Orijinalini görmek için tıklayınız : fun to drive at e5
furkancicek
09-01-2013, 00:43
Camerayı sabitlemistim oylesine eglendik stp beyle.. :D
http://www.youtube.com/watch?v=RtKciLcubM8
Sercan AKCAN
09-01-2013, 00:56
güzel olmuş :)
olm bu vıdeonun yarısı nerde :D eglencelı kısımları yok :D
sosyal mesaj akını başlamak üzere lütfen kemerlerini baglayınız. :D
furkancicek
09-01-2013, 01:09
Baktım ama bulamadım youtube da yükliyemedim o yüzden böyle paylastım.. :D
furkancicek
09-01-2013, 01:11
sosyal mesaj akını başlamak üzere lütfen kemerlerini baglayınız. :D
120 yi gecmiyoruz kanka ne msjı.. :D
tv ye cıkarsak sorarım ben sana :D
çok tehlikeli ( sosyal mesaj kısmı)
son zamanda izlediğim videoların en iyisi diyebilirm maşallah :D
NakkaSss
09-01-2013, 01:18
Fox u açtım bekliyorum :D
onursumer
09-01-2013, 01:21
güzel olmuş sakin sakin :) e-5 i boyle yürür halde yakalamak bile bi mesele artık :D
güzel olmuş sakin sakin :) e-5 i boyle yürür halde yakalamak bile bi mesele artık :D
ılersı daha guzel ama nerde bu vıdeo bulamamıs elemen :D neyse bulmasın ıcımızdekı fox habercı yayınlar yemınlenn :D
keyifli olmuş :) selçuk abi formdan düşmüş dicektim ki yorumları okudum altında, kasmamış :D
furkan araban hakkaten 1cm esneme payına sahip, zıpır zıpır maşallah :)
Eray Yümsel
09-01-2013, 01:27
Bu makaslari fox bile yayinlamaya tenezzul etmez :D
furkancicek
09-01-2013, 01:28
huahauhaua sensinn :D
vıdeoda makasmı varda ben goremedım :D ulan makas nedır onuda bılmıosun :D serıt degıstıryoruz orda ahhahahaahha
furkancicek
09-01-2013, 01:32
keyifli olmuş :) selçuk abi formdan düşmüş dicektim ki yorumları okudum altında, kasmamış :D
Yok yok gayet formunda kendisi.. :D
Hic sorma kardesim.. :)
levocum :D asıl vıdeo nezaman olmalıydı bılıomusun :D ben a3 u yenı aldım furkan daha gormemıstı :D gece ıs cıkısı furkanı cekmecede yakaladım :D ondan sonrası olcaktı ıste :D
levocum :D asıl vıdeo nezaman olmalıydı bılıomusun :D ben a3 u yenı aldım furkan daha gormemıstı :D gece ıs cıkısı furkanı cekmecede yakaladım :D ondan sonrası olcaktı ıste :D
3-11 çıkışı mıydı yoksa, en güzel saatleri e5 in de hani :D
aynen 11 den sonra yakaladım :D
Kesmedi Beylikduzu'ne kadar olani bekliyoruz :D Saka bi yana son zamanlarda en cok keyif aldigim videolardandi heralde :)
ne hikmetse ogun E 5 şampiyonlar ligi gibiydi :) A3-Auris günü bizde zıpzıpla E 5teydık bir A3 geçti frenlerı yanıp yanıp sonuyor tamponunda FUR :D
auris iyiydi... sosyal mesaj vermek istemem ama istanbulda bu haraketleri yapınca trafık durdugunda indirip döven olmuyor mu?
ankarada oluyor da:D
auris iyiydi... sosyal mesaj vermek istemem ama istanbulda bu haraketleri yapınca trafık durdugunda indirip döven olmuyor mu?
