Orijinalini görmek için tıklayınız : Mini Cooper S JCW Iskender Headers & Iskender Catback Sound (GoPro)
bayağı bir zaman önce çekmiştikte biraz uzun falan amele işi gibi die koymamıştım, yurt dışında çok daha amele videolar var şöyle bir inceledim :)
egzoz falan yaptırmak isteyen olur belki mini için can sıkıntısı koyayım dedim :)
HD izlemekte fayda var
DBvEHS6RHv8&list=UUBkdGoPXJ0srZgptOkHghIQ&index=5
maşallah güzel geliyor sesi,
SerhatA.
06-01-2013, 01:32
komprasörü çok hoş kulak tırmalamıyor
Tınısı ve patırdama sesleri çok güzel olmuş :) Maşallah
Onur Şanlı
06-01-2013, 11:01
Link var mı? İpad dan görünmüyor.
individual
06-01-2013, 11:22
Link var mı? İpad dan görünmüyor.
http://www.youtube.com/watch?v=DBvEHS6RHv8&list=UUBkdGoPXJ0srZgptOkHghIQ
güzel bende megan hed+ one ball kulanıyodum r53 için oda güzeldi sonra dümdüz denedim :D epic fail oldu ses valla yalan yok r53 de sadece sesini çok özledim o sc sesi ve çıtır patlamarı of çok güzel araç maşallah rengide çok net.
dachosen
06-01-2013, 20:43
Amelelikle alakası olmamakla birlikte çok güzel sesi var.
Motordaki Stig de selami verip gitmiş :D patirdamalar cok hoş ama bi tam sıkma da olsa iyiymiş
Motordaki Stig de selami verip gitmiş :D patirdamalar cok hoş ama bi tam sıkma da olsa iyiymiş
alevli falan gece videosu çekicektimde gopro yu sattım :) artık gopro 3 le inş uzun gazlamalı bir video
erman kupır a maşALLAH
adamsın raif
individual
06-01-2013, 21:44
arkadaşlar bu konuda sormuş olucam ama bu go pro daha kaliteli bir ses alma şansımız yokmu ? boğuk bir ses olarak hep denk geldi.
arkadaşlar bu konuda sormuş olucam ama bu go pro daha kaliteli bir ses alma şansımız yokmu ? boğuk bir ses olarak hep denk geldi.
o konuda çok bir bilgim yok malesef bende yeniyim