Orijinalini görmek için tıklayınız : PC oturumumu açamıyorum.
bilgisayarda 2 tane oturum var biri şifreli digeride şifreyi bilmeyenler için actıgım bi oturum.
sürekli şifreli olan oturumumu kullanıyorum ama şimdi o oturumumu açamıyorm. şifreyi giriyorm açılırken "masaustu hazırlanıyor" diyo ama daha sonra şifresiz olan oturumum acılıyo. diger oturumu açmıyo pc.
neden olabilir acaba bu yarımdı olabilcek var mı ?
şifresiz oturum açılıyorsa
c: nin içine girip kullanıcı dosyalarından masaüstündeki dosyalarını bul
d ye kopyala
daha sonra yeni bi oturum aç virus girmiş olabilir
şifresiz oturum açılıyorsa
c: nin içine girip kullanıcı dosyalarından masaüstündeki dosyalarını bul
d ye kopyala
daha sonra yeni bi oturum aç virus girmiş olabilir
D yok pcde :(
işletim sistemin nedir ?
w7 home basic
peki oturumun şifresiz olan oturum oldugundan eminmisin
belkide yine kendi oturumunu açıyorsun fakat
masaüstünü göremiyorsun ?
C:\Users\** oturum ismin **\Desktop
böyle bi dene bakalım
peki oturumun şifresiz olan oturum oldugundan eminmisin
belkide yine kendi oturumunu açıyorsun fakat
masaüstünü göremiyorsun ?
eminim sag alta bi hata cıkıyodu oturumunuzu açamadık falan diye.
bazı programlar falan yuklu degildi itunes kurmaya basladı bu oturumu acınca falan filan.
durduk yere noldu anlamadım sabah kapattım akşam bi geldm böle olmuş
C:\Users\** oturum ismin **\Desktop
böyle bi dene bakalım
bu şekilde girdim ama dirke oturumu açamıyorum
hatta şifresiz olan bile degil suan onu fark ettim. şifresiz olana girdim onda bişeyler var ama bu apayrı bişey geçici oturum nedir ya ?
http://b1212.hizliresim.com/14/y/hgsr5.png
onursumer
30-12-2012, 19:51
bilgisayarı güvenli modda açtığında kaçtane user çıkıyor
Biraz beklerseniz size bir program atacagim.onu usb bellege atip sifrenizi ogrenebilirsiniz
edit: özür dilerim ben şifreyi unuttuğunuzu sandım. konuyu tam okumamıştım.
Biraz beklerseniz size bir program atacagim.onu usb bellege atip sifrenizi ogrenebilirsiniz
edit: özür dilerim ben şifreyi unuttuğunuzu sandım. konuyu tam okumamıştım.
olsun o da lazım ben pm alayim kullanmadığım bir laptop var açamadım gitti şifresini hatırlamıyorum win xp :D
olsun o da lazım ben pm alayim kullanmadığım bir laptop var açamadım gitti şifresini hatırlamıyorum win xp :D
xp ise programa gerek yok. bilgisayarı güvenli modda açıp şifreyi değiştirip yada iptal edebilirsiniz. bahsettiğim program win 7 içindi.
bilgisayarı güvenli modda açtığında kaçtane user çıkıyor
guvenli modda baslatmak için girdim. sonra baslangıc onarmadan hallettim sorunu şimdi girdi
teşekürler yardımcı olmaya calısan herkese :)
Aynı sorunu 7 aydır çekiyorum bu süre içinde 10 kere pc anca kapandı yoksa girdiği yedek oturumdaki herşeyi siliyor...
Nedir çözümü ?
Aynı sorunu 7 aydır çekiyorum bu süre içinde 10 kere pc anca kapandı yoksa girdiği yedek oturumdaki herşeyi siliyor...
Nedir çözümü ?
pc acılırken f8 tusuna bastım. daha sonra bilgisayarı onar secenegine girdim. ordaki menude baslangıcı onar dedim ve yeniden baslattım duzeldi
matthardy
30-12-2012, 21:33
Bir sekilde acarsaniz yedek alin ve kesinlikle home basicten kurtulun dunyanin en sorunlu sistemi. W7 ultimate kurdurun.
Startup repair yaptım ancak hata bulamadi
http://i1098.photobucket.com/albums/g372/SertacSaka/abca933fbdb1d3c88ed14b1a166d5d08.jpg
Startup repair yaptım ancak hata bulamadi
[IMGhttp://i1098.photobucket.com/albums/g372/SertacSaka/abca933fbdb1d3c88ed14b1a166d5d08.jpg[/IMG]
yeniden baslatıp acın ben öle yaptıgımda düzelmişti.
Duzelt dedim ama hata yok diyo...
http://i1098.photobucket.com/albums/g372/SertacSaka/c56de78d1b2bbf28fa64f505f949963e.jpg
finish diyip res atın. sonra düzelmesi gerek. yani bende öle oldu
Denetim masasindan yeni bir kullanici acin onu yonetici olarak belirleyin. Bu kullanici adi ile oturum acin ve eski dosyalarinizi tasiyin bu yeni actiginiz oturuma.
Onuda denedim yine aynı...
hocam o zaman yedeklerini al yeniden sistem kurdur şimdilik idareten yapacagın şeyler geçici çözüm olur
CMD girince username ne çıkıyor?
iki hesabında amin hesabı iste denetim masası kullanıcı hesapların gir ver ordan şifreli olan oturumun şifresini kaldırabilirsin. şifre sormuyordu sanırım kaldırırken. denemekte fayda var.
KA®ANLIK
31-12-2012, 08:20
Yüksek ihtimalle temp account ile oturum açıyor PC niz.
Aslında bu hatayı W7 genelde active directory ye log in olmuş accountlarda yapar ama anlattıklarınızdan bunu çıkarıyorum.
Microsoft un sitesindeki aşağıdaki makaleyi "dikkatle" uygulayın...
Eğer REGEDIT içinde aynı isimde bir sade, bir de .BAK uzantılı account var ise %100 düzelir aşağıdaki makaleyi uygularsanız.
REGEDIT'de;
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList
dizininde aynı isimle ( biri .BAK uzantılı ) hesap yok ise yazdıklarımı tamamen unutun :)
Aşağıdaki linkte ÇÖZÜM kısmındaki Kullanıcı Hesabı Profilini düzeltme seçeneğini "DİKKATLİCE" deneyin... yaptığınız bir hata pahalıya mal olabilir, aman dikkat...
"Kullanıcı Profil Hizmeti oturumu açılamadı" hata iletisini alıyorsunuz (http://support.microsoft.com/kb/947215/tr)
bu arada sizin active directory account unuz olmadığı için makaledeki 3. aşamadaki;
"Gezinti panosunda, S-1-5 (SID anahtarı) ile başlayan ve uzun bir numaranın takip ettiği klasörü bulun."
kısmı size uygun olmayabilir. kısa isimli klasörler de olabilir ( bundan emin değilim ) ama sonuçta .BAK uzantılı path varsa o sizin path inizdir zaten.