Orijinalini görmek için tıklayınız : Kanald Ana haber (20 nisan Pazar) bu akşam S virajı !!!
Beyler suan okuyan varsa acın izleyin rezil ettiler gene modifiyeci oldu Tv de apachiler ....!!!!
Low-Rider
20-04-2008, 17:59
açtım ama bitmiş sanırım
açtım ama bitmiş sanırım
hayır yayınlanıcak birazdan ... Bekle az sonra ...
rezillik:Deli::mad: ki ne rezilik böle şey olmaz olsun işte bu zihniyetler yüzünden biz rahat gezemiyoruz:Deli::ofk::ofk::ofk::Deli::Deli:
Vtec-SEDAN
20-04-2008, 18:12
aynen bende demin gördüm biraz gösterdi haberi bekliyorum.. modifiyeyle ne alakası var bu tiplerin anlamış değilim ya saçma sapan adamları saçma sapan şekilde gene haber yapıyorlar..
aynen oyle onden yayınladılar haberin tamamını birazdan yayınlıycaklar sanırım ...
dün akşam motorla geçtik s virajından ben bu kadar kalabalık görmedim rahat 1000den fazla insan vardı
dün akşam motorla geçtik s virajından ben bu kadar kalabalık görmedim rahat 1000den fazla insan vardı
bu haber yayınlansın bıdahakı hafta sonu 10 mt bir cevirme 1 gecede gene 150 araba suadiye otoparka cekilicek anlamıyorum ben bu insanları ....
haberi bekleyelim polis molis bişilerde dediler bakalım tamamı neymış ...
kanaldnin telefonları 0212413 51 11 numarayı aradım kanald nin yaptıgı ayıbı sölemek için ve ulaşamadım ne yazıkki kimseye :(
bu haber yayınlansın bıdahakı hafta sonu 10 mt bir cevirme 1 gecede gene 150 araba suadiye otoparka cekilicek anlamıyorum ben bu insanları ....
haberi bekleyelim polis molis bişilerde dediler bakalım tamamı neymış ...
ben geçerken hiç polis yoktu bi tane motorlu vardı onunda çevresi sarılmıştı.
ya internetten izlememnin bi yolu yokmu
ARKADAŞLAR HENUZ YAYINLANMADI HABERLER DEVAM EDİYOR AZ SONRA YAYINLANICAK ...
*** sanırsam kanal d nin sayfasında canlı yayın izlenebiliyordu ...
aha cıktı bu ne ya apachi bunlar
şu anda yayında beyaz şahin.
o beyaz şahin ne yaa.apachi:(bide polo var
ahahhaah :):) dalıcakmış az kalsın
55 ytl kesmis baglasana arabayı ya men tmek lazım bunları trafiken
Vtec-SEDAN
20-04-2008, 18:29
böyle bi aptallık olamaz tam bir rezillik.. şimdi çık arabanla gez bakalım.. 30km ile giderken bile otuz tane polis karışır.
Motoru guclendirilmiş modifiyeli arabalar diye yayınladıkları 1 adet kuş serisi ve bir adet 1,4 polo !!!!
ayıp ya 2 tane aklı kıt yuzunden bizim evimizin onunde araba kullanmamız engellenicek gene hay a.q ya !!!
ya hastanedeyim sunu biri koysunm da izlyelim hadtanenin telvizyonu bozukmuş
55ytl olmaması lazım saçmalık işte burda eksoz varsa bagla bizi baglamayı biliyolar ama pehhhhhhhhhhhhh
şahin,polo aq bumu modifiye eğer polisler yada yetlikiler bu modifiyeli araçlar die suçsuz insanları cezalandırırsa taaaa aq koyayım.Araçların plakaları belli gidip alsınlar beni youtubeden bulup gelip bahçeden arabamı kaldırıyo şerefsizler gidip bunlarıda alsınlar her bağlanışımda 300 ün altına düşemedim yaz babam yaz memleketi ben geçindiriyom sanki.
Dynatech
20-04-2008, 18:31
"motoru güçlendirilmiş modifiye araçlar"
görüntü de jant kapaklı polo ve şahin...
Bu tarz bi haber yapmanın ne faydası var kanala da haberic ye de anlamıyorum walla, nasıl bi zihniyettir anlamak mümkün değil...Teoman boşuna dövmüyo habercileri, haklı ....
55ytl olmaması lazım saçmalık işte burda eksoz varsa bagla bizi baglamayı biliyolar ama pehhhhhhhhhhhhh
basın bilgisiz 55 ytl ceza olayıa yalan direk eksoz varsa baglar caddedde .....
canının sıkıldıgına bile ceza kesse 55 den fazla keser ama bu haberden sonra caddeye bi genelge gelir bak 300-500 ceza nasıl yazılır o zaman goruruz ben bunların ta kafasını !!! beyinsizler ....
ulasstoprak
20-04-2008, 18:33
neten link yokmu yav ben kaçırdım izlemyemdim...
Vtec-SEDAN
20-04-2008, 18:35
izleyemenler çok bişi kaybetmez yani arkadaşlar.. bi tane şahin bi tane polo dönmeye çalışıyorlar onuda beceremiyorlar.. haberciler de modifiyeli güçlendirilmiş arabalar diye bahsediyor.. kayda değer bişi yok aptallar ordusu bir araya toplanmışlar..
canının sıkıldıgına bile ceza kesse 55 den fazla keser ama bu haberden sonra caddeye bi genelge gelir bak 300-500 ceza nasıl yazılır o zaman goruruz ben bunların ta kafasını !!! beyinsizler ....
sadece egsoz olsa iyi şimdi jant değişik araba yerde die bi süre gel bakıyım sen biraz parkta dinlen..
adamlara bak ya APACHİ ler ya yok böyle bişey birde inip aradan alkışlıyıorr :@
Jam da Joker
20-04-2008, 18:37
Benden duymuş olmayın ama 1.4 gri polo Buğra yani ef186 ört bas etmeye çalışıyor şuan.
Motoru guclendirilmiş modifiyeli arabalar diye yayınladıkları 1 adet kuş serisi ve bir adet 1,4 polo !!!!
Bak bak bide başka birisinin polosuymuş süsü vermeye çalışıyor :D:D:D:hahaha:
klasik muhabbetler işte...ama bunlar nasıl haberleşip toplanmış oraya acaip kalabalıktı :) motorları gosterdi onlar goruntu degil ses şovu yaptı diyo ahahah...saçma haberdi yaa motoru güçlendirilmiş araçların şovu diyo şahin orda dönmeye ugraşıyo :)
herşeyi kendilerine göre yorumluyolar yapıcak bişi yok:Deli:
http://www.kanald.com.tr/BizeYazin.aspx
Merhaba
20 Nisan 2008 Akşam ana haberde yayınlanmış olan kadıkoy sahil yolunda cekilmiş ve sizin tarafınızdan yayınlanmış olan haberin türkiyede ciddi bir sektor oldugunu ve bu sektore buyuk bir darbe vurdugunu bilmenizi isterim.
Modifiye diye bahsettiğiniz ancak anlamını bilmediğiniz bu sektorle yayınladıklarınızın uzaktan yakından alakası yok .
sizin yayınınızda gosterdiğinişz kendini bilmez aklı kııt insanlarla bizler gibi bu işe gonul veren ve bunu yasam tarzı olarak belirleyen insanların uzaktan yakından alakası yok . cektiginiz araclar modifiyeli değil ancak modifiyeli aracların da basını polisle derde sokucak bi haber .
2 gun sonra caddede verdiğiniz bu haber yuzunden yerli yersiz bircok arkadasımızın bası agrıycak cunku sizin haberinize gore 55 ytl ile kurtuldular !
ama bilgide yanlış haberde bu konu ile ilgili duzeltmeyi yapmanızı aksi halde resmi yollar ile turkiyede bulunan ve bu sektore gonul vermış binlerce kişi ile hakkınızda ılgili makamlara basvurmayı dusunuyoruz . bizler sokaklardaki cellatlar sokaklarda bu sekilde sınır tanımaz insanlar degiliz pistlerde hız yapmayı seven ancak kurallara haddinden fazla uyan insanlarız .
araclarımız sokaklarda gezen aracların cogundan bakımlı ve guvenilir durumda vergilerimiz vb. sorumluluklarımız bir cok kişiden daha titiz sekilde yerine gelmekte ...
ama sizlerin yorumları bunu degiştiriyor .
lutfen bu mesajı dikkate alın .
