Orijinalini görmek için tıklayınız : Aj vti. 0/170 , 130/230 , 70/200
dun aksam bakımları yapılmısken bı goruntuleyelım istedik proje oncesınde.
Specler: f/h 51 duz boru 1.4 son susturucu hafif volan.
2 kişi bagaj full dolu stepne bas takım cantası vs
youtube uyelığık sifremı hatırlayamadığım ıcın face lınkı paylaşıyorum. goruslerınız kıymetli benım ıcın
Aj' den nağmeler..:p | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?v=185716354903770&set=vb.100003962215330&type=2&theater)
maşallah 100 180 kaç saniyedir acaba?
silent furious
03-01-2013, 18:12
hafif volanın ne kadar artısını gördünüz debriyaj oem mi
emirarslan34
03-01-2013, 18:21
kaan mukemmel derecede iyi kardeşim hayran kaldım maşallah.
Kaan'ım ben bir ihtiyar olarak artık cam car aracı olurum :) proje öncesi böyle gidiyorsan...sonrasını düşünemiyorum MAŞALLAH AJ ye :)
orhan_guney
03-01-2013, 22:11
kaan maşallah kardeşim bır kac gune bır görüşelim ısınma turları :) biliyorsun haftaya patlamamız var :)
hafif volanın ne kadar artısını gördünüz debriyaj oem mi
hafif volanın artısından çok eksisii 4 sonu ve 5'te yaşıyoruz ama bunun çözümünüde yakında inşallah halledeceğiz. teşekkürler
100 180 hıc olcum yapmadım aslında bu videoda da denk gelmis hızlanmalar oldu..
hafifi volanı fhe binen birine tavsiye etmiyorum çunku anlık çıkışlıkları dışınde üst devirlerde çok ciddi bi gerileme söz konusu. özellikle 5. viteste araba duvar oluyor..ama muadil araçlarla yapılacak 3ten rollingte acımasız olabiliyorsunuz :D bu arada debriyaj yazmayı unuttum arabayı aldığım sahibi ebriyaj var dedi ama net bilgi sahibi değilim yakın zamanda şanzıman açınca yazarım.
emirim sağolasın baya bi isteklendi son zamanlarda ya:)
Metin abi boşver kafamıza göre ayar yapar sabaha kadar sıkarız senle proje sonrası yada sağ koltuğa alırım senı uçak kuşa saplarız:P
Orhan abi sen beni çay içmeye çağırırcan gönül koydum biliyosun:P haftaya eh te patlama yapmak istiyorsun anladık ta boş durmaz tuncay başkanda.. ama naparsanız yapın beni geçemiceksiniz:))))
Masallah Kaan super kardesim cok iyi gercekten ama neden 1.4 is egzoz, s2000 typer dururken :)
Maşallah AJ ye güzel gidiyor. bi akşam görüşelim :)
samet haklısın aslında kardeşimde aracın üzerinde gelen egsoz bu oem e donduğumde koyfuk hala üzerinde:)
(Maşallah AJ ye güzel gidiyor. bi akşam görüşelim )
abi aynen bi akşam görüşelim istiyoruz bizde. proje öncesi bi nefesimizi keste rahatlayalım:)
samet haklısın aslında kardeşimde aracın üzerinde gelen egsoz bu oem e donduğumde koyfuk hala üzerinde:)
(Maşallah AJ ye güzel gidiyor. bi akşam görüşelim )
abi aynen bi akşam görüşelim istiyoruz bizde. proje öncesi bi nefesimizi keste rahatlayalım:)
acilen typer yada s2000 susturucu diyorum kardesim.
Bu arada yeni bir organizasyon olsada gorussek.
ykavcioglu
04-01-2013, 09:51
kaan cutout bence çok iyi iş yapıyor, bi dene:)
type r yada s2000 zaten kafadaki sistemler ancak geçenlerde bi gece bu cutout ne işe yarar ya diye yol üzerinde test ettik ve sonuç fazlasıyla tatmin edici çıktı..:) bi ihtimal deyorum o yüzden kararsızım
maşallah kardesım senın araba bıyle gıdıyorsa orhanı elek edersın :D
maşallah kardesım senın araba bıyle gıdıyorsa orhanı elek edersın :D
:)))))orhan başkan sadece debriyaj değişip gelicekse bekliyorum hevesle:) ama dönüyo bi numaralar:D
maşallah güzel gidiyor yalnız 1.4 susturucu arabayı çok sıkıyor arabayı bendede vardı. hemen kurtul derım
maşallah güzel gidiyor yalnız 1.4 susturucu arabayı çok sıkıyor arabayı bendede vardı. hemen kurtul derım
teşekkün ederim kendi çapında yürümekte şimdilik. daha önce dc_crx ile egsoz öncesi ve sonrası denediğimizde net 2 boy elde etmiştik.. bu şemliyle 7800 üstü boşa dönüyo zaten
AJ hızlanacak inş.. bu haftasonuna yarın egzoz bulursak Anadolu yakasında zevke sıkılabiliriz aracımızı görmek istiyoruz gerçekten.. FHE vti'lar olursa iyi olur
:)))))orhan başkan sadece debriyaj değişip gelicekse bekliyorum hevesle:) ama dönüyo bi numaralar:D
gızlı spec gelıyor :D
gızlı spec gelıyor :D
orhan başkan illa ki Tem'de denk gelecek bize 3 korna yaparken Şaka yapacaz ona :D :D
Kaan masallah. Hakkaten guzel sesi var aracinin. Type r i tak kafan rahat olsun.
Aykut.
Kaan masallah. Hakkaten guzel sesi var aracinin. Type r i tak kafan rahat olsun.
Aykut.
eyvallah abı çatara patara gıtmıyoruz senın gıbı aama kendı capında keyıf werıo sesı:)
orhan başkan illa ki Tem'de denk gelecek bize 3 korna yaparken Şaka yapacaz ona :D :D
3 kornayı bize yaparken mi? :D
maaşallah kazasız belasız
Ö.öztüRk
07-01-2013, 00:55
AJ'ye kocaman maşallah çok iyi yürüyor çok video izlicez anlaşılan AJ'den:)
Kaan'ım yeni fideolarını sabırsızlıkla bekliyoruz ve bu arada avatar resmin süper AJ yakıyor etrafı MAŞALLAH :)
AJ'ye kocaman maşallah çok iyi yürüyor çok video izlicez anlaşılan AJ'den:)
madem altyapımız sağlam neden orta halli giden bi vtec yapmıyoruz dedik sıvadık kolları yaza kısmetse koşturucaz biraz:)
"Kaan'ım yeni fideolarını sabırsızlıkla bekliyoruz ve bu arada avatar resmin süper AJ yakıyor etrafı MAŞALLAH "
Metin abi bu speclerle daha video çekeceğimi sanmıyorum. en azından bi egsoz olayını halledeyim sora:) zaten ihtiyarları birbirine oüşürmeyi düşünüyorum kısmetse en iyiyi rakip alıcam:P :hahaha: bi hafta sonu çekelim bikaç kare lacivert kardeşliği olarak:)
4 iyi donuyor masallah ama herkes gelisiyor orhan ciddi hazirlaniyor eee bizde bos durmuyoruz hani:))
4 iyi donuyor masallah ama herkes gelisiyor orhan ciddi hazirlaniyor eee bizde bos durmuyoruz hani:))
hhe ondan şüphemiz yok zaten:) orhan abi evet sağlam çıkış yapıcak gibi meraktayım bende ama bu sefer üzebilir abi seni:) 4 iyi iyi olmasına da egsoz 1.4 yine o yüzden 7800 üstü bomboş arabanın onu bi çözsem tamamdır ya:)
hhe ondan şüphemiz yok zaten:) orhan abi evet sağlam çıkış yapıcak gibi meraktayım bende ama bu sefer üzebilir abi seni:) 4 iyi iyi olmasına da egsoz 1.4 yine o yüzden 7800 üstü bomboş arabanın onu bi çözsem tamamdır ya:)
Orhan tırttir yaa bakma sen ona şovunu yapti simdide bisiyler yapmaya calisiyor:)
Gel hadi diyorum her aksam yok bu eksik su eksik ayin 12 si yetistiremezse kaldircam konuyu:)
Her halinle kabulum ben seni diyorum egz beyin cart curt ne varsa:)
hoba :) konuda buyuk atar söz konusu abi:) orhan abi dersine iyi çalışıyo gibi bu sefer valla.. merakla bekliyoruz 12sini zaten:) beni nelerle kabul ediyorsun abi? :)
hoba :) konahda buyuk atar söz konusu abi:) orhan abi dersine iyi çal›fl›yo gibi bu sefer valla.. merakla bekliyoruz 12sini zaten:) beni nelerle kabul ediyorsun abi? :)
Kaanim biliyosun bizde gizli spec yok
Taksamda soylicem yaza kadar bikac ekleme olacak
b16b egz
4.40 final
Vafc takip ayar yapicam yaza boyle yuricem kismetse
Zaten roll sezonunu kapattim
Arada bir keyfi deneme yapariz birlikte no problem biliyosun:)
maşallah liste güzel görühüyo bakalım demekki yine uğraşıcaz birbirimizle:) gizli spec nedir ya zaetan alamıyorum bi türlü:) bi iki ufak değişiklik olcak aramızda sanırım ama piston baya bi iş yapacaktır o speclerle
maşallah liste güzel görühüyo bakalım demekki yine uğraşıcaz birbirimizle:) gizli spec nedir ya zaetan alamıyorum bi türlü:) bi iki ufak değişiklik olcak aramızda sanırım ama piston baya bi iş yapacaktır o speclerle
Gizli spec orhana ait bi terim kinder orhan biliyosun:)
orhan abi ya saka yapicak hepimize yada arabayi yetistiremicek ***** geceye..:)
ykavcioglu
07-01-2013, 13:25
ihtiyar yap bi sc, 3.viteste s2k'lara sellektör yaparsın:D
Maşallah kanka gayet iyi şimdilik :)
EH yukarda ki speclerle baya sıkı olacaktır.. Bu gidişte de yaza EH ile AJ baş sırada kovalayacaklar RJH Orhan abi tehlikeli şeylerin peşinde ama hayırlısı :D :D
ama kim hızlı olursa olsun Vtec ve başkan lider dedin mi kusura bakmayın SR vtec gibi bir gerçek var saygılar :D
orhan_guney
07-01-2013, 14:19
deneme 12 si dedim 12 si olacak bir aksiliğim olmazsa şu an hala eksiklerim var yetıiştirmeye çalışıyorum. ama emin ol yetişirse sana Saplıycam Şart oldu ;)
Orhan tırttir yaa bakma sen ona şovunu yapti simdide bisiyler yapmaya calisiyor:)
Gel hadi diyorum her aksam yok bu eksik su eksik ayin 12 si yetistiremezse kaldircam konuyu:)
Her halinle kabulum ben seni diyorum egz beyin cart curt ne varsa:)
EH yukarda ki speclerle baya sıkı olacaktır.. Bu gidişte de yaza EH ile AJ baş sırada kovalayacaklar RJH Orhan abi tehlikeli şeylerin peşinde ama hayırlısı :D :D
ama kim hızlı olursa olsun Vtec ve başkan lider dedin mi kusura bakmayın SR vtec gibi bir gerçek var saygılar :D
kaç boy yiyiceğimin önemi yok yanında gazlayım bi kere yeterli benim için:)
kaç boy yiyiceğimin önemi yok yanında gazlayım bi kere yeterli benim için:)
SR kullandın yeter yanında gazlamasanda olur bence... :D AJ rencide olabilir..
SR kullandın yeter yanında gazlamasanda olur bence... :D AJ rencide olabilir..
hehe olmazsa amk:))) başka vtece karşı kolay kolay utandırmayacagından şüphem yok:)
ahahahaha... :D Atarsa 567889902348222.........................4440
madem altyapımız sağlam neden orta halli giden bi vtec yapmıyoruz dedik sıvadık kolları yaza kısmetse koşturucaz biraz:)
"Kaan'ım yeni fideolarını sabırsızlıkla bekliyoruz ve bu arada avatar resmin süper AJ yakıyor etrafı MAŞALLAH "
Metin abi bu speclerle daha video çekeceğimi sanmıyorum. en azından bi egsoz olayını halledeyim sora:) zaten ihtiyarları birbirine oüşürmeyi düşünüyorum kısmetse en iyiyi rakip alıcam:P :hahaha: bi hafta sonu çekelim bikaç kare lacivert kardeşliği olarak:)
düzgün bir havada gündüz çekimine varım diyorum...lacivert kardeşliği olarak:D
uygundur TM de gelir 3lu yaparız:))))))
kerimvtec
07-01-2013, 17:37
Maşallah AJ ye ...
deneme 12 si dedim 12 si olacak bir aksiliğim olmazsa şu an hala eksiklerim var yetıiştirmeye çalışıyorum. ama emin ol yetişirse sana Saplıycam Şart oldu ;)
ooo orhan başkan kardeşim ağır olmuş sıfır hata olman lazım bunların ağzına düşeceğine anladın sen:D
ooo orhan başkan kardeşim ağır olmuş sıfır hata olman lazım bunların ağzına düşeceğine anladın sen:D
Kayittayim zaten konulu videoya hepsini eklicem bu laflarin:):)
Orhan başkan motora yeminmi ettiriyosun :D
Bu arada Aj ye maşallah yürürünü beğendiğim vti lardan :icon_tup:
Psikodelly
07-01-2013, 22:37
Maşallah Allah kaza bela vermesin
Kayittayim zaten konulu videoya hepsini eklicem bu laflarin:):)
İlk konu senden sonrada benden gelecek Konulu video ;)
orhan_guney
07-01-2013, 22:41
ya herro yada merro başkan :)
Orhan başkan motora yeminmi ettiriyosun :D
Bu arada Aj ye maşallah yürürünü beğendiğim vti lardan :icon_tup:
orhan başkan sanırım swaplıyor arabayı bize şaka yapmak için:)))) o ne özgüven o dedirten cinsten bi atarda..
allah razı olsun kardeşim kendi halinde şimdilik. bakalım oynandığı zamanda şimdikiyle eşdeğerde keyif vericek mi
düzgün bir havada gündüz çekimine varım diyorum...lacivert kardeşliği olarak:D
kesinlikle izlemeye gelirim :D
Buarada AJ kocaman masallah hızlalanmaya baslamıs :D
kesinlikle izlemeye gelirim :D
Buarada AJ kocaman masallah hızlalanmaya baslamıs :D
hehe gri çok kontrast yapar arada:))))
yok be ya hala yerınde sayıyo kardeşim:)
AJ ye kocaman masallah
tuncay baskan kasinti gelmeye basladi :D
eyvallah kadeşim saolasın. iyice yavaşlamıştık eski günlere dönelim yav:)
pr nin masallahı var çom beğenıyorum biliyosun bı ara konusalım
AJ ye kocaman masallah
tuncay baskan kasinti gelmeye basladi :D
Kaşinti hep vardi zaten:D
eyvallah kadeşim saolasın. iyice yavaşlamıştık eski günlere dönelim yav:)
pr nin masallahı var çom beğenıyorum biliyosun bı ara konusalım
pr yi sattım hocam ya :) sezon açılsın başkan beni rahat bırakmaz zaten kanımızdada var hondadan devam ederim ins :) :)
Kaşinti hep vardi zaten:D
kaşıntı kötü bişey :D
pr yi sattım hocam ya :) sezon açılsın başkan beni rahat bırakmaz zaten kanımızdada var hondadan devam ederim ins :) :)
kaşıntı kötü bişey :D
ooo hayırlı olsun kardesım ya. insallah daha güzellerını alırsın. ustundekılerle komplğ mı verdın pekı?
ooo hayırlı olsun kardesım ya. insallah daha güzellerını alırsın. ustundekılerle komplğ mı verdın pekı?
saol cumlemize ins :)
ustundekileri derken :D
v2 ve s2000:)
v2 ustunde egsozda typerdi onu aldim ya evladiyelik egsoz :)
hehe ıyımış:) v2 yi alırdım aslında:/ :) type r ı satmayı dusunursen haberleşelım kardesım:)
Kaanim 4.40 i tak bide oem itr egzantirik koy bitir isi birak artik filtre ve egzozla ugrasmayi:)
106 lar nasi yuruyo kisa ve egzantirik ile;)
hehe ıyımış:) v2 yi alırdım aslında:/ :) type r ı satmayı dusunursen haberleşelım kardesım:)
egsozu kullanicam ya yoksa anlasirsik
Kaanim 4.40 i tak bide oem itr egzantirik koy bitir isi birak artik filtre ve egzozla ugrasmayi:)
abi bak imzami sana hediye ediyorum tesekkure gerek yok :)
gazci ihtyaarr :D
abim biraz daha üstüne çıkıyoruz listenin hayırlısıyla.. bakalım ne elde edicez merakla bekliyorum .parçalar toparlanmakta.. yaza kısmetse senle denemek keyifli olucak 3 aşağı 5 yukarı aynı speclerde olcaz:)
abim biraz daha üstüne çıkıyoruz listenin hayırlısıyla.. bakalım ne elde edicez merakla bekliyorum .parçalar toparlanmakta.. yaza kısmetse senle denemek keyifli olucak 3 aşağı 5 yukarı aynı speclerde olcaz:)
Hadi hayirlisi bakalim yaza bisey kalmadi :)
avelemiz yok önemli olan kırmadan yapmak şu anda bi iddamda yok zaten AJ ile ilgili.. kendi halinde yürüyo işte:)
avelemiz yok önemli olan kırmadan yapmak şu anda bi iddamda yok zaten AJ ile ilgili.. kendi halinde yürüyo işte:)
kendi halinde yururu bana 4. viteste oha dedirttiyse yaza dusunemiyorum artik :D tekrar masallah bize typer sart oldu :D
eyvallah kardeşim PR deki son değişiklikte bana dedirtmişti:) son işlemlerden sonra 3 4 çok daha canlı ama egsozsuz fazla kasılıo:) type r mı?? oldu o zaman ben gidiim:) insallah kardesım yaa sevınırım valla
Tuncay abiyle yürüyeceklerin sayısı gün gittikçe artıyor, Tuncay abinin işi zor 2013 de :D
Gerçi Tuncay abi de gardını almış durumda, bu yaz keyifli geçecek :)
EH AJ sonucu bu yaz bellı olur bı turlu ustunluk sağlanamadı sımdıye kadar:) videolar hep aynı kıvamda
eyvallah kardeşim PR deki son değişiklikte bana dedirtmişti:) son işlemlerden sonra 3 4 çok daha canlı ama egsozsuz fazla kasılıo:) type r mı?? oldu o zaman ben gidiim:) insallah kardesım yaa sevınırım valla
eger egsozun olsaydi bana 2 boyun vardi rahat ogunden beri degisiklik tek egsoz oldu bnde :) yaza typer kismet olursa stok cikmicam karsina zaten :D
Tuncay abiyle yürüyeceklerin sayısı gün gittikçe artıyor, Tuncay abinin işi zor 2013 de :D
Gerçi Tuncay abi de gardını almış durumda, bu yaz keyifli geçecek :)
:D abi senin yorumlarina cok guluyorum ya :D
tuncay baskan isin sonu o herzaman bilir isini ama bu yaz AJ eyle basi belada ve arti supriz bi arabayla :) :)
baskan sat sunu kurtul bak bu arabada ciger var :D
Aj nin 4 ü meşhur birde 5 için bir müdahale olursa EH in vay haline :D
eger egsozun olsaydi bana 2 boyun vardi rahat ogunden beri degisiklik tek egsoz oldu bnde :) yaza typer kismet olursa stok cikmicam karsina zaten :D
:D abi senin yorumlarina cok guluyorum ya :D
tuncay baskan isin sonu o herzaman bilir isini ama bu yaz AJ eyle basi belada ve arti supriz bi arabayla :) :)
baskan sat sunu kurtul bak bu arabada ciger var :D
ehe kardesım type r dıosun yav kaale alıcan mı benı:) o gece pr çok can yurudu kardesım bence..type r la butun ıslerım bıtıncı bı denemek ısterım tabı bızden bırının arabası olması daha ıyı olacaktır:)
Ulen bensiz bir konu yok haa telif hakki alicam sizden EH in gectigi kelime basina:)
Hem ben bos durmuyorum hazirliklarinizi iyi yapin efsane geri gelicek
abi 4 canlı da 5 duvardı biraz kendıne geldı egsoz koyup denemem lazım su ANDA YORUM YAPAMIYORUM .. AMA çözümü bulduk sıra uygulamada:)
ehe kardesım type r dıosun yav kaale alıcan mı benı:) o gece pr çok can yurudu kardesım bence..type r la butun ıslerım bıtıncı bı denemek ısterım tabı bızden bırının arabası olması daha ıyı olacaktır:)
baskan 3 korna duyuyum yeter yanmdaki araba farketmez :D gazci pepe diye bosa demediler bana :D saka bi yana Eh i ve Aj yi typerla bi denemek lazim ozelliklede Eh i :)
Ulen bensiz bir konu yok haa telif hakki alicam sizden EH in gectigi kelime basina:)
Hem ben bos durmuyorum hazirliklarinizi iyi yapin efsane geri gelicek
ondan suphemiz yok canim EH her zaman efsaneydi ama biz diyoruzki efsane bu yaz yaslanicak eski efsane ejderha hikayelerine donucek :D
Eh inden 5 i meshur nolck simdi :D
ep3 son susturucu ile 55 lik düz boru ilaç olur, tabi hıdır da şart ondan sonra sen değil millet sana tutunsun :D Vti da ciğer 4.viteste belli olur ki AJ nin ciğerde belli. 5 te oluşan duvar ufak hamlelerle rahatlatılabilir sonrası tadından yenmez :)
Tuncay abi boş durmazsın biliyorum ama çalışmalar hat safhada tahttan düşersen kötü olur :D
evet bu yorumlardan ve baskilardan sonra artik bi EH & AJ diye bi konuya girip video izlemek isteriz dimi :D :D
evet bu yorumlardan ve baskilardan sonra artik bi EH & AJ diye bi konuya girip video izlemek isteriz dimi :D :D
bence o videolar öyle başlar sonra gruba döner :D
5 te seni duvar yapan fari sokmen kesinlikle arabayi duvar yapiyo yuksek hizda
tavsiyem kesinlikle v2 al bitane inan cok cok farkediyo araba
hıdır zaten mevcut arabada.. hala 1.4 egsozla geziyorum:) aynen 5 olayını çözmemize az kaldı zaten:) 5 ın yığılması volandan kaynaklanıo ama onu da artıya cevırıyoruz avantaj olacak benım ıcın:)
hehe EH ile AJ denemelerını ızlemekten hep keyıf almısımdın bende. Tuncay abının talebı uzerıne ister sımdıkı halımızle ister araçlar dolunca denerım zaten sıkıntı yok benım ıcın. once orhan baskanla olan davaları bi kapansında:))))))
Heyecan yapmayin arkadaslar yaza biraz daha var:)
Su an kis uykusundayim uyandiramazsiniz:)
hıdır zaten mevcut arabada.. hala 1.4 egsozla geziyorum:) aynen 5 olayını çözmemize az kaldı zaten:) 5 ın yığılması volandan kaynaklanıo ama onu da artıya cevırıyoruz avantaj olacak benım ıcın:)
hehe EH ile AJ denemelerını ızlemekten hep keyıf almısımdın bende. Tuncay abının talebı uzerıne ister sımdıkı halımızle ister araçlar dolunca denerım zaten sıkıntı yok benım ıcın. once orhan baskanla olan davaları bi kapansında:))))))
satılıklarda vardı airmass, al gitsin silencer takar ses olayını isteğe bağlı yaparsın ;) boru çapının ideali 55 dir değilse onuda revize et derim ben
yokk üstad o kadar ses benı bozar sessız istiyorum ben:) varex dusunebılırım ama:)
oooo.. burda konu EH-AJ dönecek ama Sonucu iyi olmayacak gibi geliyor..
EH-TM vtec dışında diğerleri neden bu araçlarla kıyaslanıyor anlamıyorum 2 araçta da piston var ve ciddi giderli araçlar.. bunu yanı sıra çıkıp KD stok halde EH veya TM ile AJ bu haliyle bunlarla yürüyebiliyorsa.. :D sıkıntı kesinlikle bu 2 araçtadır.. yazı bekleme sıkıntısı değil.. abi aracının specleri Maşallah piston F/H/E ve hepside en iyisinden kaliteli şöförlüğünde var maşallah.. şimdi çıkıp RJH-KD-AJ-PR sana 3-4 te kafa çıkarıyorsa.. Bir sıkntı var.. bu grup araçlar içerisinde benim gözümde TM ile EH farklı diğerleride bu 2 araca hedef alır diye bakıyorum.. Şimdi çıkıp bu araçtan bi vti SR ile gazlayamaz üst segment bir araç pistonu farklı egz. var beyin var cart var curt var... Anlatmak istediğim Biz yancılar olarakta millete Hırs yaptırmaya gerek yok Sonuç merak ediliyorsa EH-RJH denemesinden sonra çıkar Bide AJ ile EH gazlar millet videoları izler yorumunu yapar.. bana Göre her zaman TM ve EH üstündür.. ama EH vtec'te hiç bir zaman F/H/E 'lu bir vti 5 boy atamaz 1.4is değilse o araçç.. :D Tuncay abinin bir ara iddiaası buydu :D :D Cut Out'lu zamanlarda ;) :D
orhan_guney
09-01-2013, 17:17
Tuncay abiniz bana dıyorkı f/h/e tak bu şekilde seni 5 boy gecerım dıyor hadi s300 taksan dıyor en fazla 3 boy yaklaşırsın bana diyor gıne 2 boy saplıycam dıyor :)
Salça yaptin onur biraz karisti ama olsun :)
İyi giden bi araca piston ve egzantirik tak o araba ayar olmadigi surece hicbisey kazanmaz aksine geriye duser bunu herkes bilir zaten
Neyse fazla yazmama gerek yok yazi bekleyelim ufak tefek dokunuslarimiz olacak sonrasina bakariz
Salça yaptin onur biraz karisti ama olsun :)
İyi giden bi araca piston ve egzantirik tak o araba ayar olmadigi surece hicbisey kazanmaz aksine geriye duser bunu herkes bilir zaten
Neyse fazla yazmama gerek yok yazi bekleyelim ufak tefek dokunuslarimiz olacak sonrasina bakariz
biryerde Vafc demişsin speclerinde ayarsız halini vafc kurtarıcak mı peki abi s300 sen taksan tamam o zaman aj'ye rjh'ye 5 boy saplarsında.. şu halde egzantirik taksan bile zor :D :D
biryerde Vafc demişsin speclerinde ayarsız halini vafc kurtarıcak mı peki abi s300 sen taksan tamam o zaman aj'ye rjh'ye 5 boy saplarsında.. şu halde egzantirik taksan bile zor :D :D
Acele etmeyin yaa arkadaslar biliyorum kis caniniz sıkkın atraksiyon lazim :)
Orhan simdi gel dese giderim ama eksikleri var gidersin bakicaz bende merak ediyorum sonucu
Orgahana dedigimde buydu: pr seni 2-3 boy geciyor bende pr yi 2 boy geciyorum toplamda 5 boy farkimiz var beyin yazilim 5 boy bile katsa sana kafa kafaya yururuz dedim
tuncay abi rjh nin son halini vti buluşma gecesi gördüm tamamen merakımdan soruyorum PR ile son zamanlarınızda 2 boy kadar falan onde yuruodun dımı?
tuncay abi rjh nin son halini vti buluşma gecesi gördüm tamamen merakımdan soruyorum PR ile son zamanlarınızda 2 boy kadar falan onde yuruodun dımı?
En iyi yurudugum zaman 2 boy fark vardi aramizda sonra egzoz degisti susturucu falan takildi muayene icin ozaman da biraz geri dustum
Kafa burun gittik stok susturucu ve stok egzoz ile
anladım o gecekı gozlemlerıme gore RJH nin işi çok zor zaten o yüzden meraktayım..
anladım o gecekı gozlemlerıme gore RJH nin işi çok zor zaten o yüzden meraktayım..
Zaten dedigim su orhanin araba stok f-h-e ya s300 de taksa f16 nin arkasina iplen baglansa bile hicbir beyin ve yazilim standart motora 5 boy vermez
onu şanzıman da yavaşlatıodu ama o kadar fark toplanıcakmı gorucez ama vtecın yazılımla 5 boy alması banada mantıklı gelmıyo acıkcası hıçbisekılde.. ama dedığım gibi belkı bakımları vs ıle eksıklerı varda onlara güvenıo olabılır
kerimvtec
09-01-2013, 18:02
Yazın çok güzel vıdeolar izlicez inş :)
gizlilik ayarlarını guncelledım..
RJH ile AJ hiç deneme yaptımı Kaan ?
teke tek cıkıpta denemıslıgımız yok sadece vtec bulusması gecesı donuste mito ıle denerlerken arkalarından bastım.. orhan abı ıle onurcan konu hakkında daha net bılgı verırler..
Cut out'ta kimseye 5 boy vermezz... Tuncay abi ;)
Cut out'ta kimseye 5 boy vermezz... Tuncay abi ;)
Vermedi zaten show daydim o zaman:)
RJH ile AJ hiç deneme yaptımı Kaan ?
teke tek cıkıpta denemıslıgımız yok sadece vtec bulusması gecesı donuste mito ıle denerlerken arkalarından bastım.. orhan abı ıle onurcan konu hakkında daha net bılgı verırler..
RJH ile AJ arasında kesin net bir deneme olmadı o akşamda mito ile gazlarken Orhan abinn yanındaydım aracınad gerçekten bir şanzuman problemi vardı..
Rjh son zamanlar neler olup bittiğini bilmiyorum o akşama göre AJ hızlıydı diebilirim RJH'den..
Vermedi zaten show daydim o zaman:)
bende onu merak ediyorum EH'e ben ilk zamanlar 3-4 boy önünde yürürken Cut out'la bana o farkı kapattım deme abi o zaman :eek::eek:
RJH ile AJ arasında kesin net bir deneme olmadı o akşamda mito ile gazlarken Orhan abinn yanındaydım aracınad gerçekten bir şanzuman problemi vardı..
Rjh son zamanlar neler olup bittiğini bilmiyorum o akşama göre AJ hızlıydı diebilirim RJH'den..
aslında benimde görmek istediğim roll RJH & AJ tadından yenmez olur :)
bende onu merak ediyorum EH'e ben ilk zamanlar 3-4 boy önünde yürürken Cut out'la bana o farkı kapattım deme abi o zaman :eek::eek:
Yav sen hala ordamisin onurcanim:)
1.4 egzozla yuruyodun arti cut aut kaybettiklerimide biraz kazandirdi
Arabaci adamsin bilmen lazim aracimda piston va hic cikartamiyordu yani rahat bosaltamiyodu tekrar tekrar yazdirma bana gozunu seveyim saibe altinda birakma beni egz vardida bizmi takmadik taktikta soylemedikmi
orhan abı problemlerını halletmemıs durumda ıse denemeye gerek yok dıye dusunuyorum ama bıtmıs halıyle denemk ıstıyorum zaten konustukta denıcez..
aslında benimde görmek istediğim roll RJH & AJ tadından yenmez olur :)
Açıkcası EH ile AJ'nin bir videosunu izlediğimde En çekişmeli Roll videosuydu diebilirim..
Birde benim Eski Crx ile EH denemeside çok zevkliydi..
Arabaci adamsin bilmen lazim aracimda piston va hic cikartamiyordu yani rahat bosaltamiyodu tekrar tekrar yazdirma bana gozunu seveyim saibe altinda birakma beni egz vardida bizmi takmadik taktikta soylemedikmi
hehe biri 1.4 mu dedı:))))))) o benım ıste:D
abi şimdi o 3 4 boy fark sadece cut outla kapanmadı ama dımı:D
orhan abı problemlerını halletmemıs durumda ıse denemeye gerek yok dıye dusunuyorum ama bıtmıs halıyle denemk ıstıyorum zaten konustukta denıcez..
deneme olunca her iki taraf içinde mahsuru yoksa video görmek isteriz, hoş bir sakıncası olacağını sanmıyorum video konusunda dostane bir deneme olacağından :)
Açıkcası EH ile AJ'nin bir videosunu izlediğimde En çekişmeli Roll videosuydu diebilirim..
Birde benim Eski Crx ile EH denemeside çok zevkliydi..
aynı fıkırdeyım:)
Aj ve Kardeşleri | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?v=158231140985625&set=vb.100003962215330&type=3&theater)
deneme olunca her iki taraf içinde mahsuru yoksa video görmek isteriz, hoş bir sakıncası olacağını sanmıyorum video konusunda dostane bir deneme olacağından :)
orhan abı ısterse paylasır benım ıcın hıcbır problem yok gecmek gecılmek hıcbırsey ıfade etmıyor benım ıcın::) orhan abıden isteyeceksınız vıdeoyu:D koyalım derse koyarız koymayalım derse koymayız ben muhabbetındeyım zaten
Abi ben orda değilim araçları hep birbirleriyle kıyaslıyorum.. seninle sırf ikimizin çıktığı akşam ataşehir kavacık yaptığımz zaman aracın Maşallah çok güzeldi.. İddiaa ediyorum o haliylede olsa şuan sanırım TM vti bile önünde olurdun diebilirim sana..
Ondan sonra EH'te bir değişme oldu benim izlediğim kadarıyla dışardan bir düşüşlük var.. bu olay b16b beyinlede alakalıysa nie sattın beyni bence takmalısın ;)
Abi ben orda değilim araçları hep birbirleriyle kıyaslıyorum.. seninle sırf ikimizin çıktığı akşam ataşehir kavacık yaptığımz zaman aracın Maşallah çok güzeldi.. İddiaa ediyorum o haliylede olsa şuan sanırım TM vti bile önünde olurdun diebilirim sana..
Ondan sonra EH'te bir değişme oldu benim izlediğim kadarıyla dışardan bir düşüşlük var.. bu olay b16b beyinlede alakalıysa nie sattın beyni bence takmalısın ;)
o konuda aynı fıkırdeyım EH devır dondugunde kesınlıkle canawar gıbı gıdıodu tucay abının yerınde olsam egz ve beyın b16b lerı koyar hepımızı gecerım:D
Olayi cozduk zaten eksiyi artiyi herseyi tek tek denedik
Biraz daha profosyenelce giricem olaya
Beyinide satmadim beyin bende
Olayi cozduk zaten eksiyi artiyi herseyi tek tek denedik
Biraz daha profosyenelce giricem olaya
Beyinide satmadim beyin bende
o zaman güzel o beyinle Orhan abiyle çok sıkı yürüyecektir...
Satmadığına sevindim gerçektenn.. :D ;)
Orhan abi kolay gelsin... :D :hahaha:
o zaman güzel o beyinle Orhan abiyle çok sıkı yürüyecektir...
Satmadığına sevindim gerçektenn.. :D ;)
Orhan abi kolay gelsin... :D :hahaha:
kesınlıkle..:icon_tup:
kesınlıkle..:icon_tup:
B16b beyin ayarlari b16a2 ye gore biraz daha fazla acik oldugu icin kazandirdigi sey oem olarak yazilim atilmis bir beyin gibi dusunuyorum fabrika yazilimi degismiyor sonucta
Sadece vafc ile vtec i 5500 e cekicem benzin havayida ayarlayinca dahada iyi olacak
Ama bu yaza uapacagim artilardan biri
tam dusundugum sıstem ve kesınlıkle cok artısı olacaktır.. devır donucek mısın?
tam dusundugum sıstem ve kesınlıkle cok artısı olacaktır.. devır donucek mısın?
Devir donucem tabiki egz koyarak hemde:)
Ama 9000 degil 8500-8700. -8800 civari
kulağa çok hoş geliyo keyifli olacaktır abi:) ee yaz gelsin hadi:)
aşağı yukarı aynı donucez ama sen daha dolu donucen abı.. takıpteyım cok eglenıcez cıdden
aşağı yukarı aynı donucez ama sen daha dolu donucen abı.. takıpteyım cok eglenıcez cıdden
Egz olmadan devir nasi donucen bosa donuceksin
aynı deviri dönebilirsin ama sıkıştırma değerleri farklı olucak ;)
kendini EH vti ile baz alma ;) ama denemektende kaçmaa aracını gör Tuncay abinin o yönden bu zamana kadar sıkıntısı hiç olmadı çünkü ;)
koyucam zaten.ya b16b yda stage1
aynı deviri dönebilirsin ama sıkıştırma değerleri farklı olucak ;)
kendini EH vti ile baz alma ;) ama denemektende kaçmaa aracını gör Tuncay abinin o yönden bu zamana kadar sıkıntısı hiç olmadı çünkü ;)
yoo baz oldugumuz yok olm bılıosun;) son hallerımızle zaten yıne kafa burun yurursek eger benım araba ıcın cok basarılı bı sonuc olur hedef o.. altyapı daha saglam sonucta EH de pıstn dolayısıyla
yoo baz oldugumuz yok olm bılıosun;) son hallerımızle zaten yıne kafa burun yurursek eger benım araba ıcın cok basarılı bı sonuc olur hedef o.. altyapı daha saglam sonucta EH de pıstn dolayısıyla
Kardesim yaaa yaza kadar beni unutun tm var piston egzantirik vafc ayarli
İhtiyarlar gurubunda hem :)
bnmde hazır olmama zaman var zaten:)