Orijinalini görmek için tıklayınız : Chevrolet Cruze 2.0 Dizel
turgaymete
15-02-2015, 21:03
Turgay abi utku yla deneme gerek yok :)
Kanki benim öyle aman uçsun kaçsın gibi gibi bir iddiam yok ki geçen de Subaru 2.0 R ile 0-400 drag yaptık mesala :o Ama Tcs yi kapatmadan yürütmüyor kapatınca da fena sarıyor çalışmak lazım .
Yok abi ucsun kacsin diye degilde onceden haberin olsun diye dedm :)
Dostluk cercevesinde deneriz.ya hic problem.degil :)
Dostluk cercevesinde deneriz.ya hic problem.degil :)
Zaten baska turlu denettirmem sracın kondisyonunu görmek tanismak icin olur ;)
nerde bu hızlı dizeller :D
Berkay sende 1.7 dti mi var yoksa ? :D
Berkay sende 1.7 dti mi var yoksa ? :D
Tabikiii :D
O zaman goruselm seninle bu cuma bi bakaym :)
Bende sattım arabamı ama denemek için müsade aldım orçun... ;)
Bende sattım arabamı ama denemek için müsade aldım orçun... ;)
sen nıye sattın arkadas yaw herkes tek tek satıyo :) o zaman orcun su deneme ısınız hızlandırın :D
orcunkar
19-02-2015, 16:38
sen nıye sattın arkadas yaw herkes tek tek satıyo :) o zaman orcun su deneme ısınız hızlandırın :D
hafta ici gelecektim ama istanbul kardan felç durumda havalar düzelsin diye bekliyoduk bi kısmet olmadı.
Orcun bi ayar verin hemen su karlardan sonra geciktirmeyin artk ;)
orcunkar
19-02-2015, 17:09
Orcun bi ayar verin hemen su karlardan sonra geciktirmeyin artk ;)
Hergün konusşuyoruz pazartesi hatta aracım yanımda olsaydı işten sonra çıkıp gidecektm salı aracımla gittim temde 4 saat mahsur kaldım şu hafta bi çıksın gideceğim. aramızda 50km olması trafık hava durumu vs he deyip gidemiyorum :(
Beylikdüzü size yada bulusacagnz yere yakinmi bilmiyorm ama benm eski aracta orda o da size katilacak haber vermeniz yeterli :)
orcunkar
20-02-2015, 22:16
Beylikdüzü size yada bulusacagnz yere yakinmi bilmiyorm ama benm eski aracta orda o da size katilacak haber vermeniz yeterli :)
Bana çok yakın dostum Avcılardayım bende.. Buluşacağımz yere biraz uzak yaklaşık 50kmcik telefon numaram sende var mı hatırlamıyorum yoksada birazdan yolluyorum arkadaşla karlar eridiği gibi görüşelim.
Tamamdir kardes sana yazdm özelden benm aracin yeni sahibinn numarasini bi telefonun yeter haber bekliyo senden zaten.. Videolari unutmyin aman diyim ;)
orcunkar
20-02-2015, 22:51
Tamamdir kardes sana yazdm özelden benm aracin yeni sahibinn numarasini bi telefonun yeter haber bekliyo senden zaten.. Videolari unutmyin aman diyim ;)
walla sırf şu çekim için ya bi gopro alacağım yada yanıma 80 kiloluk biladeri alacağım:).. turbo basıncımı açtırmam gerekiyor .1.5 barlarda 1.7 lere çıkayımda hazır gideyim :)
Video olmadimi deneme yarm kalmis olur haberin olsun yap hazirligini ;)
RED DEVIL
15-12-2015, 15:17
ArkadaŞlar hortlatayim dedİm.. Yenİ bİr araÇ aldim ***** cruze 2.0 dİzel.. 77.000 km de sİyah boya kaza deĞİŞen yok tramer yok servİs bakimli (15 bİnde bİr gİtmİŞ kayitli) dyno da 165,3 hp ve 375 nm tork verİyor bu bana bİraz saÇma geldİ nİye ÇÜnkÜ fabrİka verİsİnİ geÇİyor.. AraÇta bİr dÜŞÜŞ olmasi gerekİrken neden yÜkselme var.. Bİrde dİĞer sorum alt devİrler cİdden cansiz 2.000 devİr alti Çok tatsiz tuzsuz bunu nasil aŞabİlİrİm.. YaŞim 30 2 evladim var İŞİm hiz veya fazrkli bİr atraction deĞİl sadece alt devİrİde canli vİtes deĞİŞİmİne gerek kalmadan yÜrÜyen bİr araÇ İsterİm !! Şİmdİden İyİ forumlar. Haa bİrde unutmadan alfa 159 1.9 jtd İle yÜrÜrse ne olur :)
Kardes konuyu ben baya bi önce acmistim su an benim arac istanbulda bi ögretmende sana tavsiyem en kısa sürede yazilim ve kutu ici filtre al eger ses sorun olmaz diyosan bi de downpipe yaptir sonra 159 un icinden gec ;) orjinal hali bile yeter 159 a bilgin olsun... 2000 devir alti cansiz olmaainin sebebi ise tork konvertörlü sanziman olmasi araci biraz kisiyor ancak yazilimla asiri keyifli oluyo..
RED DEVIL
16-12-2015, 08:01
kardes konuyu ben baya bi önce acmistim su an benim arac istanbulda bi ögretmende sana tavsiyem en kısa sürede yazilim ve kutu ici filtre al eger ses sorun olmaz diyosan bi de downpipe yaptir sonra 159 un icinden gec ;) orjinal hali bile yeter 159 a bilgin olsun... 2000 devir alti cansiz olmaainin sebebi ise tork konvertörlü sanziman olmasi araci biraz kisiyor ancak yazilimla asiri keyifli oluyo..
benİm aracim dÜz vİtes.. Bİ fİrma İle gÖrÜŞtÜm bakalim nasil aŞacaĞiz bu durumu.. Alt devİrler 1.3 multİjet İle ayni :) 1750 sonrasi gayet zevklİ...
Sen ya 6. Vites rölantide basiyosun yada senin aracta bir sorun var cunku benim aracta oyle bisey yoktu ve benimkide manuel di sana tavsiyem once baska bi dizel cruze la dene sonra yazilimi yap...
bendede sedan 2.0 dizel var yaza dogru yazılım dp filtre egzoz oynamayı düşünüyorum. sağlıklı bi şekilde kaç hp leri görür ? bir de arabanın arkası çok bırakıyo sizde de var mı yoksa amortisörleri bi kontrol ettiriyim mi?
speed_emre
10-02-2016, 08:33
oynayanlar varmı bu araba için?
Polom var biraz daha geniş bir araca ihtiyacım olduğu için Cruze düşünüyorum. 2.0d ler DP yazılım ile kaç hp çıkarıyor ? Turbosu ne ? Yakıt şehir içi nasıl ?
Teşekkürler.
Redkit kardeş hard yazilim k&n air intake kit 61 lik krom dp düz boruyla 200 hp aldım. Aracım hic arkadan kayma yasamadi o kadar zorlamama ragmen lastiklerin tarihleri eski olabilir.