Saygılarımla
K.Buğra YILDIRIM
Arkadaşlar aynı yazıyı kopyalayıp kanal d ye yollamanızı tavsiye ederim cok canım sıkılıyo bu bilgisizlerin yaptıgı işlere ...
Low-Rider
20-04-2008, 18:44
akşam haberlerinde 5-6dakika doldurmak için haber yapıyor herifler
Benden duymuş olmayın ama 1.4 gri polo Buğra yani ef186 ört bas etmeye çalışıyor şuan.
Bak bak bide başka birisinin polosuymuş süsü vermeye çalışıyor :D:D:D:hahaha:
uehuhue ulan ailemizin yuvarlak nanesininde adı kotuye cıktı :D :D
uhehueuhe alemsin cemo ya :D
crazydog
20-04-2008, 18:46
habercılerın alayı zaten gerızekalı ya bı kac kerede merter mc te olmustu aynı muhabbet gelıp cekım yapmıslardı cok yakn bı arkdsm knustu carpıtıcaksınız fln bu haberı bılıoruz dıe fln ama naaptılar seneler once ıkıtellıde cekılmıs goruntulerı koyup ogun olmus gıbı gosterdıler yapan kım tabıkı kanal d gene rezıl herıfler ya
Ben de kacırmısım, sitesine baktım orda da yok.
Bunlar böyledir, hükümet yalakası onun bunun cocukları...
Mazot, benzin zammını hergün haber yapmazlar, is yapmıs gibi gelirler bunları cekerler.
Serefsiz köpekler...
crazydog
20-04-2008, 18:48
Merhaba
20 Nisan 2008 Akşam ana haberde yayınlanmış olan kadıkoy sahil yolunda cekilmiş ve sizin tarafınızdan yayınlanmış olan haberin türkiyede ciddi bir sektor oldugunu ve bu sektore buyuk bir darbe vurdugunu bilmenizi isterim.
Modifiye diye bahsettiğiniz ancak anlamını bilmediğiniz bu sektorle yayınladıklarınızın uzaktan yakından alakası yok .
sizin yayınınızda gosterdiğinişz kendini bilmez aklı kııt insanlarla bizler gibi bu işe gonul veren ve bunu yasam tarzı olarak belirleyen insanların uzaktan yakından alakası yok . cektiginiz araclar modifiyeli değil ancak modifiyeli aracların da basını polisle derde sokucak bi haber .
2 gun sonra caddede verdiğiniz bu haber yuzunden yerli yersiz bircok arkadasımızın bası agrıycak cunku sizin haberinize gore 55 ytl ile kurtuldular !
ama bilgide yanlış haberde bu konu ile ilgili duzeltmeyi yapmanızı aksi halde resmi yollar ile turkiyede bulunan ve bu sektore gonul vermış binlerce kişi ile hakkınızda ılgili makamlara basvurmayı dusunuyoruz . bizler sokaklardaki cellatlar sokaklarda bu sekilde sınır tanımaz insanlar degiliz pistlerde hız yapmayı seven ancak kurallara haddinden fazla uyan insanlarız .
araclarımız sokaklarda gezen aracların cogundan bakımlı ve guvenilir durumda vergilerimiz vb. sorumluluklarımız bir cok kişiden daha titiz sekilde yerine gelmekte ...
Saygılarımla
K.Buğra YILDIRIM
Arkadaşlar aynı yazıyı kopyalayıp kanal d ye yollamanızı tavsiye ederim cok canım sıkılıyo bu bilgisizlerin yaptıgı işlere ...
aynen kopyaladım ve yolladım
Merhaba
Saygılarımla
K.Buğra YILDIRIM
tamamdır yolladım bende.
crazydog
20-04-2008, 18:52
mecbur egzosu sokturucektım arabam baglanmıstı daha takmam uzunca bı sure basıma bela alamam acıkcası
sahilde yine işkence zamanı gibi gözüküyo
Merhaba
Saygılarımla
K.Buğra YILDIRIM
yolladımm bnde
Vtec-SEDAN
20-04-2008, 18:55
çok işe yarayacağını maalesef ki düşünmüyorum ama bende gönderdim aynı metni..
Merhaba
Saygılarımla
K.Buğra YILDIRIM
yolladım, inşallah dikkate alırlar:ofk:
çok işe yarayacağını maalesef ki düşünmüyorum ama bende gönderdim aynı metni..
bi işe yaramasını okadar isterimki ...
bende ole düşünüyorum ama en azından bişi yapmış olmak bole sacma bişiyi bile cevapsız bırakmamak lazım diye dusundum acıkcası ...
ne guzel kac gundur, konsusuyoduk bu ara pek kastırmıyolar diye caddede dolasıp gidebiliyodum eve.
simdi gene peşimize duserler, egzoz kafası var diye arabayı baglayaıp ceza yazan polis bira içip anlamsız haraketler yapana 55 ytl mi uyazmıs.
3 gun once fenerbahce taraflarında butun cooper leri filan alıyolardı:(
kimler aradı kanald yi???????????????????????????????????????????????? ??????????????
bu arada ben downpipe ı her gun biyere vurmadan evime gidemiyorum. peki bu rezillik nolucak, hersene asfalt nereye gidiyo vergiler????
Ben de yolladım.
Gelsin serefsizler pistteki organizasyonu ceksin, gencler pistlerde desin...
Onun bunun cocukları!!
PROMINENT
20-04-2008, 19:02
yolladım bende
bende yolladim šimdi hatta haberleri izlerken haber basliklarinda gorunce dedim konumu ačsam diye sonra simdi yeni gordum,bugracim erken davranmis:D bu arada cogu kisiyle ayni fikirdeyim..unutmadan bisey dicem bugranin yazdigi metnin en altinda imzasi var:D deisseydiniz orayi :p :D
konuya doncek olursak..kanal D'nin salakligindan baška hičbišey degil h.sonu yayinlicak haber bulamayip yok pirince zam geldi sokaktaki tekerlekli satiš arabasinin geliri nolmus bilmemne cartcurt salak salak haber yaptilar+55ytl egzozdan ceza yenilicekse tr'de millet n gece uyku uyur nede gunduz anne kucagindaki bebek uyur herkz 55ytl bayilir gerekirse..sacmaligin daniskasi.
Ben de yolladım.
Onun bunun cocukları!!
tabi ya pistte 50 tane organizasyon yaparız ozaman haber degerimiz yok ya tınlamazlar ....
konuyu bi ara 23 kisi okuyodu bukadar kisimi yolladi simdi bu yaziyi sadece? 5sayfaylami sinirli kalcak bukadar derin bi konu? :S:S
bende yolladım.üşenmiyelim arkadaslar,yollayalım.
aynen bende yolladım sonuna mehmet unal yazdım onurum:) deiştirmişlerdir sende yani:)
konuyu bi ara 23 kisi okuyodu bukadar kisimi yolladi simdi bu yaziyi sadece? 5sayfaylami sinirli kalcak bukadar derin bi konu? :S:S
yollayan herkes yazmak zorunda mı :heyoo:
yok deil tabi o sadece arkadaşlar ilgi gosterin sessiz kalmayalım demek sanırım :D alınmaya gucenmeye gerek yok yaw :D
konu hepimiizi ilgilendiriyo ya ***** ...
coolvtec
20-04-2008, 19:15
Neymiş, haberlerde gördüğümüz hiçbirşeye inanmamak lazımmış.
Neymiş, haberlerde gördüğümüz hiçbirşeye inanmamak lazımmış.
valla bu adamlar bizim için dediklerini herkez için diolarsa ana haber bulteni demek direk olarak yalan demek ozamn eyvahh ki basının haline :mad::Deli:
Hem abim adına hemde kendi adıma yolladım
yok deil tabi o sadece arkadaşlar ilgi gosterin sessiz kalmayalım demek sanırım :D alınmaya gucenmeye gerek yok yaw :D
konu hepimiizi ilgilendiriyo ya ***** ...
gerekli cevap verilmis:) netice itibariyle derin bi mevzu ve bu sitedeki bicok insani ilgilendiriyo..ben illede yollayan yazsin manasinda demedim..yoklama alir gibi tarik yolladinmi evet,siradaki ahmet yolladinmi hayir"sinifta kaldin kaybool"... :) sonucta 2tane gerizekali arac ve birtane salak salak konusan bi adam yuzunden neler neler gelicek milletin basina+zaten ben tr'yi mumkun oldugunca takip ediyorum arkadaslarimdan su son 2haftadir falan biraz daha gevseklermis vs.. simdi hepten .oka sarcak išler..
Edit:gečen yaz geldigimde,čektigim čileleri ben bilirim yabanci plaka olmama ragmen..gumrukten gečmeme ragmen..;)
hotsauce
20-04-2008, 19:31
Edit:gečen yaz geldigimde,čektigim čileleri ben bilirim yabanci plaka olmama ragmen..gumrukten gečmeme ragmen..;)[/QUOTE]
gümrükten geçmek istanbulda gezmekten daha kolay zaten
ahmetbaha-drs
20-04-2008, 19:37
Bende yolladım simdi...Hep aynı seyler sıktılar artık..Sadece bi kere duzgun bi haber yapılmıstı o da atv'deydi galiba,tuningpeugeot'un aracları cıkmıstı.Bir kerede TGRT'nin autodrom'da duzenledikleri drag yarıslarını kaza yapan e36 bmw videosu,bir kac 106'nın sert kalkıslarıyla kolajlayıp yolların katilleri,ehliyetsiz zengin gencler falan filan diye haber yapmıslardı.Hatta Yalcın abi(OpelDostlar) roportaj yapmıstı boyle pistler oldugu surece her haftasonu buralardayız,caddelerde,sokaklarda gazlamıyoruz v.s v.s diye..ama tabi onuda carpıtarak eklediler v.s Fakat daha sonra organizasyonda bulunan kisiler Aynen bizim yaptıgımız gibi mail ve telefonlarla bunların degistirilmesini istedi ve zannedersem Mumtaz Tahincioglu v.s devreye girmisti.Umarım bu haberleri ya duzeltirler ya da hic bir zaman boyle haberler yayınlamazlar..Yazık..
aphaci team on mode..:icon_wack
Bende yolladım simdi...Hep aynı seyler sıktılar artık..Sadece bi kere duzgun bi haber yapılmıstı o da atv'deydi galiba,tuningpeugeot'un aracları cıkmıstı.Bir kerede TGRT'nin autodrom'da duzenledikleri drag yarıslarını kaza yapan e36 bmw videosu,bir kac 106'nın sert kalkıslarıyla kolajlayıp yolların katilleri,ehliyetsiz zengin gencler falan filan diye haber yapmıslardı.Hatta Yalcın abi(OpelDostlar) roportaj yapmıstı boyle pistler oldugu surece her haftasonu buralardayız,caddelerde,sokaklarda gazlamıyoruz v.s v.s diye..ama tabi onuda carpıtarak eklediler v.s Fakat daha sonra organizasyonda bulunan kisiler Aynen bizim yaptıgımız gibi mail ve telefonlarla bunların degistirilmesini istedi ve zannedersem Mumtaz Tahincioglu v.s devreye girmisti.Umarım bu haberleri ya duzeltirler ya da hic bir zaman boyle haberler yayınlamazlar..Yazık..
bizim sektorun sacmalıgı bu zaten konusan cokkk iş yapan az bole bi habere 500 kişi ciddi manada karsı dursa trde neler degişir ne baglantılarımız harekete gecer ama bi elin parmaklarında kalıoyoruz iş ciddiye bindiğinde....
ahh ah ...
_cAgdAsH_
20-04-2008, 19:46
saçmaLıkta son nokta.. Tr'de bu war işte medya gücünü haLkın yanında değil karsısnda kuLLnıo..
mazot 3.10 benzin 3.45 ekmek 1.00 ytL yapsana her gun bunun haberini göstersene haLkın tepkisini sanane insanLarın hobisinden o serseriLer zaten er gec cezaLarını buLurLar bizLerin günahı ne..
1.5 sene önce pugcuLar oLarak bi biLincLendirme haberi yapmıstık gayette guzeL kendımızı isteğimiizi medya aracıLıgı ıLe aktarmıstık sanıLdıgı gibi katiL ya da serseri oLmadıgımızı sadece hobımızı istediğimiz sekıLde yapmak ıstedıgımızı dıLe getırmıstık..
sanırsam bi yenisinin daha wakti geLdi...
death34404
20-04-2008, 19:54
Merhaba
Saygılarımla
K.Buğra YILDIRIM
Aynen işlem gerçekleşmiştir bu konuda tam destegiz öyle degilmi arkadaşlar...!
saçmaLıkta son nokta.. Tr'de bu war işte medya gücünü haLkın yanında değil karsısnda kuLLnıo..
mazot 3.10 benzin 3.45 ekmek 1.00 ytL yapsana her gun bunun haberini göstersene haLkın tepkisini sanane insanLarın hobisinden o serseriLer zaten er gec cezaLarını buLurLar bizLerin günahı ne..
1.5 sene önce pugcuLar oLarak bi biLincLendirme haberi yapmıstık gayette guzeL kendımızı isteğimiizi medya aracıLıgı ıLe aktarmıstık sanıLdıgı gibi katiL ya da serseri oLmadıgımızı sadece hobımızı istediğimiz sekıLde yapmak ıstedıgımızı dıLe getırmıstık..
kopegin insanı ısırması dogal ama insanın kopegi ısırması haber derlerya aynen oyle bu durum ....
haber olmak için extrem olmak lazım pistte binlerce insanla defalarca org yaptık arkadaslarımız yaptı ama nerde haber ? nerde hanı ?
izmit korfezi h . içi bile actık ama o bile haber degeri tasımıyor inanılmaz ilgi var insanlar geliyor ama yok s de bi sahın bi polo haber oluyor ...
bunların amacı belli gerisini konusmaya gerek yokki zaten ...
Evet o haber güzel olmuştu ama Habercileri alıp keşke gazlamasadınız :D Bir dahasındaki Pistte çekilse daha ciddi olur bence ve bizim farkımızı anlatan bir haber olsa daha mantıklı açıklamalı olursa insanlarda bilinçlenebirlir belki :)
4ever_aj
20-04-2008, 20:05
Böyle haberler yüzünden halkında tepkisi oluyor sadece polislerin degil...İnsanlar yolda görünce tip tip bakıyorlar cogu zaman serseri gözüyle bakılıyor...Avrupada herkes gıpta ederek bakar ülkemizde ise bu durum içler acısı... :S :S
Metni bende aynı şekilde yolladım umarım bi faydası olur olmasada en azından dikkatlerini çeker.Bu işler ne yazikki böyle ne zaman huzura ersek kendini bilmezler yüzünden yine başımız ağrıo ne yazikki.Hangi polisle konuşsam bi serseriymişiz gibi görüo bunu bi şekilde kırmak lazım ama nasıl yoksa heves değil işkence olmaktan öteye geçemeyecek gibi gözüküo ne yazikki:o
mustafa-u
20-04-2008, 20:16
ok...
örnek yazı gerekli yere aynen yollanmıştır...
gokhan07
20-04-2008, 20:18
yazıyı bende gönderdim umarım faydası dokunur
Böyle haberler yüzünden halkında tepkisi oluyor sadece polislerin degil...İnsanlar yolda görünce tip tip bakıyorlar cogu zaman serseri gözüyle bakılıyor...Avrupada herkes gıpta ederek bakar ülkemizde ise bu durum içler acısı... :S :S
en berbatıda o sen git oku et sonra etrafta arabadan ses cıktı diye sana farklı gozle baksınlar ....
bunu haketmiyoruz elma ile armutları ayırmak lazım ....
Bizim milletimizdeki bu önyargı olduktan sonra ne yazikki hep armut durumunda olucaz sanırım.Polis egzoslu bi araba çevirdimi sanki katil zanlısı yakalamış gibi böbürlenio buna yapacak bişe yok keşke değişebilse bütün bunlar:o
Merhaba
Saygılarımla
K.Buğra YILDIRIM
yolladım bu yazıyı birazdaha detaylı hale getirebilirmiyiz yapılan pist org ları felan
arabalarımızı legal olarak kullanmak istioruz gazlayan adam standart arabaylada gazlıo
mesela chopper motorlar benden daha fazla gürültütü gayet güzel geziolar:)
bizde sahilde stressiz gezmek istiyoruz:)
106 taksiye çarpmıştı ondan sonraki sıkı yonetim zamanlarında gc8 impreza varken beşiktaşta sunroof var diye arabamı baglamaya kalkmışlardı :) sen bunu sonradan açtırmışsın dedi polis amca :) yine o zamanlara dönülmesinde aman diyorum arabalarımızı bile çıkartamıyoduk o zamanlar...
orhansah
20-04-2008, 20:40
ben de izledim tam bir rezillikti. şahin sürücüsü arabadan inip tezahürat yapan halkı(!) falan selamladı birara. toplasan 60-70 saniyelik görüntüleri defalarca arka arkaya verdiler.
ceza konusunda ise 3 tane suç saydı ve 55 ytl ceza kesildi dedi. ayıp, yazık.
yolladım bu yazıyı birazdaha detaylı hale getirebilirmiyiz yapılan pist org ları felan
arabalarımızı legal olarak kullanmak istioruz gazlayan adam standart arabaylada gazlıo
mesela chopper motorlar benden daha fazla gürültütü gayet güzel geziolar:)
bizde sahilde stressiz gezmek istiyoruz:)
canım bneim baska birini kotuluyerek gelişmezki insan motorlu adam da gezsin niye onu kotulememiz< gereksin biz cinayetmi işliyoruz ki ...
dimi ama ....
