Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bangladeş de Yakıt Zammına Protesto!

997TT
07-01-2013, 00:17
Arkadaslar,Bangladeşde 2009 dan berı 5. zam yapıldıgı ıcın Halk,gosterılerle yollara dustu. Protesto zam oranı %9!
Bızde kuzu kuzu yada koyun,ınek/Okuzun trene bakması gıbı,artık nasıl adlandırılırsa,oyle gecınıp gıdıyoruz...
Ne dıyım,gıpta ıle dısarıya bakıyorum,uzuntulyle halımızı ızlıyorum...
Haberın ayrıtıları bır cok yerde,ornek; SKYTURK360.COM : Benzin zamm Banglade'i ayaa kaldrd (http://www.skyturk360.com/haberdetay.asp?id=19261)

Dodoo
07-01-2013, 00:19
Başkaları yapar biz seyrederiz. O kadar gereksiz şeylere örgütleniyor ki bu millet, asıl yapması gereken şeyleri unutuyor çoğu zaman. :)

cabrioleter
07-01-2013, 00:24
bizim milletin kafa yapısı şu; arabam yok otobüs kullanıyorum aman banane!
1-) bana dokunmayan yılan bin yaşasın.
2-) şimdilik yaşıyoruz yarına Allah kerim.

bu iki yaşam mottosu bizde değişmedikçe bi bangladeş dahi olamayız..

SGTI
07-01-2013, 00:31
Murat abi seninkide lafmi ya bizim pek kiymetdar partiden bi abimiz benzinlikte roportaj yapmisti benzin zamlari hakkinda ne dusunuyorsunuz diye ben 20 liralik benzin aliyorum yine 20 liralik alicam benim icin degisen bisey yok demisti o yuzden ben pek uzulmuyorum artik bunlara.kendi dusen aglamaz diyolarda bizde agliyoruz o problem.

turbo&quattro
07-01-2013, 00:42
Meeee meeee meeee

Smt_Krblt
07-01-2013, 00:43
sanırım şu saatte yazılabilecek en doğru yorum şu olurdu, iyi uykular Türkiye'm...

dachosen
07-01-2013, 01:31
yazık lan bize. gerçekten çok üzülüyorum

c20let
07-01-2013, 01:47
Sindirildik, korkutulduk hakkımızı arayamıyoruz. Ben bile bi eylem protestoya katılacağım zaman korkuyorum artık.

Volkann
07-01-2013, 01:53
şii ses çıkarmayın Türkiye uyuyor.

gökberk
07-01-2013, 02:49
Sindirildik, korkutulduk hakkımızı arayamıyoruz. Ben bile bi eylem protestoya katılacağım zaman korkuyorum artık.

:icon_tup:

typh10
07-01-2013, 06:48
halk ayaklansa benzin ucuzlar mi türkiyede? Ülke olarak enerji ithalat rakamini cikardigimizda cari fazla veriyoruz.Tüketim toplumu olduk.Tasarruf bilinci olusmadan,ic savas ciksa dahi ucuz enerji hayal.

BarKing
07-01-2013, 07:13
Birini parmaklanmaya alistirirsan, sonunda onu s...menize izin verir, Resmen bizede oyle yapmislar. bak kimsenin sesi cikiyomu?... hafiften hafiften simdiyse yuzsuzce en agirindan yapiyolar

KingoAtmo
07-01-2013, 07:28
Bizde protestoya cop, biber gazı, tazyikli su, ile cevap verildiğinden, zam serbest protesto yok

Emre İlbi
07-01-2013, 07:59

Bilmiyorlar ki otobüs mazotla çalışıyor, bizim burda doğalgazlılarda var,
akaryakıta, doğalgaza yapılan zamlar otobüslerin tüketimini artıyor,
haliyle biletlere zam yapmak zorunda kalıyorlar,

Gene bilmiyorlar ki şehir dışından gelen bir çok şey kara yoluyla geliyor,

kısacası akaryakıt zamları ulaşımı pahalı hale getiriyor,
dolayısıylada kara yoluyla giden herşeyin fiyatı artıyor,

ama gelde bunu bizim millete anlat :rolleyes:

Ramiz
07-01-2013, 08:02
Şapkayı önümüze koyup düşünmemiz gereken bir konu olmuş bu

BarKing
07-01-2013, 08:06
mustahak bize yemin ediyorumki, basinda itelemeye basladiklarinda cikaracaktiniz sesinizi, o tren kacti guzelim, Fakat cidden benzin basinda degil ulkenin sorunlarinin.. Benzine gelene kadar neler var ama yeter artik bi yerden baslamak lazim, Devrim yapcak toto da yokki halkta...

