Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : izmir bostanlıda yıkamacı

karsiyakaliozi
04-01-2013, 11:18
arkadaşlar izmir karşıyakada pazar günleri açık temiz iş yapan mümkünse benim kadar kıl olan :D yıkamacı arıyorum ücret önemli deyil sonaxda 20 veriyordum bahşiş de versem 25 oluyordu 25 verebilirim yani sonax pazar kapalı olduğundan yeni yıkamacı arayışındayım ksk li arkadaşlara duyurulur .

orkuteren
04-01-2013, 11:25
jumboali iyi bilir o tarafları

B.Koçer
04-01-2013, 11:51
Karşıyaka otoban çıkışında benim sürekli gittim Yıkamacim var 13-15 arası veriyorum kendi sampuanimla yikatiyorum isterseniz bir gun gideriz .

utkunoa
04-01-2013, 12:07
koçtaşın altındaki de iyiydi

gökan
04-01-2013, 12:07
25 tl yıkamayamı verılır allah aşkına kendın temızle 25 cebıne kalsın

karsiyakaliozi
04-01-2013, 12:11
25 tl yıkamayamı verılır allah aşkına kendın temızle 25 cebıne kalsın

zaten sonra kendımde cıla ıvırı zıvır yapıyorum ama araba yıkamanın 2-3 saat arası surdugunu dusunursek ve ısteklerım hamurdanmadan yerıne getırılırse 25 tl çok deyıl :)

karsiyakaliozi
04-01-2013, 12:15

gecen ugradım çok tutmadı adamları gozum kapalı yerlerı yok otoparkda kuruluyorlar falan ılgısız tıplerdı yıkatmadım .

batucan
04-01-2013, 12:20
Balçova tarafına gelirseniz buharlı olarak yapıyoruz beklerim...

Erdem K.
04-01-2013, 12:20
bostanlı köprünün beri tarafında görmüştüm küçük biryer ama nasıl yıkar bilemiyorum...
(bostanlıda aradığınız için belirtmek istedim)

utkunoa
04-01-2013, 12:22
gecen ugradım çok tutmadı adamları gozum kapalı yerlerı yok otoparkda kuruluyorlar falan ılgısız tıplerdı yıkatmadım .

en son yazın yıkattım ben orada bende bostanlıda aradığınız için orayı tavsiye ettim. Yoksa başka yerlerde tavsiye edebilirim :)

Met
04-01-2013, 12:31
Karşıyaka otoban çıkışında benim sürekli gittim Yıkamacim var 13-15 arası veriyorum kendi sampuanimla yikatiyorum isterseniz bir gun gideriz .

Ceylan ımı diyosun Berkay ?

Bostanlı değil ama Çiğli kipa 3M çok güzel yıkıyor.

karsiyakaliozi
04-01-2013, 12:41
bostanlı köprünün beri tarafında görmüştüm küçük biryer ama nasıl yıkar bilemiyorum...
(bostanlıda aradığınız için belirtmek istedim)

orası fena deyıl en son alternatıf orası var aklımda teşekkür ederim.

karsiyakaliozi
04-01-2013, 12:42

aman dıyım kardeşim ya kac kere yıkamaya araba sokarken sağını solunu surttuler gözümün onunde inip bakmıyor bile elemanlar yazık arabalara

Met
04-01-2013, 12:48
aman dıyım kardeşim ya kac kere yıkamaya araba sokarken sağını solunu surttuler gözümün onunde inip bakmıyor bile elemanlar yazık arabalara

Ben yıkattığım da çok ilgilendiler. Özellikle başlarında duran, fiş kesen adam. Lastik parlatıcı falan hediye etmişti. Çokta güzel yıkamışlardı arabayı :)

punto_multijet
04-01-2013, 12:48

koctasın altındakine 1 kere gittim aramadın a....k.. lar

arabanın anteni, silecek tarafı bakalit kısım, kapı altları bakalitler s..kler attılar onunden gecmem bir daha. kavga dovus sadece anten ve on taraftaki ufak bakalit kısmı odediler kapı altları falan hepsi bize kactı

B.Koçer
04-01-2013, 12:57
:icon_tup:

Hayır birader Lion Ceylan'a götürmem

cembasmaci
04-01-2013, 13:10
Valla su an ben de iyi yıkamacı bulamıyorum. Koctasın altı ilk baslarda iyiydi ama sanırım elemanların tutumundan mıdır nedir gercekten kaliteyi bozdular. Bornova'dan Cınarlıya cıkarken Savas var. 10 Numara 5 yıldız. Ama benzin bu kadar pahalıyken sırf yıkama icin Karsıyaka'dan Bornova'ya gitmek anlamsız geliyor. Acaba gece bulusup benzinlikte kendimiz felan mi yıkasak ? Ornegin Cigli Koctasın karsısındaki Petrol Ofisinde belirli bir saatten sonra kendin yıkayabiliyorsun. Carwash night felan mi yapsak :D Sonrasında ufaktan wax bile atabiliriz . . .