HondatugraL
20-04-2008, 20:45
yazıyı gönderdim. Antalya olarak ne kadar rahatta olsak bigün bizimde basımıza gelebilir destek veriorum ( bugra sana destek veriyorum canım :) ) (TUGRAL)
_cAgdAsH_
20-04-2008, 20:53
kanaL d'nin sitesinde haber yer aLmıor,bu aksam yayınLanan tum haberrLer oLmasına ragmen bu haber yok, weya kaLdırıLdı :)
avrupadada aslinda sorunlaryok degil ancak TR gibi degil en azindan,belirli yasalar kanunlar mevcut.yurtdisindayim avrupabirligine girmemis ancak %98 okuma oranina sahip almanyaya italyaya komsu olan hirvatistan ve sirbistana cikišlari olan biyerde yašiyorum šuanda..ve herturden araca modifiye yapiliyo burda 402street race yarišlarini heryonden destekliyolar (opet drag sampiyonasi)gibi dusunun..
trafikte akilli gidende var kopup gidenide var..ancak herneolursa olsun serseri,cip<
gozuyle bakilmiyo insanlaara..cogu kisi zaten su parcayi nerden aldin hangi ustayapti arabayi satarmisin..sugun surda bi organizasyon varmis katilmayi dusunurmusun tarzinda yazio...
birseyi daha ifade etmek istiyorum TR'deyken bašima geldi ya 2,yada 3defa trafikte seyir halindeyken orta seritte kornaya basip ":icon_tup:" bu išareti yaapan insanlar oldu čok hošuma gitmišti..ancak tr ičinde tr plakali bi araca bu šekilde yaklašiliomu bilmiyorum,yoksa yabanci plakanin etkisi buyukmu:soru:
kanaL d'nin sitesinde haber yer aLmıor,bu aksam yayınLanan tum haberrLer oLmasına ragmen bu haber yok, weya kaLdırıLdı :)
yok baštan beri yoktu zaten:)
S virajı 19.04.2008
http://www.youtube.com/watch?v=IsTkLRjoP3M
_cAgdAsH_
20-04-2008, 21:16
cahiL cesareti insanLara ne kadar yakın
Böyle gerizekalılar olduğu sürece bizim gibilerin başı çok ağrır..:ofk:
S virajı 19.04.2008
bu ne ya ayıp denen bişey var lan
Merhaba
Aynen Yolladım hatta üşenmeden 10 farklı isim ve mail adresi ile yolladım
ufak eklemelerle bende yolladım...:icon_tup:
YAZIKLAR OLSUN!!! KANAL D'yi kınıyorumm....:ofk::ofk::ofk:
Bende yolladım metni..İnşallah dikkate alırlar..
ha_SaaaN
20-04-2008, 21:56
yollanmısıtr
Hayırlı yayınlar.
20 Nisan 2008 günü ana haber bülteninizdeki kadıköy sahil yolunda yaptığınız saçmalık ötesi haberiniz için kınama mesajıdır.
Bir kere herşeyden önce ülkemizde dünya üzerinde söz sahibi olmuş otomobiller modifiye ile güçlendirilirken siz motoru güçlendirilmiş olarak adlandırdığınız şahin ve jant kapaklı polo ile haber yapmanız 5. veya 6. dünya ülkelerine yakışır çünkü biz bu konuda diğer konular gibi ülke olarak söz sahibiyiz ama sizin gibi Türk medya sektöründe yer edinmiş bir kanala yaptığınız 5-6 dakikalık doldurma haberleri yakışmaz çünkü yanlış ve düzgün olmayan haberlerdir bunlar.
Bu şekilde yaptığınız haberler sadece ve sadece bu işi keyif zevk ve hobi amaçlı yapan kişilere zarar verir ama sizin gözterdiğiniz bizim kendi içimizde apaçi olarak adlandırdığımız şahinli yada jant kapaklı polo sahibi insanları sadece arkadaşları arasında konuşurken " ahaahhah gördünmü looo dün gece ana haber bültenine çıktım" diye makara yapmalarını sağlarsınız.
Demek istediğim şu ki sizin gibi büyük ve köklü bir medya grubuna bu kadar basit ve aslında hiçbir haber değeri taşıyaman ve bu saçma saban haber yüzünden çoğu insanın arabasının bağlanmasına yada keyfinin kaçmasına sebeb olacaktır.
heee dersenizki bu bizi ne kadar ilgilendirir buda sizin nekadar küçük yada ne kadar büyük bir medya kuruluşu olduğunuzu gösterir düşünmesi ve uygulaması size kalmış.
Saygılarımla
Kerem SAMSA
benim yazdığım mesaj bu.
Hayırlı yayınlar.
20 Nisan 2008 günü ana haber bülteninizdeki kadıköy sahil yolunda yaptığınız saçmalık ötesi haberiniz için kınama mesajıdır.
Bir kere herşeyden önce ülkemizde dünya üzerinde söz sahibi olmuş otomobiller modifiye ile güçlendirilirken siz motoru güçlendirilmiş olarak adlandırdığınız şahin ve jant kapaklı polo ile haber yapmanız 5. veya 6. dünya ülkelerine yakışır çünkü biz bu konuda diğer konular gibi ülke olarak söz sahibiyiz ama sizin gibi Türk medya sektöründe yer edinmiş bir kanala yaptığınız 5-6 dakikalık doldurma haberleri yakışmaz çünkü yanlış ve düzgün olmayan haberlerdir bunlar.
Bu şekilde yaptığınız haberler sadece ve sadece bu işi keyif zevk ve hobi amaçlı yapan kişilere zarar verir ama sizin gözterdiğiniz bizim kendi içimizde apaçi olarak adlandırdığımız şahinli yada jant kapaklı polo sahibi insanları sadece arkadaşları arasında konuşurken " ahaahhah gördünmü looo dün gece ana haber bültenine çıktım" diye makara yapmalarını sağlarsınız.
Demek istediğim şu ki sizin gibi büyük ve köklü bir medya grubuna bu kadar basit ve aslında hiçbir haber değeri taşıyaman ve bu saçma saban haber yüzünden çoğu insanın arabasının bağlanmasına yada keyfinin kaçmasına sebeb olacaktır.
heee dersenizki bu bizi ne kadar ilgilendirir buda sizin nekadar küçük yada ne kadar büyük bir medya kuruluşu olduğunuzu gösterir düşünmesi ve uygulaması size kalmış.
Saygılarımla
Kerem SAMSA
benim yazdığım mesaj bu.
:Bravoo::Bravoo::Bravoo::Bravoo::Bravoo::Bravoo:
yazın yaw bole seyler gordugunuzde icinizden geleni yazın ki bu insanlar modifiyeci itler diye adlandırmasın bizim gibi insanları ....
Samsa gayet sık ve anlamlı bir yazı bu arada :D
teşekkür ederim birazdan da Mehmet ali brand amcaya mesaj atıcam bir şekilde sahip çıkmamız lazım nasıl türban azınlık hakları olarak üniversiteye girebiliyorsa bizde bir azınlığız bizimde haklarımız var eğer biz sahip çıkmazsak kimse çıkmaz.
death34404
20-04-2008, 22:36
bunlar gerizekağlı dönende gerizekağlının başkanı aradan biride dio ki baba nasıl yaptı bunu be mal bunlar wanna video ekte
bugüne kadar hiç bir kanalda yada programda modifiyecilerle ilgili bişi yapılmadı yapılsa bizler sesimizi duyururuz ama yapılmıyor aslında böle bişi yapılsa samimi sölüyorum çok fazla reyting toplarlar mesela olay tv de garajj die bir program vardı yayınlarını çok beğeniyordum ama 6ay sonra kapandı nedeniyse reytingi az olan bir kanaldı tutmadı yada bizlerden pek fazla kişinin bu programdan bile haberi yoktu suan yine bir program yayınlanıyor tuning mania adlı ama oda turkiyeden değil yurt dışındaki araçları gösteriyor oda yakındır bitti biter nebilim aslında sesimizi duyursak showtv kanald atv vs butarz buyuk yayıncılara mail yoluyla ulaşsak tuning adıı altında bir yayın dönemi başlatsa çok güzel olmazmı isterseniz mail yoluyla derdimizi anlatan bir mail hazırlayıp bu mail li herkes yollasa belki bişiler olabilir nedersiniz
Sadece ordaki sahini kullanan degil, ordakilerin alayı gerizekalı...
