Orijinalini görmek için tıklayınız : Öğrencilere Destek
Arkadaşlar Merhaba İstanbul Kültür Üniversitesinde yakın zamanda kantindeki yemek fiyatları ile ilgili boykot düzenlenecektir, ikü'lü öğrencilerin katılımını diğer forum ahalisininde beğenileri ile desteklerini bekliyoruz ... teşekkürler
http://www.facebook.com/IstanbulKulturUniversitesiAysoDirenisi#!/IstanbulKulturUniversitesiAysoDirenisi
İnşallah bir sonuç alırsınız da; ben de Kültür mezunuyum ve birşey değişeceğini sanmıyorum. Bizim zamanımızda da herkes şikayetçiydi sorsan ama kimse kılını da kıpırdatmazdı.
Ben okulda yemezdim. Dışarıda daha güzel yemekler mevcut zaten.
Sadece yemek değil herşeyde geçiriyorlar.
Ayrıca diğer vakıf üniversiteleri de farklı değil ki..
dragstar
31-12-2012, 02:36
bende kültürdeyim fiyatlar yüksek fakat zamanındada buna benzer şeyler yapılmaya çalışıldı imza filan toplandı bi sonuç çıkmadı ama yeni rektörden umutluyum ben :D
CasabLanca
31-12-2012, 02:50
gazinin gözünü seveyim 4 çeşit tabldot 1 tl :hehe: almayanı dövüyorlar
At etimi acaba dicem ama o bile daha pahalıya gelir biz çömude 3.50 lıra verıyoruz :D
Bizde de haftalık 8 lira ama rezalet yemeklerin hali
Arkadaşlar güzel sistemli bi şekilde ilerleyebilirsek sonuç alabiliriz, hiç alamasak en azından uğraşmış oluruz , tabiki devlet okulları yemek fiyatları gibi olamaz ama örneğin 10 liralık yemek 5-6 verilse , su 75'ten 50kuruşa inse yeterli bizim için