Orijinalini görmek için tıklayınız : helal olsun ...lütfen izleyiniz
iyi seyirler tümünü lütfen izleyin hem komik hem çok anlamlı bnden kecaman HELAL OLSUN ....
http://www.youtube.com/watch?v=APAAAE4C2e4
redbaron
05-01-2013, 00:41
video gözükmüyo link atarmısın
Videoda problem var sanırım.
ulasoztas1
05-01-2013, 00:53
Galiba bu vidyoyu koyucaktı arkadaş
Çıngıraklı Dövme Yaptırıyor - Harem - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=APAAAE4C2e4)
Galiba bu vidyoyu koyucaktı arkadaş
Çıngıraklı Dövme Yaptırıyor - Harem - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=APAAAE4C2e4)
eğer buysa ne alaka yani ? neye helal olsun denmiş ben çözemedim.
Ulu önder M.Kemal Atatürk'le ilgili olduğu için.
emrah-ışık
05-01-2013, 02:05
paylaşın şu vidyoyu merak ediyorum nedir :D
ibretlik paylaşım kardeş....
Ulu önder M.Kemal Atatürk'le ilgili olduğu için.
Atatürkün dövmesini yaptırmayı düşünürken , manitasının dövmesini yaptırmaya karar verdi falan filan.. saçma bence , hatta konuşmaya bile deymez. oldu o zaman ben kaçtım.
ulasoztas1
05-01-2013, 08:17
arkadaş dövmeyi yaptırıcak kişinin ATATÜRK hakkındaki yorumlarından dolayı bu konuyu açtı galiba özellikle son zamanlarda tv lerde böyle birşey görmek zor bu yüzden diye düşünüyorum
evet bu zamanda pek böle şeyler olmadığı için bu konuyu açtım , sonuçta güzel bana göre doğru videoyu koymuş arkadaş teşekkür ederim .
painkller
05-01-2013, 12:57
bir çok mesaj çıkarılabilir bence bu videodan ;
1- Başkaları bile Atamızı bukadar el üstünde tutarken bizim, bizlerin bunca denli sorumsuzluğu, Toplumun bir kısmının onun önderliğinde kurtarılan bu topraklarda yaşayıp ona bu denli saygısızlıkları,
2- Biz Atatürk sevgisiyle yola çıkarken, insanların fikrini çalan, çıkarları için kendi Atasına ihanet eden, ona karşı bir çok saygısızlık yapan insanları konu alıyor,
yada ben çok ayrıntılı düşünüyorum izlerken filmleri, leylayla mecnunun izlemekten olduysa demekki.
Emre İlbi
05-01-2013, 15:21
bir çok mesaj çıkarılabilir bence bu videodan ;
1- Başkaları bile Atamızı bukadar el üstünde tutarken bizim, bizlerin bunca denli sorumsuzluğu, Toplumun bir kısmının onun önderliğinde kurtarılan bu topraklarda yaşayıp ona bu denli saygısızlıkları,
2- Biz Atatürk sevgisiyle yola çıkarken, insanların fikrini çalan, çıkarları için kendi Atasına ihanet eden, ona karşı bir çok saygısızlık yapan insanları konu alıyor,
yada ben çok ayrıntılı düşünüyorum izlerken filmleri, leylayla mecnunun izlemekten olduysa demekki.
:icon_tup:
Tebrik ediyorum kardeşim, çok güzel yorumlamışın,
Alperen-B
05-01-2013, 15:30
son zamanlarda Ulu Önder Atatürk'le ilgili televizyonda pek bişey göremez olduk bundan dolayı helal olsun...
bu herif bu videoda hangi sultandan bahsediyor bilmiyorum, videoyu da ilk defa izliyorum da 1:08'e mana veremedim, bişey yapıcam mesaj vericem derken, birini yüceltip ötekini boka sokup çıkarmak neden?
bu herif bu videoda hangi sultandan bahsediyor bilmiyorum, videoyu da ilk defa izliyorum da 1:08'e mana veremedim, bişey yapıcam mesaj vericem derken, birini yüceltip ötekini boka sokup çıkarmak neden?
Filmi izlemedim ama konusu yanlış hatırlamıyorsam Mezopotamyada çok eski bir çağda geçiyor. Ama dalga filmi- Komedi filmi. Mehmet Ali Erbil oynuyor
Draniela
05-01-2013, 16:37
Harika ötesi.
Bnce tam olarak oyle bkmamak lazim cunku sonucta film komedi biraz latife biraz reel dokunmalar ypilmis ama uzun zamandir tvlerde hep kim kime kydi kim aldatti yada padisah vs geciyor ... Atamizi biraz unuttular bizde hatirlatalim demisler bunu biraz farkli anlatmislar . Konusmalara nerden bkarsaniz ordan ceker farkli bisey cikar aslinda kotu anlmda dgl bakis acisi buyuk faktor . Takildiginiz kojuya bnde takildim ama bnce de orasi farkli bir konu ama bu bir gerck guzel olmus