Adam zaten mal, bir de gaz veriyorlar cok daha büyük seylere yol acıyorlar.
Sefa_vts
20-04-2008, 22:44
hayır bide inip kendini alkışlıo... eve gidince duş felan da almıştır bu...
Sadece ordaki sahini kullanan degil, ordakilerin alayı gerizekalı...
Adam zaten mal, bir de gaz veriyorlar cok daha büyük seylere yol acıyorlar.
+1544848898
bide arabadan čikipta selamlamiyomu:Deli: tobe tobee
bende yarın kendimce bir yazı yazıp şirket mailimden yollayacağım.
şirket logosunu dikkate alıyor bu tür kuruluşlar. ayrıca ofisten 2-3 arkdaşımı daha ayartıp onlarada yollatacam ;)
vakti zamanında aynı olaylardan yeşilköyde de biz sıkıntı çekiyorduk. burda da başlarlar şimdi janttan araç bağlamaya.
ben sirket mailimden yolladım ve bekliyorum ki bi cevap gelsin pistmi var insanlar sokakta gazlıyo falan gibi zırvalasın ve agızlarının payını veriyim diye bekliyorum cevap gelicekmi acaba ...
Jam da Joker
20-04-2008, 22:58
Caddebostan sahil yoluna zaten 2 tane EDS kamera sistemi kurdular Bağdat Caddesindede hemen hemen her ışıkta artık kamera mevcut.
Eskiden S denildiği zaman kaliteli insanların buluştuğu güzel sohbetlerin döndüğü yer gelirdi akla.
Şimdi S diyince akla ; zırroların 20 şerli gruplarla minibüslere doluşup yol kenarında ellerinde kameralı cep telefonlarıyla bu görüntüleri oluşturması geliyor..
Yakında S virajındaki ışıklarada kamera konulur hatta sokağın içine doğru falanda bir kaçtane konulursa iyi olur her haftasonu bu saçmalık bitmiş olur herkes kendi muhitinde takılır.
[QUOTE=DRaGGeR;266524]Ben de yolladım.
bu tip insanlar ve bu art niyetli basın olduğu sürece bizlere rahat yok,2005 senesinde otodromda yaptığım drag organizasyonu için o zamanın tgrt tv den gelip roportaj ve çekim yapmak iştediklerini söylediler..bizde kabul ettik ve gerekli konuşmaları hem ben (org sorumlusu), Ethem genim.ve yarısacak olan arkadaşlarla konuşmalar yapıldı,dedikki genç arkadaşlarımızı caddelerde değilde pistte getirerek zevkli bi gün,hem kendilerini,hemde araçlarını deniyorlar dedik VS...caddelerde yarışan ve başka insanların hayatıyla oynayan bu tip arkadaşları kınadık...teşekkür ettiler çekimden sonra gittiler...yayın günü gelip başladığında gözlerimize inanamadık,organizasyon pistte olduğu halde gazcı olduk..yüklendikçe yüklendiler..tamamen değiştirilmiş ve çarpıtılmıştı hersey..arastırmadan 17 yasındaki çoçuğun pistte ne işi var diye yüklendiler bana (org sorumlusu)olarak..ama sunu bilmiyorlardıki trafiğe kapalı alan ve pistlerde 16 yaşındaki bir kişi yarısabilirdi...örnekleride çok..anlıyacağımız daha çok çekeçez...;)bu basın ve bu tip insanlar böyle yaptığı süreçe arabalarımız bağlanıp trafikten men edilecektir...:(..
Yakında S virajındaki ışıklarada kamera konulur hatta sokağın içine doğru falanda bir kaçtane konulursa iyi olur her haftasonu bu saçmalık bitmiş olur herkes kendi muhitinde takılır.
Bunu eminim onlarda düşünmüşlerdir hemde aylar önce..Ama neden yapmıyolar bence bu konu hakkında fikir yürütmek lazım... :heyoo:
Yazıyı bende gönderdim.
tuh aLLah beLanızı versin dibine vurdumun apahceleri...
kısaca rezillik izledikçe insan bu kadarmı olur diyo :mad: medyamız olayları çarpıtmakta bir
numara zaten yakın tarihtede 2 typer lı arkadaşı çeşitli şekillerde kandırıp görüntüleri alınmıştı sonrada ne şekilde yansıtılmıştı hatırlarsınız belki orda şahini döndürmeye çalıştında ne oldu bide inip insanları slm lıyo pes pes pes :mad: apache dir ne yapsa yeridir
[QUOTE=DRaGGeR;266524]Ben de yolladım.
bu tip insanlar ve bu art niyetli basın olduğu sürece bizlere rahat yok,2005 senesinde otodromda yaptığım drag organizasyonu için o zamanın tgrt tv den gelip roportaj ve çekim yapmak iştediklerini söylediler..bizde kabul ettik ve gerekli konuşmaları hem ben (org sorumlusu), Ethem genim.ve yarısacak olan arkadaşlarla konuşmalar yapıldı,dedikki genç arkadaşlarımızı caddelerde değilde pistte getirerek zevkli bi gün,hem kendilerini,hemde araçlarını deniyorlar dedik VS...caddelerde yarışan ve başka insanların hayatıyla oynayan bu tip arkadaşları kınadık...teşekkür ettiler çekimden sonra gittiler...yayın günü gelip başladığında gözlerimize inanamadık,organizasyon pistte olduğu halde gazcı olduk..yüklendikçe yüklendiler..tamamen değiştirilmiş ve çarpıtılmıştı hersey..arastırmadan 17 yasındaki çoçuğun pistte ne işi var diye yüklendiler bana (org sorumlusu)olarak..ama sunu bilmiyorlardıki trafiğe kapalı alan ve pistlerde 16 yaşındaki bir kişi yarısabilirdi...örnekleride çok..anlıyacağımız daha çok çekeçez...;)bu basın ve bu tip insanlar böyle yaptığı süreçe arabalarımız bağlanıp trafikten men edilecektir...:(..
hatırlıyorum o zamanları o sorunları ....
bi gece benzinlikte beklişyorlardı atasehirde ahh ah urfa okuyosan yaz neler cektik bu basından ...
Merhaba
Aynen iletilmiştir...
Tepkinizi gosterin bunlar bizi ilkokul mezunu kendini geliştirememiş malaklar sanıyorlar sanırım ...
mesaj atmayı kanal d ye bu konudaki fikirlerinizi onceki sayfalarda yazdıgım gibi yada kendi fikirlerinizle yollayın ki biyerlere ulaşabiliyormuyuz gorelim ona gore tavır almak kolay ...
Umarım bu attığımız yazılar biraz olsun biz napıyoruz diye kendilerine soru sormalarına sebep olur.
Vtec-SEDAN
20-04-2008, 23:28
bence bu yazıların yanında güzel bir oluşum ve orgz. ile derdimizi de anlatabiliriz.. lafta değil icraatta kendimizi gösterebiliriz.. bu maillerin tahminimce her biri daha okunmadan siliniyorlardır..
buğra yada bora ağabey tam bilmiyorum kusura bakma bu konuda aslında bir şekilde KanalD ile randevu alınıp konuşulabilinir denemek isteyen varsa bir çalışma başlatalım sesimizi duyuralım.
Yarın aksam memo ordayken kanald yi basalım :D
eeeee eeeeee eeeeeeeee :D
buğra yada bora ağabey tam bilmiyorum kusura bakma bu konuda aslında bir şekilde KanalD ile randevu alınıp konuşulabilinir denemek isteyen varsa bir çalışma başlatalım sesimizi duyuralım.
buğra kısmı dogru :D
kanal d ile ana haberdeki 10 sn suren haber icin onlar geri donmedikce bişi alınamaz ama ne yapılır bu haber deki hatalar karsılıgı duzgun bir pist org. cekilip yayınlatılır buda ozur olur ama bunu yapabilmek icin bisuru e mail vede bikac ciddi tanıdık araya sokulur ....
sonuc eyer destek olursa eyer insanlar mesaj atarsa insanlar bu tur sacma konularda kendini savunursa yada savunmaya calısırsa arkası gelir .....
ben her hafta 1-2 org yapıyorum o sorun deıl onemli olan insanların tepkisini iletebilmek aynı ip den ben 50000 mesaj atsamda bişi ifade etmez ***** ....
herkez yazmalı konunun ciddi oldugu anlasılmalı sonrasını org. etmesi kolay emin olun .....
Hahaha bende bugün yok yere ceza yedim alt tarafı cıtır köşe başı yanladım ama polisin önunde yapmışım 110ytl ceza yedim, tehlikeli şerit değiştirme + kemer takmama halbuki o durdurduğunda actım kemerimi :hahaha:
Bende yazdım yolladım.
Arabasına jant alan modladım zannediyor be bide böyle kırma insan topluluğu olunca ..
Yazık ya böylelerini gördükçe ayarım gidiyor.
Daha yeni geldim eve,adamın altında doğan cıs cıss gidiyor kızlara laf atıyorlar falan..
Kızlardan direk öküz diye cevap gelince güzel oluyor tabi :D
4ever_aj
21-04-2008, 00:05
en berbatıda o sen git oku et sonra etrafta arabadan ses cıktı diye sana farklı gozle baksınlar ....
bunu haketmiyoruz elma ile armutları ayırmak lazım ....
Katılıyorum sana devlete vergimi veriyorum arabama cok iyi bakıyorum frenler vs. bodoslama cıkmıyorum yola herşeyden sakınıyorum ama biz serseri oluyoruz eski arabaları olanlar yada orjinal olup arabadan bi haber olan insanların gözünde serseri oluyoruz yok böyle bi dava...Ayrıca yazıda aynı şekilde yollanmıştır ...:ofk:
Katılıyorum sana devlete vergimi veriyorum arabama cok iyi bakıyorum frenler vs. bodoslama cıkmıyorum yola herşeyden sakınıyorum ama biz serseri oluyoruz eski arabaları olanlar yada orjinal olup arabadan bi haber olan insanların gözünde serseri oluyoruz yok böyle bi dava...Ayrıca yazıda aynı şekilde yollanmıştır ...:ofk:
senelerdir basına it kopuk takımı olarak mazeme olmaktan etrafımızdaki cevremizdeki insanlara spor araba kullanıyor diye kotu gorunmekten bıktım artık ....
bu olucak iş değil afişe ediliyoruz sacma sapan hemde ....
benle senle ve diyer binlerce gonul veren ozen gosteren emek harcayan ınsanla beraber bu it kopuklarla aynı kefeye koyulmak bu haberlerle agırıma gidiyor bıdahaki cumartesi bekliyip o viraj ki s virajı gulpembe sokaktır orası yemin ederim odunu veresim var komple azına o tiplerin ....
o tipleride bırak bu basın denilen yumsak kaygan tipleri yakalayıp gel ulan pistide cek yayınla diyesim var ....
ama ne gerek var modifiyeci sahin ve polo donut yapmak ve yuvarlak donmek modifiyeli motor ve sis farı bunları ayıramıyolarkı durumu kavrayacak kadar hakim olsunlar konuya ....
egeturbo
21-04-2008, 07:35
yorumsuz bu nedir bilader elin 2 tane kıcı kırık arabası orda yanlamaya calısıor millette alkışlıor sonra şahinciler dior bizimkia raba değilmi ulen sizin gibi maholar yüzünden millet trafiğe aracını cıkartamıor sizin gibi apaciler yüzünden modifiyenin adı kötüye cıkıor
Mechanix
21-04-2008, 09:33
Merhaba,
20 Nisan 2008 Akşam ana haberde yayınlanmış olan Kadıkoy sahil yolunda cekilmiş olan haber ile ilgili olarak ;
Yaptığınız haberleri yalan haberlerden ayıran nedir ? Konu hakkındaki bilgisizliğiniz , yüksek makamlardaki yetkilileri etkilemekteki gücünüz ile birleşince ortaya çıkan yıkım gücü modifiye sektörüne büyük bir sekte vuruyor.
Size bu işin modifiye olduğunu söyleyen kimdir ? Nasıl bir bilgilendirme ile milyonlara bu işi kötülüyorsunuz ? Yaptığınız haberlerin arka planını incelemeden nasıl bu kadar net kararlar verip suçsuz insanları yargılayabiliyorsunuz ?
Evini dekore edip o evi kumarhaneye çevirenlerin haberlerini yaparken "Ev dekorasyonu yapanlar evlerinde kumar oynatıyor" diye haber yapabilirmisiniz ? Sanırım yaparsınız çünkü modifiye sektörüne yaptığınızda budur.Hedefinizi şaşırarak bilinçsiz ,eğitimsiz kitleye değil bu işi tüm resmiyeti ve yasal yolları ile yapan kişilere saldırmış oluyorsunuz.
Bundan önce bir çok kez yalan haberlere göz yumduk.Yıllar önce çekilmiş görüntüler ile iyi niyetle verilmiş röportajlar çarpıtılarak ekranlara yansıtıldı.Ancak bundan sonra yasal yollara başvurarak hakkımızı arıyacağız.
Tüm bu yapılanlara Mehmet Ali Birand gibi dürüst olduğu düşünülen ve deneyimli bir gazetecinin dahil olaması bizleri sizlerin yaptığı diğer ve daha önemli konulardaki haberlerin gerçekçiliğini sorgulamaya yöneltiyor.
Lütfen medyanın yönlendirme gücünü doğru ve dürüst kullanın.Benzin , ekmek gibi hayati önemli ürünlerin hergün zamlandığı bir dönemde gücünüzü halkı bilgilendirmekte kullanın,yanıltmakta değil.
Saygılarımla
Mustafa Mert Kazanç
Sheyhzade
21-04-2008, 09:36
çok güzel yazmışsın mustafa , umarım dikkate alırlar.
Mechanix
21-04-2008, 09:37
Çok sinirlendim gerçekten.Medya bilinçsiz insanları yönlendiren bir araçtır.Çoğu insanlar haberlere güvenir ve buna göre kafasında karşı kuruma tavır alır.Bu yapılan terbiyesizlik değil alalen bir saldırıdır.Bunlara göz yumma vakti geçmiştir arkadaşlar.
mustafam ağzına sağlık. gerçekten çok bilinçsizce sadece zaman doldurmak adına yapılmiş bir haber gerçekten birçok kişinin yine canını cebini yakacak.
crazydog
21-04-2008, 09:46
mustafa cok gusel yazmıssın snde
Ben standarta cevirdim bu yüzden, herkez serseri it kopuk olarak görüyor,aa araban bi tuhaf yok işte neden önde plaka yok işte cam filmi yasak diilmi hep bu sorular v.s bıktım usandım..
Merhaba
Saygılarımla
K.Buğra YILDIRIM
bende gönderdim ama bu memleketin habercilerinden cacık olmaz ...
Ferhat_V
21-04-2008, 15:40
vay bee neler olmuş.:)
bu gün maltepede bizim eski arabayı bağlamışlar tek mühür app ve filmden dolayı...
bu tür cahil mal insanların videosunu çekip koyana kadar gel pisti çek doğru düzgün araçları..
şahindede nasıl bir yol tutuş varmış o kadar dön dün bırakmadı arkayı :D:D
Bilinçsizce yapılan haberlerin önüne geçebileceğimizi zannetmiyorum, bir şekilde sesimizi duyurmamız ve bu sektörün zannettikleri gibi bir kaç takım serseriden oluşmadığını öğretmemiz gerekiyor.
