Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbulda Otoelektirikçi tavsiyesi. Maxi Display ve startstop için.
hasan çağri
07-01-2013, 15:41
Arkadaşlar daha önce taktırdığım arkadaş tas tarağı toplayıp gittiği için maxi displayimi ve start stop ünitesini taktırabileceğim arabayı güvenle götürebileceğim bir elektirikçi arıyorum.
Arabayı satıcam diye söktüm. Şimdi kullanmaya devam ediyoruz bari geri takayım diyorum.
Displayin sensörleri takıldığı için sadece elektirik bağlantıları yapılıcak kablo çekilecek vs vs. Arabayı ve cihazları yakmayacak bir yer arıyorum :D
Güvendiğiniz kendi araçlarınız götürdüğünüz bu çeşit gösterge ve aksesuar işlenizi falan yaptırdığınız oto elektirikçi tavsiyelerinizi esirgemeyin lütfen :)
İstanbul Bostancıdayım, maslak bostancı pendik vs yerlerde olabilir. İşinin ehli olsun yeter.
darkmoon
07-01-2013, 15:44
maslak sanayi form elektronik.
hasan çağri
07-01-2013, 15:55
maslak sanayi form elektronik.
Bu güzel oldu :) Bir görüşeyim.
darkmoon
07-01-2013, 15:57
pahalı gelirse benim başka bir elektrikçi daha var hemen form un orda onun adını veririm onlarda iyidir elleri güzel iş çıakrtır ustanın bir şeyin şemasına bakması yeterli çözer mevzuyu yeterki şeması projesi olsun kağıtta. form 2.kısımda bu arada göbeğin orda.
hasan çağri
07-01-2013, 16:01
pahalı gelirse benim başka bir elektrikçi daha var hemen form un orda onun adını veririm onlarda iyidir elleri güzel iş çıakrtır ustanın bir şeyin şemasına bakması yeterli çözer mevzuyu yeterki şeması projesi olsun kağıtta. form 2.kısımda bu arada göbeğin orda.
Valla o sanayiyi pek bilmiyorum google maps sağolsun onunla buluyorum adresleri. Bilgileri atabilirsen ona da ulaşırım. Temiz iş olsun emniyetli olsun 50 100TL fazla olsun sorun yok. Başıma sonradan dert açmasın :)
Site üyerlerinden Murat nickli arkadaş ile irtibata geç. Vakti varsa yardımcı olabilir. Maxi göstergeleri yapan Hakan abiyide tanır kendisi. :)
darkmoon
07-01-2013, 16:08
formu bulursun zaten kime sorsan gösterir.. benim diğer usta iyidir ama dediğim gibi o biraz eski tarz takılır ama işçiliği iyidir. parada sıkıntı yoksa forma bir uğra danış derim.
hasan çağri
07-01-2013, 17:06
Site üyerlerinden Murat nickli arkadaş ile irtibata geç. Vakti varsa yardımcı olabilir. Maxi göstergeleri yapan Hakan abiyide tanır kendisi. :)
Murat ama acaba hangi Murat acaba :) Ona göre ulaşabilirim sanırım
RC_Alper
07-01-2013, 17:19
para sıkıntı olmazsa bostancı sanayide yavuz otomotiv var bostancının hatta anadolu yakasının en iyilerinden.güven iş 10 numara ;)
Murat ama acaba hangi Murat acaba :) Ona göre ulaşabilirim sanırım
http://www.techturkey.com/forum/members/8440-murat.html
Honda Type_R
07-01-2013, 18:27
istanbul garaj ismail yeri yenibosnada isciligi cok iyidir
hasan çağri
07-01-2013, 19:09
para sıkıntı olmazsa bostancı sanayide yavuz otomotiv var bostancının hatta anadolu yakasının en iyilerinden.güven iş 10 numara ;)
Cumartesi sanayiye gidicem uğrar sorarım kiminle görüşmek lazım? birde yeri nerde sanayide?
http://www.techturkey.com/forum/members/8440-murat.html
Teşekkürler pm attım kendisine.
Start-Stopu bağlamak tahmini ne kadar tutuyor?
anadolu yakası yenisahra`da bir elektrikçi arkadaş vardı
hatta kendisiyle telefonda konuşmuştum
benden ekran alan bir arkadaş cihazı ona taktırmış ve memnun kalmıştı
kimdi acaba, not almıştım ama kaybettim
bu aralar çok gerekiyor böyle bir yer banada
haliyle cihazını taktırmak için yer soran çok
bugüne kadar maslak sanayide paşaoğlu çok montajını yaptı ama onlar sürekli yoğunlar.
bu yazıyı okuyan ve dediğim yeri bilen varsa beri gelsin :)
halilkarakas
07-01-2013, 20:31
istanbul garaj ismail abi.
konu açılmışken sorayım anadolu yakasında turbo göstergesni taktrablecegm kım vardıre ?
hasan çağri
07-01-2013, 20:48
Evet Anadolu yakası gösterge taktıracaklar, takacaklar yer bilenler bekliyoruz :)
umu_vtec
09-01-2013, 06:02
Anadolu yakasi Atasehirde highway tuning Ahmet Karatas isini temiz yapar her zmnda arkasnda durur turbo gostergeleri ekranlar vs herseyle ilgileniyordu yakin olanlar onunla gorussun derim eskilerden tanirim fyat konusundada tanidik vasitasyla olunca üzmez
hasan çağri
09-01-2013, 10:23
Cumartesi sanayide tavsiye edilen iki yere gidicem ordan fırsat olursa da Ataşehire. Bilgilendirme ile ilgili yazarım ilk fırsatta