Orijinalini görmek için tıklayınız : benim icin onemli kimi icin degersiz konu (ihtiyac yardimi)
sevgili arkadaslarim ;
bieyerde durdugumda cama yaklasan acim diyen adama kadina para vermeyip sonrasinda ici sizlayan ama ici kotu olan biri olarak sizlerle bunu paylasmayi uygun gordum A yada B yardim kurulusu degil birebir gorerek ayni zamanda yardimin kimden geldiginin bilinmemesini saglayarak (1 damla destegin 1000 laflik reklamini yapmayarak ) benim gibi bu kis doneminde ihtiyac sahibi (Sahsen belirledim birinin yeni bebegi diger aileninde yasli bir dedesi var ) ailelere yardim etmek isteyen kardeslerim arkadaslarim ve dostlarimi bilgilendirmek istedim.
keske olsa ama imkanlar kucuk ve isinma ilac bez vb. ihtiyaclar genel giderler.
ben kendi butcemin elverdigince komsulari araciligi ile destek oluyor bunuda yazarken utaniyorum .
sizlerin arasinda da yaptigi hayrin benim dusundugum gibi baskasina prim olmasi yada yanlis insanlara gitmesi gibi tereddutu olan var ise 2 guzel vatanini seven ama sanssiz ailemiz var. kucuk buyuk degil olay kartopu olabilmek . Allah simdiden hayrinizi kabul etsin .
pmlere tek yollamak yerine hesap numarami ekliyorum
Banka: Finans Bank
Alıcı Adı: Kemal Buğra YILDIRIM
IBAN: TR71 0011 1000 0000 0031 7560 60
Hesap No: 0031756060
Şube Kodu: 00934 - Anadolu Hisarı Şubesi
aciklama bolumune mutlaka Techturkey yaziniz.
Sancom teknoloji hizmetleri
begonya caddesi Villa B34B goksu evleri /Anadoluhisari / Beykoz / istanbul
tel:0216 465 93 23
kolinizi Özge hanima teslim edebilirsiniz .
amin, helal olsun abi, eminim burdan cok yrdim edecek cikacaktir.
kankacım bebek kac aylık? ona gore bez ıcın yardımcı olabılırım belkı
onursumer
09-01-2013, 00:43
abi ne gibi eksikler var 2 ailede ? neler ile tamamlayıp yardımda bulunabilirz ?
l
onemli olan dogru yere gittigine emin olmak cogu zaman acaba dedim ama gozumle 3 ayri gun gidip uzaktan gordum gercekten bu ulkede zengin zengin intiyac sahibide uzulerek yaziyorum ama fakir :(
bebek daha yeni 40 i cikmamis mama ve bez olabilir diger ailedede de aslan gibi bir dedemiz var ama yasi itibari ile hareket etmesi gormesi duymasi kotu oturuyor evde ....
biz ailelerimizin isinma yiyecek ilac mama gibi giderlerini giderebiliriz veyahut kimin yardim ettigi belli olmasin diye yakindan tanidigim komsu araciligi ile para yardiminda bulunabiliriz kim nasil yardimda bulunmak ister ise ....
kanka bebek bezı konusunda bı yardımım olucak ınsallah yarın haberdar ederım
Bugra abi hesap numaranı ekle abi sendede bir miktar para toplayalım bu kıs ayında gerekli ihtiyaçlarını sen alabilirsin diye tahmin ediyorun ne dersin ?
hesap numarami ekliyorum gonderen herkez mutkaka TECHTURKEY yazsin aciklamaya karisiklik olmasin vebalim olmasin lutfen
hesap numarasi ilk mesaja eklendi
İnşallah bugün karınca kararınca bir yardım yapacağım ben de.
Vesile olandan Allah razı olsun.
İnşallah bugün karınca kararınca bir yardım yapacağım ben de.
Vesile olandan Allah razı olsun.
destek olmak amac rakam degersiz herkezin butcesi belli 3 5 50 100 farketmez amac onemli bir arada kartanesi gibi cogalir kartopu oluruz en azindan bu kisi dertsiz gecirtiriz ailelerimiz icin ...
abi benim kuzenimden kalan ufak bebek eşyaları vardı hiç kullanılmadı bebişe versek ihtiyacını görürmü acaba yarın bir araştırıyım iyice kalın bişeyler bulamazsam gidip alıcam 0 dan. nasıl ulaştırabilirim sana veya aileye ?
ozaman ben ilk mesaja sirket adresimide ekliyim. kargolayabilsiniz yada elden birakmak isteyen gelip birakabilir cayimizi kahvemizi ikram edebilelim
Abicim eline sağlık diyeyim.
Ufaklıktan kalan çok eşya vardır. Bende zaman buldukça yollamaya çalışırım. Maddi olarak pek olmasada elimden gelince durumum olunca bakarım :)
Mama bez ilac gibi eczaneden alinabilecek tum itiyaclari gelis fiyatindan verebilirim kar gozetmeksizin
Ayricada belli bi miktar yakacak yada diger ihtiyaclari alinabilmesi icin para yardiminda bulunabilrim kankacim
RottingChrist
09-01-2013, 10:38
posta kutunuz dolu.