Ufuk seninde sorunu cevaplamis oldum sanrm. Turbosunu tam hatirlamiyorum ama egeturbo arda yla gorusursen daha net bilgi verebilir sana tüm islerimle sagolsun o ilgilendi.sehirici manuel icin konusuyorum 28-30 kurus arasi agresif-sakin arasi kullanimda. Otomatik 30-35 kurus arasi diyolardi kesin bisey diyemem.
Cruze umu satmis olsamda hala kabullenemedigimden konuyu tek sahiplenende benim.. :D
2.0D Cruze lar corsalar gibi daha sonraları piyasa sahibi olacak aha yazdım buraya
Üstteki postta 200 hp olmasi için hard yazılım DP kutu içi olduğundan bahsedilmiş. Sadece 37 hp ? Örneğin 1.6tdi makina sadece DP yazılım ile 170 küsür oluyor. 90dan 170e.
163 ten hard yazılım DP ile 200e anca çıkıyorsa ne anladım o işten.
Orj turbo ile bahsedilen speclerde 230 falan gelse o zaman oldukça güzel olurdu.
speed_emre
19-02-2016, 09:36
hard yazılımda duman atma durumu varmı? turbo ufak herhalde bende şaşırdım.
speed_emre
19-02-2016, 12:48
dr.ecu 200 bg sırf yazılımla alınıyormuş diye yazmıştı.
LnchCntrl
19-02-2016, 12:59
Üstteki postta 200 hp olmasi için hard yazılım DP kutu içi olduğundan bahsedilmiş. Sadece 37 hp ? Örneğin 1.6tdi makina sadece DP yazılım ile 170 küsür oluyor. 90dan 170e.
163 ten hard yazılım DP ile 200e anca çıkıyorsa ne anladım o işten.
Orj turbo ile bahsedilen speclerde 230 falan gelse o zaman oldukça güzel olurdu.
90 hp 1.6 tdı yazılım ile oem turbo vs ile sağlıklı olarak 35 hp civarı alınır. 125 hp yani dp felan 170 zor. hard yazılım sağlıklı işler değil, bindiğim her aracıma yazılım yapmış ve bu işin profosyonel bayisi olarak söylüyorum.
163 hp den 200 hp çok iyi bir sonuç, rakamlara fazla takılmayın, hissettirdiği yola verdiği daha önemli, cruze 2.0d yazılım sonrası bambaşka bir araç oluyor.
beklenti ne bilmiyorum ama yeteri kadar tatminkar.
LnchCntrl
19-02-2016, 13:04
ekstra olarak 1.5 dci 65 clioları örnek vereyim, müşteri sorduğunda +20 hp belirtiyorum. 20 hp neye yarar, değmez vs deniyor ama işin aslı öyle değil.
kullanmak lazım, genel olarak bütün firmalar deneme süresi ile satar yazılımını, 15 gün kadar kullanacağınızı beğenmeme durumunda iade edeceğinizi söyleyin,
speed_emre
19-02-2016, 13:43
ekstra olarak 1.5 dci 65 clioları örnek vereyim, müşteri sorduğunda +20 hp belirtiyorum. 20 hp neye yarar, değmez vs deniyor ama işin aslı öyle değil.
kullanmak lazım, genel olarak bütün firmalar deneme süresi ile satar yazılımını, 15 gün kadar kullanacağınızı beğenmeme durumunda iade edeceğinizi söyleyin,
doğru haklısın acaba ne kadar iyileşme oluyor merakediyorum. 200 bg dumansız olarak çok iyi olur bence. Süre alan varmıydı ? Stokla yazılım farkını görmek için.
Turbo ne bu araçlarda ? Gtc1549 ??
aykutsafakyaman
19-02-2016, 21:52
Trabzonda aynı soruyu sormuştum bana da +20 hp demişlerdi.Bende gerek yok demiştim zaten cooler durumu da ***** :D Babamla beraber kullandığım araç olduğu için vazgeçtim. Cruze benimde kafamın bi köşesinde kalan bi araç ama chevroletin avrupa pazarında çekilmesi bu arabalara hep bi korkuyla bakılmasına sebep oluyor. O fiyata göre iyi bi güç ama.
LnchCntrl
19-02-2016, 22:25
doğru haklısın acaba ne kadar iyileşme oluyor merakediyorum. 200 bg dumansız olarak çok iyi olur bence. Süre alan varmıydı ? Stokla yazılım farkını görmek için.
Ben hiç süre almadım , fakat 0-100 değil 50-150 gözlemlemek daha sağlıklı olur. Yeni nesil hacimli dizeller tork yönünden zengin olduğu için yazılım sonrası patinaj ile 0-100 süresi artabilir.
Trabzonda aynı soruyu sormuştum bana da +20 hp demişlerdi.Bende gerek yok demiştim zaten cooler durumu da ***** :D Babamla beraber kullandığım araç olduğu için vazgeçtim. Cruze benimde kafamın bi köşesinde kalan bi araç ama chevroletin avrupa pazarında çekilmesi bu arabalara hep bi korkuyla bakılmasına sebep oluyor. O fiyata göre iyi bi güç ama.
Eğer hala düşünceniz varsa bilindik firmalardan birine gidip test edin, memnun kalacağınızı düşünüyorum.
Arkadaslar herkese kısaca cevap vereyim hemen hemen tüm yazılım isi yapanların çok büyük bir bölümü bol bol beygir dağıtıyo sadece lafta ama.. Ayni araca 3 farkli yerde yazilim yaptirdim tanidiklar vasitasiyla en iyi sonucu en az beygiri vericem diyen egeturbo arda dan aldım sanrm baska bisey söylemeye gerek yok. 1.6 tdi lere gelince vw degisik makinalar yaptigi icin pd motorlar gibi sadece yazilimlada guzel sonuclar alinabilir bisey diyemem ancak cruze icin konusmak gerekirse hakettigi fiyattan cok daha asagiya satiliyor herkesin 1 kere binmesini imkan olursa kullanmasini tavsiye ederim.
Düğün yaptigim icin satmak zorunda kalmistim allah nasip ederse en kisa zamanda 1.7 corsa mı satıp büyük turbolu bi Cruze yapmayi planliyorum..
speed_emre
21-02-2016, 22:34
vallaha dr.ecu yazmış işte 200bg oluyor diye başka firmadanda 195 civarı çıkar dediler. Motorun durumu bakımı çok etkili tabikide
Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın.
Araştırdığım kadarıyla cruze'un motor kodu z20d1 ve kullanılan turboda Td04L olarak çıkıyor. TD04 öyle aman aman fındık bir turbo değil hatta subaru turbosu olarak biliyorum.
Şimdi sizlere sorum;
63'lük dp,orta şekerli hafif dumanlı yazılım ile bu araç kaç hp oluyor ? 230hp civarı olur mu ? (gerçekçi ölçen dynoda)
Şuanda soft yazılımlı polom var.Gidişi üzmüyor. Polo ufak geldiği için cruze düşünüyorum sizce vergi ve yakıt farkına değer mi ? Yoksa hiç cruze'a bulaşma,polonun yazılımı hard yap devam et mi diyorsunuz ?
Konuyu benden baska sahiplenen yok ben cevap vereyim yine... Su an kullandigim corsayla ayni klasmanda bi aracın var performans olarak kurcalandiginda polo kucuk oldugu icin daha avantajli ama fazla hard takilmicam buyuk turbo veya nos olaylarina girmicem diyosan cruze tam senlik yanliz sadece yazilimla 230 hp alamazsin hard yazilimla 210 hp almistim eski aracimda daha fazlasini denemedim . Tavsiyem mutlaka alman cunku tadi hala damadigimda...
dragon07
21-07-2016, 19:54
selamlar
hybrid turbo,intercooler,dp komple egzoz filtre ile 240hplere gelirsiniz
aşırı zevkli bir araç kulnan binen pişman olmaz motoru ağır oldugu içinde gayet oturaklı bir araç fiyatlarıda cazip :)
yukcell88
22-07-2016, 11:28
Araştırdığım kadarıyla cruze'un motor kodu z20d1 ve kullanılan turboda Td04L olarak çıkıyor. TD04 öyle aman aman fındık bir turbo değil hatta subaru turbosu olarak biliyorum.
Şimdi sizlere sorum;
63'lük dp,orta şekerli hafif dumanlı yazılım ile bu araç kaç hp oluyor ? 230hp civarı olur mu ? (gerçekçi ölçen dynoda)
Şuanda soft yazılımlı polom var.Gidişi üzmüyor. Polo ufak geldiği için cruze düşünüyorum sizce vergi ve yakıt farkına değer mi ? Yoksa hiç cruze'a bulaşma,polonun yazılımı hard yap devam et mi diyorsunuz ?
Cruze 2.0 cdti gerçekten güzel bir makine, yazılım ile güzel değerler de elde edilebiliyor. Fakat yılda devlete havadan 2000 TL'nin üzerinde vergi vermek de adama cidden koyuyor...
1 sene binip hevesimi alayım derseniz düşünün, fakat ben 3-5 sene binerim diyorsanız ucuz alışınızın bir avantajı yok.
Cruze alırsam 2.0 cdti olmalı, almayışımın tek sebebi de vergi buna emin olun. Yoksa dakika beklemem kapımın önüne bir tane sunrooflu otomatik LS Plus koymak konusunda...
Konuyu benden baska sahiplenen yok ben cevap vereyim yine... Su an kullandigim corsayla ayni klasmanda bi aracın var performans olarak kurcalandiginda polo kucuk oldugu icin daha avantajli ama fazla hard takilmicam buyuk turbo veya nos olaylarina girmicem diyosan cruze tam senlik yanliz sadece yazilimla 230 hp alamazsin hard yazilimla 210 hp almistim eski aracimda daha fazlasini denemedim . Tavsiyem mutlaka alman cunku tadi hala damadigimda...
teşekkürler peki bu halde ortalama yakıt tüketimi neydi hatırlıyormusunuz ?
selamlar
hybrid turbo,intercooler,dp komple egzoz filtre ile 240hplere gelirsiniz
aşırı zevkli bir araç kulnan binen pişman olmaz motoru ağır oldugu içinde gayet oturaklı bir araç fiyatlarıda cazip :)
Fiyatının cazip olması,içinin geniş olması,daha oturaklı olması(poloya göre) model yılının yeni olması beni cezbediyor ama yakıtı,vergisi ve ağırlığı biraz düşünüdürüyor.
piyasada çok fazla olmayışı, tasarımı ve donanımın poloya göre epey dolu olması hoşuma giden özellikleri.
Benim polo 4 cam otomatik abs klima başka bişey yok.
Cruze 2.0 cdti gerçekten güzel bir makine, yazılım ile güzel değerler de elde edilebiliyor. Fakat yılda devlete havadan 2000 TL'nin üzerinde vergi vermek de adama cidden koyuyor...
1 sene binip hevesimi alayım derseniz düşünün, fakat ben 3-5 sene binerim diyorsanız ucuz alışınızın bir avantajı yok.
Cruze alırsam 2.0 cdti olmalı, almayışımın tek sebebi de vergi buna emin olun. Yoksa dakika beklemem kapımın önüne bir tane sunrooflu otomatik LS Plus koymak konusunda...
Vergisini alt dilime düşürtebiliyormuyuz bu aracın ?
Ufuk Hesap aşağıdaki gibi. Sadece işaretli 2 modelin kasko değeri ödenen mtv den az.
Rakamlar da uğraşmaya değecek bir durum değil.
http://i.hizliresim.com/3okk19.jpg (http://hizliresim.com/3okk19)
tablo için çok teşekkür ederim 130lira için uğraşmaya değmez dediğiniz gibi.
Yıllık haybeye 2000tl vermeye değecek bir araç mı şuan bunun kararını vermeye çalışıyorum. TR pazarından çekilmiş satış için kötü. Parça sorunu çekeceğimi düşünmüyorum ama satarken sorun yaşayabilirim. 1 senede satmasam bile elbet satılacak birgün.
2 sene sonra vergisi düşüyor. O avantaj. Şimdi temmuz bandrolü ödenmiş bir araç alırsan aslında 1 sene yüksek vergi ödeyeceksin.
7 yaş üstü %50 azalıyor vergisi neredeyse. Benimde aklımda olan bir araç. 8 den aşağı düşmez sanırım yakıt olarak ta.
2 sene sonra vergisi düşüyor. O avantaj. Şimdi temmuz bandrolü ödenmiş bir araç alırsan aslında 1 sene yüksek vergi ödeyeceksin.
7 yaş üstü %50 azalıyor vergisi neredeyse. Benimde aklımda olan bir araç. 8 den aşağı düşmez sanırım yakıt olarak ta.
Aslında kış için ocak bandrolü ödenmiş olarak almak geliyor benimde aklıma. Sadece temmuzu yüksek öderim diyorum.
lowfamilia
23-07-2016, 00:12
İnsigniayadaki dizel 2.0 cdti motoru ile aynıysa eski bi insignia a20dt kullanıcısı olarak yaptıgım araştırmaları paylaşabilirim. A20dt gm motorlari motor ici 290 hp kadar sikintisiz yuruyo bilginize.
İnsigniayadaki dizel 2.0 cdti motoru ile aynıysa eski bi insignia a20dt kullanıcısı olarak yaptıgım araştırmaları paylaşabilirim. A20dt gm motorlari motor ici 290 hp kadar sikintisiz yuruyo bilginize.
Aynı olmadığını düşünüyorum. z20d1 motor kodu cruze'un. Opelde z kodlu dizel olarak z20dth var. İnsignia'da da var bu motor sanıırım(google araştırmasından anladağım kadarıyla). z20 hakkında bilgin var mı ?
speed_emre
23-07-2016, 08:12
çoğu satılıklarda yazmış herkes bir alt dilimden ödüyorlarmış. Sor istersen.
ResuscitateR
24-07-2016, 12:59
Evet bende fark ettim ilanlarda satanların o açıklamalarını..
İlan no: 319704492
İlan no: 277650258
gibi..
Arkadaslar daha eski bi dizel cruze cu olarak varsayimlarinizi cevaplayaym hybrid turbo ve intercooler buyutme harici envaye cesit yazilim denedm düz boru spor susturucu hard soft yazilim dengi araclarla karsilastirmalar... Hybrid ve intercooler la 250hp oluyodu fakat dügün yaptigim
İcin satmak zorunda kaldm yapamadm. Hard yazilim magnaflow son susturucu once 61lik krom
Düz boruyla 210hp aldm.. Yakit olarak cok kasarsan 5lt gibi normal kullanimda 6 lt top speed veya benzeri durumlarda 11 lt civari yakiyodu.. Vergisini 2014 yilinda bir alt dilimden yani 2200 civari biseyken 1560 liraya odedim.. Agirlik konusuna takilmayin insignianin hantalligiyla
Alakasi yok gayet guzel bir performansi var stockken bile.. Parca sikintisi 2022 ye kadar olamaz zaten cunku tuketici mahkemesine verirsen direk kazanirsin yasal zorunluluklari..
Polo 1.6 tdi ile cruze 2.0 d arasinda kaldim yazilimli polo ile yazilimli cruze karsilastirsak sonuc ne olur? Ara hizlanma / top speed
lowfamilia
27-08-2016, 15:47
Polo 1.6 tdi ile cruze 2.0 d arasinda kaldim yazilimli polo ile yazilimli cruze karsilastirsak sonuc ne olur? Ara hizlanma / top speed
Polo havada diker
sıfır fiyatıda iyi 50 bin tl ama işde hersene 2400 tl d yada e segmenti vergisi verip c segmentine binmek ilginç olur.. yani senle 5.20d kasaya binen adamda e250cgi binen adamda aynı vergiyi vericek.
o mantikla bakarsan 1.6 E serisine binende logana binende aynı vergiyi veriyor . hepimizin ortak sorunu bu vrrgilendirmeler bence aracın değeri üzerinden yapılmalı.
Şimdi sizlere sorum;
polo ucuz bi araç olsa al derim belki ama cücük kadar arabaya o para bence yazik cruze al gec derim. 50 bin TL verip poloya hayatta binmem. şahsi görüşüm bu
Polo yu çok araştırdm fakat o parayı hakedecek bir araç değil.. Aşırı rolling hevesi yoksa aynı paralara cruze alıp gerekirse büyük turbo intercooler vs.. tarzında stage 3 gibi yapilip 260-270hp araliginda hizli aile araci olabilir...
rebeloghy
31-08-2016, 13:19
Polo yu çok araştırdm fakat o parayı hakedecek bir araç değil.. Aşırı rolling hevesi yoksa aynı paralara cruze alıp gerekirse büyük turbo intercooler vs.. tarzında stage 3 gibi yapilip 260-270hp araliginda hizli aile araci olabilir...
Bu görüşe katılıyorum. Polo iyi güzel çok ciddi hızlanan bir araç hazırlayabiliyorsunuz diğer araçlara oranla. Ancak uzun yola giden, yere sağlam basan, güven veren bir araç tercih ederim diyenlere gelmez. Ben 307 den inip B sınıfı araçlara bindiğimde çok rahat edemiyorum. O yüzden ben olsam Cruze alır onu yüklerim. Roll da geçmesin ama rüzgarlı vs havada çıkabildiği hızlarda çok daha güvenli gidilir otoyollarda. Poloya benzer yorumu Corsa 1.7 dti için de yapmıştım. Ne direksiyon olarak, ne yoldaki tavırları olarak benlik değildi.
Çok güzel hızlanan bir aracım olup da çıktığı hızlarda giderken yolcuların diken üstünde korka korka gezmesi beni mutlu etmez. Edene saygı duyuyorum o ayrı.
Bana yorumlar biraz aşırı geliyo yani polo havada karada basar gecer bence fazla iddali bir yorum. Yazilimli 200hp civari cruze 200kg daha agır diye çok ezilmemeli bence. Keske imkan olsada denenmiş bi video olsa
Cruze eziliyor diye bisey yok daha oncede soyledigim gibi gidisi ve yol tutusu gercekten cok iyi yuklendiginde harika oluyor.. Benm yorumun tamamen rolling amacli kullanilan araclar icindi. 200 kg agir olmasi ayni speclerde uzunda mutlaka poloyu almasina sebep olacaktir eminim...
o spec de 2.0 makina yürümüyor mu ya, 1.6tdi kadar ? :S
Polo yu arabadan bile saymiyorum1.6 tdi cok iii yuruyorsa passat yükle bakalim 1500 lk ile nasil yürüyecek görelim gerçek hp leri 😄😄
Polo ile cruze nasil kiyas yapilir aradaki kg farklarini ne olucak😇kiyas yapacaksan performans olarak passat ile ayni ağırlıkta onunla kiyas yapilmali polo yu öne cikartmak için uğraşlar boş kalir. 1.6 tdi cok iii yuruyorsa passat yükle bakalim 1500 kg ile nasil yürüyecek görelim gerçek hp leri 😄😄
Yada neden herkes sadec polo tdi yüklüyor çünkü hafif passat gni ağır kasalarda polo gibi yürümüyor doğal olarak.
[QUOTE=Alaca74;8420377]Yada neden herkes sadec polo tdi yüklüyor çünkü hafif passat gibi ağır kasalarda polo gibi yürümüyor doğal olarak.
ottoman32
13-12-2017, 18:27
şu 3 mesajı yazmak için girmişsin herhalde abi 2015 üyelik mesaj sayısı 3 :) evet polo hafif passat o kadar yürümüyor tamam 1.6 tdı superb var beni tatmin edicek kadar yürüyor yetiyor :)
şu 3 mesajı yazmak için girmişsin herhalde abi 2015 üyelik mesaj sayısı 3 :) evet polo hafif passat o kadar yürümüyor tamam 1.6 tdı superb var beni tatmin edicek kadar yürüyor yetiyor :)
Evet pek takilmiyorum :)silmeye çalıştım ama silemedim 3 msj olayi değil olay yorumlari okuyordum saçma polemiğe cvp verdim olay polo ile cruze karşılaştırması değil çünkü 1.6 tdi passat a yurumuyor demedim hatta o ağırlığa göre iyi gidiyor.
Evet pek takilmiyorum :)silmeye çalıştım ama silemedim 3 msj olayi değil olay yorumlari okuyordum saçma polemiğe cvp verdim olay polo ile cruze karşılaştırması değil çünkü 1.6 tdi passat a yurumuyor demedim hatta o ağırlığa göre iyi gidiyor.
1.6 tdi kendini kanıtlamış motor tamam ama passat veya superb de fazla yeterli degil özellikle 2.0 cruze karsisinda gercekten cok komik durumlara düsüyor denendi...
mikelazi
15-12-2017, 11:39
1.6tdi passat ın 2.0cruze karşısında tabiki şansı olamaz.
ama yazlım dp lı 2.0 dizel cruze ile 2.0tdi passat nasıl yürürlerdi merak ettim.
ottoman32
15-12-2017, 13:52
2.0 cruze ile denedim ben 1.6 tdı superb var ama 1549 eksoz harici wg ıntercooler ile rahat geçiyorum
2.0 cruze ile denedim ben 1.6 tdı superb var ama 1549 eksoz harici wg ıntercooler ile rahat geçiyorum
Tebrikler aracınız kaç hp güzel yuklemissiniz maşallah cruze stock muydu yada otm.bnm araç yazilim dpf egr off pek fazla deneme şansım olmadi ama kuzen de scrocco 160 hp ile denk geldiğimizde ist.trafiğinde 2.3.vites te kafa kafaya yürüdük sonrasini 2 mizde merak ediyoruz uzunda denemek nasip olmadi daha bir önceki ds3 thp dp filtre portpolish araci ise 2 boy ds3 açıp öyle kaliyordu kisada
Baştan belirteyim konu sahibinin emeğine sağlık , aracın yürüründen kendisi de keyif alıyorsa ne mutlu gerisi çok da önemli değil .
