Orijinalini görmek için tıklayınız : Kactane Hattın var ögren..
ChtArdARSL
02-01-2013, 17:50
Merhaba Arkadaslar,
Haber sitesinde gordum belki gormeyen vardı,kactane hattınız oldugunu soyluyor bilginiz olmadan acılan hatlar ıcın.Benim malesefki 1 tane cıktı arastırıyorum suanda dikkatli olmakta yarar var..
Link:
https://hat-sorgulama.btk.gov.tr/sorgu.php#
darkmoon
02-01-2013, 17:51
bende merak ediyorum ama buraya tc kimlik nomuzu girmek ne kadar doğru
HondatugraL
02-01-2013, 17:53
benım hat babamın ustune tc sını blmıom ogrenemedık. Bunlar açık hat olayı falanmı ?
redbaron
02-01-2013, 17:53
adres .gov yani resmi site, o yüzden sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Doğru çıktı , benim üstüme 1 tane hat var oda kendi hattım :)
devil_berk22
02-01-2013, 17:57
sağ tarafta güvenlik raporu işareti çıktı ancak ne kadar güvenilir yinede bilmiyorum :)
İbrahim33
02-01-2013, 17:59
Firefox'ta güvenilmeyen bağlantı sayfası açılıyor...bilginize...
devil_berk22
02-01-2013, 17:59
Bu bağlantı güvenilir değil
Firefox uygulamasının güvenli olarak
hat-sorgulama.btk.gov.tr konumuna bağlanmasını istediniz, ancak bağlantınızın güvenli olup olmadığını doğrulayamıyoruz.
Normalde, güvenli olarak bağlanmayı denediğinizde,
bağlanılmak istenen site gerçekten doğru yere gittiğinizi kanıtlayacak
olan güvenilebilir kimlik bilgisi sunar. Ancak bu sitenin kimliği doğrulanamıyor.
doğru çıkıyor.denedım sımdı
Ben anlamadım. Hem tc'mi yazıyorum hem telefonumu yazıyorum sonra senin hattın var mı diyor? Zekice..
ChtArdARSL
02-01-2013, 18:01
Arkadaslar,
Site BTK nin suan ztn zaten gırdıgınız ınternet sıtesı dahıl ondan gecıyorkı,telefonlarınız pasaport ıle kaydedıldıgı yerde BTK.. Aynı zamanda devlet kurumu X,y z operoter sayfası degıl.
Bır cok yere sıfre gırıyorsunuz ve guvenlı olması acısında hattınıda mobıl onay gelıyor..
Hala guven olmadıgınız dusunuyosanızı Tc nızı hıc girmeyin hıc kımseye vermeyın!
benimde1 tane var sıkıntı yok :)
RottingChrist
02-01-2013, 18:07
1 den fazla hattı olup sorgulama yapan oldumu acaba?
1 den fazla hattı olup sorgulama yapan oldumu acaba?
ben 2 tane vardı biri turkcell birisi vodafone gösterdi valla
omerbeytekin
02-01-2013, 18:11
eski kız arkadaşımın hattınıda bikaç sene önce ben almıştım, yani benim adıma kayıtlı 2 hattı gösteriyor.
ayrıca güven konusunda sıkıntı yaşayanlarda btk nın anasayfasına girebilirler zaten oradan yönlendiriyor bu sayfaya.
onau msg geliyor yazınca goruyorsunuz ..sıkıntı yok sıte guvenılır.. bende 2 hat var bırısı turkcell dıgerı vodofone çıkıyor.. sıkıntı yok
Mikrop_Ali
02-01-2013, 18:14
internetten bakabildiğimniz borç olsun vergi olsun hiç birinde tc numaram cıkmadıgı gıbı bundada cıkmadı :D
üstüme bişey yok
RottingChrist
02-01-2013, 18:15
telefonumu girdim ama kurumsal numara olduğu için işlem yapılamadı diyor. telefonu güvenlik onayı almak için alıyorsa sana ne kurumsal veya değil. ben şirket hattı kullanıyorum bazı mobil ödemeleri bu sebeple yapamıyorum acaba bu sorgulama karşılığında bir bedel mi kesiliyor. bağlantı kuramayınca kompo üretiverdim.
