PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : E-39 Sorgulama (Kırşehir)

Durango
29-12-2012, 20:41
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-cokkk-acilll-5.20ia-m-paket-orjinal-hatasiz-binicisine-ozel-106942268/detay/

Linkteki aracı bilen varmıdır? Bu araca niyetim var. Tramer şase sorgulamaları daha yapılmadı. Sahibi ilanda boya yok demiş fakat kaput-çamurluk ve kapı boyalı. Boya takıntım yok.

Sizce ederi nedir?

SerkanYazgan.
29-12-2012, 22:21
Çok gezen bir araç değil. Fazla görmedim, boyalı olduğunu nerden anladınız ?
Bu arada denildiği kadar temizse ederi 30 bin. Çünkü recaro felan var araçta her e39 da bulamazsınız.Yine de 520 önermem. Ağır kalıyor bu kasaya şahsen ben sürerken zevk almıyorum 520 yi.

Durango
29-12-2012, 22:37
Çok gezen bir araç değil. Fazla görmedim, boyalı olduğunu nerden anladınız ?
Bu arada denildiği kadar temizse ederi 30 bin. Çünkü recaro felan var araçta her e39 da bulamazsınız.Yine de 520 önermem. Ağır kalıyor bu kasaya şahsen ben sürerken zevk almıyorum 520 yi.

Aracın sahibi bu parçalarında lokal boyalar olduğunu söyledi. İlanda boyasız diyip arayınca söylemeside ayrı bir muamma :) Araç kapalı kutu şuan gözümde...

Sürüş zevki şu aşamada önemli değil benim için. Ayağımı yerden kessin yeter ;)

Durango
29-12-2012, 22:45
Aracın borusan çıkışlı olup olmadığını nasıl anlarız. Plaka ve şasi numarasından yardımcı olacak arkadaşım var mı ??

CasabLanca
30-12-2012, 00:34
cam tavan muhtemel borusan çıkışlı araç
şasenin son 7sini verirseniz fabrika kayıtlarına bakalım orjinal mi parçalar

Durango
30-12-2012, 00:49

GL14580 Çok teşekkür ederim, sağol....

Online sorgulama sitelerini araştırıyodum bende, bu son 7 rakamla aracın üzerindeki motor M52 yani tek vanus görünüyor. Araç 2000/11. ayda üretilmiş..
Enteresan ben 99 ve üzerini m54 çift vanus biliyordum:confused:

ALPER-VNS
30-12-2012, 01:13

aynen coni vaynen.. ayrıca fabrikasyon M araba büyük ihtimal tampon ortasındaki çıta, ayak dayama vs. öyle gibi duruyo ya da yapan güzel yapmış.. ama Allah aşkına bu paralar etmez 520 kimse kusura bakmasın.. ben 26 ya aldım bundan çok daha güzelini 28e de sattım.. fazlasını harcattı bana, kar falan da etmedim.. hiç de zevk almadım.. 528 bakın mümkünse..

CasabLanca
30-12-2012, 01:22
aynen coni vaynen.. ayrıca fabrikasyon M araba büyük ihtimal tampon ortasındaki çıta, ayak dayama vs. öyle gibi duruyo ya da yapan güzel yapmış.. ama Allah aşkına bu paralar etmez 520 kimse kusura bakmasın.. ben 26 ya aldım bundan çok daha güzelini 28e de sattım.. fazlasını harcattı bana, kar falan da etmedim.. hiç de zevk almadım.. 528 bakın mümkünse..

cam tavan muhabbetinide senden öğrendim ustam sensin abi :hehe:
ayrıntılı pm attım bu arada

Durango
30-12-2012, 01:40

Orj. M paketmiş araç. Bu paralar zaten verilmez dostum ;) Adamla pazarlık halindeyiz... Araçta beni cezbeden (doğruysa) 114k kmde olması. Gitmesi önemli değil benim için motor şanzuman yürürü sıkıntısız olsun, ayağımı yerden kessin yeter...

ALPER-VNS
30-12-2012, 03:20
cam tavan muhabbetinide senden öğrendim ustam sensin abi :hehe:
ayrıntılı pm attım bu arada

ben de yaso325 ten öğtrendim çaktırma :D ama 98 modelden sonrası için de geçerli mi ondan emin değilim :) hani yaw yok pm :)