Hocam Allah razı olsun senden.Bir şey sorucam bebek kızmı erkek mi?belki ona göre kıyafet ayarlayabilecek kimseler çıkabilir.Bende elimden geldiğince bişeyler göndermek isterim
Kontrol edersin kardeşim gün içinde düşer.
GokhanRS
09-01-2013, 11:07
allah razı olsun. inşaallah kışı sorunsuz atlatmalarına vesile olursun.
Elmden geldiğince bir miktar gönderdim.İnşallah faydamız dokunur
bebek ihtiyaçlarını pm at hepsini alayım buğra.
Az önce ben de bir miktar gönderdim.
İnşallah az da olsa sıkıntılarını çözmüş oluruz.
Vesile olandan Allah razı olsun derim..
highpower
09-01-2013, 15:19
bebek kızmı erkek mi ona göre kıyafet gönderelim kullanılmış ama eskimemiş kıyafetler ayıp olmaz demi kusura bakmayın sormadan edemedim
63owen63
09-01-2013, 15:28
Abi bebek ve dede dışında kaç yaşında bireyler var evlerde ?
bebek kiz 30 gun civari dedemizde 70 yas civari herhalde ince yapili .
Kullanilmis kiyafetler yirtik sokuk kirli degil ise tabiki ayip olmaz , tek ricam temiz pak ve mumkunse hediye gibi paketlenmis sekilde gondermek . yardim edelim derken uzmeyelim insanlari .
Bu arada acil ihtiyac listesi olusturuyorum onlarida paylasicam direk olarak komurdu vs. seklinde
highpower
09-01-2013, 19:17
Evet bir acil ihtiyac listesi olursa super olur luzumsuz seyler gitmesin cocuk bezi mama dataylarini alabilirsen onlara yogunlasalim arti yakacak v s
dj_batukaan
09-01-2013, 19:57
Hocam öncelikle sağduyunuzdan dolayı tebrik ediyorum allah utandırmasın.. İşte bu insanlık bizim Ülkemize has birşeydi inş hiç yitirmeyiz...
Para için belirli bir gün varmı yani şu güne kadar diye.. öyle olursa hem toplu hemde sizi sürekli git gel ile uğraştırmayan bir yardım olmuş olur en nihayetinde Toplu para daha bereketlidir. bende elimden geldiğince bir şeyler yapmak istiyorum ayrıca yarın şirketteki arkadaşlara da söyler nasip olursa hepsini bir yaparım
Konuyu sabitlesen abi daha iyi olur diye düşünüyorum. Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalişcam bende.
mechanic
09-01-2013, 20:55
ufak bi not: bebek bezi mümkünse aynı marka olsun hepsi, farklı markalar olunca bebek rahatsız olur. 2-5 kg olacak arası sanırım.
koliyi size mi yollayalım özge hanıma mı adanadan göndercem .
Konuya can gelsin,belki gözden kaçıranlar olabilir...
sancom teknoloji hizmetleri adina yollamaniz yeterli .
illa kargoda isim derlerse K.Bugra YILDIRIM yazabilirsiniz.
gönderilen şeyler belirlense iyi olur mama sorun olmaz fakat bez 2-3 paketten fazla aynı numara kullanılmaz tekrar yazayım bebekle ilgili eksik bişiler olursa buraya yazarsan yollayabilirim.
highpower
10-01-2013, 14:28
ihtiyaç listesini bekliyoruz
63owen63
10-01-2013, 14:42
Abi ihtiyaç listesi hazırlarsan hem alınacak şey bilinir hemde aynı şey yanlış veya ihtiyaç fazlası olacak miktarda alınmaz. Çünkü bebegin bez numarası ,markası önemli veya bir süre sonra büyüyecektir.
mechanic
10-01-2013, 20:11
prima 3-6 kg olan yani 2 nolu bez uygun olacakdır da sadece bezle olmaz
mercan_shark
10-01-2013, 22:16
geride kalmış öne çıksın
Pmle ulasan destek olan herkeze tesekkurler ihtiyac listesi belirleyene kadar bez ve mama gondermemenizi rica ediyorum suan icin mama ve bez ihtiyaci tamamdir (2 ay yetecek duzeyde zaten bebekte devamli buyudugunden bez ve mama olayini planli gitmek lazim ziyan olmasin ) .
Bunun disinda intiyac listesini hafta sonu alicam burdan paylasicam insallah.
Hepimizin yardimini Allah kabul etsin .
bugra giyecek icin kutuyu evine getirecem
bugra giyecek icin kutuyu evine getirecem
Eve getirme ofise getir kankacim . Ofiste toparliyoruz hepsini ;)
belki 1 kişi daha destek olur diyerekten bir güncel yapalım