timucintt
02-01-2013, 18:18
doğru 2 hattım var :D
turbo&quattro
02-01-2013, 18:18
hic yok :)
2 avea 4 turkcell hat çıktı adıma bütün aile bana aldırmış ya la hatları :D
Kendi hattımla beraber başka bir numara daha çıkıyor :s
burkaykalyon
02-01-2013, 18:48
Peki anlamadığım olay madem mesaj kontrolü ile çalışıyor. Hiç telefonu olmayan adam kendi adına hat alınıp alınmadığını nasıl öğrenecek? :D
benım ole mesela "yok oyle bısey" yazdı :D
burkaykalyon
02-01-2013, 18:53
benım ole mesela "yok oyle bısey" yazdı :D
sistem çok samimi :cool:
ya da ''bu devirde telefonsuz dolaşılır mı la'' da yazabilirlermiş :D
Arkadaslar,
Site BTK nin suan ztn zaten gırdıgınız ınternet sıtesı dahıl ondan gecıyorkı,telefonlarınız pasaport ıle kaydedıldıgı yerde BTK.. Aynı zamanda devlet kurumu X,y z operoter sayfası degıl.
Bır cok yere sıfre gırıyorsunuz ve guvenlı olması acısında hattınıda mobıl onay gelıyor..
Hala guven olmadıgınız dusunuyosanızı Tc nızı hıc girmeyin hıc kımseye vermeyın!
Hiç kimseye vermiyorum, hiç bir yere girmiyorum. Sorun? Nedir o ünlem işareti?
darkmoon
02-01-2013, 18:57
ben girmedim tc mi ama gov.tr den sıkıntı çıkıcağını düşünmüyorum..
burkaykalyon
02-01-2013, 18:59
eğer ki sitede bir sıkıntı olsaydı koskoca milliyet.com.tr yayınlar mıydı?koskoca milliyet???
Milliyet - Tıklayın kaçak hattınız var mı öğrenin (http://gundem.milliyet.com.tr/tiklayin-kacak-hattiniz-var-mi-ogrenin/gundem/gundemdetay/02.01.2013/1650248/default.htm)
bi benmiyim siteye girmeyi beceremeyen yada açılmayan :D
akarags1905
02-01-2013, 19:09
yalnız değilsin :D
burkaykalyon
02-01-2013, 19:10
yalnız değilsin :D
nedir sorun? :D SSL sertifikasına güvenilmez diyor devam et diyin...
baba site komple yok hani açılsa devam et diyecemde yok işte iih hiç açılmıyo :D [ chrome/mozilla/exp alayı dahil çöktü heralde :) ]
Bağlanma girişimi başarısız diyor bende
ulasoztas1
02-01-2013, 19:21
sayfa görüntülenemedi diyor :)
aynen sayfa goruntulenemedı dıyor
GokhanRS
02-01-2013, 19:27
çökertiniz la siteyi sizi şanzelizeciler.
Biri TC numaralarımızı toplayıp gitti :D
dj_batukaan
02-01-2013, 20:25
şuan çalışıyor sanırım bende açıldı
55li hattım kendi üstümeydi doğru çıktı başka yok üstüme olan hat :)
valla tam calısıyor 5 tane hattım varmıs bıttanesı wod... onu bıle ayrı gosterıyor
Selcuk_RoL
02-01-2013, 20:31
valla tam calısıyor 5 tane hattım varmıs bıttanesı wod... onu bıle ayrı gosterıyor
wod ?? vay be bilmediğimiz daha nelerin var :D
wod ?? vay be bilmediğimiz daha nelerin var :D
vodafone=wod
valla hepside dogru mahvolduk :)
İbrahim33
02-01-2013, 20:33
Çok şükür bendede tek hat gözüküyor , oda kendi hattım :)
fişlemek için ideal. kimin hangi hattı var ve nerede? izlemek için mükemmel tezgah.
GokhanRS
02-01-2013, 21:04
haberim olmayan 2 tane hattım çıktı lan :(
fişlemek için ideal. kimin hangi hattı var ve nerede? izlemek için mükemmel tezgah.
saçmalama ya. btk türkiyedeki internet üzerinden ulaşılabilen tüm kurumların herbilgisini zaten görüyor. senin tc ne ihtiyacı yok bunu görmek için. alayımızın listesi zaten var adamlarda. btk yı ne zannediyorsunuz bilmiyorumki. türkiyede internetin yöneticisi adamlar.
bu hizmet olmasa haberim olmayan bu 2 hattı nerden görücektik? iyi şeyleride boklamayalım bence.
darkmoon
02-01-2013, 21:06
bilalcim zaten sorgulattığın yerdekiler biliyor tam aksine onlar senin bilmeni istiyor.. bir hata varsa düzelt diye..