Geçenlerde cnn türk kanalında Beyaz ve Güven Kıraç'ın birlikte hazırladıkları 'Nası Yani?' programının bir bölümünü motorsikletler ve tutkunlarına ayırmışlardı ve programa konuk olan motor kullanıcısı ünlülerde vardı. Çektikleri sıkıntıları, trafikteki diğer insanlar tarafından yanlış muamele gördüklerini, motor tutkularını anlattılar. izlerken aklıma geldi, keşke bizim gibi modifiyeye gönül vermiş kişiler içinde bir bölüm ayırsalar dedim. Gerekli irtibat kurulduktan sonra olabilecek birşey. telefon, mail, vb bir şekilde istedğimizi belirtsek ve bölümün birini modifiye sektörü üzerine ayırmalarını istesek bence ilgilerini çeker. Ünlü kişilerinde katılacağınada inanıyorum, bir müdifiyeşirketi sahibi olarak aklıma ümit karan geldi ve daha birçok mopdifiyeli araç kullanan ünlü vardır. Kültür seviyesi yüksek bir program olduğundan bu konuyla ilgileneceklerini düşünüyorum.
bende gönderdim. bi sonuç çıkacağını zannetmiyorum ama olsun. böyle böyle bişeyler olur.
birara da atv buna benzer haber yapmıştı.
bende gönderdim ama pek umursayacaklarını sanmıyorum daha somut bişiler yapa bilsek keşke
nitrO_Oxide
22-04-2008, 10:53
bende gonderdim
sıkıldım artık boyle haberlerden srefsiz birkac muhabirin 3-5 dk ugruna yaptığı birsey..
gecmiş zamandada olmustu niceleri ve ilerdede olucak bu zihniyeti değiştiremicez.
likedead
22-04-2008, 11:08
bende gönderdim kendilerini bilmezler yüzünden bizim adımız kötüye çıkıyor ...zaten bizim medyamızın saçma ve yalan haber yapmakta üstüne yok...adam gibi gelip geçenlerde yapılan speedweekend 'i haber yapsalardı bizim ne kadar düzgün kendimizi ve başkasını tehlikeye atmadan yaşayan bilinçli insanlar olduğumuzu görürlerdi ...ama olmaz çapulcuları toplayıp bunların alayı böyle demek daha kolaylarına gidiyor ...şerefsizler..
yaw arkadaslar ıstıosanız 10 bın tane gonderın adamlar kesın topluca sılıolar maili bence bosuna ugrasıonzz adalete basvursan bısı degıscenı zannetmıom bız azınlıgız bu toplumda ole de kalcaz o kdr sorun warken ulkede bızmle kımse ugrasmazz.. ayrıca cok kısı yuklenmıs sole yapıolar bızıde onlardan zannedıolar fln dıe, yaw yuzde 99 umuz trafıkte mılletın canına kast etmısızdır edıyoruzdur edecegız kkmse ben yapıom demesınn herkes mutlaka bı gun bı yerde gaza gelıo makaslar fln fılan dalıoz trafıgee, tmm alıp s te belkı hc bırımız donut yapmıoz ama en az onun kdr tehlıkılı ısler yapıozzz , bugracım sen ole gaza gelmısın ama senınde s2k la nası sehır ıcınde yanladıgını bılıom , cuvaldız yoksa getırım ızmırden gelırken :D o yuzden once kendmızı duzeltelım sora mıllete laf atalım
Not: sımdı benı ters anlayıp bana sarmayın da..
yaw arkadaslar ıstıosanız 10 bın tane gonderın adamlar kesın topluca sılıolar maili bence bosuna ugrasıonzz adalete basvursan bısı degıscenı zannetmıom bız azınlıgız bu toplumda ole de kalcaz o kdr sorun warken ulkede bızmle kımse ugrasmazz.. ayrıca cok kısı yuklenmıs sole yapıolar bızıde onlardan zannedıolar fln dıe, yaw yuzde 99 umuz trafıkte mılletın canına kast etmısızdır edıyoruzdur edecegız kkmse ben yapıom demesınn herkes mutlaka bı gun bı yerde gaza gelıo makaslar fln fılan dalıoz trafıgee, tmm alıp s te belkı hc bırımız donut yapmıoz ama en az onun kdr tehlıkılı ısler yapıozzz , bugracım sen ole gaza gelmısın ama senınde s2k la nası sehır ıcınde yanladıgını bılıom , cuvaldız yoksa getırım ızmırden gelırken :D o yuzden once kendmızı duzeltelım sora mıllete laf atalım
Not: sımdı benı ters anlayıp bana sarmayın da..
ne dion nan sen sibob:D aslinda bi yerde dogru demissin gursel:) haklisin..
ne dion nan sen sibob:D aslinda bi yerde dogru demissin gursel:) haklisin..
yaw evet haklılık oranı yok değil kabul ediyorumda hangimiz yaptığımız hareketten sonra inip halki selamladık???:D:D:D
yapmadık dersek yalan olur. kendim için konuşursam kendimi daha kontrollü olmaya davet ediyorum mümkün olduğunca:) başarılı olabiliyormuyum bilmiyorum
Ancak emin olduğum başka bir durum varki bu siteye üye olan herkeste otomobille ilgili farklı bir bilinç bulunmakta kullanımından tuning'e varana kadar her durumda bilinçliyiz. ve bu tarz hareketler yapan insanlardan sonra tepki göstemenin haklı olduğundan yanayım.
Absinthé
22-04-2008, 12:02
Bence apaçilik farklı bi kavram olarak incelense daha ii :D
Yaptıkları resmen apaçilik...
Bence apaçilik farklı bi kavram olarak incelense daha ii :D
Yaptıkları resmen apaçilik...
evvveet doğru bi yaklaşım:D
Zamanında ben bunlarla çok uğraştım ama artık anladımki nafile.. Başarılamıyo..
Bende attım bu maili..Yalnız sonuç gelmez beyler haberiniz olsun.. Zamanında tgrt'yi foxû ve birkaç kanalı arayıp bu tür haberler ile ilgili sorunlarımı dile getirmek istedim beni en az 5 kişiye bağlayıp en sonunda bu haberi yapan şuan burda değil diyerek susturdular..Yani maiillede bir sonuç çıkmaz üzülerek söylüyorum..
Apaçi bile değil artık bunlar direk "it"ve bunlardan asla kurtulamayız.. Bunun sonu yok.. Bunu yapanlar maddi güçleri fazla olmadığından egolarıda zayıf olduğundan biraz paralı olanlara artislik yapmak için türemiş embessiller.. Yolda sıkıştırırlar,küfür ederler vs.. Geçen sene temmuz ayı sonunda aynı böyle bir gece sonunda içip içip caddede terör estidiler ! polis dövdüler havaya ateş açtılar vs.. Artık bu noktaya geldi olaylar.. Ve esas kötü olanı bu gece sonunda güzelim cadde ortamının içine ettiler ve 15-20 kişilik erkek grupları halinde caddede yürüdüler ettiler..sonuçmu 3-4 tane çocuğa saldırdılar linç ettiler,kavga nedenide çocukların kız arkına laf attılar !!!! Yani bırakın artık tuningi modifiyeyi bağlanmayı olayın ciddi anlamda boku çıktı ! Beinsiz mahlukatlar Ste içip içip sonra caddede terör estiriyo !!!
Ama asıl suç polisimizde.. Bu yolu kapayıp milletin canını riske atmak çok büyük bir suçkan komik bir rakam ceza kes ve git.. Al kardeşim nezarete at bi posta döv bak bakalım yapıyomu !! Ama nerde.. Ha nerde söyliyim 1 hafta sonra suadiye otoparkı ve ; BAĞLADIM SENİ !! Anca bu kadar.. Bu aynen aysun kayacının %100 katıldığım lafı olan ; köydeki çobanla benim oyum aynı olamaz ! lafına çıkıyo !! Fransada ne güzel öğretim durumuna göre oy verilir.. Neyse yani beni seni bizi sizi herkesi bu adamlarla aynı kefeye koymalrı bu işi bilmemek değil çıkar uğruna yapmaktır.. Ben çok doluyum komiser dahil çok kişi ile bunun kavgasını yaptım.. Kimsede önlemini almaz işlerine gelmiyo çünkü.. Bence sizde fazla uğraşmayın bu haftasonu ya caddeye gelmeyin yada ara sokaklarda gezin yada benim gibi alın bi dizel takılın ;)
dizel varda pek sevilmiyor bizimki
Türkiyede bu konuda daha çok fırın ekmek yenmesi gerekiyor...
Zamanında ben bunlarla çok uğraştım ama artık anladımki nafile.. Başarılamıyo..
Bende attım bu maili..Yalnız sonuç gelmez beyler haberiniz olsun.. Zamanında tgrt'yi foxû ve birkaç kanalı arayıp bu tür haberler ile ilgili sorunlarımı dile getirmek istedim beni en az 5 kişiye bağlayıp en sonunda bu haberi yapan şuan burda değil diyerek susturdular..Yani maiillede bir sonuç çıkmaz üzülerek söylüyorum..
