PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Samsung Galaxy S4

Sayfa : 1 [2]

burkaykalyon
16-08-2013, 07:58
İnstagram, özellikle video özelliği geldikten sonra hayvani data yiyor. 1 GB iyi dayanmış, 2 zor yetiyor bana..

Misal şuan instagram'ım 700 MB kullanmış Temmuz 21'den bu yana.

Akabinde twitter da aylık 100-150 civarı kullanabilir. Özellikle resim yüklemeleri, tıklanan eklenmiş fotoğraflar arttırıyor bu kullanımı.

Gelelim veri kullanımına,

İnstagram'ın 157 ise az kullanıyorsun demektir. Oradaki döngüye dikkat et, ayın 25'i mi görünüyor? Eğer öyle ise dikey çubukları en sağa ve sola götürdüğünde 157 mi görüyorsun?

Arka plan verisi kısıtlama bir nebze işe yarar ama kullandığın programlarda arka plandan çok ön plan verisi yani bilinçli kullanımın data trafiğine neden oluyor.

Tavsiyem 2 GB'lık bir pakede geçmen. Bu cihazlar için 1 az...

Instagram değeri 6 Ağustos'tan bu yana abi. 25'ten itibaren baktığımda 480 MB gibi hayvani bir değer veriyor :D 25 Temmuz'dan bu yana mesela Chrome'da 200 küsür MB yemiş. Sadece bu siteye girip fotolara bakmıştım 1-2 sefer. Onun dışında hiç kullanmadım. Büyük boyutlu foto kurbanı olmuşum :)

Anlaşıldı 2 GB farz oldu ancak bu ay kaçtı kaçacak... Yapacak bir şey yok.

Evrenoz
16-08-2013, 08:00
Instagram değeri 6 Ağustos'tan bu yana abi. 25'ten itibaren baktığımda 480 MB gibi hayvani bir değer veriyor :D 25 Temmuz'dan bu yana mesela Chrome'da 200 küsür MB yemiş. Sadece bu siteye girip fotolara bakmıştım 1-2 sefer. Onun dışında hiç kullanmadım. Büyük boyutlu foto kurbanı olmuşum :)

Anlaşıldı 2 GB farz oldu ancak bu ay kaçtı kaçacak... Yapacak bir şey yok.

E tamam gayet normal bu durumda, 25 Temmuzdan bu yana 1 GB kotan bittiyse 480'inini instagram yemiş.

İnstagram ayarlarından video yüklemeyi kapat ve instagrama mümkün mertebe wireless üzerinden gir.

Low-Rider
16-08-2013, 08:05
bende kıllandım şimdi. acaba seri numarası neresinde oluyormuş nasıl kontrol edebilirim. bilgin var mı?

Kutu içinden çıkan kağıtların birinde yazıyor

SPIGEN SGP (http://www.sgporiginal.com/)

Buradan bakabilirsin

burkaykalyon
16-08-2013, 08:16
E tamam gayet normal bu durumda, 25 Temmuzdan bu yana 1 GB kotan bittiyse 480'inini instagram yemiş.

İnstagram ayarlarından video yüklemeyi kapat ve instagrama mümkün mertebe wireless üzerinden gir.

Çok teşekkürler abi yardımların için.

Kahn23
16-08-2013, 09:39
Değişik makine :D

Galaxy S4 zoom - GENEL BAKIŞ | SAMSUNG (http://www.samsung.com/tr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/business-professional/SM-C1010ZKATUR)

RottingChrist
16-08-2013, 11:38
bu gün telefon kendiliğinden iki kere kapandı ve bir baktım ki kapama düymesi sıkıştığı için böyle yapıyormuş. az önce gittim ve değiştirerek seninkinin beyaz çerçevelisini aldım. keşke baştan bunu alsaymışım çok daha şık duruyor. hemde içinden 3 farklı renk aliminyum home buton çıktı bir de ekran koruyucu film :)

Spigen.com.tr'den alsana yahu

RottingChrist
16-08-2013, 11:45
Orjinalmış :icon_tup:

http://m1308.hizliresim.com/1d/j/rk4uq.png (http://bit.ly/c25MCx)

Kutu içinden çıkan kağıtların birinde yazıyor

SPIGEN SGP (http://www.sgporiginal.com/)

Buradan bakabilirsin

Low-Rider
16-08-2013, 12:46
Kılıfları birlikte kalınlığı nasıl?

Evrenoz
16-08-2013, 13:08
bu gün telefon kendiliğinden iki kere kapandı ve bir baktım ki kapama düymesi sıkıştığı için böyle yapıyormuş. az önce gittim ve değiştirerek seninkinin beyaz çerçevelisini aldım. keşke baştan bunu alsaymışım çok daha şık duruyor. hemde içinden 3 farklı renk aliminyum home buton çıktı bir de ekran koruyucu film :)

Benimki de beyaz çerçeveli :)

Önce mavi çerçeveli almıştım sonra Amazon Spigen'den beyaz tek çerçeve aldım. Güle güle kullan, cam için de glas.t'yi düşün :)

Özellikle en olarak kalınlaştırıyor tabi biraz

RottingChrist
16-08-2013, 13:17
0.8 mm kasa kalınlığı.

teşekkür ederim. camı da sordum ama ellerinde kalmadığı için alamadım. kılıfın içinden parlak folyo çıktı onu yapıştırdım geçici olarak. orta kalite ama şimdilik idare eder. eğer çizikler ve yağlanma yoğunlaşırsa hemen sipariş edeceğim. :D

Benimki de beyaz çerçeveli :)

Önce mavi çerçeveli almıştım sonra Amazon Spigen'den beyaz tek çerçeve aldım. Güle güle kullan, cam için de glas.t'yi düşün :)

Özellikle en olarak kalınlaştırıyor tabi biraz

Evrenoz
16-08-2013, 13:19
Neo Hybrid için tek çerçeve satıyor mu o aldığın yer? Telefonu vs varsa sorar mısın?

RottingChrist
16-08-2013, 13:26
akmerkezin içindeki vadafondan aldım ve değişim sırasında sordum sıkılırsak başka rengi varmı diye ama sadece kapak ile satıyorlarmış. 79 fiyat çekmişler ama 60 a bırakıyorlar takım halinde.

Neo Hybrid için tek çerçeve satıyor mu o aldığın yer? Telefonu vs varsa sorar mısın?

Evrenoz
16-08-2013, 13:45
O alttaki ince yere dikkat et. Şarj girişinin yanı..
Şirkette blackberry şarjım var, kalın geliyor ucu ve neo hybrid varken girmiyor. Her şarj etme isteyişimde kapağı çıkarmam gerekiyor ki bu da günde 7-8 takıp çıkarmaya tekabül ediyor.. Bazen dikkat edemiyorsun ve çıt oluyor, ki az evvel de oldu benimki..

İşin yoksa şimdi çerçeve ara.

RottingChrist
16-08-2013, 15:13
şarj aleti evde kaldı ama gider gitmez deneyip test edeceğim. anladığım kadarıyla BB şarjından kaynaklı bir durum değil mi? ben çok önemli bir durum olmadığı sürece kılıf veya kapak açmayı tercih etmiyorum. bu arada orjinal şarjdan başka şarj aleti kullanmak sorun olmuyor mu? ben note 2 şarjını S3 te bir ay kadar kullandım batarya pert oldu.

Evrenoz
16-08-2013, 15:44
Orjinal şarjım evde, şirkette ise BB şarjı kullanıyorum ve sorun BB şarjında.. Orjinal şarjda herhangi bir sorun yok..

Bir problem yaşamadım farklı bir şarj aleti kullandığım için..

RsErdi
19-08-2013, 09:51
s4 hakkında ince detaylara sahip bilgileri olanlar paylaşabilirmi acaba ? en güzel yararlı uygulamalar ve telin ne kdr verimli ve hızlı kullanılabilecek şeyler gibi

CLIORS
19-08-2013, 10:01
spigen slim armor kullanıyorum, tavsiye ederim.

Frid
19-08-2013, 12:17
bir arkadaş alalı 2 ay kadar oldu sürekli şarj ve yogun kulanmadan batarya pert olmuş şok oldum duyunca :D şarj sırasındada kullanmış sanırım

RsErdi
19-08-2013, 13:30
bir arkadaş alalı 2 ay kadar oldu sürekli şarj ve yogun kulanmadan batarya pert olmuş şok oldum duyunca :D şarj sırasındada kullanmış sanırım

aynen ya şarj dayanmıyor valla günde fix 2 kere takıyorum

akay
20-08-2013, 16:49
akmerkezin içindeki vadafondan aldım ve değişim sırasında sordum sıkılırsak başka rengi varmı diye ama sadece kapak ile satıyorlarmış. 79 fiyat çekmişler ama 60 a bırakıyorlar takım halinde.

gittigidiyorda 49 tl neohybrid 60 pahalıymış be. ben bir de 49 a ipg nin tempered glass yapıştırdım taş gibi oldu s4. hatuna da s3 için temp. glass aldım. neme lazım cam pahalı :)

RottingChrist
20-08-2013, 18:17
almadan önce ben de araştırdım ve gördüm fiyatları ama kargo ve ürünün orjinal olup olmama işleriyle uğraşmamak için aldım. kendi sayfalarında 56 tl faladı. kargo ile gene 60 liraya geliyor.

gittigidiyorda 49 tl neohybrid 60 pahalıymış be. ben bir de 49 a ipg nin tempered glass yapıştırdım taş gibi oldu s4. hatuna da s3 için temp. glass aldım. neme lazım cam pahalı :)

RottingChrist
20-08-2013, 18:23
ferit, bende note 2 den sonra s4 ün şarjı beni kesermi diye düşünüyordum ama hiç aratmıyor nerdeyse. gün içinde çok kurcalamıyorum ama telefon trafiği çok yoğun. mesela sabah aldım şarjdan şu an %60 durumda. face, oyun cart curt desem gene benim gibi bir adam akşamı çok rahat bulur. bende wifi sürekli açık ve ekran parlaklığı en yüksek seviyede. arabada ve ofiste hiç şarj aletim yok. umarım kullandıkça böyle sorunlar çıkmaz.

akay
20-08-2013, 23:16
almadan önce ben de araştırdım ve gördüm fiyatları ama kargo ve ürünün orjinal olup olmama işleriyle uğraşmamak için aldım. kendi sayfalarında 56 tl faladı. kargo ile gene 60 liraya geliyor.

gittigidiyor da spigenspg kullanıcı isminde birinden aldım kılıfı. etiket çıktı içinden nette kendi sitesine girip baktım orijinal ürün. 49.90 a neohybrid ücretsiz kargo.. başka alacak olanlar olur belki diye yazdım ürün gerçekten süper. sadece biraz geniş oldu alet :)

Evrenoz
21-08-2013, 06:55
gittigidiyor da spigenspg kullanıcı isminde birinden aldım kılıfı. etiket çıktı içinden nette kendi sitesine girip baktım orijinal ürün. 49.90 a neohybrid ücretsiz kargo.. başka alacak olanlar olur belki diye yazdım ürün gerçekten süper. sadece biraz geniş oldu alet :)

Ben çok kıllanıyorum o konuda..

Misal, 1 tane orjinal ürün aldım. Kodu abc123.. Gittim sahte ürün yaptırdım, herbirinin içine de abc123 kodu koydum. Ne olur bu durumda?

RottingChrist
02-09-2013, 15:11
beyler son bir haftadır telefonum yavaşlamaya başladı. yani şöyle kameraya basıyorum kemeranın açılması bariz 3 4 saniye sürüyor. aynı şekilde rehber de öyle rehberi hep telefon hafızası olarak kullanıyorum çok kalabalık ta değil. mesele bir uygulama açık home tuşuna basıyorum ana ekrana atarklen gene bekletiyor. kurduğum farklı bir program da yok her telefonumda kullandığım sabit uygulamalar. call recorder kullanıyordum o şişirmiştir ve bütün kayıtları silerek programı kaldırdım ama nafile. bazı acil durumlarda can sıkıcı bir hal alabiliyor ki bu güne kadar kullandığım hiç bir samsung cihazında böyle bir durum yaşamadım.

RottingChrist
03-09-2013, 10:55
yavaşlama olayını çözdüm çok şükür. kullandığım programda sildiğim telefon ses kayıtları sadece benim aradıklarımmış. bana gelen aramaları da silince durum düzeldi. yine jilet gibi oldu makine. :)

therev
03-09-2013, 11:05
programin adi ne?

RottingChrist
03-09-2013, 11:08
call recorder ama birden fazla program çıkıyor. benim kullandığımda yeşil bir ahize ve siyah bir mikrofon yan yana duruyor. yani kısayolu öyle :)

dc106
03-09-2013, 11:48
arkadaşlar bu spigende s4 mini için kılıf varmı?

akay
05-09-2013, 12:40
Ben çok kıllanıyorum o konuda..

Misal, 1 tane orjinal ürün aldım. Kodu abc123.. Gittim sahte ürün yaptırdım, herbirinin içine de abc123 kodu koydum. Ne olur bu durumda?

haklısın. neyse ki benim kılıf muhtemelen orijinal. cihaza oturması ve uyumu gerçekten süper. çakmaysa bile çok memnunum yani :)

RottingChrist
16-09-2013, 15:14
arkadaşlar bu s4 te radyo yok mu? pek kullandığım bir şey değil ama az önce karıştırırken dikkatimi çekti aradım radosunu bulamadım :) ilginç geldi. s4 minide bile var buna neden koymamışlar acaba.

RsErdi
16-09-2013, 15:17
arkadaşlar bu s4 te radyo yok mu? pek kullandığım bir şey değil ama az önce karıştırırken dikkatimi çekti aradım radosunu bulamadım :) ilginç geldi. s4 minide bile var buna neden koymamışlar acaba.

program olarak var tunein radio, karnaval vs gibi

RottingChrist
16-09-2013, 15:20
indirdim şimdi tşk.

Oğuzhan Ç.
26-09-2013, 19:35
Şarj sorunu bende de problem olmaya başladı.Bakıyorum batarya %70 dolu gözüküyor facebookda biriyle konuşuyorum başka bir program acıyorum telefon direk kapanıyor.acmaya kalkınca %0 gösteriyor şarjı telefon durmadan kendini resetliyor.Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ?

Burak E.
01-10-2013, 10:54
Şarj sorunu bende de problem olmaya başladı.Bakıyorum batarya %70 dolu gözüküyor facebookda biriyle konuşuyorum başka bir program acıyorum telefon direk kapanıyor.acmaya kalkınca %0 gösteriyor şarjı telefon durmadan kendini resetliyor.Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ?

aynı durum bendede oldu yazılımsal bi sıkıntı sanırım dün servise verdim telefonu bekliyorum bakalım. başına böyle bişi gelen oldumu ?

HaKo
01-10-2013, 11:13
arkadaşlar güncellemeleri nasıl takip ediyoruz ? Gelen güncellemeleri iptal ettim şimdi bulamıyorum nerden sorgulatacağımı ?

Bir de telefon bazen kamerada ve ne zaman vine app açsam resetliyor kendini , yavaşladı neler yapmam lazım performansı arttırmak için.

RsErdi
01-10-2013, 11:15
arkadaşlar güncellemeleri nasıl takip ediyoruz ? Gelen güncellemeleri iptal ettim şimdi bulamıyorum nerden sorgulatacağımı ?

Bir de telefon bazen kamerada ve ne zaman vine app açsam resetliyor kendini , yavaşladı neler yapmam lazım performansı arttırmak için.

google store giriyorsun. sonra sol dokunmatik tuşa basiyorsun uygulamalarım diyorsun cıkıyor orda

HaKo
01-10-2013, 11:30
google store giriyorsun. sonra sol dokunmatik tuşa basiyorsun uygulamalarım diyorsun cıkıyor orda

teşekkür ederim bu da gerekliydi bana ama eksik sordum telefonun yazılım güncellemelerinden bahsetmiştim aslında. Bean güncellemeleri oluyor sanırım.

HaKo
01-10-2013, 11:42
teşekkür ederim bu da gerekliydi bana ama eksik sordum telefonun yazılım güncellemelerinden bahsetmiştim aslında. Bean güncellemeleri oluyor sanırım.

Neyse bu sorumu da google it yapıp buldum :)

Bilmeyenler için Ayarlar - diğer - telefon hakkında menülerini takip edince yazılım güncelleme çıkıyor.

Engin android bilgisi olanlara soralım telefonu hızlandırmak ve sağlıklı kullanmak için nasıl bir yol izlemeli ?

RsErdi
01-10-2013, 16:38
Neyse bu sorumu da google it yapıp buldum :)

Bilmeyenler için Ayarlar - diğer - telefon hakkında menülerini takip edince yazılım güncelleme çıkıyor.

Engin android bilgisi olanlara soralım telefonu hızlandırmak ve sağlıklı kullanmak için nasıl bir yol izlemeli ?
bunu yap mutlaka ;)
Galaxy S4 Touchwiz Performans Arttırma Rehberi | Technopat (http://www.technopat.net/2013/06/21/galaxy-s4-touchwiz-performans-arttirma-rehberi/)

hondaa
01-10-2013, 23:49
ben yaptım bayagı hızlandı :)

FATİH
01-10-2013, 23:56
bunu yap mutlaka. ;)
Galaxy S4 Touchwiz Performans Arttırma Rehberi | Technopat (http://www.technopat.net/2013/06/21/galaxy-s4-touchwiz-performans-arttirma-rehberi/)
kardeş eyvallah, harbiden işe yaradı. ;)

-ER-
01-10-2013, 23:56
Arkadaşlar bir sorum olacak
En başarılı şekilde ölçüm yapabileceğim bir Uygulama arıyorum.
Hız,G,Baro ve Vb yari araç içinde data verisi alabileceğim kayıt edebileceğim bir uygulama öneriniz varmı ?

İOS da track addict (http://racerender.com/TrackAddict/Features.html) die bir uygulama vardı çok başarılıydı aynı zamanda GoPro ile de bağlantı kuruyordu.

Oğuzhan Ç.
02-10-2013, 02:17
Benim sorunum sanırım bataryadan.Bugün bataryaya baktım şişmiş.Garantiyle filan ugraşmak istiyorum gidip yeni batarya alınca sorun ortadan kalkar inşallah :)

Evrenoz
02-10-2013, 07:03
Benim sorunum sanırım bataryadan.Bugün bataryaya baktım şişmiş.Garantiyle filan ugraşmak istiyorum gidip yeni batarya alınca sorun ortadan kalkar inşallah :)

Şarj bir anda sıfıra iniyor denince tahmin etmiştim.. Batarya şişmesi sık görülmeye başlanan bir durum.. Sebebi hakkında çeşitli söylentiler var, sarjda iken yüksek cpu isteyen uygulamaları / oyunları kullanmak söylentilerin başında geliyor. Pil değiştirince sorun düzeliyor.

burkaykalyon
02-10-2013, 07:55
Evren Abi yine ben ve yine bir sorun. :D

Mail alamıyorum abi bu seferde. Şirket mail hesabıma mail düşmüyor. Anca manuel olarak senkronizasyon yapınca geliyor. Ayarlar>Hesaplar>Microsoft Exchange mail ayarlarına girdiğimde mail adresimin altında ''Eşitleme Devre Dışı'' diyor. Bunu nasıl devreye alacağım? Bulamadım bir türlü.

Burak E.
02-10-2013, 08:43
Şarj bir anda sıfıra iniyor denince tahmin etmiştim.. Batarya şişmesi sık görülmeye başlanan bir durum.. Sebebi hakkında çeşitli söylentiler var, sarjda iken yüksek cpu isteyen uygulamaları / oyunları kullanmak söylentilerin başında geliyor. Pil değiştirince sorun düzeliyor.

abi servise gönderdim ama telefonu facebookta iken arkadan whatsapptan mesaj gelince telefon donuyor kapanıp açılıyor acılınca şarj sıfır gösteriyor yazılımsal bi durumdur değil mi abi bu ve bataryada azda olsa şişme mevcuttu

Evrenoz
02-10-2013, 13:27
Evren Abi yine ben ve yine bir sorun. :D

Mail alamıyorum abi bu seferde. Şirket mail hesabıma mail düşmüyor. Anca manuel olarak senkronizasyon yapınca geliyor. Ayarlar>Hesaplar>Microsoft Exchange mail ayarlarına girdiğimde mail adresimin altında ''Eşitleme Devre Dışı'' diyor. Bunu nasıl devreye alacağım? Bulamadım bir türlü.

Mailin aç.. Gelen mailleri gördüğün kısım. Sol tuş, ayarlar.

Mail adresinin içine gir, burkay.kalyon@blabla.com yazan yere yani. E-posta senkronizasyonunun yanında tick olsun, altında program senkranizasyonunu göreceksin. İçine gir, senkronizasyon planını ayarla sekmesini istediğin dakika aralığında seç.

Tepeden kısayol menüsünü indir, senkronizasyonun acık oldugundan emin ol

abi servise gönderdim ama telefonu facebookta iken arkadan whatsapptan mesaj gelince telefon donuyor kapanıp açılıyor acılınca şarj sıfır gösteriyor yazılımsal bi durumdur değil mi abi bu ve bataryada azda olsa şişme mevcuttu

sanmıyorum yazılımsal oldugunu, pil değiştiğinde sorun giderilecek muhtemelen.

Juggernaut
02-10-2013, 13:38
S2 kullanıyorum mailime gelen resimlere telefondan girip baktığım zaman baktığım resimler galeri bölümüne yerleşiyor sildikten sonra çıkıyorum fakat galeri bölümüne tekrar girdiğim zaman resimler hala gözüküyor bunları tamamen nasıl silebilirim bilen var mı?

Burak E.
02-10-2013, 14:10
sanmıyorum yazılımsal oldugunu, pil değiştiğinde sorun giderilecek muhtemelen.

Bakalım abi gönderdim servise inş çözülür durum telefonculara sordum bu olayı herkez yazılımsal olduğunu söyledi ama inş hemen gelir telefon

Dragger
02-10-2013, 15:00
bunu yap mutlaka ;)

Yaptım ben de umarım işe yarar :)

aslan
02-10-2013, 15:09
bunu yap mutlaka ;)

Bende yaptım bana gerek yok dedi

burkaykalyon
02-10-2013, 15:30
Mailin aç.. Gelen mailleri gördüğün kısım. Sol tuş, ayarlar.

Mail adresinin içine gir, burkay.kalyon@blabla.com yazan yere yani. E-posta senkronizasyonunun yanında tick olsun, altında program senkranizasyonunu göreceksin. İçine gir, senkronizasyon planını ayarla sekmesini istediğin dakika aralığında seç.

Tepeden kısayol menüsünü indir, senkronizasyonun acık oldugundan emin ol

Çok sağol abi. Halloldu. Bende Senkronizasyon süresi ''Push'' olarak kalmış.

Evrenoz
02-10-2013, 15:48
Hayırlı olsun ;)

RottingChrist
02-10-2013, 19:09
bende yaptım ve ciddi şekilde hızlandığını görüyorum. tşk.

Caesar
02-10-2013, 19:15
Galaxy S4 ü sattım IPhone 5S e geçtim yemin ederim hayatın anlamını tekrardan keşfettim. Ben nasıl IPhone 4 den sonra Galaxy S3 akabinde S4 aldım akıl sır erdiremiyorum.

Androidi bundan sonra evimden içeri sokmam o derece.

Dragger
02-10-2013, 21:23
Arkadaşlar bende arada şebeke gidip geliyor anlık olarak, böyle birşey yaşayan var mı?

Telefon yurtiçi yani kayıtlı, güncel versiyon yüklü, hattım turkcell.

Acaba operatörden mi telden mi anlayamadım.

OrcunInce
02-10-2013, 22:08
Benim de dış ekranın köşesinde ince bir çatlak var, iç ekran tertemiz. Bu dış ekranı değiştirme şansımız var mı? Tabi bir de arada sırada kamerayı açınca kapanma sorunu..

Ferhat_V
02-10-2013, 22:10
Hic alakasiz yerlerde benimde sebeke gidiyor ayni cihaz 2 tane an yanayken benim sebekem olmuyor cihaz s3...hattim vodafone ondandir diye dusnuyordum ben.

Low-Rider
02-10-2013, 22:17
Ben avea ile anlık yaşıyorum hat mevzusunu, s2 varkende oluyordu

hop sms geliyor şu kişi aradı ulaşamadı diye, saniyelik bir olay. ben avea'dan oluyo diye düşünüyrdum

Schumi
03-10-2013, 00:20
Hat gidip gelme sorunu E72 den beri var bende. Araba ile bir yere gidiyorum. Trafik başlıyo yada ben yavaşlıyorum çat hemen SMS. KimAramışCell. Cebimde olduğundan oluyor sanırım.

mert_leon
03-10-2013, 00:38
3G ye geçiyor çekmedipi yerde normale dönüyor filan o arada ufak bi kopuklu oluyor o yüzden o çekmeme olayı oluyor diye tahmin ediyorum gözlemlerimde bu yönde

RottingChrist
03-10-2013, 16:10
arkadaşlar, bu gün telefonu elime aldığımda bir baktım ki home tuşu hafif sertleşmiş ve gıcırdama hissi yaratan bir şekilde çalışmaya başladı. ilk olarak araya birşey falan sıkışmıştır dedim ama nafile. ben özellikle home tuşunu çok kullanıyorum ve bu durum canımı fazlasıyla sıktı. bir kaç sitede araştırdım ve başka şikayet edenleri de gördüm. acaba aranızda bu sorun ile karşılaşan ve sorunu çözen oldu mu? cihaz garantili ama beni başka bir sinir harbine sokacak servis muhabbetine girmek istemiyorum.

Caesar
03-10-2013, 16:14
arkadaşlar, bu gün telefonu elime aldığımda bir baktım ki home tuşu hafif sertleşmiş ve gıcırdama hissi yaratan bir şekilde çalışmaya başladı. ilk olarak araya birşey falan sıkışmıştır dedim ama nafile. ben özellikle home tuşunu çok kullanıyorum ve bu durum canımı fazlasıyla sıktı. bir kaç sitede araştırdım ve başka şikayet edenleri de gördüm. acaba aranızda bu sorun ile karşılaşan ve sorunu çözen oldu mu? cihaz garantili ama beni başka bir sinir harbine sokacak servis muhabbetine girmek istemiyorum.

Banada olmuştu sonra kendiliğinden geçmişti.

RottingChrist
03-10-2013, 16:16
şimdi kompresör ile biraz hava sıktım ama nafile. bu güne kadar hiç bir samsung ta bunu yaşamadım ama ciddi canım sıkıldı. sanırım tamiri için komple camının falan çıkarılması gerekiyormuş. :(

i-vtec07
03-10-2013, 16:17
abiler ben s3 e car performance adlı programı yükledim sizce bunun vereilerinde doğruluk payı var mıdır ?

linkteki program ; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.unnull.apps.carperformancefree&hl=tr

milksop
03-10-2013, 16:29
bazen kamerayı açtığımda reset atıyor. s4

Oğuzhan Ç.
04-10-2013, 01:20

Düzeliyorsa sorun yok demektir :) Bilgi için teşekkür ederim :)

Evrenoz
04-10-2013, 06:50
bazen kamerayı açtığımda reset atıyor. s4

Güncelleme yükle, devam ederse farklı ülkelerin sürümlerini deneyebilirsin. Aynı ve başka 1-2 sorun sonrası odin ile Rusya sürümünü yükledim ( elbette Türkçe menüsü de var ), sorunlar tamamen bitti.

Evrenoz
04-10-2013, 06:52
Arkadaşlar bende arada şebeke gidip geliyor anlık olarak, böyle birşey yaşayan var mı?

Aslında her 2 si de olabilir.. Vodafone kullanıyorum ben de yaşadım 1-2 kez aynı sorunu.. Ama blackberry varken de yaşardım arada sırada bu problemi..

Altyapı ile alakalı olsa gerek..

mert_leon
04-10-2013, 13:07
Vine da vidyo çekerken arka kameraya aldığım zaman görüntü donuyor sadece ses kaydediyor.

Bu sorunu başka yaşayan varmı.

Store da yorumları okudum aynı dertten muzdarip kişiler baya var.

Bunu nasıl halledebiliri bir çözümü varmı ???

Jön Türk
06-10-2013, 11:41

Bende de internet gidiyor aynı özelliklerde s4.

mrtysn
07-10-2013, 21:21
Sacma gelebilir ama kafam basmadi ( ki dusundugumde bana bile sacma geliyo :D ) soriyim,
fake S4'un imei'yi Btk'nin siteden baktigimizda orj. S4 seklinde cakabiliyolar mi ? Baya uyguna bi cihaz edinebiliyorum arkadas vasitasiyla pasaport kayitli falan. Kullandim inceledim bi yamugunu da bulamadim killandigim icin soriyim dedim, vardir bilen illa ?
Edit: Btk sorgusunda da bi yamuk yok.

mrtysn
08-10-2013, 19:20
Sacma gelebilir ama kafam basmadi ( ki dusundugumde bana bile sacma geliyo :D ) soriyim,
fake S4'un imei'yi Btk'nin siteden baktigimizda orj. S4 seklinde cakabiliyolar mi ? Baya uyguna bi cihaz edinebiliyorum arkadas vasitasiyla pasaport kayitli falan. Kullandim inceledim bi yamugunu da bulamadim killandigim icin soriyim dedim, vardir bilen illa ?
Edit: Btk sorgusunda da bi yamuk yok.

Guncel sorumuz ?

urukain
08-10-2013, 19:49
Guncel sorumuz ?

benim bildiğim eğer çakılan imeide s4 imeisi ise sitede görülen imeide s4 şeklinde görülebilir

OnurGTI
10-10-2013, 19:26
Galaxy S4 almayı düşünüyorum, Gold Bilgisayar güncel mağaza fiyatını bilen var mı acaba ?

arda-m
01-11-2013, 15:24
android 4.3 ne zaman çıkıcak :)

wolrath
01-11-2013, 17:23
pil şişme oldu bende.durup dururken %70 sarj var mesela kapanıyor sonra %0 yazıo sarj.
bı arastırdım.100lerce magdur varmıs.h.sonu servıse verecegım.

aynı seyden muzdarıp olan varsa bılgısı olsun.patlama rıskı felan var dedıler.

* 4.3 cıktı dıye bılıyorum ben. s4 lu bı arkadas guncelleyıp gosterdı bana 4.3 seklınde.ben guncellestır dedıgım de halı hazırda 4.2.x olmasına ragmen guncel zaten dedı.cozemedım durumu.

Mutu
01-11-2013, 22:07
pil şişme oldu bende.durup dururken %70 sarj var mesela kapanıyor sonra %0 yazıo sarj.
bı arastırdım.100lerce magdur varmıs.h.sonu servıse verecegım.

aynı seyden muzdarıp olan varsa bılgısı olsun.patlama rıskı felan var dedıler.

* 4.3 cıktı dıye bılıyorum ben. s4 lu bı arkadas guncelleyıp gosterdı bana 4.3 seklınde.ben guncellestır dedıgım de halı hazırda 4.2.x olmasına ragmen guncel zaten dedı.cozemedım durumu.

Bazı ülkelerde önce çıkanbiliyor. Ben de 4.1.2 ilk ispanya sürümü olarak çıktığından ispanya sürümünü yüklemiştim. Tr çıkınca tr'ye dönmüştüm. :icon_tup:

Evrenoz
02-11-2013, 11:52
CSC kodun Türkiye ise 4.3 gelmedi..
Rusya sürümüne 1 adet 4.3 güncellemesi, 1 adet 4.3 kararlılık güncellemesi geldi.

arda-m
06-11-2013, 14:37
CSC kodun Türkiye ise 4.3 gelmedi..
Rusya sürümüne 1 adet 4.3 güncellemesi, 1 adet 4.3 kararlılık güncellemesi geldi.

bu güncelleme daha 1 ay daha gelmez csc kodum Türkiye :)

Mutu
06-11-2013, 15:02
Russia singapur malesya endonezya falan gelmiş 4.3.
Türkiye'yi neden bu kadar geri atıyorlar acaba?

Jön Türk
23-11-2013, 06:47
Beyler cihaz arama yaparken kulağıma götürdüğümde yada elimle sensörü kapadigimda ekrani karartmiyor çözümü bilen var mi ?

Jön Türk
23-11-2013, 07:35
Yakinlik sensörü diyor arama ayarlarinda aciyorum ama hemen kapaniyo ekran kulagima bile goturmeden seffaf ekran kilifi sensore yakin ondan olur mu ki :(

63owen63
01-12-2013, 18:09
4.3 geldi beyler, ne gibi degişiklikler gördünüz ?

-ER-
02-12-2013, 06:44
benim gördüğüm tek fark donma ve kitlenip kalma farkı oldu bunun dışında whatsapp da bna karşı tarafınyolladığı location u saçmaladı ve GoPro ya WiFi den bağlanırken bağlantı verisi çok düşük diyip bağlantıyı iptal etmesi ve istedğim bağlantıyı seçmeme izin vermemesi gödiğim farklılıklar

-ER-
06-12-2013, 18:57
Beyler sıkıntı yaşayan varmı ?

Habire hata verip programları durduruldu yazısı çıkıyo işletim sistemi durduruldu falan filan donmaktan çalışamıyor alet

Evrenoz
07-12-2013, 08:10
Yedek alıp wipe factory reset yap, düzelecektir sorun.. Applicationları da sırayla ve ağır ağır yükle. Her applicationdan sonra cihazı bir süre kullan. Belki bu sorunlara bir application sebep oluyordur ve bu şekilde de sorunlu applicationu tespit edebilirsin

-ER-
07-12-2013, 11:21
Yedek almak
Hesaplar - Bulut veya Yedek ve sıfırla
lar dışında birşey yapılabiliniyor mu ?

Birde WİPE FACTORY derken fabrika ayarlarına geri dönmekden farklı bir şey değil dimi ?

düzeltme:
zannediyorum budur
http://www.youtube.com/watch?v=G77QEe-0Wfw

-ER-
07-12-2013, 12:01
Bulut (cloud) ve yedekle ve sıfırla yerinde telefon numaralarını yedeklemiyormu bulamadım bir türlü numaraları diğer herşey geri geldi numaralar yok vay arkadaş

Low-Rider
07-12-2013, 22:16
son zamanlarda pilim çok kötü gitmeye başlamıştı, işyerinde çok az kullandığım zamanlarda bile akşama kadar bitiyordu.

Çinden alıpta kullanmadığım 3000mah pil vardı, can sıkıntısından 1hafta onu kullanıp sonra orjinal pile döndüm, orjinal pilin performansı eski haline döndü.

1hafta yatmak yaradımı artık neyse

Yoğun kullanımda da 1günü çok rahat çıkartıyorum

http://i.imgur.com/cshiDTg.png?1

http://i.imgur.com/bX9swuQ.png?1

MK8800
07-12-2013, 22:25
Abi pil sıkıntısı bende de başladı da şimdi başka batarya kullanmam doğru olur mu ?
bir de pil mesela tuş kilidine almadan 85 civarı gösteriyor 15 20 dakıka sonra acıyorum 70 cıvarına dusmus ?

Low-Rider
07-12-2013, 22:26
Telefona uyumlu başka batarya varsa, bulabiliyorsan kulllanıp dene.

MK8800
07-12-2013, 22:28
Telefona uyumlu başka batarya varsa, bulabiliyorsan kulllanıp dene.

Başka batarya alicam da normal batarya da bile ısınma çok yapıyor bide çakma batarya alırsam elimde patlicak diye korkuyorum valla abi :D

Low-Rider
07-12-2013, 22:29
Valla ben kullandım öbür bataryayı 2aya yakın, sıkıntı yapmadı

63owen63
08-12-2013, 12:24
çin pili nasıldı Özgür ? Ben de duydum yüksek mah lı pilleri falan ama, pek farketmeyecekse almanın bir anlamı yok

Low-Rider
08-12-2013, 17:45
Öyle atla deve farketmedi, 2-3 saat daha uzun gidiyordu

timmaah
09-12-2013, 11:52
aynı sorun dün akşam benm telde de oldu.. yatarken %51 bıraktım teli sabah kapalıydı. Açtım %0 şarj.. şarj aletine takıyorum şarj olmuyor. telefonum hiç açılmıyor artık.. başka bir batarya alıp takayım mı acaba servise vermeden?

timmaah
09-12-2013, 12:21
bir de servis bu hataya ne diyor? garantisinde sıkıntı çıkartıyor mu?

Burak.
09-12-2013, 14:58
S4 lerde genel sorun batarya şişmesi garanti kapsamina giriyo aldiginiz yerede bagli ben vatandan almistim 2 ay sonra batarya sisti götürdüm merkeze gonderip 25 gunde gelir sizden oncede gonderenler oldu bataryasi degisip geldi dendi bende 25 gun beklemem dedim gittim 40 tlye bi batarya aldim kullaniyorum sıkıntısı yok :)

timmaah
09-12-2013, 16:52
S4 lerde genel sorun batarya şişmesi garanti kapsamina giriyo aldiginiz yerede bagli ben vatandan almistim 2 ay sonra batarya sisti götürdüm merkeze gonderip 25 gunde gelir sizden oncede gonderenler oldu bataryasi degisip geldi dendi bende 25 gun beklemem dedim gittim 40 tlye bi batarya aldim kullaniyorum sıkıntısı yok :)

benmkinde şişme yapmadı ama batarya ölü tepki yok açılmıo telefon şarj da olmuyo..
ben de cevahir samsungtan almıştım 6 ay önce ama uğraşamam 20-25 gün aldım 40tl batarya devam kullanmaya...

Senol Demirağlı
10-12-2013, 19:09
Bende son 1 2 haftadır bi sorun başladı.Araştırdım bulamadım ya da yanlış araştırdım bilemedim.

Telefon ile konuşurken görüşmemiz bitiyor ekran kararmış oluyor kapat tuşuna basamıyorum.Orta tuşa basıyorum yan tuşa basıyorum ekran hala kararık.Karşı taraf kapatmadan telefonu kapatamıyorum.Sizdede böyle bi sorun var mı?Ya da sorunun çözümünü bilen?

Jön Türk
10-12-2013, 19:13
Bende son 1 2 haftadır bi sorun başladı.Araştırdım bulamadım ya da yanlış araştırdım bilemedim.

Telefon ile konuşurken görüşmemiz bitiyor ekran kararmış oluyor kapat tuşuna basamıyorum.Orta tuşa basıyorum yan tuşa basıyorum ekran hala kararık.Karşı taraf kapatmadan telefonu kapatamıyorum.Sizdede böyle bi sorun var mı?Ya da sorunun çözümünü bilen?

Yakınlık sensörü olabilir o arıza başıma geldi fakat orta tuş yada kapatma tuşu ile ekran geri geliyordu benim.

TolgaEsentepe
10-12-2013, 19:20
batarya sorunu yaşayanlar bekletmeyin verin servise.. Direk değiştiriyorlar zaten sıkıntı yaratmıyorlar.. Bence tehlikeli bir durum

Senol Demirağlı
10-12-2013, 19:21
Boşu boşuna 2 haftadır telefonu kurcalamdan internette araştırma yapmışım.Arama ayarları menüsünden ''Arama sırasında ekranı kapat'' Tickini kaldırdım sorun düzeldi :D :D :D .Kendimden utandım şimdi :D :D :D

ilker_yusuf
15-12-2013, 14:38
Türkiye ve avrupa cihazların belirli bir serisinde şişme durumu var. ofisten arkadaşımda garanti kapsamında pili değiştirdi.

timmaah
16-12-2013, 16:49
garantiye verirken komple telefonu şarj aletine kadar mı vermemiz gerekiyor?bir de ortalama geri dönüş süresi ne kadarmış acaba bilen var mı?

Mutu
16-12-2013, 17:04
garantiye verirken komple telefonu şarj aletine kadar mı vermemiz gerekiyor?bir de ortalama geri dönüş süresi ne kadarmış acaba bilen var mı?

Azami 21. Batarya olunca direkt servise giderseniz hemen de halledebilirler sanırım. ***** bütün dünyada bilinen bi sorun bu.

Engin G.
16-12-2013, 17:07
orta tuşu ile sıkıntı çeken varmı benim orta tuş sanki yapışkan bir şey dökülmüş gibi :D bi farklı basıyo her zamanda basmıyo acaba garanti kabul edermi ?

MK8800
22-01-2014, 16:29
Normal video çekerken Vine programı gibi hem ön hemde arka kamerayı aynı videoda kullanma şansımız var mı ya da Vine harici bu şekil video çekebileceğimiz bir program var mı ?