UK-Type-R
07-01-2013, 08:09
Benzine zam , trafik cezalarına zam , doğal gaza zam , elektriğe zam , ötv ye zam , zamada zam :D Böyle gelmiş böyle gider kimse ayaklanmaz Türkiyede :)

ghibli06
07-01-2013, 08:33
şimdi 100 kişi gösteri yapsa, önce örgüt üyeliği sonra TC devletini bölme sonra da hükümeti devirme çalışmaları iddiasıyla hapse gireriz, başbakan 'yazıklar olsun bunları yetiştirenlere' der, okullarımızı da töhmet altında bırakır, 'kendilerinin kim olduğunu biliyoruz' der, her türlü itibarımıza da gölge düşürür, yediğimiz cop, soluduğumuz biber gazı yanımıza da bonus kalır...

yazık yazık, beyaz saray önünde bile hemen her gün ayrı protesto olurken ve de polis izlemek harici kılını kıpırdatmazken ülkemin düştüğü duruma bak...

wolkanku
07-01-2013, 08:41
van sokağın nabzi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=n2XRm7RzqZg)

oy veren kesime bunlar da dahil olunca ülke malesef bu şekilde.
tek bildikleri din,videodaki en cahili bile bir şekilde din'e bağladı konuyu. e tabi başımızdakiler de bunu çok güzel kullanıyor. her yere cami yapip göz boyuyor.
gerçek şu ki , din ya da cami yaşam mücadelesine,geçime katkıda bulunmuyor.

997TT
07-01-2013, 08:52
Tepkisiz toplum haline getirildik. Bizi yonetenlerin istegi idi bu ve oldu. Akepe den falan bahsetmiyorum,onceki hukumetlerden baslayan,bu hukumet zamaninda zirve yapan,ozellikle amerikanin istedigi birseydi.
Malesef son 3-4 yildir is tek adamliga ve modern diktaliga dondu. Konusmalara ve icraatlara bakin; Benim polisim,benim bakanim,benim koylum,benim merkez bankam vs...
Eskiden en azinda hak hukuk vardi,protesto vardi. Simdi hukuk,padisagimizin elinde Gukuk oldu. Adamina gore hukuk ve demokrasi...
E simdi,benzin mazot nerelere cikti fakat tik yok! Tamda istenen buydu ve oldu...
Yahu ortalama alinan maaslar belli ama zaruri ihtiyaclar zam ustune zam! Artik kolelik yapiyor halk. Mutsuzluk,psikopatlik diz boyu!
Kimse enerji ihtiyaci ivir zivir demesin! Kanmasin bu demeclere! Once vergiyi adam gibi topla,isini yapamayinca hemen kayitli ekonomiye gecirme! Diyarbakirda sirnakda kacak elektrik %80 lerde,git onlari temizle!enerji acisi icerde. Daha elektrik parasink alamiyorsun,vergiyi nasil ADİL topliyacaksin...
Neyse yaz yaz ayni sey...

RottingChrist
07-01-2013, 09:10
komik resimlerdeki son resim olayı özetliyor zaten. yine seçim olsun yine seçecek milletimiz.

63owen63
07-01-2013, 10:27
Şemsiye içimizde açılmaz oldu ,hala şapkayı önümüze koyup düşünmemiz lazım falan deniliyor... Buda apayrı bir trajedi

Trance-R
07-01-2013, 10:30
niye cahiliz ?
niye tepkisiziz ?

neden ?
çözümü olmalı,

Anu
07-01-2013, 11:04
Şimdi 10 TL yapsınlar kimse gık demez. Arabadan stickerları vs çıkardım artık, bir halta yaramıyor ne yazık ki.

KMR2-GT
07-01-2013, 11:25
Alışmış kudurmuştan beterdir diye boşuna dememişler.

En tehlikeli şey herşey normalmiş gibi bizi alıştırmaları.

FATİH
07-01-2013, 11:30
"komik resimler" konusunun 228 no'lu mesajındaki caps'e önce kahkaha attım, hemen sonra kahroldum.

İbrahim33
07-01-2013, 12:26
Alışmış kudurmuştan beterdir diye boşuna dememişler.

En tehlikeli şey herşey normalmiş gibi bizi alıştırmaları.

Aynısını söyleyeciktimki siz söylemişsiniz...Halkı resmen uyuşturdular zamlarla...

997TT
07-01-2013, 13:30
Bu konuda bu aksam unutulucak...
Halkin gucu yadsilamaz ama halk kalmadiki...

ice
07-01-2013, 13:30
Yapın bir organizasyon - protesto en başta gelirim...

baymustang
07-01-2013, 14:02
kimse kusura bakmasın hükümet yanlısı gibi duruyorum ama değilim neden mi yanlışa yanlış diyorum.

bu site gelmiş geçmiş en iyi araba forumlarından 1 tanesidir. zamanında yaptığı organizasyonlar heryerde etiket olmuştur ki ben hep şunu yazdım geçmiş senelerde;

sen rahatsız mısın? sendemi? sende mi? tamam ozaman sende mi?

baktım herkes rahatsız ozaman çıkalım yollara benzin bitti diye kapatalım yolları. gerçektende benzin damlalık kalsın e-5te herkes arabası ittirsin benzin yok diye.

kimseye ceza kesemezler benzin yok diye param yok diye.

bunu söyledim bana bu sitede dedikleri;

-salak mısın?
-ceza yemem!
-aracımı bağlatmam!
-kimse gelmez ki!
-boş işler bu işler!
-bak herkes memnun kapatın konuyu

gibi yazılara maruz kaldım.

şimdi ise halen zoruma gidiyor sessiz kalmak

evet çözüm mü belki değil ama elbet çözüm olur.

e-5 trafiğinde 3 şeridin 2 şeridini kapatacaksın.

1 şerit ambulans için açık kalacak

gerçektende benzin mazot olmayacak bidonlara koyup saklıcaz.

her araçta 3 kişi olacak ne olur ne olmaz diye

polisler geldiğinde bi itinde eve çekelim benzin yok para yok diye

bak bakalım ceza kesebilirler mi?

şehitlerimiz için yapılan konvoyu hatırlatırım.

nemi oldu?

gene artistik sürücüler var tehlike vardı iyilik vardı kötülük vardı polis ne yaptı korumalar gönderdi.

sonuçta bir amaç var eğer var ise her türlü varım eyleme...

CinAli_06
07-01-2013, 14:11
valla kimse ağlamasın, kitelesel olarak kimse bişey yapmadıkça bu değişmiyecek. Ee bizim ülkemizde de 10 kişi toplansan bir yerde bunlar örgütmü vsmi ne diye alıp topluyolar insanları. Mevcut hükümet gölgesinden bile korktuğu için kimse yanlış anlamasında insanları sindirmeye çalışıyor böyle yaparak. Evet ülkemizde düşünce özgürlüğümüz var ama DÜŞÜNMEZSEN!

AEAlmas
07-01-2013, 14:17
Türkiyedeki zamlara karşı bu millet ten bir *** olmaz acık ve net atı olan padişah oldu bile protesto mu direk hapis vs
hak arama hakkın yok dikkate alan yok onların gözünde acık ve net oy veren böceklerden başka hiç birşey degiliz bu adamlar kadar olamıyoruz yazıklar olsun

Emre Ekrem
07-01-2013, 14:22
Helal olsun

Emre Ekrem
07-01-2013, 14:23
kimse kusura bakmasın hükümet yanlısı gibi duruyorum ama değilim neden mi yanlışa yanlış diyorum.

bu site gelmiş geçmiş en iyi araba forumlarından 1 tanesidir. zamanında yaptığı organizasyonlar heryerde etiket olmuştur ki ben hep şunu yazdım geçmiş senelerde;

sen rahatsız mısın? sendemi? sende mi? tamam ozaman sende mi?

baktım herkes rahatsız ozaman çıkalım yollara benzin bitti diye kapatalım yolları. gerçektende benzin damlalık kalsın e-5te herkes arabası ittirsin benzin yok diye.

kimseye ceza kesemezler benzin yok diye param yok diye.

bunu söyledim bana bu sitede dedikleri;

-salak mısın?
-ceza yemem!
-aracımı bağlatmam!
-kimse gelmez ki!
-boş işler bu işler!
-bak herkes memnun kapatın konuyu

gibi yazılara maruz kaldım.

şimdi ise halen zoruma gidiyor sessiz kalmak

evet çözüm mü belki değil ama elbet çözüm olur.

e-5 trafiğinde 3 şeridin 2 şeridini kapatacaksın.

1 şerit ambulans için açık kalacak

gerçektende benzin mazot olmayacak bidonlara koyup saklıcaz.

her araçta 3 kişi olacak ne olur ne olmaz diye

polisler geldiğinde bi itinde eve çekelim benzin yok para yok diye

bak bakalım ceza kesebilirler mi?

şehitlerimiz için yapılan konvoyu hatırlatırım.

nemi oldu?

gene artistik sürücüler var tehlike vardı iyilik vardı kötülük vardı polis ne yaptı korumalar gönderdi.

sonuçta bir amaç var eğer var ise her türlü varım eyleme...

yer ve zaman söyle, direk oradayım.

baymustang
07-01-2013, 14:42
yer ve zaman söyle, direk oradayım.

abi adminler bilir bu işi

turbo&quattro
07-01-2013, 14:48
Bu tarz acilmis yuzlerce konu var forumda ama sonuc hep ayni . E tepkisiz kalincada hakli olarak geciriyorlar. Ben memleketten hicbirsey olacagini dusunmuyorum . Maalesef gun gectikce dahada kotuye gidiyoruz, fakirlestiriliyoruz .

MOzen
07-01-2013, 15:38
Akaryakıt zamlarını tartışmak gereksiz. Şu an ülkenin başında daha büyük bir bela var. Abdullah Öcalan namussuzunu serbest bırakmak üzereler. Daha siktir edin benzini, mazotu siz. Cebimize değil canımıza kast edecekler artık.

Maxiboost
07-01-2013, 19:56
abi adminler bilir bu işi

e şimdi ben çağardım böyle dediler diyosun sonra adminler bilir oluyor :)

kimse gelmem etmem demedi sana. Deseydi bu insanlar o bahsettiğin organizasyonlar olmazdı. Koca istanbulda 1 şeridi nasıl ambulans için bırakacaksın? kimse girmeyecek mi? geride ki trafik ne olucak? bu yüzden istemedi insanlar..

yaşar
07-01-2013, 20:11
durumun kısa özeti ALLAH aşkına şu videoyu bir izleyin yalvarırım.

Gülümse Türkiye - 15 Ekim 2012 / Banu AVAR - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=wlMjJcZbc6Y)

wlMjJcZbc6Y

Tuncer M.
07-01-2013, 20:28
Burada da 1.4den 1.5e çıktı. Protestolardan sonra 1.38e çektiler. :D

Istilldo
07-01-2013, 21:29
Asgari ücrete 34 TL zam yapıldı 2013 Ocak ayında,, sonuç ????????

hangi benzin zammına protestodan bahsediyorsunuz,

ben net bir şey söyleyeyim;

TÜRKİYE ne yazık ki uyuyor, uyuşmuş, kör olmuş, kokuşmuş, tepki verecek mecali kalmamış..

Ve ne yazık ki çok büyük bir olay olmadan da toplumsal tepki vermez.

Böyle olsun istediler ve başardılar.

TLG
07-01-2013, 23:40
alıştırılıyoruz, bi zamn oluyor celalleniyoruz.. bir daha oluyor yine sonra adiler yine yaptı.. bu adamlar böle... bilmem ne derken yakında benzinde 10tl/lt olacak!!!

benim anlamadığım;
Alkol,sigara vs zam yapıyor. caydırmak için eyvallaah,hadi din yönünden milleti aşılıyo bilmem napıyo!!! da benzini de mi içiyoz kötü alışkanlık mı? kafa mı yapıyor... ne iş anlamıyorum!!

yemin ediyorum... lanet ediyorum ya oy verenede...... ok ok siyasete girmiyorum! da yakında bu ülkeyi kendi ellerimizle terkedicez.. vesselam!

GökhanK
07-01-2013, 23:47
Asgari ücrete 34 TL zam yapıldı 2013 Ocak ayında,, sonuç ????????

hangi benzin zammına protestodan bahsediyorsunuz,

ben net bir şey söyleyeyim;

TÜRKİYE ne yazık ki uyuyor, uyuşmuş, kör olmuş, kokuşmuş, tepki verecek mecali kalmamış..

Ve ne yazık ki çok büyük bir olay olmadan da toplumsal tepki vermez.

Böyle olsun istediler ve başardılar.

Bende aynışeyi düşünüyorum adamlar istedikleri türkiye modelini oturtdular ses çıkarmayan itiraz etmeyen kısacası aciz TÜRKİYE Allah sonumuzu hayır etsin :ofk:

Durango
07-01-2013, 23:48
Şemsiye içimizde açılmaz oldu ,hala şapkayı önümüze koyup düşünmemiz lazım falan deniliyor... Buda apayrı bir trajedi

Kardeşim o şemsiye açıldı, biriside sapından tutup çeviriyor :D :D :D

MCN21
07-01-2013, 23:51
Kardeşim o şemsiye açıldı, biriside sapından tutup çeviriyor :D :D :D

acmadan alabildigimizi anladılar e baktılar sesde cıkmıyor , artık acık zorluyorlar .

mmtrıza
07-01-2013, 23:54

:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

yaşar
08-01-2013, 00:11
Okulda gençler kızları arkadaşları ne giydiklerine vs vs bakarlar(, genelleme yapıyorum kimse kusura bakmasın bu dediklerimi yapmayanlarda var illaki ;)
Evdeki aile hanım anne veya eş sabah programlarını izler uyuşur müge anlı,yemekteyiz,aşçı tarifleri,evim şahane,akşam evdesiniz ailece yemek faslı,haberler zaten onların istedigi haberler yayınlanıyor bakınız bir haber dinlediğinizde bütün kanallar aynı,demokratik süreç normalleşme gibi kelimeler havada uçuşuyor,bebek katili ile görüşüyoruz diyor başkan,yaa inana biliyormusunuz bu kadar evlat verdik bunların kanını hiçe sayıp pazarlık yapaniliyor,ve bir ALLAH ın kuluda dur bre zındık diyemiyor demiyor,en son mobeseye bağlıyorlar,daha sonra şu dizimi bu dizimi _? kimin eli kimin cebinde magazin gibi konularada girdikmi günü bitirdik.hafta sonu sabah geç kalkıyorsun zaten gün içinde robot gibi alış veriş magazası,akşam eve gel yarışma programları bir yarışma 3 saat sürüyor,tabi gün içinde en ufak bir dert yok konuşmuyorsun ,zaten konuşursanda adın belli kominist yada faşist,senelerden beri yapılan sistemli çalışma insanları birbirinden uzaklaştırma ve psikolojilerini bozma sistemi,şu an zaten savaşın içindeyiz,günümüz savaşları öyle topla tüfekle olmuyor ajanları yolla memlekete içlerini parçala 2 cepheyede silah sat bir birlerini vursunlar biz en son girer demokrasiyi getiririz diyor amerika ve israil büyükleri ,para babaları.
Bakınız ırak kaç parça oldu _? libya kaç parça oldu halen bölünüyor ve petrol rezervleri kimlerin eline geçti araştırın ,arap baharı falan yok amerika israil ingiltere almanya fransa isveç isviçre baharı var.
Müslümanlığı kullanıp bütün işlerini hallediyorlar,hem daha ucuz hem daha az zaaiyatlı.

Ne olur şuna ıy vermeselerdi böyle olurdu falan demeyin küfrettiğiniz yada haki gördüğünüz yine bizim insanımız herkezin doğruyu görebilmesi imkansız,kullandılar işte açıkça ortada.
durum göründüğünden daha vahim öyle böyle değil,biraz okumak araştırmak yeterli gözlerimiz açtığımızda ALLAH ın izni ile değiştirebilecek güçteyiz halk olarak .
Bütün devlete ait işletmelerin %80 i satılmış peşgeş çekmiş,işsizlik dipdheryer taşeron artık güzel bir iş bulmak çok zor ithalat rakam olarak çok iyi ama gerçeklik payı yok tarım desen aynı,ülkemizin 4 denizi var ama biz palamutu norveçden ithal ediyoruz.
Vergi sistemi zaten ortada,biz ses çıkaramıyoruz,bunları unutmayın unutturmayın az gerçekleri görerek etrafınıza bakmanız yeterli.
Uzun oldu yazı okuyan azdır,bizde öyledir yazı uzunsa bir başına birde sonuna bakarlar :)

srgn
08-01-2013, 04:01
şimdi 100 kişi gösteri yapsa, önce örgüt üyeliği sonra TC devletini bölme sonra da hükümeti devirme çalışmaları iddiasıyla hapse gireriz, başbakan 'yazıklar olsun bunları yetiştirenlere' der, okullarımızı da töhmet altında bırakır, 'kendilerinin kim olduğunu biliyoruz' der, her türlü itibarımıza da gölge düşürür, yediğimiz cop, soluduğumuz biber gazı yanımıza da bonus kalır...

yazık yazık, beyaz saray önünde bile hemen her gün ayrı protesto olurken ve de polis izlemek harici kılını kıpırdatmazken ülkemin düştüğü duruma bak...
sonuna kadar haklısın söylediklerine katılıyorum.

adam evinden aldırıyo öğrenci evine operasyon düzenletiyo protesto ettikleri için. Cumhuriyeti kutlamak isteyenlerin üstüne saldı polisleri terörist dedi. benzinden önce neler gitti ne haklar yeniyo ne paralar alınıyo. bütün iş adamlarının bi tarafları yalanıyo. dikdatörlük varsa arap ülkelerinde değil tam olarak burda ama kim farkında? adam giren giriyo alıştık diyip devam ediyo hayatına.
şunuda belirtmek isterim konu benzini protesto etmekse bence bu ülkede en iyi örgütlenme bu siteden başka yerde sağlanamaz. ve böyle bişeyede kalkışılırsa katılımın az olacağınıda sanmıyorum.

yaşar
08-01-2013, 09:25
Protesto edemeyen bir halka ,az bile yapıyorlar o zaman bize , sizin mantığınızla haraket edersek değilmi ?

kendinizi kabuğunuza çekin herşeyden korkun baskı sizi yıldırsın,evlatlarınıza bırakabileceğiniz bir halt kalması,düşüncenize kelepçe vurulmuş sizlerin,yazıklar olsun.

Emir_b16a
08-01-2013, 09:35
ne protestosundan bahsediyosunuz arkadaşlar ?

polis görevini yapamıcak şekilde eğitiliyo (halka değil hükümete hizmet şeklinde eğitiliyo)

asker uyutulmuş sindirilmiş

siyasetçiler onursuz basiretsiz iyi siyasetçiler 550 kişiden 3 5

halk cahil bırakılmış birde oy bekleniyo

böyle bi sistemde neyi protesto edicez zammı mı ?

protesto etsen ya jop yersin ya polis kaskını kafaya yersin yada ölümcül biber gazını yersin kafana

sindirildin uyutuldun

protesto edemeyen değil ne olduğunu anlamayan bi topluluk var neyi protesto ne protestosu ?

protesto edicek kesim (bi çok devlet üniversitesidir) da en ufak hareketlerinde eşşek sudan gelinceye kadar dayak yiolar hangi protesto ?

ihtiyaç olan protesto değil yönetimin komple değişmesi dış güçlerden bağımsız siyasi yapılanma bunu yapamazsak daha 100 sene böyle yaşarız aaa zam olmuş aa asker ölmüş die