Yalnız yukarıda 1.6 Tdi passat'ı 2.0 cruze'a denk gören abimize söyleyeyim sınıflar eşit olacaksa bende eski 2.0 tdi 240'lık passat sahibiydim .
Cruze'ı denemeye gerek yok hiç sansı yok .
Hele ki 2 araç da yazılımlanacak falan dersek araya vilayet sokar passat .
1.6 tdi kendini kanıtlamış motor tamam ama passat veya superb de fazla yeterli degil özellikle 2.0 cruze karsisinda gercekten cok komik durumlara düsüyor denendi...
Kesinlikle 👍👍yazilimli cruze kullaniyorum çok memnunum.Tek kötü yani yazilim sonrasi 1.2.vites dipgaz yapamiyorum sarmaktan yuruyemiyor araba 😇😇
ottoman32
15-12-2017, 14:29
Tebrikler aracınız kaç hp güzel yuklemissiniz maşallah cruze stock muydu yada otm.bnm araç yazilim dpf egr off pek fazla deneme şansım olmadi ama kuzen de scrocco 160 hp ile denk geldiğimizde ist.trafiğinde 2.3.vites te kafa kafaya yürüdük sonrasini 2 mizde merak ediyoruz uzunda denemek nasip olmadi daha bir önceki ds3 thp dp filtre portpolish araci ise 2 boy ds3 açıp öyle kaliyordu kisada
cruze otomatikti eksoz yazılım vardı, dediğiniz gibi 2. viteste kaltığımızda biraz baş başa gidiyoruz 3. viteste baya ayırılıyorum 4. sonlarına doğru yaklaşıyor oda ama 200 dolunca 2 araba civarı fark oluyor hemen hemen, hiç dynoya çıkmadım ama 190 195 civarı yürüyorum diye tahmin ediyorum
Baştan belirteyim konu sahibinin emeğine sağlık , aracın yürüründen kendisi de keyif alıyorsa ne mutlu gerisi çok da önemli değil .
Yalnız yukarıda 1.6 Tdi passat'ı 2.0 cruze'a denk gören abimize söyleyeyim sınıflar eşit olacaksa bende eski 2.0 tdi 240'lık passat sahibiydim .
Anlatmak istenileni anlamamissiniz 1.6 tdi girtlak yazilim li 1100 kg polo ile 1500 kg lik cruze kiyaslayan arkadaşa istinaden 1.6 tdi passat ta 1500 kg de niye ayni performansi gösteremiyor denilmek istendi .Konu polo cruze değildi gelelim 2.0 240 hp passat a sizce 2.0 cruze ile denk mi cift turbo ve cok yeni motor tekn.vb.yani gerek yok denemeye rahat olun o kadar para saymissiniz yani :)
cruze otomatikti eksoz yazılım vardı, dediğiniz gibi 2. viteste kaltığımızda biraz baş başa gidiyoruz 3. viteste baya ayırılıyorum 4. sonlarına doğru yaklaşıyor oda ama 200 dolunca 2 araba civarı fark oluyor hemen hemen, hiç dynoya çıkmadım ama 190 195 civarı yürüyorum diye tahmin ediyorum
Maşallah cok ii sonuç ama manuel yazilimli cruze biraz daha atarli yürüyor otom.tork konv.şanzıman kisiiyor biraz yinede maşallah Allah kaza bela vermesin 👍👍
ottoman32
15-12-2017, 14:40
Maşallah cok ii sonuç ama manuel yazilimli cruze biraz daha atarli yürüyor otom.tork konv.şanzıman kisiiyor biraz yinede maşallah Allah kaza bela vermesin
orası öyle tabi de etrafta pek olmadığı için cruze ***** otomatık almış arkadaşta onla denemiştik manuel daha iyi yürür muhakkak iyi dilekleriniz için teşekkür ederim abi, cümlemize inşallah
orası öyle tabi de etrafta pek olmadığı için cruze ***** otomatık almış arkadaşta onla denemiştik manuel daha iyi yürür muhakkak iyi dilekleriniz için teşekkür ederim abi, cümlemize inşallah
Bnde senin gibiyim kardeşim öyle uçan a kaçan a değil saygi ve arkadaşlık çerçevesinde ne denk gelirse araclarimizin giderini görmek için sıkıyoruz
mikelazi
15-12-2017, 14:51
yakıt durumu nedir bu cruzelarda
şehir içi
şehir dışı
Mehmetmert
15-12-2017, 14:52
Passatla cruise sinifi bir degil, cruise ile jettayi kiyaslamak lazim.Ben zannetmiyorum gecebilecegini :) Heleki 1549 luk jettayi hic ama hic gecemez :)
Bende golf7 1.6 TDI Sahibiyim, DPF aracin ustunde. 1449 turbom var.Her daim hazirim 2.0 dizwl cruise varsa buralarda :)
yakıt durumu nedir bu cruzelarda
şehir içi
şehir dışı
Manuel s.içi 7.5 8.5(istanbul kısa mesafe ort.hiz suan 19 kmh yol bilgisayari 8.5 )ama şehir dışı süper 120 kmh 4.5 4.8 lt 100 kmh ile gidebilrsen 4 lt en iyi skor s.dışı 940 km yaptim daha ışık yanmamisti yol bitti.
speed_emre
15-12-2017, 15:03
Manuel s.içi 7.5 8.5(istanbul kısa mesafe ort.hiz suan 19 kmh yol bilgisayari 8.5 )ama şehir dışı süper 120 kmh 4.5 4.8 lt 100 kmh ile gidebilrsen 4 lt en iyi skor s.dışı 940 km yaptim daha ışık yanmamisti yol bitti.
yazılım varmı abi ? kac kmde araba ? kat iptali varmı ?
yazılım varmı abi ? kac kmde araba ? kat iptali varmı ?
Evet yazilimli dyno cikmadim tahimini 190 200 hp egr dpf off 70 bnde yazilim yaptim suan 90 bn lerde
Evet yazilimli dyno cikmadim tahimini 190 200 hp egr dpf off 70 bnde yazilim yaptim suan 90 bn lerde
Dahar hard yazilim filtre ile 210 220 hp alanda var ama bn öyle gece gündüz kapışma modunda olmadığım için olmasi gereken ayarda biraktirdim.
Passatla cruise sinifi bir degil, cruise ile jettayi kiyaslamak lazim.Ben zannetmiyorum gecebilecegini :) Heleki 1549 luk jettayi hic ama hic gecemez :)
Bende golf7 1.6 TDI Sahibiyim, DPF aracin ustunde. 1449 turbom var.Her daim hazirim 2.0 dizwl cruise varsa buralarda :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin dpf var ama turbo basinci kaç araç kaç hp :)
mikelazi
15-12-2017, 15:41
stock kaç hp ki bunlar yazılım-dp 190-200 olsun.
şehir içi yakıt 2.0 ın hakkını veriyormuş :)
turbosu nedir veya cooler kaç lt.yazılımla 200+lar nekadar sağlıklı olur.
aynı motor fiat-alfa-captivada var galiba
stock kaç hp ki bunlar yazılım-dp 190-200 olsun.
şehir içi yakıt 2.0 ın hakkını veriyormuş :)
turbosu nedir veya cooler kaç lt.yazılımla 200+lar nekadar sağlıklı olur.
aynı motor fiat-alfa-captivada var galiba
2012 sonrasi captiva ile ayni motor int.coller kac lt tam bilmiyorum acikcasi turbo olarak MHI(mitsubishi)turbo stock 1.5 bar yazilim 1.6 bar yürüyorum fiat takiler farkli diye biliyorum onlar 1968cc cruze 1998 cc Z20D1 diye geçiyor
speed_emre
15-12-2017, 15:51
Dahar hard yazilim filtre ile 210 220 hp alanda var ama bn öyle gece gündüz kapışma modunda olmadığım için olmasi gereken ayarda biraktirdim.
Ben düşünüyorum cruze almayı hem güvenlikli hem rahat araba. Yoksa accent blue düşünüyorum.
kime sorsam 200 den aşağıya olmuyor dedi 220 ye kadar çok rahat çıkıyormuş. Cooler şart mı ? Duman olayı nasıl şuanda?
2012 sonrasi captiva ile ayni motor int.coller kac lt tam bilmiyorum acikcasi turbo olarak MHI(mitsubishi)turbo stock 1.5 bar yazilim 1.6 bar yürüyorum fiat takiler farkli diye biliyorum onlar 1968cc cruze 1998 cc Z20D1 diye geçiyor
Yakit olarak bnce cok iii çünkü bnm kullanimim da sert ve her sabah cocuklari okula getir götür inan motor hiç isinmiyor bile o yüzden iii diyorum yazin okullar kapandığında 7.3 7.5 düşüyor tabi havalarda ısınmış oluyir:)
mikelazi
15-12-2017, 15:56
baktımda 163hp miş stock :)
speed_emre sağlıklı crdi aşırıya kaçmadığın sürece duman atmaz
Ben düşünüyorum cruze almayı hem güvenlikli hem rahat araba. Yoksa accent blue düşünüyorum.
kime sorsam 200 den aşağıya olmuyor dedi 220 ye kadar çok rahat çıkıyormuş. Cooler şart mı ? Duman olayı nasıl şuanda?
Yani bn stock cooler ile kullaniyorum cok ya sikistirmisligim oldu öyle şişme kesilme gbi bir belirti görmedim . Duman olayi dipgaz da ilk devirlenmede biraz atıp normale dönüyor ama öyle hard yazilimli corsa dti polo tdi gbi duman yok.Accent blue ise cruze kadar oturakli değil ne iç hacim ne verdiği güven hissi olarak ama yazilimla keyifli oluyor ve 2.el cok hizli
speed_emre
15-12-2017, 16:07
duman olayı hiç sevmiyorum.Anlık olarak hafif atıp kessin. Ama sürekli olarak uzun süreli atması kötü. Accentin 2.eli hızlı. Cruze bakıyorum. Hep aynı arabalar var.
Düşük km pek yok. Olursa sunrooflu düşünüyorum. Tabi 50 li rakamlar hayal bu araba için.
duman olayı hiç sevmiyorum.Anlık olarak hafif atıp kessin. Ama sürekli olarak uzun süreli atması kötü. Accentin 2.eli hızlı. Cruze bakıyorum. Hep aynı arabalar var.
Düşük km pek yok. Olursa sunrooflu düşünüyorum. Tabi 50 li rakamlar hayal bu araba için.
Evet kmler yüksek normal olarak 2012 araç için Allah gönlüne göre versin her ne olursa kararın eğer cruze a karar veririsen sana bir tavsiye aracı uzun süre test et imkanin varsa yuksek hizlarda yada uzun soluklu rampada anlik olarak code 84 limp mode sorunu olabiliyor sebep turbo hava hortumlari emme manifolt hava kaçakları ariza kaydı olmadığı için ne servis ne exp.anlaymaz
Evet kmler yüksek normal olarak 2012 araç için Allah gönlüne göre versin her ne olursa kararın eğer cruze a karar veririsen sana bir tavsiye aracı uzun süre test et imkanin varsa yuksek hizlarda yada uzun soluklu rampada anlik olarak code 84 limp mode sorunu olabiliyor sebep turbo hava hortumlari emme manifolt hava kaçakları ariza kaydı olmadığı için ne servis ne exp.anlaymaz
Ucuzuna kaçma bnce temiz olana bak. 3-5 fazla ver çünkü bunlar 2.0 olduğu için parça benzinlilerdenn pahalli ör.baski balata benzinli 500 ise dizel 2000 küsur.
speed_emre
15-12-2017, 16:56
Farkındayım abi çok sağol bakalım. Şuan gtc var turbo memnunum satarsam bakıcam :)
200 bg lik cruze hiç binmedim ne kadar gidiyor acaba?
Farkındayım abi çok sağol bakalım. Şuan gtc var turbo memnunum satarsam bakıcam :)
200 bg lik cruze hiç binmedim ne kadar gidiyor acaba?
Gtc:) maşallah kadran 220 aninda ters çeviriyor bnn yol müsade ettiğinde 240 üstü ciktim 220 den sonra torgue programindan bakiyorum :) kisaca bu paralar a çok keyifli araç.
speed_emre
15-12-2017, 17:09
işte 2.ci eli zayıf olmasa düşünüyorum. Accentin model yılı 2014 alınabiliyor. Bakalım nasip kismet Gtc turbo 8 lt yakıyorum. Gazlamam pek dizel olursa gazlarım :D
işte 2.ci eli zayıf olmasa düşünüyorum. Accentin model yılı 2014 alınabiliyor. Bakalım nasip kismet Gtc turbo 8 lt yakıyorum. Gazlamam pek dizel olursa gazlarım :D
Yani accent 1.6 ve daha hafif daha az yakar
Mehmetmert
15-12-2017, 19:24
Maşallah Allah kaza bela vermesin dpf var ama turbo basinci kaç araç kaç hp :)
195-200 hp civarı
1.9 bar basıyorum.
195-200 hp civarı
1.9 bar basıyorum.
Maşallah Big turbo tah.200 hp golf ile cruze D yazilimli aslinda merak ediyorum sonuç ne olur diye ama arada ki 300 kg fark kg hp oranina göre golf avantajlı gözüküyor
Vilayet sokma falan gbi kelimeler kullanma seni tanımıyorum beni de sen tanimiyirsun hayirdir??passat a o kadar para vermişsin keyfini çıkar mutlu olmaya çalış takilma böyle şeylere olay segment olayi değil bu tur performans kapismalarinda hp başına kac kg düşüyor ona göre klasman belirlenir hoşçakal
Vilayet sokma falan gbi kelimeler kullanma seni tanımıyorum beni de sen tanimiyirsun hayirdir??passat a o kadar para vermişsin keyfini çıkar mutlu olmaya çalış takilma böyle şeylere olay segment olayi değil bu tur performans kapismalarinda hp başına kac kg düşüyor ona göre klasman belirlenir hoşçakal
Ne yazdıysam lafımın arkasındayım tanımıyorum çok da bağlamıyor bence sen hayırdır diye sorarken 2 defa düşün
0 531 720 87 27 numaram adresim belli vilayet eyalet kim ne istiyorsa ulaşsın
Ne yazdıysam lafımın arkasındayım tanımıyorum çok da bağlamıyor bence sen hayırdır diye sorarken 2 defa düşün
0 531 720 87 27 numaram adresim belli vilayet eyalet kim ne istiyorsa ulaşsın
ptin yani simdi tlf.vilayet falan ??Bak bakalim yazismalara kac arkadaş ile yazismamis olmus 1 tanesin de senin gbi vilayet sokmalar vb. yazışma varmi?Burda herkes dostça düşüncesini yazmakta katilir yada katilmazsin ama böyle yorum yazma hakkin yok.36 yaşındayım seninle burda tartışacak ergen değilim hadi hoşçakal.
0 531 720 87 27 numaram adresim belli vilayet eyalet kim ne istiyorsa ulaşsın[/QUOTE]
Konu yine cruze okunca ortalık karışmış o paraya alınacak arabanın böyle gtmesine imkan veremiyor bazı örümcek beyinli arkadaslar... O paraya alinabilecek en konforlu en modelli 2.0 dizel arac cruze umu istanbula bi ögretmen arkadasa sattim ama hala aklimda gercekten parasina gore fazla bi araba..Vilayet eyalet ülke kıta ne varsa herseye hazırım gereksiz tribe girmesin kimse daha once cruze um vardi su an 2.0 tdi big passat cc var isteyene istedigini veririmuzatmaya gerek yok...
Konu yine cruze okunca ortalık karışmış o paraya alınacak arabanın böyle gtmesine imkan veremiyor bazı örümcek beyinli arkadaslar... O paraya alinabilecek en konforlu en modelli 2.0 dizel arac cruze umu istanbula bi ögretmen arkadasa sattim ama hala aklimda gercekten parasina gore fazla bi araba..Vilayet eyalet ülke kıta ne varsa herseye hazırım gereksiz tribe girmesin kimse daha once cruze um vardi su an 2.0 tdi big passat cc var isteyene istedigini veririmuzatmaya gerek yok...
Boşver izmilrli kardeşm aracin hala beylikdüzü nde erdal öğretmende siteden takip edip gördüğüm kadari ile hala cok iii kapışmak önemli değil bnm için karsimdakine bakar gazlar cay çorba sobet tadinda bitiririm cok fazla performans ve hiz beklentim olsa big turbo ve cooler ile yurt dışında kasmadn 260 270 hp alanlar var ama bu bana yetiyor parasina göre konfor hizli bir aile araci daha ne olsun. :)
Alaca kardeş inan bana o arabanın kıymetini bil hala özlüyorum erdal hocadaki arabamı ama nasip olursa tekrar bi 2.0 cruze alip big turbo yapicam cunku yeni vergi sisteminden sonra 100.000 uzerindeki araclara binmek aptalliktan baska bsey degil...
Mehmetmert
16-12-2017, 15:54
2.0 big CC ne oluyor :D
Herkes düzgün yazmış zaten , ama hayırdır falan olmamış yaşınızda büyük fazla yazmak istemiyorum :)
2.0 big CC ne oluyor :D
Herkes düzgün yazmış zaten , ama hayırdır falan olmamış yaşınızda büyük fazla yazmak istemiyorum :)
Hayirdir yazmamin nedeni vilayet sokma gb gereksiz keilimeler yazarsansin denemek isteyen varmi diye varsa cvp alirsin sende yazdin deneme talebi uslubun nasildi iyiydi varmi sorun yok yazmak istediğin varsa sende yaz dostum.
Alaca kardeş inan bana o arabanın kıymetini bil hala özlüyorum erdal hocadaki arabamı ama nasip olursa tekrar bi 2.0 cruze alip big turbo yapicam cunku yeni vergi sisteminden sonra 100.000 uzerindeki araclara binmek aptalliktan baska bsey degil...
Teşekkür ederim :) satma gibi bir düşüncem yok cruze ile mutluyum
Hayirdir yazmamin nedeni vilayet sokma gb gereksiz keilimeler yazarsansin denemek isteyen varmi diye varsa cvp alirsin sende yazdin deneme talebi uslubun nasildi iyiydi varmi sorun yok yazmak istediğin varsa sende yaz dostum.
Siz vilayet okyanus sokarim gbi kelimeler kullanabilirsiniz bn almıyorum tskkr.
2.0 tdi big turbo oluyo oluyor kardes varmi baska merak ettigin..
:) :) cruze dizel sadece yazilim ile ne kadar başarılı olduğunun kaniti bunlar sonuna kadar katiliyorum yazdiklarina valla
dieselpower
16-12-2017, 22:38
vergisinden bahsedilmiş olumsuz olarak kaç lira vergisi var bu aracın ?
vergisinden bahsedilmiş olumsuz olarak kaç lira vergisi var bu aracın ?
1.8 cc ödüyoruz mtv yüzde 5 muhabbetinden 2018 de zaten 7 11 yaştan 1 alti dilime düşüyor 1400 gbi yillik
Mehmetmert
17-12-2017, 01:20
Var turbo nedir :D
1.8 cc ödüyoruz mtv yüzde 5 muhabbetinden 2018 de zaten 7 11 yaştan 1 alti dilime düşüyor 1400 gbi yillik
Yıllık 1400tl vergi öyle çok ta uçuk bir rakam değil bence. Hibrit turbo deneyen oldu mu ki bu araçta?
Yıllık 1400tl vergi öyle çok ta uçuk bir rakam değil bence. Hibrit turbo deneyen oldu mu ki bu araçta?
Kesinlike cok değil 3 yil oldu alali ödediğim mtv yillik 1300 1400 küsur(kasko degeri ve mtv yüzde 5 muhabbetinden zaten o yüzden aldim iyilki almışım)yeni mtv yüzde 25 oranı ilede 2018 tahmini 1600 küsur olucak yeni sisteme göre zaten 70 bn değeri üstü 1.6 araçlar 15530 tl olduğunu düşünürsek bencede makul.Aracin performansi gerçekten iyi sadece yazilimla 200 hp leri görüyor ne big turbo ne intercoller hiçbir uğraş masraf olmadan.
Kesinlike cok değil 3 yil oldu alali ödediğim mtv yillik 1300 1400 küsur(kasko degeri ve mtv yüzde 5 muhabbetinden zaten o yüzden aldim iyilki almışım)yeni mtv yüzde 25 oranı ilede 2018 tahmini 1600 küsur olucak yeni sisteme göre zaten 70 bn değeri üstü 1.6 araçlar 15530 tl olduğunu düşünürsek bencede makul.Aracin performansi gerçekten iyi sadece yazilimla 200 hp leri görüyor ne big turbo ne intercoller hiçbir uğraş masraf olmadan.
1550 tl yazacaktim 😇😡
yıldırımbyzt
13-03-2018, 00:01
Abiler bir ufak hort otomatik dizel cruze alma arifesindeyim nedir ne değildir yürürü nasıldır kronik sıkıntısı var mı acaba ufak bir yardım alabilirmiyim :D
Abiler bir ufak hort otomatik dizel cruze alma arifesindeyim nedir ne değildir yürürü nasıldır kronik sıkıntısı var mı acaba ufak bir yardım alabilirmiyim :D
Emme manifolt ve turbo hava kaçaklarından kaynakli limp mode code 84 çok sık karsilasilan bir durum tavsiyem alacağınız araci uzun soluklu rampada yüksek hizlarda 160 180 duz yol tosppeed yapin sorun cikmazsa kaçak yok demektir.Otomatik vites ise her markada olduğu gibi şans işi uzunce fena üzüyor face 2.0 d cruze sayfasi var oradan daha cok bilgi bulabilirsin.
yıldırımbyzt
14-03-2018, 05:30
Emme manifolt ve turbo hava kaçaklarından kaynakli limp mode code 84 çok sık karsilasilan bir durum tavsiyem alacağınız araci uzun soluklu rampada yüksek hizlarda 160 180 duz yol tosppeed yapin sorun cikmazsa kaçak yok demektir.Otomatik vites ise her markada olduğu gibi şans işi uzunce fena üzüyor face 2.0 d cruze sayfasi var oradan daha cok bilgi bulabilirsin.
Abi bir ufak sorum olacak top speed falan denemedim ama 3000 devir sonrası araçta bir zırıltı gibi birşey vardı metal sesi belli şekilde sebebi hakkında bir bilginiz var mı
Abi bir ufak sorum olacak top speed falan denemedim ama 3000 devir sonrası araçta bir zırıltı gibi birşey vardı metal sesi belli şekilde sebebi hakkında bir bilginiz var mı
Yani sesin nerden geleceğini suan bilmek zor ama emme manifolt içinde klape gibi kapakciklar var zamanla kalpe yi taşıyan yataklarda defarmasyon oluşuyor ve ses yapabiliyor.
Yani sesin nerden geleceğini suan bilmek zor ama emme manifolt içinde klape gibi kapakciklar var zamanla kalpe yi taşıyan yataklarda defarmasyon oluşuyor ve ses yapabiliyor.
Swirl flap ise o, Allahın belası şeyden vazgeçemediler ya. Her motorda aynı sorun.
Sadık Özyer
20-03-2018, 23:07
yok mu 2.0 cruzesi olan 80-240 basalım.
yok mu 2.0 cruzesi olan 80-240 basalım.
Araciniz ne biomiyorum.80 240 kmh lik yolu bulmak istanbulda zor ancak gece yarisi yolu boş kovalamak gerek ne yalan söyleyeyim o iş de benim hiç işime gelmiyor tanidik 1 arkadasin israri üzerine sadece 1 kez gece ciktim araci 1.6 tdi 1549 big turbo intercooler teneke jant dpf egr iptal dynosu 200 hp cruze sadece yazilim dpf egr off 200 jp civari ama 1500 kg civari 80 200 yapabildik yol musait değildi bu speclerde golf 3 boy geçti yada şöyle bilgi vereyim cruze stock 0 200 27 sn civari yazilim ile suan bnm 22 sn bu bilgi yeter diye düşünüyorum:)
Swirl flap ise o, Allahın belası şeyden vazgeçemediler ya. Her motorda aynı sorun.
Sorma dostum tam baş belasi 😬😬
Araciniz ne biomiyorum.80 240 kmh lik yolu bulmak istanbulda zor ancak gece yarisi yolu boş kovalamak gerek ne yalan söyleyeyim o iş de benim hiç işime gelmiyor tanidik 1 arkadasin israri üzerine sadece 1 kez gece ciktim araci 1.6 tdi 1549 big turbo intercooler teneke jant dpf egr iptal dynosu 200 hp cruze sadece yazilim dpf egr off 200 jp civari ama 1500 kg civari 80 200 yapabildik yol musait değildi bu speclerde golf 3 boy geçti yada şöyle bilgi vereyim cruze stock 0 200 27 sn civari yazilim ile suan bnm 22 sn bu bilgi yeter diye düşünüyorum:)
Düzeltme 100 200 kmh 27 sn üstteki msj da 0 200 yazmışım
Evet swirl flap (cruze ve opel de değişken deplasmanlı cift yollu manifolt diye de geçiyor.)tecrübe etmeyen arkadaşlar bilmediği için daha anlaşılır yazmaya çalıştım.
Sadık Özyer
22-03-2018, 00:07
3. köprü :D maşallah baya hızlıymış , polo gtin içinden geçiyorsunuz o zaman siz.
3. köprü :D maşallah baya hızlıymış , polo gtin içinden geçiyorsunuz o zaman siz.
3.köprü evet öyle diyorlar daha doğrusu (çocukları birakip dışarı gece cikamiyorum)bir mesajımda 100 200 kmh 22 sn yerine 0 200 yazdım yanlışlıkla polo gti çok hafifler sanmam cruze eksi yani ciddi ağır bir araç yada şöyle bir örnek vereyim kuzen deki srocco 160 hp ile kafa kafaya yuruyordum ama artik oda yazlimli yanına bile zor yaklaşıyorum
Sadık Özyer
22-03-2018, 04:56
3.köprü evet öyle diyorlar daha doğrusu (çocukları birakip dışarı gece cikamiyorum)bir mesajımda 100 200 kmh 22 sn yerine 0 200 yazdım yanlışlıkla polo gti çok hafifler sanmam cruze eksi yani ciddi ağır bir araç yada şöyle bir örnek vereyim kuzen deki srocco 160 hp ile kafa kafaya yuruyordum ama artik oda yazlimli yanına bile zor yaklaşıyorum
yazilimli 22 sec ?
yazilimli 22 sec ?
Evet yazilimli 100 200 kmh 22 sn civari stock 27 sn gibi
samimi_1983
05-10-2022, 18:46
Var mı kullanan 2.0 d? Ben de almayı düşünüyorum. Yedek parça ve motoru hakkında bilgi almak istiyorum
AliGizda
06-10-2022, 07:25
Var mı kullanan 2.0 d? Ben de almayı düşünüyorum. Yedek parça ve motoru hakkında bilgi almak istiyorum
VW-Freaks danışmadan bekleniyorsun.
samimi_1983 Facebook cruze 2.0 dizel sayfası var ordan daha cok bilgi bulabilirsiniz
samimi_1983
14-10-2022, 21:54
Bu fiyatlara bu segmentte bu güçte araba yok. Yedek parça ve kronik sorunu hiç bilmiyorum
7 sene yazılımlısına bindim parasına göre çok güzel araç ama yedek parça olarak bazı parçalarda sıkıntı var en fazla aks takımı yok denecek kadar az geçen sene manuel 2.0 aks bulunamadı otomatik 7500 tl idi kronik olarak emme manıfold turbo hortumları kısa mesafe dpf tıkanma alt takım bazı Parçalar astra j ve benzinli cruze dan farklı fren diskleri amortisör porya vb umarım yardımcı olmuşumdur.
samimi_1983
06-11-2022, 19:02
Yedek parça durumundan dolayı vazgeçtim. Teşekkür ederim