karsiyakaliozi
04-01-2013, 13:13
Valla su an ben de iyi yıkamacı bulamıyorum. Koctasın altı ilk baslarda iyiydi ama sanırım elemanların tutumundan mıdır nedir gercekten kaliteyi bozdular. Bornova'dan Cınarlıya cıkarken Savas var. 10 Numara 5 yıldız. Ama benzin bu kadar pahalıyken sırf yıkama icin Karsıyaka'dan Bornova'ya gitmek anlamsız geliyor. Acaba gece bulusup benzinlikte kendimiz felan mi yıkasak ? Ornegin Cigli Koctasın karsısındaki Petrol Ofisinde belirli bir saatten sonra kendin yıkayabiliyorsun. Carwash night felan mi yapsak :D Sonrasında ufaktan wax bile atabiliriz . . .

kardeşim yazın olurda kendı yıkama işi kışın sıkıntı soğuklarda hemde gece :) aslında ben kapalı otoparka bırakıyorum tek sıkıntım yıkama yoksa cıla ıvırı zıvırı orda yapıyorum karısan yok

Berent.t
04-01-2013, 13:52
Bostanlı civarlarında ise ya köprünün arka tarafındaki yere gidiyorum.. yada şemikler girişinde var karışıyakalı ama orda da yer çok müsait değil, sıkışık oluyor..

Açıkçası ben uzun senelerdir bostanlı civarlarında "heh işte burası" dediğim bir yer olmadı. Zamanında mavişehirin arkasında sonunda vardı birtane.. Tek o güzeldi buzamana kadar bildiğim, tabi artık yok.

Varsa değişik fikirler bende değerlendirebilirim. Bostanlı, Karşıyaka, Bornova..

cembasmaci
04-01-2013, 14:01
Bostanlı civarlarında ise ya köprünün arka tarafındaki yere gidiyorum.. yada şemikler girişinde var karışıyakalı ama orda da yer çok müsait değil, sıkışık oluyor..

Açıkçası ben uzun senelerdir bostanlı civarlarında "heh işte burası" dediğim bir yer olmadı. Zamanında mavişehirin arkasında sonunda vardı birtane.. Tek o güzeldi buzamana kadar bildiğim, tabi artık yok.

Varsa değişik fikirler bende değerlendirebilirim. Bostanlı, Karşıyaka, Bornova..

Evet o eskiden mavisehirin arkasındaki yer iyiydi . . .

karsiyakaliozi
04-01-2013, 14:06

38 yıllık ksk lıyım tum yıkamacıları asagı yukarı bılırım derenın yanındakı fena deyıl semıklerdekı eskı yıkama musaıt zamanda gıtmek lazım haftasonu sıkısık baya eskı dolmus duragının ordakı ıyıydı bende gıderdım sonra ordan tasındı bahcelıevlere falan gıttı ıvır zıvır bıseyler oldu kayboldu su an orda yıne yıkamacı var ama nasıldır bılemem sonucda sakın olan guzle mekanı olan bı sonax var oda pazar kapalı oldugundan bana uymuyor

Met
04-01-2013, 14:11
Bu bayraklıda erdiloğlu nun yanında sonax açılmış gidip deneyen oldu mu ?

karsiyakaliozi
04-01-2013, 14:11
Bu bayraklıda erdiloğlu nun yanında sonax açılmış gidip deneyen oldu mu ?

cınarlı sonax oraya tasındı

Berent.t
04-01-2013, 14:12
İşte sizin aradığınız gibi bir yer bana da lazım. Olmadı bir pazar çıkıp bütün yıkamacıları gezeriz :)

Çünkü son zamanlarda kendim yıkamaya başladım. Pazar sabahı erken uyanıyorum (detaycı olduğum için anca sürer diye) Bir tek pazarım var zaten onla da bütün gün yıkama işiyle vakit kaybetmek istemiyorum :)

karsiyakaliozi
04-01-2013, 14:13
İşte sizin aradığınız gibi bir yer bana da lazım. Olmadı bir pazar çıkıp bütün yıkamacıları gezeriz :)

Çünkü son zamanlarda kendim yıkamaya başladım. Pazar sabahı erken uyanıyorum (detaycı olduğum için anca sürer diye) Bir tek pazarım var zaten onla da bütün gün yıkama işiyle vakit kaybetmek istemiyorum :)

sen bekarsındır benım hatunda var :D onun bırakmakda içime sinmiyor araba 2 aydır kırlı duruyor

Berent.t
04-01-2013, 14:23
Yok abi başımız bağlı, arabayı yıkatıcam dediğim zaman papaz oluyoruz zaten :) Biliyo çünkü 3 saat :D O yüzden özen gösteremiyorum yeteri kadar..

aRSLaN
05-01-2013, 10:37
+1 takipteyim.2 buçuk senedir Karşıyakadayım.Gördüğüm bi Meguiars var doğru düzgün olan.orası da Karşıyakadan çıkıp da sadece yıkama için gidilecek yer değil.Bu yüzden çok nadiren yıkatıyorum.

karsiyakaliozi
05-01-2013, 11:14
+1 takipteyim.2 buçuk senedir Karşıyakadayım.Gördüğüm bi Meguiars var doğru düzgün olan.orası da Karşıyakadan çıkıp da sadece yıkama için gidilecek yer değil.Bu yüzden çok nadiren yıkatıyorum.

Meguiars derken gazıemırımı dıyorsun kardeşim

JumboAli
05-01-2013, 12:52
bostanlıdakı yerlerın en ıyısı semıkler gırısındekı KARSIYAKALI oto yıkama. (top sahasının arkasında)

Bıde MAvısehır sports 'un otoparkına delta acılmıs orayı daha test etmedım . Gercı ben test etmıyorum verıyorum sıradakı cocuk kımse ona parasını cekıl ben yıkıcam dıorum yıkıyorum.

karsiyakaliozi
05-01-2013, 13:39
bostanlıdakı yerlerın en ıyısı semıkler gırısındekı KARSIYAKALI oto yıkama. (top sahasının arkasında)

Bıde MAvısehır sports 'un otoparkına delta acılmıs orayı daha test etmedım . Gercı ben test etmıyorum verıyorum sıradakı cocuk kımse ona parasını cekıl ben yıkıcam dıorum yıkıyorum.

sportsun ordan gecerken sankı gordum oyle bı tabela bakmak lazım ama ben yıkayım işinede sıcak bakmıyor bazı yerler koctasda elemana dedım kaca yıkıyorsunuz 15 dedı al dedım 25 ben yıkayayım dedım yok abı patron kızar kamera va her tarafda olmaz dedı kaldı o işde :)

JumboAli
05-01-2013, 13:42
sportsun ordan gecerken sankı gordum oyle bı tabela bakmak lazım ama ben yıkayım işinede sıcak bakmıyor bazı yerler koctasda elemana dedım kaca yıkıyorsunuz 15 dedı al dedım 25 ben yıkayayım dedım yok abı patron kızar kamera va her tarafda olmaz dedı kaldı o işde :)

levent abı var orda mudur. Esmer uzun boylu kır saclı hafıf onu bulursanız eger ben alının abısıyım kuzenıyım vs bısı deersenz ızın verır ben oranın eskı ortagıyım.

koctas 'ta yıkama ortamı cok karanlık goremıyolar arabayı. ben fenerle gırıyodm orda arabaların ıcıne.

JumboAli
05-01-2013, 13:45
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.192928314081451.45248.192921407415475&type=3

Bu fotolar benım alsancaktakı eskı yerden :)

Mert-
05-01-2013, 14:01
Takipteyim konuyu. Bende hala adam akıllı bir yer bulamadım.

Met
05-01-2013, 15:16
Bayraklı köprü altındakini deneyen oldu mu ?

utkunoa
05-01-2013, 19:35
ben bornovada manisa kavşağının ordaki opette kendim yıkıyordum yazın. bornova tarafındakilere önerebilirim. Onun dışında manavkuyu tarafında showtem var kendı sampuanınızı verin 12tl iç dış yıkama 4 kişi birden yıkıyor bayağı başarılılar

DetailEF
05-01-2013, 19:55
Valla kimse benim kadar özen gösteremiyor, nereye gitsem hep hüsran.. Karşıyaka tarafında oturanlarla bir gün gece yıkaması yapalım cem abinin söylediği yerde..

aRSLaN
06-01-2013, 15:39
Meguiars derken gazıemırımı dıyorsun kardeşim

kesinlikle Honda'nın oradaki Meguiars ama sadece yıkama için uzak.Hadi arabayı bırakıp işime bakayım desem yürüme mesafeli bir yeri de yok.

Ae86
06-01-2013, 16:43
Özay getir ben yıkarım :)

B.Koçer
06-01-2013, 16:47
Ata sanayi m-oil kendisi yıkayacaklar için :)

karsiyakaliozi
07-01-2013, 07:01
Özay getir ben yıkarım :)

sagol kardeşim c.teside calısıyorum ben artık bir pazarım kaldı pazarda senı rahatsız etmek ıstemedım