pek durmuyor :) en azından ben daha hiç durup kaldıgımızı hatırlamıyorum
pek durmuyor :) en azından ben daha hiç durup kaldıgımızı hatırlamıyorum
durduranda mı olmuyor peki? nasıl alıştımışsanız insanları artık..herhalde tatlı bir sövüp bırakıyorlar:D
durduranda mı olmuyor peki? nasıl alıştımışsanız insanları artık..herhalde tatlı bir sövüp bırakıyorlar:D
durdurmak için hızlı olmaları lazım,ki öle bir durumda durmak gerçekten tehlikeli,o yuzden bir şekilde durmadan yola devam ediyoruz
Eray Yümsel
09-01-2013, 11:25
editledim neyse :D
furkancicek
09-01-2013, 11:29
Sene 2006 bi golf e silme gectim ilerde trafik sisti yanıma geldi korna yaptı bakmadım üstüme kırmaya basladı kafamı cevirdim camdan rozetini gösteriyo ( sivil ) sag cektim indim yanıma geldiler ( 2 kisi ) öldürcenmi lan sen bizi diyip dalmıslardı.. :D cocukduk ozamanlar ses cıkarmadık.. :)
DetailEF
09-01-2013, 11:31
Sene 2006 bi golf e silme gectim ilerde trafik sisti yanıma geldi korna yaptı bakmadım üstüme kırmaya basladı kafamı cevirdim camdan rozetini gösteriyo ( sivil ) sag cektim indim yanıma geldiler ( 2 kisi ) öldürcenmi lan sen bizi diyip dalmıslardı.. :D cocukduk ozamanlar ses cıkarmadık.. :)
İyi bari, ben dövmem arkadan dokunup spin attırırım çünkü :D İyi izmirde değilsin :D
İyi bari, ben dövmem arkadan dokunup spin attırırım çünkü :D İyi izmirde değilsin :D
pek dokunmayla çeviremezsin yuksek bir hızla vurman lazım geçen çok denedik ne yazıkkı yoldan cıkmıyor araba
DetailEF
09-01-2013, 11:41
pek dokunmayla çeviremezsin yuksek bir hızla vurman lazım geçen çok denedik ne yazıkkı yoldan cıkmıyor araba
Çok tutunan bi araçta taklaya kadar gider o iş tehlikeli denemeyin :D
Dipnot: Aracın kendi bünyesinde tutunmasıyla dışarıdan gelen etki farklı şeylerdir boşa sıkmıyorum deneyerek öğrendim senelerdir :D Benim furkana yaptığım latifeden öteye geçmez :)
Çok tutunan bi araçta taklaya kadar gider o iş tehlikeli denemeyin :D
Dipnot: Aracın kendi bünyesinde tutunmasıyla dışarıdan gelen etki farklı şeylerdir boşa sıkmıyorum deneyerek öğrendim senelerdir :D Benim furkana yaptığım latifeden öteye geçmez :)
onun farkındayız zaten ;) yıllardır buradayız az çok kimin ne oldugunu bılıyoruz yanı bizimkide latife
DetailEF
09-01-2013, 11:44
onun farkındayız zaten ;) yıllardır buradayız az çok kimin ne oldugunu bılıyoruz yanı bizimkide latife
Latifeler arasında boğulmaca :)
Çalan şarkıyı rica edeyim :D
Latifeler arasında boğulmaca :)
Çalan şarkıyı rica edeyim :D
şarkı bize özel dağıtımını ne yazıkki yapamıyoruz
auris'i degil de bu s2000i koyarlar fox'a hahaha :D
ne hikmetse ogun E 5 şampiyonlar ligi gibiydi :) A3-Auris günü bizde zıpzıpla E 5teydık bir A3 geçti frenlerı yanıp yanıp sonuyor tamponunda FUR :D
tamponumda derken :) ulan aramızda memleket fark vardı gelsın dıye fren yapıyorum daha napım :D teknık olarak ımkansız o dedıgın :D
yakalarsan attırırsın gulum :D burası ıstanbul unutma :D sızın orda burda cogu kısının yaptıgı sbı maka attım tum ızmır konustu :D hahahaha :D
furkancicek
09-01-2013, 12:04
Yetisebilirsen attırırsın sekerim en son yürüdügüm bmw yi bariyerden zor aldık önden ceker bisiyle gel.. :D
kanka aktıf 13 yıldır trafıkteyım daha durduran calısan eden olmadı :D selektor ve aksam eve bı cuval ya..k la donmekten baska :D
DetailEF
09-01-2013, 12:06
şarkı bize özel dağıtımını ne yazıkki yapamıyoruz
Keşke forum amacına uygun olarakta paylaşım yapabilsek :D
BIRDY NAM NAM - GOIN' IN (SKRILLEX 'GOIN HARD' REMIX) [OFFICIAL VIDEO] - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=_aZ-YRoJrnQ)
kanka aktıf 13 yıldır trafıkteyım daha durduran calısan eden olmadı :D selektor ve aksam eve bı cuval ya..k la donmekten baska :D
yeniden aktif olmana sevindim bro..ne o öyle pasif pasif...:D
Bruglione
09-01-2013, 12:41
BIRDY NAM NAM - GOIN' IN (SKRILLEX 'GOIN HARD' REMIX) [OFFICIAL VIDEO] - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=_aZ-YRoJrnQ)
shazam kullanın sorun kalksın :D
yeniden aktif olmana sevindim bro..ne o öyle pasif pasif...:D
eksık olma kankacım ;)
biz bazı konularda paylaşmayı sevmiyoruz,sanırım çok benciliz ;)
JosephuS
09-01-2013, 18:15
Sarı S2k yakında foxta :D
Bizi izlemeye devam edin..
Shadow_Dancer
09-01-2013, 18:32
Youtube linki olsa keske..
HarunToprak
09-01-2013, 19:13
Bir gün bende 106 varken makas atıp ilerde sağdan ağır gtmeye başlamştım, bir tanesi geldi üstüme kırmaya el hareketlerine başladı ben sapağa girerken o bariyere vurmaktan zor kurtldu bana söverken :D arada çıkıyor yani yavaşlarsan yetişirse :)
Bir günde bir arkadaşımın sıfır insignia'sının yanına gelip seni kimin üstüne kırıyorsun diye çaktı çocuğun arabasına kendi sıfır gbi jettasıda mahvoldu bizim arkadaşn arabada :)
bana MP5'i gösteren sivil olmuştu :) ben onların farkında değildim, yavaşladığımda , 2 araba yanaşıp direk durdurmuşlardı..
turbo&quattro
09-01-2013, 19:41
Youtube linki alalim bi zahmet .
lethaldoze
09-01-2013, 20:25
Keyifli bi video olmuş.
+ Cam car nasıl zınk diye şerit değiştiryo ya lastiklere yapıştırıcımı sürülmüş :) yayda yok galiba arabada direk şaseye kaynaklı tekerler sanki
+ Şarkıda güzelmiş bayağı saolasınız indirdim dinliyorum :)
- Çok kısa olmuş video devamı gelse bari :D
ölüme meydan okudular
ibretlik görüntüler
:D
@fox tv :)
Gimifayf
09-01-2013, 21:40
Sol kulaklarda çınlama var mı? :D
Şaka bir yana zevk alarak izledim. :)
Bruglione
09-01-2013, 22:51
Keyifli bi video olmuş.
+ Cam car nasıl zınk diye şerit değiştiryo ya lastiklere yapıştırıcımı sürülmüş :) yayda yok galiba arabada direk şaseye kaynaklı tekerler sanki
Camcar dip basık bikac kere gördüm e-5 te maşallahı var :)
Kovalamaya çalışan çok oluyorda durduran olmuyor. Ama bir gün bir tane gelin konvoyuna salça olmak zorunda kaldım. Adam gelin konvoyunu bıraktı peşime takıldı. Aramızda 1 km kadar mesafe varken İncirli Ömür yokuşunda yol birden durdu ve çok ağır devam etmeye başladı. Bende öyle radyoda kanal değiştirim derken aynada üstünde takım elbise içinde takım elbisenin yeleği ile koşan bir adam gördüm bana doğru. :D
lethaldoze
09-01-2013, 23:41
Kovalamaya çalışan çok oluyorda durduran olmuyor. Ama bir gün bir tane gelin konvoyuna salça olmak zorunda kaldım. Adam gelin konvoyunu bıraktı peşime takıldı. Aramızda 1 km kadar mesafe varken İncirli Ömür yokuşunda yol birden durdu ve çok ağır devam etmeye başladı. Bende öyle radyoda kanal değiştirim derken aynada üstünde takım elbise içinde takım elbisenin yeleği ile koşan bir adam gördüm bana doğru. :D
Sonrasını yazmamışsınız.................yetişebildimi :D
Çok tatlı video olmuş, çok iyi tutunuyor bu Auris maşallah beklemiyordum bu kadarını.
Herhalde hem bu kadar basık olup hem bu kadar gezen bir tek FUR vardır.
Sonrasını yazmamışsınız.................yetişebildimi :D
Sonrasında normal cüsseli bir otomobilin sığabileceği yerleri görseniz inanamazsınız. :D WinRAR yada daha başka bir program ile sıkıştırsan girmez dersin. Allah'tan aynalar içeriden tek tuş ile kapanıyor. :D
furkancicek
10-01-2013, 00:10
Youtube linki olsa keske..
Youtube linki alalim bi zahmet .
Video yu pc de bulamadım maalesef yoksa youtube a eklicektim..
Keyifli bi video olmuş.
Aracta coil var ve esneme payı max. 1cm camber ve toe etkiside büyük..
lethaldoze
10-01-2013, 00:30
Sonrasında normal cüsseli bir otomobilin sığabileceği yerleri görseniz inanamazsınız. :D WinRAR yada daha başka bir program ile sıkıştırsan girmez dersin. Allah'tan aynalar içeriden tek tuş ile kapanıyor. :D
Tahmin edebiliyorum. Bi sürücü normal şartlarda sağ sol yapıştıra yapıştıra gidibiliyorsa, ki buna makas da diyebiliriz, Kaçmak istediğinde en sıkışık trafikte bile kralı yakalayamaz :D
furkancicek
10-01-2013, 01:01
Sahsen en iyi tecrübelerimi hep kacarken edindim..
Tabi duran trafikte yapıcak bisi yok kactıgın seye degerse carpa carpa yolunu acarsın o ayrı.. :)
İzlerken cok zevk aldım :) Allah tekerinizi düz bastırsın :)
İzlerken cok zevk aldım :) Allah tekerinizi düz bastırsın :)
O nasıl söz lan öyle değişik :D
Video keyifli olmuş :) Allah yolunuzu düz etsin diyeyim bari ben de :D
hakanguclu
10-01-2013, 02:45
Auris keyifli gerçekten ;))
S.Özeren
10-01-2013, 03:25
keyifli ama kısa olmuş , kesmedi :D
Keyifli video olmus
çobançeşme fidanlığının ordaki tümsek olmaz olsun takla atıcam bi gün orda gerçi 2 sene önce ordaki bariyerleri almışlığım var
Video cikmiyo facebookta silindi sanirim
oguzhan999
10-01-2013, 11:23
heralde videonun bittigi yerde :D , ağır bi inceden baslıyosunuz olaya trafik hafif hızlanıyo cünki :D
furkancicek
10-01-2013, 11:23
keyifli ama kısa olmuş , kesmedi :D
su havalar düzelsinde bi :D
Video cikmiyo facebookta silindi sanirim
hayır duruyo
furkancicek
10-01-2013, 11:34
heralde videonun bittigi yerde :D , ağır bi inceden baslıyosunuz olaya trafik hafif hızlanıyo cünki :D
ya video da bisi yok sonrası daha iyi ama ondada aman aman bisi olmadı..
sikibinle kasmaya gerekte yok zaten boyasız araba allah korusun..
stp nin diger arabalarıyla yürürken cok daha güzel sahneler oluyo ama ;)
havalar düzelsinde cekeriz bi video.. bol lastik sesi esliginde.. :)
furkancicek
10-01-2013, 11:58
Bi arkadasımız youtube a eklemis sagolsun buyrun link isteyenler icin..
fun to drive at e5 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=RtKciLcubM8)
tayreep_john
10-01-2013, 12:06
çok keyifli olmuş :) inşallah bu videoyu da fox da izlemeyiz :D
TYPERHAKAN
10-01-2013, 19:26
furkan harbiden izlerken heycanlandım,aynı jantlar var dimi auris de,selçuk ta hiç kondisyon kaybetmemiş,ikinizede maşaallah.......
furkan tekrardan eline emeğine sağlık kardeşim benim arabamın resimleri için,avatarımada koydum çok sağol,yakında görüşelim...........
lethaldoze
10-01-2013, 19:26
Havalar düzelir o zman inşallah bi an önce :)
3-11 çıkışında a3 - auris istiyoruz :D
yalnız furkanın araç tabiri caizse KÖPEKKK gibi tutuyor yolu , biraz da slow olmasına bağlayabiliriz sanırım baya iyi..
Yapmayın bak özendiriyorsunuz... : ))
furkancicek
10-01-2013, 20:30
furkan harbiden izlerken heycanlandım,aynı jantlar var dimi auris de,selçuk ta hiç kondisyon kaybetmemiş,ikinizede maşaallah.......
furkan tekrardan eline emeğine sağlık kardeşim benim arabamın resimleri için,avatarımada koydum çok sağol,yakında görüşelim...........
Aynı jantlar var en son gördügün sekilde hatta ondan sonra 1 cm daha indirdim.. :)
Rica ederim abicim ne demek avatardada cok güzel durmus..Görüselim insallah.. :)
3-11 çıkışında a3 - auris istiyoruz :D
Muhtemelen a3 le olur cam carda a3 olur bu sefer.. Yada 2 go pro ayarlasak biri onda biri bende daha hos olur.. :)
yalnız furkanın araç tabiri caizse KÖPEKKK gibi tutuyor yolu , biraz da slow olmasına bağlayabiliriz sanırım baya iyi..
Ciddi yol tutuyo moruk ve inan yüksek hızlardada böyle maasallah.. :)
Draniela
10-01-2013, 20:40
güzel olmuş güzel :)
o yol tutuşlarına hayran kaldım böyle sanki hiç oynama yok gibiydi. bende çok zorluyorum zaman zaman ama güzel oynuyor o zamanlarda.
keyifli olmuş maşallah auris iyi yol tutuyo, bulursanız devamını yoksa yenilerin bekliyorum
auris iyi tutunuyorda en korktuğum mevzu sert bir asfalt geçişinde sekmesi ve direksiyonun kaçmasıdır aman diyeyim.
dj_batukaan
10-01-2013, 20:55
yakıştımı hiç sizin gibi gençlere :)))
Furkan çekim yapan araç senin sanırım, arada macera aramışssın gibime geldi :)
Furkanla bi kac kere atraksiyon yaptik :) benim corsa ve fur ben corsada furkan kendisi, bi kere ben furda furkan benim corsada :) f10 320d ci cok bozuldu ama :D son kezde ben a3 le furkani yalaladim :D ama benim oldugumu bilmiodu ahahaaaaa
Bi keresindede furlayiz cekime gidiyoruz. Uzay mekigi bi beyaz auris geldi isiklr cakrlar falan :))) gazladi arkadas kendince bende furkani gazladim :D arkadasi hacli seferi gibi bozguna ugrattik :) ertesi gun facede yazmislar furun altinda bunu fena gectik diye :D ahahaha
Muhtemelen a3 le olur cam carda a3 olur bu sefer.. Yada 2 go pro ayarlasak biri onda biri bende daha hos olur.. :)
GoPro ile güzel video olmaz. En güzeli telefon çekimi. Hatta elde çekim.
BarışArdalı
10-01-2013, 22:21
dua edin eser artık gazlamıyor :D :D
Selcuk_RoL
10-01-2013, 22:21
stp bey fren lambaları yanmayan sabit hız gidilen bir prformans bekliyoruz:D
Ben seninkileri beğeniyorum abi ama, sabit cam çekim :)
Güzel yere montajlanırsa bence olur olur :)
sabıt hız gıdılen nasıl bısı oluyo len :D
gazlasada bısı olmaz ondan :D
furkancicek
10-01-2013, 22:30
Bu video da benim makinayı koltuk kafalık arasına sabitledim acı olarak cokta güzel oldu bence.. :)
Eminmisin ? :D
Elektrik problemi var elektrik.. :D
BarışArdalı
10-01-2013, 22:31
uuuuuuu nedediiiiiii :D :D
BarışArdalı
10-01-2013, 22:32
Eminmisin ? :D
hahaha halk artık eseri de görmek istiyor videolarda.verin gazı esere :D:D
Maşallah , Auris yapışmış asfalta zıp zıp gidiyor :)
furkancicek
10-01-2013, 22:45
hahaha halk artık eseri de görmek istiyor videolarda.verin gazı esere :D:D
Gaz yookk gaz olursa illaki patlarız.. :)
Stp ile cekicegimiz video da gene bu tarz eglencesine olucak o cam car olucak ve önüme gecmicek.. :icon_tup:
BarışArdalı
10-01-2013, 22:46
Stp ile cekicegimiz video da gene bu tarz eglencesine olucak o cam car olucak ve önüme gecmicek.. :icon_tup:
esere bişey olmaz yaşlandı o saçları döküldü sağdan sağdan gelir :D
furkancicek
10-01-2013, 22:51
auris iyi tutunuyorda en korktuğum mevzu sert bir asfalt geçişinde sekmesi ve direksiyonun kaçmasıdır aman diyeyim.
Onda sıkıntı yok 90 dereceyi araba yerden kesilmedende görüyo zaten..
Sekme noktasında tek problem durmam gerektiginde lastik yere basmadıgından fren tutmuyor..
En son kazamın sebebide buydu durmam gerekti baktım duramıyorum mecburen solumdaki arabayı cevirip ilerledim..
Selcuk_RoL
10-01-2013, 22:54
[QUOTE=STP;6531471]sabıt hız gıdılen nasıl bısı oluyo len :D
60 70 trafiğinde 100 110 fazla düşünme şansın olmadan fren ışığın yanmadan ne çok hızlanabildiğin nede yavaşlayabildiğin trafik başkan sen anla inceliği :heyoo::soru::icon_tup:
o cıddı gazladıgımız herzaman oyle zaten kardesım ;)
Selcuk_RoL
10-01-2013, 22:59
o cıddı gazladıgımız herzaman oyle zaten kardesım ;)
buları görmek istiyoruz 2 yetmesin 3 fazla gelsin:D
ulen sana ızletcez dıye ortalıgımı karıstıralım :D
Selcuk_RoL
10-01-2013, 23:03
ulen sana ızletcez dıye ortalıgımı karıstıralım :D
hahahha :D:D
Bu video da benim makinayı koltuk kafalık arasına sabitledim acı olarak cokta güzel oldu bence.. :)
GoPro 120 derece FOV ile çok geniş açı ya herşey olduğundan daha geniş daha rahat ve daha basit duruyor. Ve daha yavaş duruyor. İğne deliği olsa 2 şeritmiş gibi oluyor. Onun kameranın amacı kaska felan takıp görülen herşeyi göstermek ama olduğu gibi değil. Bide balık gözü efekti var. Misal bir üst geçite doğru yaklaşıyorsun üst geçit bildiğin camı kubbesi gibi yuvarlak. Dümdüz değil. Fotoğraf makinası ile öyle olmuyo. Bundan 7-8 sene önce foto makinası ile güzel çekim oluyodu. Ama o zamanda vantuzlar yoktu. Arka koltuğa tripod koyuyorduk. Sonra sert manevrada tripod düşmüştü 1-2 kez. :D Hatta videosu olucaktı bir yerde.
kornalara bakılırsa iyi küfür yemişsiniz ama :)
güzel video kazasız belasız
Yine tekrarliyorum,sana bosu bosuna benzin yakmam :D
Olum ne gazlamasi gazlamamak icin o yaylari 5 cm preslettim ben .))
esere bişey olmaz yaşlandı o saçları döküldü sağdan sağdan gelir :D
Aynen Baris yaslandik artik,E 5 Selcuga biraktim benim yoklugumda king olsun :D
Benim kinglik derdim yok olm rahatta kal sen bilen bilio yeter :D
Benim kinglik derdim yok olm rahatta kal sen bilen bilio yeter :D
Ben bilmiyorum :p
Smt_Krblt
13-01-2013, 01:32
bende furkan abiyi kafamda 1-2-3 yapıp bırakan low'N slow gezen biri diye canlandırmıştım yanılmısım...
şaka bi yana abi aracınada pilotajınada maaşallah
furkancicek
14-01-2013, 08:58
bende furkan abiyi kafamda 1-2-3 yapıp bırakan low'N slow gezen biri diye canlandırmıştım yanılmısım...
şaka bi yana abi aracınada pilotajınada maaşallah
haha yanlıs canlandırmıssın.. :D
Sagolasın.. :)
ne olmuşsa o müzik başladıktan sonra olmuş.. :) ben seyrederken keyif aldım.. teşekkürler paylaşım ve çekim için.. ;)
iki aracada masallah allah kaza bela vermesin , ben kütük gibi gereksiz direksiyon kırma haricinde bişey göremedim auriste yani o aradan normal şekildede geçilir neden öndeki aracı silme geçip arada yer varken dipte kütük gibi kırılıyor gereksiz yere yada ben videodan mı farkedemiyorum ?
furkancicek
14-01-2013, 12:06
iki aracada masallah allah kaza bela vermesin , ben kütük gibi gereksiz direksiyon kırma haricinde bişey göremedim auriste yani o aradan normal şekildede geçilir neden öndeki aracı silme geçip arada yer varken dipte kütük gibi kırılıyor gereksiz yere yada ben videodan mı farkedemiyorum ?
Sen bahsettigin o araya park yapamazsın park.. :heyoo:
ortada gereklı dıreksıyon kırmalık bı gazlama kapısma ve trafık yok zaten, gercek bı gazlama anı vıdeosunu ızlesen ekran basından ırkılırsın merak etme
Sen bahsettigin o araya park yapamazsın park.. :heyoo:
özgüven iyi de bu özgüven fazla,araban kul yapısı ,sende insansın
senin araban seker durur atıverir mazallah boşver sen bana yanaşma böyle yavaştan devam :)
s2000 e bişey dediğim yok buradan onu anlayacak kapasitem yok maalesef aurisi gördüm onu konuşuyorum
senin araban seker durur atıverir mazallah boşver sen bana yanaşma böyle yavaştan devam :)
s2000 e bişey dediğim yok buradan onu anlayacak kapasitem yok maalesef aurisi gördüm onu konuşuyorum
bırakın su sosyal mesaj vermeyı, ozaman normal yola cıkmayalım oturalım evde :)
bırakın su sosyal mesaj vermeyı, ozaman normal yola cıkmayalım oturalım evde :)
abi sosyal mesaj filan değil yanlıs anlasıldı heralde, bizim de yapmadığımız şey sanki :)
furkancicek
14-01-2013, 13:29
Bos konusuyosun..
Bana yazıcagınıda pm at burayı gereksiz doldurma..
Bos konusuyosun..
Bana yazıcagınıda pm at burayı gereksiz doldurma..
..........
furkancicek
14-01-2013, 14:22
eyvallah kral,neyin dolu neyin boş olduğuna sen karar vermiyosun,bana denk gelme o özgüvenin iniverir gerek yok pm e filan ..
Nedir bu klavyenin raconu krall.. :D pm i cevaplada konusalım bakalım.. ;)
alperkirman
14-01-2013, 14:56
tam combo şeklinde makaslar gelicekti video bitti
bitmeyen makas videosu istiyouz :D
maaşallah kazasız belasız eğlenceler :)
valla stock dizel auris var bende o bile gerçekten çok güzel yol tutuyorki furkanın speclerdeki arabayı düşünemiyorum, furkanda arabayı yemiş bütün çıkarmış çözmüş :D, bileğine sağlık.:icon_tup: bide aga sosyal mesaj verecek adamlar harbiden yazmasınlar ya, gerçekten bu videoda bişiy yok, adamlar zevkine şerit değiştirmişler makas mukas yok yani, düşünorumda bi 8-10 sene öncesini, o zamanlar olanlara, atılan makaslara, kırılan aynalara, yapılan hareketlere şahit olsa bu sosyal mesaj verenler keşke bizim için ilk okul hiç bitmeseydi derler. :D şaka takılıyorum ama yani izleyin mesaj vermeyin:icon_tup: