Orijinalini görmek için tıklayınız : Nerde Kıbrıs'lılar :D
kıbrıs Paşaköyde askerlik yapiyorum :Dçarşıya vs çıkıyorm varmı kıbrıslı olup :D şu genci gezdircek olan :) çarşıya çıkoyoruz hep aynı şeyler:) canı sıkılıyo insanın böyle konular açıyor:)))
in magosaya gez dolaş bıgun lefkoşaya gıt bı gun gırneye :D 2 sene once konu acsan gezdırırdım senı ama sımdı ne yazıkkı tanıdıkta kalmadı orda.
Güzelyurt'a git askerin ilacı orda. :)
:D ilaçların iyi oldugunu duydm ya daha yeni yeni keşfediyorm :D bugün lefkoşadaym
b.ustaoglu
26-12-2012, 11:58
vay hemşerim kıbrıstaymış :) hayırlı tezkereler.. şafak kaç :)
alper_pug
26-12-2012, 12:13
Girnedeyim ben ama 3 ay oldu daha buraya düşeli :D o yüzden bende bilmiyorum hiç bir yeri :D
az önce rum sınırına geçerken polis durdurdu :D:D şafak karanlık
jnrjames
26-12-2012, 13:24
Bende Magosadayım. Cok biyer bilmemekle beraber oturur sohbet ederiz dilerseniz. Pm dende ulaşabilirsiniz.
pm attım dostm sağolasın burda oldugum müddetce ki 1 yıl daha burdayım :) haberleşiriz denk geliriz inşallah
Öncelikle hayırlı teskereler. Ben 335. dönem kısadönem olarak Gazimagusa da yaptım askerliğimi Pasakoyude bilirim. Genelde Kıbrıs ı bilmeyenler askerlerin tatil yaptığını zannederler ama zor ve cok disiplinli yerdir. Ne denetlemesi biter ne eğitimi. Orda olmadığım icin başka bişey diyemicem. Allah yardımcınız olsun.
allaha şükür denewtlemeyi atlattk spor eğitim falan yapmadım daha geldm albay şöforü yaptılar ne 3km koştm ne başka bişe ama arazide kaldk :) bugünde izin verdiler cok yorduk diye heralde:D
Bad-Fast
27-01-2013, 12:04
bende 39. topçudaym şuan lefkoşaya indim , magosa çok uzak kaçıyor bana ki lefkoşa bile 45 dk da taksiyle geldim :)
lefkoşadayım bende kafekolikde :D
honour35
27-01-2013, 12:53
bende kıbrıstayım arkadaşlar.. hatta arkadaşların ılacınız orada dediği güzelyurttayım. 39.tümen 2. taburdayım..arac kıraama asker ıcın sorun zaten 3 gunden asagısını vermıyoarlar.. beraber toplanılıp gezılebılır dıyorum bende..
girnedeyim bende yolunuz düşerse beklerim,lapta bölgesindede güzel ilaçlar var :))
2007 2008 yılında lefkoşa kırklardaydım bende ercan havaalanının arkasındaki 28.mekanize p.taburu topçu taburu 1.bataryadaydım garaj çavuşu olarak kıbrıs çok illet bir yer :D kıbrısta bende 1 sene kaldım o 1 sene boyunca beni tek mutlu eden çarşıya çıktığımda hep rsx fit toyota celica r32 r33 ve r34 görüyordum en güzeli ise sigara istihkakımız vardı 2 ayda 4 karton hala devam ediyormu bilmiyorum marlboro kartonu 9.5 tl ydi l&m 2 küsür tl ydi kartonu :D askerden gelmek istememiştim o dönemde en güzel sigarasıda dunhill dı bordo paket :D bu arada tavsiyem sakın otobüsünüzü kaçırmayın taksi çok pahalı mücahitler parkını özledim :D
Bende girnedeyim şuan gerçi türkiyedeyim ama şubat 10 dan sonra ayarlayıp bi program yapabiliriz
Bu hafta carsiya cikmayi planliyorm varsa bos vakti asker gezdrck olan beklerm pasakoy kislasndayimm :)
-Murat Özcan-
07-02-2013, 22:05
Benim arkadaşım yarın gelicek o tarafa paşaköye çıktı askerlik Adı osman peker belki duyarsanız buluşup tanışırsınız..
:) yarj lefkosaya cikcam herlde yine :)