WhiteCupra
02-01-2013, 21:47
benim üstüme ekstra1 hat daha çıktı nolcak şimdi
lethaldoze
02-01-2013, 22:23
Ben yazdım göderdim ama mesaj gelmedi.
lethaldoze
02-01-2013, 22:29
Tamam oldu bu sefer 2 hat var ikiside çıktı sorun yok :)
S.Özeren
02-01-2013, 22:32
sanmıyorum yamuk bir site olduğunu
Milliyet - Tıklayın kaçak hattınız var mı öğrenin (http://gundem.milliyet.com.tr/tiklayin-kacak-hattiniz-var-mi-ogrenin/gundem/gundemdetay/02.01.2013/1650248/default.htm)
agresive
02-01-2013, 22:53
bende de 2 tane çıktı ikisi benim kullandığım sorun yok şükür :D
slowmotion
02-01-2013, 23:05
herkes kesin kontrol etsin, site yasaldır. bilip bilmeden yazmayalım. zaten telefona mesaj ile teyit ediyorsunuz. amacınız piyasada patates hat dedikleri kimin üzerine belli olmayan hatları kapatmak...
benim üstüme ekstra1 hat daha çıktı nolcak şimdi
2004'den beri benim tc kimlik numaram ile adam hat kullanıyormuş,
şimdi turkceli aradim numarayı ogrendim 05378975152 numarayı aradım adam yuzume kapadı,
bende turkceli geri aradım, dısa aramalara kapattırdım, yarın arayıp kendisiyle tekrar gorusup tamamen kapatıcam.
Kesinlikle ben almadım hattı abonelik sozlesmesini istedim kimin imzası vs. ogrenip turkcele ve o subeye dava acarım.
Basına baska gelen yada yasal surecı bilen var mı?
slowmotion
02-01-2013, 23:51
2004'den beri benim tc kimlik numaram ile adam hat kullanıyormuş,
şimdi turkceli aradim numarayı ogrendim 05378975152 numarayı aradım adam yuzume kapadı,
bende turkceli geri aradım, dısa aramalara kapattırdım, yarın arayıp kendisiyle tekrar gorusup tamamen kapatıcam.
Kesinlikle ben almadım hattı abonelik sozlesmesini istedim kimin imzası vs. ogrenip turkcele ve o subeye dava acarım.
Basına baska gelen yada yasal surecı bilen var mı?
ben daha 1 hafta önce tek tek bütün operatörleri aradım.adıma açılmış hat varmı sorgulamak için. müşteri hizmetlerine soruyorum sadece nüfus cüzdanı ve imza (sahte olsa bile) yeterli diyor. bence hat açmak böyle kolay olmamalı... yasal süreci bilmiyorum ama hattı kapattırın gitsin uğraşmayın. iyi ki 2004den beri faturayı ödemiş birde ödemese :D
orhan_guney
02-01-2013, 23:55
benım bılmedıgım 1 tane cıktı .
akarags1905
02-01-2013, 23:59
Benim hattım babamın üzerine onu sorguladım, kendi hattıyla beraber 2 tane çıkıyor onda sıkıntı yok peki benim üzerimde hat olup olmadığını nasıl sorgulucaz? numara istiyor zaten amaç üzerimde numara olup olmadığını öğrenmek..
BarışArdalı
03-01-2013, 00:05
benim adıma 4 adet hat çıktı.hepsi de kullanılıyor aile içinde :D
darkmoon
03-01-2013, 00:14
ben daha 1 hafta önce tek tek bütün operatörleri aradım.adıma açılmış hat varmı sorgulamak için. müşteri hizmetlerine soruyorum sadece nüfus cüzdanı ve imza (sahte olsa bile) yeterli diyor. bence hat açmak böyle kolay olmamalı... yasal süreci bilmiyorum ama hattı kapattırın gitsin uğraşmayın. iyi ki 2004den beri faturayı ödemiş birde ödemese :D
zaten işde o kolay olmasın diye bir kaç aya çipli nüfus kartları gelicek herkes onları kullanıcak kartın üstünde nüfüs cüzdanındaki gibi hiç bir detaylı bilgi yazmadığından ve ayrıca yeni kartı çıkartırken parmak izi örneklerimiz alındığından hiç bir yerde senin adına hiç bir işlem yapılamıycak.. kartın üstünde sadece tc kimlik no resmin doğum tarihin olucak cipli kart geldimide o kadarcık bilgi hiç kimsenin bir işine yaramıycak..
benim de eskiden kullanıp kontör yüklemedigim için kapanan bi hattım vardı turkcell deydi,şimdi avea'da ve kullanılıyo gözüküyo? ben ne yapayım şimdi biri yardımcı olabilir mi?
way arkadaş tam 7 tane hattım cıktı dogru cıktı :D
allah allah 5 tane çıktı benim
4 hattım vardı ve öyleymiş :)
GokhanRS
03-01-2013, 08:17
Benim hattım babamın üzerine onu sorguladım, kendi hattıyla beraber 2 tane çıkıyor onda sıkıntı yok peki benim üzerimde hat olup olmadığını nasıl sorgulucaz? numara istiyor zaten amaç üzerimde numara olup olmadığını öğrenmek..
telefon sadece sms doğrulaması için isteniyor. aktif kullandığın numarayı yaz. telefon numarasını seninmi değilmi diye istemiyor sadece cep sms şifresi yollamak için istiyor.
bu arada beyler benim üzerimede 2 hat çıktı aveayı aradım. yarın bir şubemize uğrayıp iptal edebilirsiniz dedi. ancak ben diyorum kimin açtığını bulup dava açayım. tazminat isterik :D
emresener
03-01-2013, 08:18
üniversite zamanı kalan bir avea hattı kalmış. onu gidiyimde kapatayım bugun :d
teşekkürler.
ykavcioglu
03-01-2013, 08:23
adıma hat kullanmadığım için, başka hattım varmı göremiyorum:D
Paylaşım için teşekkürler...
Ben şimdi kulladıgım numarayı girdim hattıda seçtim hiçbirşey çıkmadı
Tam olarak nasıl yapıyoruz acaba?
Emre Ekrem
03-01-2013, 08:37
çok güzel bir hizmet, tek bir hat çıktı adıma
DoDo_hamann
03-01-2013, 08:53
Avea'dan hat almış biri t.c kimliğim üzerine 3 yıldır aktif olarak kullanılıyormuş.
Telefonda yalnızca iptal talebi alıyorlar, avea şubesine iptal için gitmek gerekli imiş.
benimde bilmediğim bir numara çıktı adıma
İbrahim33
03-01-2013, 09:23
Sağa sola verilen nüfus cüzdanı fotokolirinden kaynaklanıyor hep bunlar...
GokhanRS
03-01-2013, 10:46
çıkan hatları araştırdım. şerefsizin biri benim kimliğimle açık hat açmış satmış. numarayı aradığımda hattı kullanan kişi bu şekilde söyledi.
Geçen bana aveadan yazı geldi, 2006da thyde kullandığım sonra tüm borcunu ödeyip kapattırdığım hat için...
15 lira borç cıkarmıslar, utanmadan izmirden avukata verip yollamıslar takip baslatacagız falan...
Tam denyo bunlar...Tüm borcu ödediğim 7 sene önceki makbuzu bulsam sokardım herhalde biryerlerine.
akarags1905
03-01-2013, 15:03
telefon sadece sms doğrulaması için isteniyor. aktif kullandığın numarayı yaz. telefon numarasını seninmi değilmi diye istemiyor sadece cep sms şifresi yollamak için istiyor.
Dün dediğin gibi denemiştim abi ama hala aşağıdaki uyarıyı alıyorum.
'TC Kimlik Numaranız, GSM numarası ile eşleşmemektedir. Kontrol edip tekrar deneyiniz.'
açık hat olma ihtimali yokmu.benimde şuana kadar hiç kendi hattım olmadı :)
2 tane kayıtlı var şuan, biri arkadaşıma almıştık seneler önce. direk çıktılar, doğru valla. kapanan hatlarım da düşmüş ayrıca :)
toplamda 4 turkcell, 1 voda, 1 avea olması lazımdı yoksa 2 turkcell yerine :D
Hat ile alakali kapama vs. islemini iletisim merkez uzerinden gercek tc kimlik no sahibi yaparsa tum yasal yukumlulugu kabul edip hatti kapatmis oluyormus :)
Boyle bir tezgah yok :))
slowmotion
12-01-2013, 13:51
Hat ile alakali kapama vs. islemini iletisim merkez uzerinden gercek tc kimlik no sahibi yaparsa tum yasal yukumlulugu kabul edip hatti kapatmis oluyormus :)
Boyle bir tezgah yok :))
nasıl ben bunu anlamadım :(
sıkıntı yok her şey yolunda
3-5 ayda numara değişikliği yaptığım halde şu an 1 adet görünmekte :D
hat benım olmasına rağmen : 'TC Kimlik Numaranız, GSM numarası ile eşleşmemektedir. Kontrol edip tekrar deneyiniz.' diyor.