diyelimki muayenede arıza çıktı.
Ben bu durumda eski sisteme geri çevirmek istedigimde araca takılan yeni airleri kime söktürcem ve sonrasında kime taktırcam.Söküp yeniden takacak adam Hayrettin ustanın ayarını tutturamazsa ne yapcaz?:S
Low-Rider
14-02-2013, 12:08
muayene işini amma dert ettiniz ya
yaptırmayı kafasına koyan adam gitsin muayenesini yaptırsın air'den önce 2 yıl kafa rahat gezsin
Peki diyelimki muayenede arıza çıktı.
Ben bu durumda eski sisteme geri çevirmek istedigimde araca takılan yeni airleri kime söktürcem ve sonrasında kime taktırcam.Söküp yeniden takacak adam Hayrettin ustanın ayarını tutturamazsa ne yapcaz?:S
hayri usta zaten gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra montajı tamamen yani söktüğün bi parçayı geri takarken farklı bi ayarda yada farklı bi şekilde takma imkanın yok en basiti körük sabitleme vidalarının yerleri fln tutmaz zaten. bu arkalar için geçerli
ön taraflarda ise elin yatkınsa sende söküp takabilirsin yada bi tamirci normal amortör yayı söker gibi söküp takıcak bu kadar.
yaptırmayı kafasına koyan adam gitsin muayenesini yaptırsın air'den önce 2 yıl kafa rahat gezsin
abi kızma tamm :)
h.guroglu
14-02-2013, 18:42
Bu firma nerede?
2 sanayide şeseci selim yapıyor istiyene telefon numarasını verebilirim arayıp kendiniz görüşürsünüz
hatta bu araclarıda o yapmıştı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-55-apachi-114777775/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-v-8-5.7-l-350-apache-10-otomatik-sanziman-stepside-kasa-66417676/detay
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/314275_10150678950993194_1322655426_n.jpg
coil bags diye birsey var bilen varmi? coilover normal sadece kucuk bir bolumu airbag tumseklerden gecebilmek icin yapilmis :)
E.Bozoglu
14-02-2013, 20:08
Arkadaşlar, facebook'ta bir arkadaş paylaymışta LK Cvic'in ilanını
İlan Detaylarında Muayneden yenı geçirdiğini soyluyor araç air süspansiyonlu isteyen arkadaş arayıp sorabilir bi sorun cıktımı diye sahibini tanımam işinize yarar belki :) açıklığa kavuşur
Honda Civic 1.6i ES Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 112671757 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-16-lk-664-air-ride-havali-suspansiyon-112671757/detay/)
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/488023_451134778293116_670359857_n.jpg
megane çok güzel görünüyor detaylı fotoğraf alabilirmiyiz :)
erhanarici18
15-02-2013, 22:02
:eek::eek::eek:
megane'a bak
driftboy
15-02-2013, 22:14
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/538064_451134971626430_1786848323_n.jpg
Umut'un eski Megane mi bu ? US ?
Umut'un eski Megane mi bu ? US ?
Sanırım evet :)
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/36630_450926451647282_1563216801_n.jpg
Gökhan Bilgin
16-02-2013, 00:00
Fatih dükkandamı yatıyonuz :D
Golf'teki plaka hangi ülkenin? Birtek o plakanın hangi ülkeye ait olduğunu çıkaramadım :D
Sanırım Fransa. AB logolu plakalardan önceki Fransız plakalarına benziyor görünüş olarak ama karakterleri ince baskı değil.
Fransa haricinde Hollanda ve İngiltere sarı plaka kullanıyordu. Onlardan başka sarı plaka yoksa kullanan Golf'ün plakası Fransız..
Uzun oldu ama benim de dikkatimi çekti o ayrıntı.:D
Bir de eBay'de filan satılıyor bu tarz plakalar.:icon_tup:
Faceden alıyorlar tahminimce :) US çok iyi olmuş maşallah :)
air'li focusu bugün caddede ve üsküdarda park halindeyken gördüm , resimlerde öyle çok hoşuma gitmiyordu ama gerçekten çok daha şıkmış gerçekten park halindeyken vs. , maşallah..
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/538064_451134971626430_1786848323_n.jpg
kim kaça yapıyor bunu?
driftboy
16-02-2013, 01:12
Bursa'da Hayrrettin Duran..
90 model üstü bütün araclardaki fiyat aralığı 3.300 ila 4.300 arası. Daha detaylı bilgi, fiyat ve her türlü muhabbet sorular için
Air Hayro :
0532 654 39 09
Alfa159 daha bitmedimi ? :D tek tük fotolar piyasaya çıktı sanırım
driftboy
16-02-2013, 01:21
alfada bitti sayılır
oguzhan999
16-02-2013, 10:25
Edit10krktrr
Megane nn eski halinde kafa oyle geziyodu :) air yapilinca arkada dip olmus
Aynen kanka çok çılgındı Umuttayken hele mercedes jantlarıyla :)
Megane nn eski halinde kafa oyle geziyodu :) air yapilinca arkada dip olmus
Öksüzüm yorum yapıp vakit harcıyacagına gıt jant al olm koş koş :D
Öyle deme kanka,benim
Silverado her sene muyannesi var,air yaptircam zamani gelmesini bekliyorum iste...
Dün ortaköyde e46 coupe mavi bir bmw gördüm caf cuf ayarlıyordu sitedenmidir acaba
E46 buralardan EmreD.'nin kuzeni :)
BuRaK_eFe
17-02-2013, 17:44
iyice yayılmaya başladı bu akım ah bide ucuz olsa biraz daha
Mustafa Toprak
17-02-2013, 19:40
Fatih dükkandamı yatıyonuz :D
ahahaha Gökhan haklı valla gece gündüz ordasın yani fotolardan oyle anlaşılıyo :D
Low City İstinyeden E46 Mız =)
http://a1302.hizliresim.com/16/l/k7cgz.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
S.Özeren
18-02-2013, 00:12
yeni jantları çok güzel olmuş maşallah
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/65929_10151400532448796_469904135_n.jpg
:D mal yılan oldu...
S.Özeren
18-02-2013, 00:24
koymasaydın iyiydi yiğido. daha bitmedi.
yakında fotosu olsun amatöy çekim yaw :D
ABB el atacak o işlere inş...
her istinyeye indiğimde görüyorum maşallah yerlerde sürünüyor gözümü alamıyorum e46 dan
e46 ateş etti jantlar çok iyi olmuş bee
e46 ateş etti jantlar çok iyi olmuş bee
Kanka gelde Hep Beraber ateş Edelim Artık :D
wolkanku
18-02-2013, 10:44
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/65929_10151400532448796_469904135_n.jpg
Bentley jantı takılacaktı yanlış hatırlamıyorsam?
159 çok çok iyi maşallah...
Emre Abdik
18-02-2013, 10:54
Bentley jantı takılacaktı yanlış hatırlamıyorsam?
Ahmet'in iş yoğunluğu var o sebepten takamadı yakında güzel fotoları ile gelir...
wolkanku
18-02-2013, 10:59
Ahmet'in iş yoğunluğu var o sebepten takamadı yakında güzel fotoları ile gelir...
heyecanla bekliyoruz o halde :icon_tup:
omer_gungor
18-02-2013, 11:14
bende istiyoru gorsel olarak mukemmel duruyor fakat yol tutusu dusuyor soylentileride kafami karistirmiyor degil
serkanaygün
18-02-2013, 11:57
e46'nın maşallahı var. Canlı çok çok güzel duruyor.
B.Battal
18-02-2013, 12:42
Engin abi Maşallah be en beğendiğim air'li araç yükseği de alçağı da uç noktalarda. Jantlar da çok yakışmış tekrar tekrar baktırıyor Allah nazardan korusun.
Pek belli değil karanlık bir video ama
ops8ZBRojss
Alfa Romeo 159 Air Suspension - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ops8ZBRojss)
Low-Rider
18-02-2013, 12:49
hacı o takıldığınız mekan kaçıncıya isim değiştirdi yahu :D burnumun dibinde de bir kere gitmedim.
Emre Abdik
18-02-2013, 12:58
hacı o takıldığınız mekan kaçıncıya isim değiştirdi yahu :D burnumun dibinde de bir kere gitmedim.
Serhat Usta mı? :D :D
Low-Rider
18-02-2013, 13:04
Yok yahu :D 159 fotosunu videosunun olduğu yer çalışlar hacıbozan'ın yanında ki cafe
B.Battal
18-02-2013, 13:05
Şuan ki adı Bahçelievler Kahvesi valla bayağı bir değişti galiba ben de gitmezdim önceden şuan güzel ama sık sık gidiyoruz :)
http://i.imgur.com/aqZnPpT.jpg
edt: hahushha Emre ne güzel poz vermişsin öyle kanka :D
Emre Abdik
18-02-2013, 13:06
Yok yahu :D 159 fotosunu videosunun olduğu yer çalışlar hacıbozan'ın yanında ki cafe
valla son 2 haftadır 10 kere gitmişizdir... beğendik valla Bahçelievler Kahvesi :D
Low-Rider
18-02-2013, 13:07
bidakine forumdan pm falan atında gelem bende:D
Emre Abdik
18-02-2013, 13:07
Şuan ki adı Bahçelievler Kahvesi valla bayağı bir değişti galiba ben de gitmezdim önceden şuan güzel ama sık sık gidiyoruz :)
kanka beni almıyordur kadraj diye düşündüm ama işte... :D :D
Emre Abdik
18-02-2013, 13:08
Muhtemelen Çarşamba Bahçelievler Kahvesindeyiz :D
B.Battal
18-02-2013, 13:11
forumdan pm atacaz da görene kadar kalkarız akü xxxx2035 değil mi tel hala wassup'dan yazarım :)
kanka beni almıyordur kadraj diye düşündüm ama işte... :D :D
bırak ulan resmen poz vermişsin işte :D
Muhtemelen Çarşamba Bahçelievler Kahvesindeyiz :D
yoo ben bugün ve yarın city fitness'dan direk geçiyorum alttaki tünelden :D
bende ozledım b.evlerı valla memleketım gıbı:)
Low-Rider
18-02-2013, 13:22
forumdan pm atacaz da görene kadar kalkarız akü xxxx2035 değil mi tel hala wassup'dan yazarım :)
bırak ulan resmen poz vermişsin işte :D
yoo ben bugün ve yarın city fitness'dan direk geçiyorum alttaki tünelden :D
hea aynen sende tel vardı yazarsın:D
B.Battal
18-02-2013, 13:25
bende ozledım b.evlerı valla memleketım gıbı:)
Ya sen hiç yazma moruk 3 senedir geleceksin hala memleketine :)
Kanka gelde Hep Beraber ateş Edelim Artık :D
bi gece ansızın gelebilirim :D kanka gelicem inşallah doğru zamanı bekliyorum arabanın işleri bi bitsin :cool:
Abilerim ne yaptınız yahu alfanın fotoğrafları koymuşsunuz :)
Neyse ki sahibi arkadaşınızdır size kızmaz :)
-
Ayrıca alfaya maşallah , böyle farklı araçların yapılması da mutluluk verici :)
S.Özeren
18-02-2013, 17:59
-
eyvallah (10krktr)
focus musty35
18-02-2013, 19:45
159 gordugum en ıyı airli arac guzel bı jantla efsana olur 19 cubuklu vs
Bu kahvenin 20 mt. civarından geçen binanın otoparkından çıkmaya çalışam sağlam egsozlu bir s2000 gördüm maşallah,
Moral bozukluğu yaptığı için konuya sürekli yazmadan cıkıyordum ama alfa cok iyi olmuş hakkatten..Allah keyifle kullanmayı nasip etsin..
Videoyu izledim de uzaktan kumandayla falan mı kontrol ediliyor yoksa park halinde körükler kendiliğinden falan mı boşalıyor ??
Alfa çok iyi olmuş Maşallah Ahmet :)
2 sanayide şeseci selim yapıyor istiyene telefon numarasını verebilirim arayıp kendiniz görüşürsünüz
Valla süper olur teşekkürler. :)
Maşallah Ahmet'e :D
Geçen akşam geldi de inceledim baya güzel olmuş buda maşallah :)
Egırgaltı..
http://i.imgur.com/UEJUoTL.jpg
AhmetYılmaz
18-02-2013, 23:19
Egırgaltı he :D maşallah abicim.
sedat_41
19-02-2013, 08:49
http://img841.imageshack.us/img841/4561/img54340.jpg (http://img841.imageshack.us/i/img54340.jpg/)
http://img515.imageshack.us/img515/3449/img5414p.jpg (http://img515.imageshack.us/i/img5414p.jpg/)
ViTR097JncI
e46 çok iyi maşallah kardesmmm sende çekiosun be :)
BuRaK_eFe
19-02-2013, 08:55
e46 beni benden aldı :)
e46 çok güzel duruyor Maşallah.
Teşekkürler beyler..
e46 çok iyi maşallah kardesmmm sende çekiosun be :)
Kendi makinamla çekemedim onu ya bagajda vardı bitane ayak üstü almak zorunda kaldım pampacım :)
Teşekkürler beyler..
Kendi makinamla çekemedim onu ya bagajda vardı bitane ayak üstü almak zorunda kaldım pampacım :)
becerikli olunca farketmio demekki kardeşim eline sağlık :)
nitrO_Oxide
19-02-2013, 13:11
bmw harbiden çok iyi :)
Yandanda bi poz vardı sanırım ezmiş resmen
inşallah bizim arabada bmw gibi oturur tamamen...
E46 nin baska resimleri warmi acaba. Onden cok hos duruyor gercekten
İbiza çok hoş olmuş . Yalnız birde aydınlık ortamda görmek isteriz .
Hakan D.
19-02-2013, 15:44
e46'nın resimleri varsa daha görmek isteriz =)
İbiza'da çok ateşli duruyor.Maşallah
Emre Abdik
19-02-2013, 16:14
-
Allahtan arkadaşımız ama yine de sorduk koyalım mı diye saolsun kırmadı bizi ;) :)
Emre Abdik
19-02-2013, 16:15
E 46 çok güzel duruyo maşallah... Ayrıca çekimleride güzel elinize sağlık
ibizamı yakacağım #870 ne öyleee :(
Egırgaltı..
Maşallahı var engin abinin e46 nın.
İstinye olarak yere yakınsınız rakım 0 :))
http://i.imgur.com/UEJUoTL.jpg[/QUOTE]
tecavüz :D maşallah maşallah
bosnak_35
19-02-2013, 21:57
hatta bu araclarıda o yapmıştı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-55-apachi-114777775/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-v-8-5.7-l-350-apache-10-otomatik-sanziman-stepside-kasa-66417676/detay
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/314275_10150678950993194_1322655426_n.jpg
bir pm alabilirmiyim izmirdeki selim abinin...:)
///KDrÖZER
20-02-2013, 21:28
4 teker bağımsız mı yoksa ön arka olarak ayrılıyor mu ?
individual
20-02-2013, 22:17
ibiza güzel olmuş...
alfistahmet
21-02-2013, 14:45
güzel yorumlara canı yürekten teşekkürler. tüm air larada Kocaman Maşallah :)
Aracında air ride olan arkadaşlara birşey sormak istiyorum
Muayene zamanı geldiğinde ne yapıyorsunuz acaba?
önümüzdeki hafta içerisinde ne yapıcam bakalım:)
Erdi ne yaptın muayene işini?
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/559727_454382284635032_1867207554_n.jpg
serkanaygün
22-02-2013, 20:27
Megane'lar da çoğalıyor. Maşallah arabalara :)
driftboy
22-02-2013, 20:42
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/539736_539523349401371_2086556962_n.jpg
BarışArdalı
22-02-2013, 20:44
laguna lip olmasaymış daha iyi olurmuş
Tarık V.
22-02-2013, 23:30
Air olan araçlarda Lip üstüne Lip kafadan dip basık mantığını anlamıyorum :beuj:
Air olan araçlarda Lip üstüne Lip kafadan dip basık mantığını anlamıyorum :beuj:
Air yapanda mantık bı sekılde onunu yere degdırmek..ee ne kadar yaparsan bazı araclarda karter ızın vermıyor..eee aır yapılınca tampon degmesse sısteme ıhanet olur,onun ıcın arkadaslar haklı bende yaptırdıktan sonra degmez ıse on taraf uyuz olurum.
lagunada lip olmamıs maleseff :(
Berker Y.
23-02-2013, 00:19
Egırgaltı..
Gece gece ateş etti resmen maşallah, ellerine sağlık emre abi :)
46 harbiden 46ya bağladı reset attı maşallah çok iyi
3000 lira = haram basık.. bence havaya para:)
Air yapanda mantık bı sekılde onunu yere degdırmek..ee ne kadar yaparsan bazı araclarda karter ızın vermıyor..eee aır yapılınca tampon degmesse sısteme ıhanet olur,onun ıcın arkadaslar haklı bende yaptırdıktan sonra degmez ıse on taraf uyuz olurum.
+3000:) haklısın
Tarık V.
23-02-2013, 08:47
Yanlış anladın abi ona kesinlikle katılıyorum sistemin amacı zaten o ama hani örneğin bi s2000 oem lip ile Laguna'nın taktığı lipler bir değil kanımca. Ve de açıkçası lip üstüne lip hoş durmuyor ama tabiki tercih meselesi.
lıp ustune lıpten zıyade duzgun bır tane custom tampon ya da tampon ekı olsaymıs keske.cok kotu durmus.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/539736_539523349401371_2086556962_n.jpg
Biraz daha olsa 1 katlı ev çıkıcakmış arkadaş :D
Muhtemelen bende kat cikicam demin olctum arkalar 20 cm önlerin 8 cm dusucek pay var..on lipin degmesi icin tam 20 cm lazim :)
Ön arka farkli ebatta jant secimine gidicez herhalde oturmicak e46 gibi...
Air yaptiktan sonra bir de jant laatik dogru koombine derdi var :)
driftboy
23-02-2013, 15:07
Öyle bi yazmışsınız ki sanki başka bi araca 2 adet lip takılmış gibi :D Hasan değişik işler adamı :D o lip zaten orjinal tamponda var, yani baska araclar gibi sonradan takma degil. Biz baska araclara taktıgımız için değişik duruyo :d
BuRaK_eFe
23-02-2013, 15:14
lip evet orjinalde var zaten iyasadaki çoğu lip laguna lipi ama tam basınca lagunayı kaçak kat gibi durmuş :D çokda lip e gerek kalmamış artık :D
Low-Rider
23-02-2013, 23:21
Öyle bi yazmışsınız ki sanki başka bi araca 2 adet lip takılmış gibi :D Hasan değişik işler adamı :D o lip zaten orjinal tamponda var, yani baska araclar gibi sonradan takma degil. Biz baska araclara taktıgımız için değişik duruyo :d
Tamponun altında ki orjinal laguna eki, onun altına takılan sonradan takılmamış mı yani?
Burada takılan 2.lipten bahsediyorlar..
Tamponun altında ki orjinal laguna eki, onun altına takılan sonradan takılmamış mı yani?
Burada takılan 2.lipten bahsediyorlar..
+1903..
2 lip ust uste warmı yokmu?
Laa amma tartistiniz bi plastik parcasi icin :)
Sonuc olarak o araba 2.0 ise muhtemelen karteri yere degiyor yada parmak girmez pozisyonda su anda,sansizligi makyajli kasa ,98 tamponu olsa otururdu yere extra lip olmadan zaten..
Takilmayin plastiklere air candir... :)
berkay_aydin
24-02-2013, 01:12
lip evet orjinalde var zaten iyasadaki çoğu lip laguna lipi ama tam basınca lagunayı kaçak kat gibi durmuş :D çokda lip e gerek kalmamış artık :D
Laguna lipi görmesek inanıcaz he ...
Laguna lipi görmesek inanıcaz he ...
delikli ve deliksiz -makyajli makyajsız diyelim
2tip laguna lipi var yalnız bilgin olsun :)
berkay_aydin
24-02-2013, 01:39
delikli ve deliksiz -makyajli makyajsız diyelim
2tip laguna lipi var yalnız bilgin olsun :)
Biliyorumda abi altına takılan esnek lipi sanki 1 lip varmış, oda orjinalmiş gibi anlatmışlar :)
http://i.imgur.com/LPvxpcT.jpg
Ahmet G.
26-02-2013, 18:31
Golf5 süper. Maşallah nazar degmesin
lagunaya sonradan takılan ek olmasa çok daha güzel olurdu , golf herzamanki gibi harika
bu arada , drifboy amortisörcüdemi çalışıyorsun ?
driftboy
26-02-2013, 21:53
Laguna lipe atlayayım size bişey olmasın :D
@Chn53 hayır orda çalışmıyorum ama yıllardır sevdiğim bi abimin dükkanıdır. Bi durum varsa yardımcı olurum..
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/549450_455950047811589_1203722776_n.jpg
golf gerçekte daha deli duruyor
emirgan korusunun ordan geçerken görüp gözlerime inanamayıp geri dönüp sahibinin yanına gitmiştim :D
maşallah allah kaza bela vermesin
Golfe jant lazim porsche
Çok iddialı oldu :D
golf gerçekte daha deli duruyor
emirgan korusunun ordan geçerken görüp gözlerime inanamayıp geri dönüp sahibinin yanına gitmiştim :D
maşallah allah kaza bela vermesin
Aynen hatırladım, teşekkür ederim tekrardan :)
pazar aksamı tech ailesinde birileri istinyede toplanmıştı orda egırgaltıyı gördüm böyle bir araba olamaz maşallah yaa :)
http://i.imgur.cLPvxpcT.jpg
Sen o c-max'e dokunmadın ya abi kafam rahat :D Tr'de tek olucam.Az sabır.İlk ve tek...
bu işin maliyeti artıları eksileri uyguluyan kişinin net iletişim bilgisi uygulamnın ne kadar sürdüğü bunları cevaplayabilecek biri varmı..
Ahmet Saraçoğlu
27-02-2013, 19:52
Beyler muayeneye giren varmı hiç airlilerden şuana kadar?
Beyler muayeneye giren varmı hiç airlilerden şuana kadar?
Aynen,muayeneye girip geçen var ise direk yaptırılır :)
E.Bozoglu
27-02-2013, 21:38
var geçmiş sayfalarda paylaştım LK Cvic yeni muayneden gecmiş ilan acmıştı.
driftboy
27-02-2013, 23:08
bu işin maliyeti artıları eksileri uyguluyan kişinin net iletişim bilgisi uygulamnın ne kadar sürdüğü bunları cevaplayabilecek biri varmı..
90 model üstü bütün araclardaki fiyat aralığı 3.300 ila 4.300 dur
ticari ve makasli araclarda 3.600 yapim asamasi bir haftadir
Sorular için
Hayrettin Usta :
0532 654 3909
Ozan son eklediğin araba ney la ?
fd6 güzel olmuş temiz fotolarını merak ettim
berkay_aydin
27-02-2013, 23:21
fd6 galiba abi :)
BuRaK_eFe
27-02-2013, 23:21
golf deki oem yazısı orjinal mi ?
_driver_
27-02-2013, 23:22
fd6 sanırım
Hiçbirşeye benzetemedim valla :)
driftboy
27-02-2013, 23:28
fd 6 kanka sakaryadaki matador
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/574861_456420797764514_288970985_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/404208_434879976576928_245161400_n.jpg
anil_kus
27-02-2013, 23:31
alakasız olcak ama basık araçlar konusuna ne oldu acaba
Tamamdır şimdi oldu Maşallah :)
overblack
28-02-2013, 00:00
bu işi yapan bi tanıdık dükkan açtı yeni. 1750'ye yapıyor açılış fiyatı.
BerkayKamaci
28-02-2013, 00:03
http://i.imgur.com/nEx55jK.jpg
AlfAir :)
Ahmet'in bilgisi var fotodan.
_driver_
28-02-2013, 00:05
alfa çok iyi olmuş jantlarla
maşallah
alfonso4474
28-02-2013, 00:54
alfa çok iyide başka araçta daha harika durur jantlar
Jantlara bak of of of. :love::love:
Maşallah ya. Ne kadara mal oldu o jantlar?
S.Özeren
28-02-2013, 01:03
Jantlar top secret serviste 16 bin tl olmasi lazim :)
BuRaK_eFe
28-02-2013, 01:06
araba kadar fiyatı nerdeyse jantlar :D
BüLenT GöReN
28-02-2013, 02:19
alfanın jantlara laf yok laf yokta ne bilim bi garip geldi benim gözüme yinede maşallah emek var araçta...
serkanaygün
28-02-2013, 06:53
alfa noktayı koydu :)
GokhanK.
28-02-2013, 07:36
alfa eyw güzelde. Jantlar bence olmamış :(
alfa bu zamana kadarkilerin en iyisi olmuş jantla maaşallah
borayuksel
28-02-2013, 07:57
alfa çok iyide başka araçta daha harika durur jantlar
katiliyorum +1
Emre Abdik
28-02-2013, 08:40
Ahmet'im Allah kaza bela vermesin kardeşim çok güzel oldu...
wolkanku
28-02-2013, 08:41
alfa'ya tombul jant değil, ince ve keskin jantlar hoş duruyor.
16bin TL'lik jantlar yerine servisten 4-5bin TL'ye 19" TI jantları sipariş edilseydi, aşağıdakinden çok çok daha iyi bir görüntü de elde ederdi aracın sahibi. yine de emeğini takdir ettim.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/554336_524774840889843_2026625024_n.jpg
diğer bir alternatif
http://d1302.hizliresim.com/16/f/k2247.png
focus musty35
28-02-2013, 08:42
alfaya cubuk cubuk 19 jant cok daha ıyı olur hatta deısık bırenkle cok ıddalı olabılır
wolkanku
28-02-2013, 08:44
alfa'ya servisten Brera S jantları da sipariş edilebilir.
http://www.alfaclub.ro/forum/download/file.php?id=48158
Low-Rider
28-02-2013, 08:48
Alfa güzel olmuş ama Bentley jantları beklediğim gibi olmadı, pek bulunan bir jant değil ama yurtdışında popüler olarak kullanılan Bentley jantlarından olsaydı daha güzel durabilirdi.
Volkan'ın koyduğu jant örnekleri çok güzel.
borayuksel
28-02-2013, 08:52
sunu belirtmek ihtiyaci duydum Ozgur'cum senin yorumundan sonra, alfa sahibi arkadasimizin sevkini kirmamak lazim, icine sinmis begenmis takmis, iyi kotu yorum olacaktir elbette ama daha guzel ve yakisan 1 jant olabilirdi.
B.Battal
28-02-2013, 09:01
Sevki kırılacak bir durum yok ki bu zevk meselesi çok beğenen de var daha farklı bir jant daha çok yakışırdı
yada bu jant başka bir arabaya daha çok yakışırdı diyen de. Bizim böyle bir arabamız vardı böyle bir jant aldık
ve taktık bizim de zevkimiz bu :) Ahmet hiç alınmaz üzülmez şevki de kırılmaz birşey yaparken de kimseyi dinlemez
hoşuna gideni yapar kendi içine sinsin yeter. Olumlu - olumsuz yorumlar olacak illa ki kaygınlanmaya gerek yok.
Sadece o paraya bunu takarım şunu takarım muhabbetleri gereksiz para adamın zevk adamın yani sonuç ortada illa bir yorum yapılacaksa arabaya yapılmalı.
Arabayı genel olarak merak edenler için belirteyim planlar var ama henüz yapılacaklar bitmedi bitince
detaylı fotoğraflarını çekeceğim daha güzel daha sağlıklı yorumlanabilecek.
Emre Abdik
28-02-2013, 09:26
Sevki kırılacak bir durum yok ki bu zevk meselesi çok beğenen de var daha farklı bir jant daha çok yakışırdı
yada bu jant başka bir arabaya daha çok yakışırdı diyen de. Bizim böyle bir arabamız vardı böyle bir jant aldık
ve taktık bizim de zevkimiz bu :) Ahmet hiç alınmaz üzülmez şevki de kırılmaz birşey yaparken de kimseyi dinlemez
hoşuna gideni yapar kendi içine sinsin yeter. Olumlu - olumsuz yorumlar olacak illa ki kaygınlanmaya gerek yok.
Sadece o paraya bunu takarım şunu takarım muhabbetleri gereksiz para adamın zevk adamın yani sonuç ortada illa bir yorum yapılacaksa arabaya yapılmalı.
Arabayı genel olarak merak edenler için belirteyim planlar var ama henüz yapılacaklar bitmedi bitince
:icon_tup::icon_tup:
Ahmet bu tip şeylere takılacak bi adam değil iyi kötü yorumlar olucaktır illaki... Herkesin zevki uyuşmayabilir, doğanın kanunu nihayetinde :D :D
Fotoğraf kötü. Prof. fotoğraflarla herkesin gözüne çok ama çok daha güzel gelecektir, eminim.
emresener
28-02-2013, 09:52
Fotoğraf kötü. Prof. fotoğraflarla herkesin gözüne çok ama çok daha güzel gelecektir, eminim.
aynen spacer ile jant braz daha dışa çıkınca araba temizken daha göz alıcı olabilir.
Alfa efsane olmuş bence. Maşallah.
Kesinlikle :icon_tup:
borayuksel
28-02-2013, 11:48
:icon_tup: dediklerin dogru, hemen hemen ayn seyleri dusunmusuz, ahmet arkadasimiz problem etmiyorsa o zaman zaten problem yok + profesyonel foto olayina katiliyorum senden cok iyi sonuclar cikar Bilal'cim ornekleri mevcut :)
Alfa çok iyi Maşallah Ahmet :)
bartubasot
28-02-2013, 12:09
Ahmet masallah kardesim bence cok guzel olmuss kazasiz belasiz kullanman dilegiyle hayirli olsjn kardesimm
berkayGLRN
28-02-2013, 12:21
Masallah alfaya..
Canselmo
28-02-2013, 12:27
Alfa cok iyi hiç aklıma gelmezdi 159 a air yapıcakları :D
Ahmet Saraçoğlu
28-02-2013, 12:30
öbür sayfadaki alfa yıkım....konu kilitlensin :D
alfa jantlarla,
jantlar alfayla
heder olmus bence.
ti sport ya da brera jantları tarzında bı jant ezerdı.gereksız fantazı olmus cunku dub style 159'un dogasına aykırı.
alttakı konudakı favorılerımden olmus.jant tabı kı sısteme gore ucuz kacmıs ama , beyaz-beyaz sıyah-sıyaha zaafım var :)
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/404208_434879976576928_245161400_n.jpg
alfanın fotodan öyle çıkmış canlı fenadır kesin maşallah
alfaya maşallah beklediğim gibi olmamaış ya :(
Zevk meselesi sonuçta. Sahibi öyle beğenmiş ama ben de 19" Ti jantlarını düşündüm. Gerçekten yıkım olurdu o jantlarla.
Alfa'daki jantlar replika mı ? Nereden temin edildi acaba bilgi almamız mumkun mu ? Şahane olmuş cidden.
alfaya daha yırtık jantlar lazım..
Hakan D.
28-02-2013, 17:30
Bentley jant belki bi VW aracında daha göze hoş gelebilirdi ama gerçekten Alfa'da olmamış ama maşallahı var iyi inmiş.
Türkiye'ye epey sonra gelmiş olabilir ama çok hızlı yayılmaya başladı air.Bizde nasiplensek (:
http://i.imgur.com/nEx55jK.jpg
AlfAir :)
Ahmet'in bilgisi var fotodan.
Bu jant bentleyin hangi modelinde hangi donanımında çıkıyor bilmiyorum ama ciddi anlamda kötü bir model diğer bentley jantlarına göre...
Ben olsam air falan yapıp bu kadar emek vermişken sadece adı ''bentley'' diye bu jantı takmam. Bundan çok daha güzel duracak jantlar var 159da. Tabiki zevk sizin...
İyi para da eder, bence yol yakınken satın, daha güzel bir jant alın.
Allah kaza bela vermesin.
arabaya cok aykırı olmuş bence
bu jant fena olur gıbı
http://image.motortrend.com/f/15202715+w750/112_0905_10z+2009_alfa_romeo_8c_competizione+wheel .jpg
arabaya cok aykırı olmuş bence
bu jant fena olur gıbı
http://image.motortrend.com/f/15202715+w750/112_0905_10z+2009_alfa_romeo_8c_competizione+wheel .jpg
http://image.motortrend.com/f/15202715/112_0905_10z+2009_alfa_romeo_8c_competizione+wheel %20.jpg
sürüngen
28-02-2013, 22:06
alfanın duruşu çok iyi de jant göbeklerinde bentley amblemi yerine kormetal yazsaydı bence kimse yüzüne bakmazdı...air falan olmadan bile piyasanın en yakışıklı araçlarından birine çok daha iyisi yakışırdı...ha emsalsiz olması konusu göz önüne alınırsa çok çok iyi bir seçim..sezarın hakkı sezara..
Maşallah Alfa'ya,jantlar orjinal bentley mi acaba?
Sanırım bentley continental 20" ,ama ya polishte bi sıkıntı var,yada aralarda boyanan siyah yerler kötü göstermiş.Ya da jant modeli.(orjinal rengiyle kalsa polish olmadan nasıl dururdu acep)He kedi ciğer ilişkisidir keslan sesini otur oturduğun yerde diye bi dusunce hakimse zaten.Araç süper olmuş,yıkım dehşet ötesi dünya da tek Maşallah.
Kısacası takmış olmak için,tek olmak için vs ise amaca ulaşılmış,ama görsellik bakımından ııh.
Ekleme ;
doğru düşünce..
http://www.greatchauffeur.com/IMG/jpg/bentley20continental20fvz9.jpg
continental jantı..
Alfa çok iyi duruyor massallah lakin birşeyler eksik veya fazla çözemedim :)
Sanırım bentley continental 20" ,ama ya polishte bi sıkıntı var,yada aralarda boyanan siyah yerler kötü göstermiş.Ya da jant modeli.(orjinal rengiyle kalsa polish olmadan nasıl dururdu acep)He kedi ciğer ilişkisidir keslan sesini otur oturduğun yerde diye bi dusunce hakimse zaten.Araç süper olmuş,yıkım dehşet ötesi dünya da tek Maşallah.
Kısacası takmış olmak için,tek olmak için vs ise amaca ulaşılmış,ama görsellik bakımından ııh.
Ekleme ;
doğru düşünce..
http://www.greatchauffeur.com/IMG/jpg/bentley20continental20fvz9.jpg
continental jantı..
Bu jant 8 kol, alfadaki jant 7 kollu canım :D
Bu jant 8 kol, alfadaki jant 7 kollu canım :D
o zmn holi şit buludi fakirfort.Canım diyen ağzını yidiğim:D replikamı ki acep o zmn :D
Yok değil tabiki 7 spoke olanı da var, akşam bi modelde bulmuştum da şimdi bulamıyorum :D
otomania
28-02-2013, 23:13
alfaya masallah
Jant bu Onur ;)
2001-2004 Arnage jantı...Polish olmamış hali...
Bentley Arnage 19" 2001 2002 2003 2004 Genuine Factory Wheel Rim 98058 | eBay (http://www.ebay.com/itm/BENTLEY-ARNAGE-19-2001-2002-2003-2004-GENUINE-FACTORY-OEM-WHEEL-RIM-98058-/170857211199)
driftboy
28-02-2013, 23:28
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/559917_456673551072572_1820143897_n.jpg
LowLife16
01-03-2013, 00:41
Fd 6 ya masallah,kazasız belasız..
Low-Rider
01-03-2013, 07:55
Yok değil tabiki 7 spoke olanı da var, akşam bi modelde bulmuştum da şimdi bulamıyorum :D
La bırak kendi bulmuşmuş :D
7 spoke olan buydu
http://img2.netcarshow.com/Bentley-Continental_Flying_Spur_2009_1024x768_wallpaper_03 .jpg
hondacı34
01-03-2013, 17:05
İlklerin yeri herzaman ayrıdır..
http://i46.tinypic.com/10z1kqa.jpg
http://i45.tinypic.com/x55yjp.jpg
alfistahmet
02-03-2013, 00:38
yorumlar için herkese teşekkürler. Aracımı daha bitirmedim eksikleri çok fazla jant konusuna gelince evet kimine göre çok iyi kimine göre alakasız veya çok kötü. Araba işi zevk işi. hem fikirsek benim zevkim benim rengim bu. Ayrıca alfa biraz daha tutkulu kişilerin tercih ettiği bir arabadır. Kullananlar tekrar alır. Bende farkındayım alfa dub air konularına uzak bir araba. Ama az önce söylediğim gibi zevk renk. Yani açıkçası yaptığınız yorumlara değer veriyorum. Çünkü her ses farklı bir boyutta bişey yapmama sebep olabilir. Bu arada kimse üstüne alınmasın ucuz pahalı araba olması önemli değil. Ama yorum yaparken seviyeye biraz dikkat edelim. Teşekkürler. Keyifli forumlar.
mert_leon
02-03-2013, 00:46
Alfa da bugün bentley jantı olur yarın cms 40 hiç sıkıntı yok. Ahmet bu jantı takmayı kaç aydır istiyordu taktıda istediği oldu. Araba kapıda duruyor daha çok jant takılır. Çokta güzel örnekler verilmiş zamanla onlarda olur hepsinin tadına bakmak lazım :)
Alfa'nin fotografinda stance works imzasi olsa herkes wuuuu cok iyi olmus diyodu :)
Alfa'nin fotografinda stance works imzasi olsa herkes wuuuu cok iyi olmus diyodu :)
:icon_tup: yess
BerkayKamaci
02-03-2013, 01:51
İmzami atarim hacii :) :)