Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Balayı tatili önerileri :)

CeM öZeR
03-01-2013, 11:22
Araştırdım ama böyle bir konu bulamadım. Kime sorduysam hep 1-2 seçenek dışında fikir sunan olmadı. Genel olarak Adam&Eve hoteli önerdiler. 1 Haziranda Düğünüm var. Ardından 3-4 Haziran gibi balayına çıkacağım inşallah. ***** yer bulabilmek için şimdiden rezervasyon yaptırmam lazım. Var mı önerebileceğiniz yerler arkadaşlar? Bütçe ile ilgili bir kısıtlama yok. :) İyi günler dilerim sağolun..

Tahir
03-01-2013, 11:27
Amara Wing Resort'e bir bakın derim.

ahk
03-01-2013, 11:28
bütçe ile ilgili kısıtlama yoksa en üstten başlarsak :
-Bora bora
-maldivler
-bali
-koh samui
hatta direkt uçmayıp singapur aktarması yaparak elektronik alışverişinide yaparsın :)

poseidon
03-01-2013, 11:29
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/81887-balayi-icin-otel-tavsiyeleriniz.html

ozgurluk
03-01-2013, 11:29
Daha önce konusu açılmış, öneriler sonucunda Adam & Eve de mutabık kalınmıştı :D

Doqan
03-01-2013, 11:30
Maldiverler tek geçerim.

Bruglione
03-01-2013, 11:41
Maldiv Kesinlikle...

MECOO
03-01-2013, 11:44
Araştırdım ama böyle bir konu bulamadım. Kime sorduysam hep 1-2 seçenek dışında fikir sunan olmadı. Genel olarak Adam&Eve hoteli önerdiler. 1 Haziranda Düğünüm var. Ardından 3-4 Haziran gibi balayına çıkacağım inşallah. ***** yer bulabilmek için şimdiden rezervasyon yaptırmam lazım. Var mı önerebileceğiniz yerler arkadaşlar? Bütçe ile ilgili bir kısıtlama yok. :) İyi günler dilerim sağolun..

Öncelikle hayırlı olsun kardeşim, Benimde 15 haziranda düğünüm olacak inşallah, balayı durumlarını bende araştırıyordum güzel bir konu oldu takipteyim, bu arada karadeniz turu geldi aklıma şuan onu araştırıyorum.

63owen63
03-01-2013, 11:47
Cem hayırlı olsun Bro şimdiden, yurt içi yurt dışı kararını verdin mi ? Ona göre yazalım.ilk mesaja editle istersen.

Öncelikle hayırlı olsun kardeşim, Benimde 15 haziranda düğünüm olacak inşallah, balayı durumlarını bende araştırıyordum güzel bir konu oldu takipteyim, bu arada karadeniz turu geldi aklıma şuan onu araştırıyorum.

Abi hayırlı olsun ya, ist'a taşındım, bir akşam çiğköfteye gelsenize bana :)

CeM öZeR
03-01-2013, 11:59
Cem hayırlı olsun Bro şimdiden, yurt içi yurt dışı kararını verdin mi ? Ona göre yazalım.ilk mesaja editle istersen.

Kardeşim Sağol Allah razı olsun. :) Darısı başına mı diyim ne diyim. :)

Yurtiçi düşünüyorum aslında ama bellide olmaz. Arkadaşlar önerileriniz için sağolun bu arada. Mecoo abi valla Karadenizde aklımdan geçmedi değil ama. Bir laf geliyor aklıma. " Herkes gider Mersine ... :) Tersine gitmesek mi ne yapsak..

Dragger
03-01-2013, 12:04
Maxx Royal başta olmak üzere Voyage Hotellerinden kesinlikle memnun kalırsınız.

Bunlar dışında Amara Dolce Vita da kaldığım en güzel otellerdendi.

http://www.amaraworld.com/uploadedfiles/imageFader/4cd95ed39d033.jpg

MECOO
03-01-2013, 12:11
Abi hayırlı olsun ya, ist'a taşındım, bir akşam çiğköfteye gelsenize bana :)

Saol kardeşim, valla bu aralar çok yogunum, ***** işlerle koşuşturuyoruz :D

valla özleştik kardeş, yapalım bişeyler, alır gelirim bizim tayfayı bi ara söz :D

utkunoa
03-01-2013, 12:15
belek susesi nde kaldım hiç önermıyorum aklınızda varsa eleyin

Durango
03-01-2013, 13:03
Cem kardeşim, öncelikle hayırlı olsun. Allah utandırtmasın :)

2 kez Club Voyage Belek'te kaldım. Ultra mutlu ayrıldım her 2 seferdede tavsiye ederim ;)
Voyage Belek Golf & Spa Özgürlüğün yaşı yok... (http://www.voyagehotel.com/Voyage-Belek-Golf-Spa)

63owen63
03-01-2013, 13:05
Saol kardeşim, valla bu aralar çok yogunum, ***** işlerle koşuşturuyoruz :D

valla özleştik kardeş, yapalım bişeyler, alır gelirim bizim tayfayı bi ara söz :D

Tamam abi, Hüsnü,Sado, Duhan abiler falan herkesi ağırlamak isterim. :)

Durango
03-01-2013, 13:07
OOO buluşma süper olur :) Bizim kemik tayfa.... Zaman ne çabuk geçiyor değilmi hey gidi hey vwturk günleri :D

63owen63
03-01-2013, 13:14
Evet abi yıllar akıyor,sonunda tekrar gelebildim İst'a.Bahçelievlerdeyim sebeb olup herkesi toplamak istiyorum ,ayrıca da görüşmek isterim abim müsait oldugunda:)

HkN
03-01-2013, 13:17
Cem seni ilk forumlarda gördüğümde sanırım 16 yada 18 yaşındaydın. Konunun başlığı görünce hep aklım o yaşlarda kalmış şaşırmıştım :)

Vwtürkçüler çıkın aradan :)

MECOO
03-01-2013, 13:20

OOO buluşma süper olur :) Bizim kemik tayfa.... Zaman ne çabuk geçiyor değilmi hey gidi hey vwturk günleri :D

Cem seni ilk forumlarda gördüğümde sanırım 16 yada 18 yaşındaydın. Konunun başlığı görünce hep aklım o yaşlarda kalmış şaşırmıştım :)

Tamam arkadaşlar en kısa zamanda haberleşiriz. Cem kardeşimizin konusu fazla dağılmasın :D görüşmek üzere :D

CeM öZeR
03-01-2013, 13:47

2 kez Club Voyage Belek'te kaldım. Ultra mutlu ayrıldım her 2 seferdede tavsiye ederim ;)
Voyage Belek Golf & Spa Özgürlüğün yaşı yok... (http://www.voyagehotel.com/Voyage-Belek-Golf-Spa)

Duhan abi 9 Hazirana kadar yer yok diyor :D Ortada kaldık iyi mi :D Sağol Allah razı olsun abi..

Vwtürkcülerin hepsi ortaya çıkıyor yavaş yavaş :goz:

aybarsdnr
03-01-2013, 23:19
öncelikle hayırlı uğurlu olsun şimdiden.. maddi açıdan problem yoksa kesinlikle yurt dışına gitmeni tavsiye ederim. yurt içinde imkan oldukça hafta sonu bile bir yerlere gidersin ama ha dediğinde yurt dışına çıkmak vizesinden, üşengeçliğinden vs. olmuyor.

booking.com dan merak ettiğin yerlerdeki otellere bak, uygun tarihteki uçak bileti fiyatlarına bak öyle ayarla derim. turla gitmekten daha uyguna gelir genelde.

turbo&quattro
04-01-2013, 05:51

Aynen yaw. seyyar uyeydi sehir sehir dolasirdi hicbir bulusmsyi kacirmazdi :) Cem kardesim hayirli olsun, mutluluklar.

Tabiya gozden uzak olan gonuldende uzak oluyo degilmi:)

VWci
04-01-2013, 07:15
Cem kardeşim Allah mutlu etsin tebrik ederim.

Hangi VWturkcüler. İlk açıldığında biz de oradaydık 2003 felan olması lazım... Sonrası ise boşver.

63owen63
04-01-2013, 07:30
Aynen yaw. seyyar uyeydi sehir sehir dolasirdi hicbir bulusmsyi kacirmazdi :) Cem kardesim hayirli olsun, mutluluklar.

Tabiya gozden uzak olan gonuldende uzak oluyo degilmi:)

Olur mu abi, sen lejyonerimizsin ,buralarda olursan illaki şeref konugumuzsun:)

Cem kardeşim Allah mutlu etsin tebrik ederim.

Hangi VWturkcüler. İlk açıldığında biz de oradaydık 2003 felan olması lazım... Sonrası ise boşver.

Şuana kadar yazan konu sahibi dahil herkes vwturk 'çü denebilir :)

kelalper
04-01-2013, 07:33
Cem hayırlı olsun kardeşim. Abi tavsiyesi Adam&Eve gerçekten rezalet ötesi bir otel. Yemekler gerçekten kötü. Havuzu pis. Sadece güzel yanı Rus dansçı kızlar.

Ben senin yerinde olsam bütçe sınırlaman yoksa yurt içinde geçireceğim diyorsan Cornelia Diamond ya da Maxx Royal e bakarım. İkisinde de kaldım ikisi de muhteşem oteller.

Yurtdışı diyorsan Maldivler güzel seçenek.
Ben balayında Cruise a çıkmıştım. İstanbuldan bindik 1 hafta gezdik geldik. O kadar hoşumuza gitti ki ertesi sene Romadan binip başka yerleri gezdik. Geminin içi fantastik yemeklerde aynı şekilde çok iyi. Sürekli olarak aktivite var akşamları. Bi de her sabah kalktığında farklı bir yerdesin. Hergün farklı bir yer geziyorsun. Geminin denizde geçirdiği günde de havuz masaj keyfi yapıyorsun.

ozgurluk
04-01-2013, 08:06
Cem hayırlı olsun kardeşim. Abi tavsiyesi Adam&Eve gerçekten rezalet ötesi bir otel. Yemekler gerçekten kötü. Havuzu pis. Sadece güzel yanı Rus dansçı kızlar.

Ben senin yerinde olsam bütçe sınırlaman yoksa yurt içinde geçireceğim diyorsan Cornelia Diamond ya da Maxx Royal e bakarım. İkisinde de kaldım ikisi de muhteşem oteller.

Yurtdışı diyorsan Maldivler güzel seçenek.
Ben balayında Cruise a çıkmıştım. İstanbuldan bindik 1 hafta gezdik geldik. O kadar hoşumuza gitti ki ertesi sene Romadan binip başka yerleri gezdik. Geminin içi fantastik yemeklerde aynı şekilde çok iyi. Sürekli olarak aktivite var akşamları. Bi de her sabah kalktığında farklı bir yerdesin. Hergün farklı bir yer geziyorsun. Geminin denizde geçirdiği günde de havuz masaj keyfi yapıyorsun.

Tam yazmaya giriyordum ki arkadaşımız yazmış.

Daha önce önermiştim ama dün bir haber geldi, Adam&Eve satılmış ve 1 - 2 yıl uzak kalınmalı.

SkY
04-01-2013, 08:14

bende balayı için voyage belek'te kaldım..kesinlikle tavsiye ederim.

ahk
04-01-2013, 08:25
yurt içinde yemek, servis, deniz ve doğa içinde en güzel otel hill side beach club'tır.... o otelin üstüne otel tanımam ;)
fiyatları uçuktur ve herşey dahil değildir...

CeM öZeR
04-01-2013, 08:35
Herkes sağolsun. Booking.com a bir göz atıyım. Birde seyahat acentesine gitmek akılcı bir düşünce olur mu? Yoksa neresi işlerine gelirse oraya mı yönlendirirler acaba?

Yusuf abi çok sağol. :) Valla buluşma olarak İstanbul,Ankara,Gaziantep,Ürgüp-Nevşehir buluşmalarına katılmıştım. Bir dönem Kayseridede yapmıştık zaman hızlı geçmiş. Taaa 2005te üye olmuştum ben :) Hey gidi 7 sene olmuş..

Eworen
04-01-2013, 08:37
Adam&Eve hotel de hiç bi numara yok önerildikçe şaşırıyorum

Maxx Royal liste başı
Rixos Premium
Amara Dolce Vita

Önerilerim bunlar hepsinde kaldım hepsi ayrı güzel

Ama şahsi fikrim bu sayılan otellerin fiyatları ciddi yüksek balayını bu tarz yerlerden ziyade yurtdışında yapmanız daha iyi olur..
Egzotik adalar ilk sırada lakin o tarihlerde Barcelona da hiç fena olmaz.

BARR
04-01-2013, 08:53
Vay kardeşim hayırlı olsun :)

Yurtiçi diyorsan Çeşme 7800 veya Alaçatı Solto.

Yurtdışı diyorsan bence tek bir yer yerine dolaşma tarzında yani Asya turu /Avrupa turu/Amerika turu (turdan kastım en güzel 3-4 şehir) şeklinde olabilir.

Ama tabi bir Ayvalık değil :D

CeM öZeR
04-01-2013, 08:56
Vay kardeşim hayırlı olsun :)

Yurtiçi diyorsan Çeşme 7800 veya Alaçatı Solto.

Yurtdışı diyorsan bence tek bir yer yerine dolaşma tarzında yani Asya turu /Avrupa turu/Amerika turu (turdan kastım en güzel 3-4 şehir) şeklinde olabilir.

Ama tabi bir Ayvalık değil :D

Ayvalıktaki amca faktörünü unutma :D Para verseler gitmem amk :D

dragon07
04-01-2013, 09:00
voyage hotelleri iyidir
limaklar iyidir
rixos iyidir

mardan hotelede gidebilirsin

SGTI
04-01-2013, 09:01
[QUOTE=CeM öZeR;6512455]Herkes sağolsun. Booking.com a bir göz atıyım. Birde seyahat acentesine gitmek akılcı bir düşünce olur mu? Yoksa neresi işlerine gelirse oraya mı yönlendirirler acaba?

Abi acenteden gidersen bireyselden daha uygun fiyat alabilirsin.Bende 3 avrupa şehir turu yapmıştım arkadaşlarla kaliteli bi turdu, güzel olmuştu.Tekrar tebrik ederim abi çok sevindim senin adına :) mod işi içinde bi türlü arayamadım ama yaz a kaldı gibi balayına denk gelmez inşallah :D

Semii
04-01-2013, 09:04
LykiaGroup (http://www.lykiaworldantalya.com/)

bi göz at bro balayı için uygun gibi :)

FRTDI
04-01-2013, 09:09
Maxx Royal veya Mardan Palace yurt içinde gidilebilecek en iyi iki alternatif bence..

BARR
04-01-2013, 09:10
Ayvalıktaki amca faktörünü unutma :D Para verseler gitmem amk :D

Bizim evi kiralayım 3 katı komple :D Denize sıfır :cool:

CeM öZeR
04-01-2013, 09:14
Bizim evi kiralayım 3 katı komple :D Denize sıfır :cool:

Ulen önünden yol geçiyor ne denize sıfırı :D Benim gibi sıkan çok olur şimdi orda :cool: Denize girilebiliyor mu orda :eek: :D

Valla Acente işi söylentilere göre daha uygun olacak sanırım. Yine Kayserililiğim tuttu. :hahaha: :D

BARR
04-01-2013, 09:24
Daha ne istiyosun :D

http://imageshack.us/a/img692/5897/img2854j.jpg

Şaka bir yana bence yurtdışı tercih et fark yerleri /kültürleri/insanları görmek çok daha güzel bir deneyim.

kaiser_soze
04-01-2013, 09:39

diğer konu başlığında yazmıştım aynen buraya da kopyalıyorum;

"2011 mayıs ayında ben balayı için Voyage Belek'e gittim, okadar memnun kaldım ki geçtiğimiz yaz da tercihimi aynı otelden yana kullandım.
tesis olanakları vs bir yana personel müthiş güleryüzlü hizmet veriyor ve sizi hakikaten "misafir" ediyorlar.
Balayı çiftleri için teraslı Deluxe odalar var, gözatmanızı öneririm. "

"bir de balayı çiftlerine ayrı bir özen ve ilgi gösteriyorlar sanırım, şöyle bir olay geçmişti ilk gidişimizde başımızdan;
normalde her sabah oda kapısına gazeteler asıyorlar fakat havuza giderken farklı bir gazete almak için otelin marketine girdik eşimle birlikte.. Gazetelerin yerini sorduğumda kasadaki arkadaş bana demez mi "siz balayı çifti değil misiniz, gazete bırakmamış mı arkadaşlar? hemen ilgili arkadaşlara iletiyorum" dedim dur sakin ol sonra kendi kendime düşündüm; iki seçenek var, ya bizim fotoğraflarımızı otel çalışanlarına dağıttılar bunlar balayı çifti diye ya da alnımıza falan bir yere damgaladılar otele girerken
velhasıl kelam, iyi hizmet... "

VWci
04-01-2013, 11:29
vwturkun ilk yurtdisi bulusmasini 2003 (ya da 2004 tam hatirlayamadim) yilinda ben ile turoc nikli arkadas ile new york ta yapmistik, o zamanlarin hardcore vosvoscularini toparlamistik. Sonrasi ise, guzel baslayan hikaye basladigi gibi gitmedi. Zaman icerisinde ayrildik. Neyse. Konuyu dagitmayalim.
Cem kardesim allah tekrardan mutlu etsin.

Umut209
04-01-2013, 11:31
ben cruise gemilerini öneririm ets turla görüşüp detaylı bilgi edinebilirsiniz

CeM öZeR
15-04-2013, 09:57
Antalya - Belek / Titanic Deluxe Belek olarak seçimimizi yaptık. Bakalım inşallah herşey güzel olur. :)

fthdrn
15-04-2013, 10:04
Cok guzel bir secim yapmissiniz keyifli tatiller :)

CeM öZeR
15-04-2013, 10:25
Cok guzel bir secim yapmissiniz keyifli tatiller :)

Sağol dostum Allah razı olsun :)

delSol_power
15-04-2013, 10:28
Hayırlı olsun :) Allah bir yastıkta kocatsın.
İki gönül bir olunca, samanlık seyran olurmuş. Balayını nerede yaptığınızın hiçbir önemi yok aslında.
Titanic olmasaymış, ben size Gökçeada'yı önerecektim. Balayında sessiz sakin, gözlerden ırak bir tatil yapardınız.

SGTI
15-04-2013, 10:37
Allah bir yastıkta kocatsın abi sat artık şu arabayı roll mol ne evli barklı adam olucaksın :D bi cc yakışır :)

CeM öZeR
15-04-2013, 11:07
Allah bir yastıkta kocatsın abi sat artık şu arabayı roll mol ne evli barklı adam olucaksın :D bi cc yakışır :)

Öyle deme, insan 4 kapı gti almış olunca her türlü ihtiyacı görüyor kardeşim :) Yeri geliyor kayınpeder,kayınvalide,eşim geziyoruz. Yeri geliyor arkayı söküp gazlıyorum. :)

SGTI
15-04-2013, 16:17
Öyle deme, insan 4 kapı gti almış olunca her türlü ihtiyacı görüyor kardeşim :) Yeri geliyor kayınpeder,kayınvalide,eşim geziyoruz. Yeri geliyor arkayı söküp gazlıyorum. :)

İşin şakasındayım be abi.Açıkçası bende senin durumunda olsam belki hasta derler bana ama gti ı tercih ederdim.Onun homurdanması yeter.CC tarzı bi araç GTI dan inenene çook uzak.hem yaş daha genç hemde araçlarımıza olan apayrı bir sevdamız var.Allah tekrardan mesut etsin diyim inşallah.

brs852
15-04-2013, 17:19
adam & eve sıkıntılı otel godoman erkeklerimiz ve rus çıtırların uğrak mekanı olmuş durumda balayı için sıkıntılı benimde önümüzde ki yaz balayı durumum var phuket yada bali adasını düşünüyorum ben Türkiye ile aynı fiyatlara denk geliyor...