Apaçi bile değil artık bunlar direk "it"ve bunlardan asla kurtulamayız.. Bunun sonu yok.. Bunu yapanlar maddi güçleri fazla olmadığından egolarıda zayıf olduğundan biraz paralı olanlara artislik yapmak için türemiş embessiller.. Yolda sıkıştırırlar,küfür ederler vs.. Geçen sene temmuz ayı sonunda aynı böyle bir gece sonunda içip içip caddede terör estidiler ! polis dövdüler havaya ateş açtılar vs.. Artık bu noktaya geldi olaylar.. Ve esas kötü olanı bu gece sonunda güzelim cadde ortamının içine ettiler ve 15-20 kişilik erkek grupları halinde caddede yürüdüler ettiler..sonuçmu 3-4 tane çocuğa saldırdılar linç ettiler,kavga nedenide çocukların kız arkına laf attılar !!!! Yani bırakın artık tuningi modifiyeyi bağlanmayı olayın ciddi anlamda boku çıktı ! Beinsiz mahlukatlar Ste içip içip sonra caddede terör estiriyo !!!
Ama asıl suç polisimizde.. Bu yolu kapayıp milletin canını riske atmak çok büyük bir suçkan komik bir rakam ceza kes ve git.. Al kardeşim nezarete at bi posta döv bak bakalım yapıyomu !! Ama nerde.. Ha nerde söyliyim 1 hafta sonra suadiye otoparkı ve ; BAĞLADIM SENİ !! Anca bu kadar.. Bu aynen aysun kayacının %100 katıldığım lafı olan ; köydeki çobanla benim oyum aynı olamaz ! lafına çıkıyo !! Fransada ne güzel öğretim durumuna göre oy verilir.. Neyse yani beni seni bizi sizi herkesi bu adamlarla aynı kefeye koymalrı bu işi bilmemek değil çıkar uğruna yapmaktır.. Ben çok doluyum komiser dahil çok kişi ile bunun kavgasını yaptım.. Kimsede önlemini almaz işlerine gelmiyo çünkü.. Bence sizde fazla uğraşmayın bu haftasonu ya caddeye gelmeyin yada ara sokaklarda gezin yada benim gibi alın bi dizel takılın ;)
+ VTEC VTI
Olayı özetlemişsin kardeşim. Pistte gitsen orayada geliyorlar yok anlamıyorum nerden buluyorlar o kadar parayı. Taa piste geliyorlar . Neyse yazmaya kalkarsak sayfalar yetmez bize.
aynen dedıklerıne katılıyrm yanlız "Bunu yapanlar maddi güçleri fazla olmadığından" demıssn ona katılmıom cunku apacılık ne dersenz dıın bunu yapanlarn parayla bı baglntsı oldgunu dusunmuom bı ton paralı apacı de war bunun genlerle fln alakalı oldugunu dusnuom walla, apacılık genı barzoluk dna sı fln
Absinthé
22-04-2008, 12:32
aynen dedıklerıne katılıyrm yanlız "Bunu yapanlar maddi güçleri fazla olmadığından" demıssn ona katılmıom cunku apacılık ne dersenz dıın bunu yapanlarn parayla bı baglntsı oldgunu dusunmuom bı ton paralı apacı de war bunun genlerle fln alakalı oldugunu dusnuom walla, apacılık genı barzoluk dna sı fln
asdassaduhasduhas yarıldım
Valla piste gitmek çok bi para değil ki onlara göre...
6-7 kişi 1 arabaya dolarlar... 50 ytllik Lpg doldururlar tamam işte :D
Masraf / 6 ... Öğlen yemeğinide kat.. Adam başı 1o ytl düşsün...
Apache king'e koymaz 10 ytl... 2 paket sigara parası :D
Zaten daha zengin olan apaçiler genelde kro olarak adlandırılıyor...
-Kroya bak altındakı arabaya bak...
gibi ;)
Onlarda zaten kurtlar vadisi modunda geziyolar :D
Tamam paralıda apaçi var ama :) %90nı bunların haftaiçleri yemeyip içmeyip para biriktirip h.sonu benzin alıp 7 kişi bi arabaya binip(biri bagaja) gazlayan tipler.. Bunlar zaten bizim çevremizde olanlar.. Ya arabayı servise götürüyorum çırak bana anlatıyo abi yedtepenin orda bmwli hatun gördüm başladm önünde yanlamaya diye.. arabası skoda eski.. Yani mantık bu mantık " bolca yanla , kızlar sana hasta " ..
Aslında basit.. Bu konu sırf araba için değil,herşey için geçerli... Bu memlekette eğitim yokki akıl mantık olsun.. televizyon başında eğitilen insanlarımız var.. ee memleketin halide ortada.. Konuşursam pis konuşurum evi mit basar :) susuyorum..
dragon07
22-04-2008, 12:48
bu yazdıklarınızdan bu sonuç çıkıoyor:E Ğ İ T İ M Ş A R T :D
o toplulugun oldugu yere meteor falan düşseydi daha güzel bi haber olurdu :)
Yıllar önce Siyaset Meydanın Da Cadde De Gazlayanlar Hakkında Program Yapılmıştı Buyuk Kaza Sonrası Hatırlarmısınız Bılmıyorum ıyı Tanıdıklar Aracılıgı ıle Bu Konu Yıne Ekranlara Tasınsa Super Olur Bu Sefer Kaza Bela Olmadan...
Dizel falan demeyin kardesim :D
Daha gecen gece 2de cevrildim, soba borusu gibi egsoz davasına...
Dizelde ses cıkmıyor, adam bu sefer egsozun görüntüsüne takıyor.
Yani modifiye aşkını, sektörünü yok etmek icin ellerinden geleni yapıyorlar.
En güzeli stock takılcan, apacilik yapıcan, bir Allahın kulu cevirmez o zaman :D
apaçilik mevzusu derin bir mevzu. köyden kente göç sonucu köylülüğün efendiliğini, alçak gönüllülüğünü kaybetmiş ama şehirli de olamamış insanların eğitilmemesi, 12 eylül sonrası Özal politikalarının (parayı kazan da nasıl kazanırsan kazan) millete işlemesi, medyada lümpenliğin prim görmesi vs vs....
valla ben yavaş kullanırım falan demedim ama 1000 kişilik apachilerin alkıs tutucagı bi iş içinde bulunup mimlenmedimde ...
Kıcımın dibindeki s virajında ne bi burnout nede donut yapmışlıgım var ki s denilen yer aslında caddedeki adam gibi insanların toplanma yeriydi eskilerde şimdi bu halde ...
DaRkNeSs-
22-04-2008, 22:32
bende bişiler ekleyerek yolladım maili..
bi tv programı bişi yapmak lazım hakkatten...
modifiye meraklısı ünlüler fln.. yunus günce de modifiye meraklısı yanlış bilmiosam ciddi modifiyeli bi arabası var sanırım...
YavuzNaz
23-04-2008, 09:28
saçma salak tipler çıkıyo bişi yaptıklarını sanıyo altında şahinle ondan sonra adı modifiyeci oluyo tinerci tipli gerizekalıların yuh be kardeşim harbiden yuh..
YavuzNaz
23-04-2008, 09:30
bende bişiler ekleyerek yolladım maili..
bi tv programı bişi yapmak lazım hakkatten...
modifiye meraklısı ünlüler fln.. yunus günce de modifiye meraklısı yanlış bilmiosam ciddi modifiyeli bi arabası var sanırım...
DJV plakalı bi stilo su var yunus güncenin rengi siyah çokta şık bi cihaz www.akilli.tv de program yapıyo belki burdan ulaşma şansımız olur ama pek ilgi olacağını sanmıyorum..
Yunus Güncenin kendine hayrı varmı :D
Kesinlikle bi stilo anca bu kadar kalitesiz dandik olabilr heralde.Ayrıca Tw programı hakkında yapılsa nasıl bir program yararlı olurdu sizce içeriği ne gibi olmalı v.s...
Evet TR'deki en cirkin stilo :)
Orjinal spor paketli kalsaydı cok daha güzeldi :D
kankalar bosuna ugrasıonuz nıe hala kafa yoruyonuzz, herkes koysun cebıne uc bes baglanınca cıkartrızzz, bole gelmıs bole gtceeek
DaRkNeSs-
23-04-2008, 23:34
böyle gitmesin bişiler deişsin dioz be kanka..
sorun yAşayan sizsiniz hem bana ne :D
benim arabam hem standart hemde izmirde yaşıom huheuehuehueha
Salarım emniyeti üzerine Whiteness olursun :D
Salarım emniyeti üzerine Whiteness olursun :D
ahuahuahua:D
DaRkNeSs-
24-04-2008, 02:41
ama ben masumum :o
polisler kıllatmasın die hiç mod. yapmadım :D
abi allahtan izmirde yaşıom sen walla eğlence olsun die salardın polisleri üstüme :hahaha: