Orijinalini görmek için tıklayınız : OGS Cezası Sorunu ?
Geçen ay yeni bir araç aldık nakil işlemlerini hallederken seri giden plaka değilde 2 harfli bir plaka olsun diye önceki gün trafikten düşen plakalardan birini istedim.Memurlar sağolsun sorun çıkarmadan verdi.Dün hgs'nin okumadığını farkedince internetten sorgulatayım dedim ancak sisteme girince 90 küsür lira kaçak geçiş cezası olduğunu gördüm ağustos ayında.Biz bu aracı ve plakayı geçen ay aldık.Yapmam gereken bir şey varmı sistem kendiliğinden iptal edermi cezayı ?
S.Özeren
03-01-2013, 16:28
senden önce olduğu için seni ilgilendiren bişey olmaz, sonuçta noter satışı aracın aralıkda veya kasımda almışssın , bu ceza ağustosta diyorsun senden önceki plaka sahibi düşünsün :)
senden önce olduğu için seni ilgilendiren bişey olmaz, sonuçta noter satışı aracın aralıkda veya kasımda almışssın , bu ceza ağustosta diyorsun senden önceki plaka sahibi düşünsün :)
yapmam gereken bir şey yok o zaman sağolun :)
kelalper
03-01-2013, 16:52
yapman gereken şey noter satış kağıdı ile OGS bürosuna gidip arabanı cezadan düşürmek. Yapmazsan ileridede o kağıdı kaybedersen ceza sana geçer.
yapman gereken şey noter satış kağıdı ile OGS bürosuna gidip arabanı cezadan düşürmek. Yapmazsan ileridede o kağıdı kaybedersen ceza sana geçer.
tamam abi teşekkürler.