Orijinalini görmek için tıklayınız : Quattro + Kar :)
Merhaba
ufak bi video cekelim dedik :) 4*4'e yeni yeni alistigim icin biraz acemice daha iyisi gelicek ins :)
http://i1069.photobucket.com/albums/u472/sandmana/7C897FEA-3FEA-41E3-9720-EEA8EA4A64AB-5347-00000251C65B8458_zps78271cce.mp4
http://i1069.photobucket.com/albums/u472/sandmana/5748A83B-0F14-4E29-9096-DF151B1D0370-5347-00000250DB0A5FB3_zps64e12187.mp4
kapalıçarşıdamı bu araba ?
kapalıçarşıdamı bu araba ?
biraz assasi sultanahmette kucukayasofyanin onu :)
güzel video güzel araç maşallah
gazcı pepe oldu şimdi driftçi pepe :D
Allah tekerine taş değdirmesin çok zevkli makina Yasinim, heleki böyle bir zeminde tadından yenmez vesselam :)
maşallah maşallah :)
güzel video güzel araç maşallah
Allah razi olsun saolun
gazcı pepe oldu şimdi driftçi pepe :D
Allah tekerine taş değdirmesin çok zevkli makina Yasinim, heleki böyle bir zeminde tadından yenmez vesselam :)
maşallah maşallah :)
Allah razi olsun favorimsin usta :)
biraz alisiyim daha guzel olck ins :)
Yasinim vtec ten sonra 4&4 le takilda biraz sonumuz type-r biliyosun:)
Gule gule kullan sari bi baska kazasiz belasiz guZel gunlerde kullanman dilegiyle
dj_batukaan
08-01-2013, 21:30
Kar'lı hava yaramış :)
Yasinim vtec ten sonra 4&4 le takilda biraz sonumuz type-r biliyosun:)
Gule gule kullan sari bi baska kazasiz belasiz guZel gunlerde kullanman dilegiyle
ins abi hondasiz olmaz zaten :)
Allah razi olsun cumlemizin ins :)
bu arada her turlu 2 de bekliyorum he :D
Honda canndır Yasiiin :) Tuncay abiyi kolay bir yaz beklemiyor sende olaydın eyiyydi :D
Honda canndır Yasiiin :) Tuncay abiyi kolay bir yaz beklemiyor sende olaydın eyiyydi :D
:D baskan olmak kolaymi usta ya :)
baskan son nokta olunca rahat birakmazlar tabi :D
Maşallah iyi günlerde kullanırsınız inşallah. Bir ara iki sarıyı yan yana getirelim :)
maşallah karda 4x4 zevki bi başka oluyomus bende bugun tatdım :)
Kar'lı hava yaramış :)
aynen ya kar bu sefer keyif verdi :)
;6525787']Maşallah iyi günlerde kullanırsınız inşallah. Bir ara iki sarıyı yan yana getirelim :)
saolun tesekkrler :) musait bi aksam haberleselim :)
dun 2 kisi el kaldirdi biraz sikinti bi renk :D
maşallah karda 4x4 zevki bi başka oluyomus bende bugun tatdım :)
yanlamaktan cok yokuslarda cok keyifli oluyo hayatta cikmaz dedigin yerden cikinca daha keyif veriyo :)
Selcuk_RoL
08-01-2013, 22:48
kar eğlencesi kesinlikle 4x4 :D
saolun tesekkrler :) musait bi aksam haberleselim :)
dun 2 kisi el kaldirdi biraz sikinti bi renk :
Haberleşiriz :) taksi olayı dertmiş eski sahibi de söylemişti.Tekrar maşallah Allah kaza bela vermesin iyi günlerde binersin inşallah.
biraz assasi sultanahmette kucukayasofyanin onu :)
Dün arkamdaydı yokustan inerkende akşam :) maşallah çok tatlı aracınız iyi eylenmişsiniz.:)
;6525925']Haberleşiriz :) taksi olayı dertmiş eski sahibi de söylemişti.Tekrar maşallah Allah kaza bela vermesin iyi günlerde binersin inşallah.
amin cumlemize ins kazasiz belasiz :)
Dün arkamdaydı yokustan inerkende akşam :) maşallah çok tatlı aracınız iyi eylenmişsiniz.:)
:) hatirladim tramway yolunda onumdeydiniz sultanahmet meydaninda bi kac kere sellektor yaptim meydana donucektim kusura bakmayin bileydim yapmazdim :D
amin cumlemize ins kazasiz belasiz :)
:) hatirladim tramway yolunda onumdeydiniz sultanahmet meydaninda bi kac kere sellektor yaptim meydana donucektim kusura bakmayin bileydim yapmazdim :D
Yanımdaki arkadaşım fitil oldu niye selektör yapıyo diye :) ben anladım da öndeki amca baya bi tırsaktı ondan yol veremedim sana :)
Yanımdaki arkadaşım fitil oldu niye selektör yapıyo diye :) ben anladım da öndeki amca baya bi tırsaktı ondan yol veremedim sana :)
neyse ders oldu elim sellektore gittiginde aklima hep ya tt uyesiyse dicem :D
orasi baya bi kotuydu ama ya sizden yarim saat sonra indim yokusun sonundaki taslara giriyodum nerdeyse :)
neyse ders oldu elim sellektore gittiginde aklima hep ya tt uyesiyse dicem :D
orasi baya bi kotuydu ama ya sizden yarim saat sonra indim yokusun sonundaki taslara giriyodum nerdeyse :)
TT heryerde :heyoo: Sorma nasıl indiğimizi bende bilmiyorum bende halıcıya giriyodum :cool: