Orijinalini görmek için tıklayınız : Scirocco sağ koltuktan gelen ses
Bir arkadaşımın sorunuymuş, Aracını çalıştırdğı zaman sağ koltuktan böyle bir tırrrr diye ses geliyormuş. gazxa bastığında ses gidiyormuş videoyu da ekledim bi fikri olan cevabını paylaşırsa sevinirim.
scirocco 3 sound - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=-mVbHFa8eAk&feature=youtu.be)
penguinhakan
29-12-2012, 21:34
Benzin hortumları etrafına çaprıyor , onu yalıtım yaparak çarmasını engelliyorlar.
motordan gelen ,aracın altından devam eden benzin hortumları var ince,süngerle sarıyorlar
böyle bi basitliği de anlamıyorum benim a3 tede başıma geldi.Fabrika bazı şeyleri çok iyi düşünmüş :)
Gokhan43
30-12-2012, 01:50
Yakıt borusu izolasyonu ile gideriliyor servislerde :)
S.Özeren
30-12-2012, 01:51
bide bunların emniyet tokası plastiklere vurup duruyor o sesi nasıl kesebiliriz ? :D
bide bunların emniyet tokası plastiklere vurup duruyor o sesi nasıl kesebiliriz ? :D
kemerini takarak problem ? :D
S.Özeren
30-12-2012, 14:32
ahahahahha hiç aklıma gelmemişti :D
:D :D :D no problem :D
penguinhakan
30-12-2012, 17:35
Yukarı aşağı indirebiliyorsunuz kemer yerini , aşağı indirseniz fazla vurmaz.
CeM öZeR
01-01-2013, 11:05
kemer üzerindeki nokta gibi olan bölümün tokaya gelen kısmına bir damla uhu damlatıp kurumaya bırakabilirsin. :) Ses bir daha gelmez..